Van Agt kan excuses aanbieden aan premier Rutte

Screenshot_3

Kindsoldaten van Hamas

Premier Rutte veroordeelde sterk het gebruik van menselijke schilden door Hamas bij de huidige gevechten in Gaza.Dat deed de premier afgelopen vrijdag in de wekelijkse uitzending ‘gesprek met de minister-president’

Dries van Agt reageerde daar woedend op in een brief van gisteren aan premier Rutte. Volgens Van Agt is er geen bewijs van het gebruik van menselijke schilden. Er is echter overvloedig bewijs, onderstaand is een kleine greep daaruit te vinden. Merkwaardig dat iemand die zo betrokken is bij het conflict dit over het hoofd heeft gezien.

Wij nemen aan dat de heer Van Agt op basis van deze informatie zijn excuses aan premier Rutte zal aanbieden.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Van Agt kan excuses aanbieden aan premier Rutte

  1. Monalisa zegt:

    zijn excuses aanbieden. dat doet hij nooit van zijn leven daar moet je een roomse voor zijn.

    Like

  2. Harry zegt:

    Reken er maar niet op , dat ie ooit excuses aanbiedt !
    De man heeft niet voor niets zo’n alienface , daar achter kan ie makkelijk al z’n emoties verbergen .
    En die Dr . Spock oren aan dat hoofd , daar zitten ingebouwde spam filters in .
    Alles wat niet antisemitisch is wordt er uit gefilterd .
    En dat rare taalgebruik van hem , daar heb ik m’n buik onderhand ook goed vol van .
    Toen ie kwam moest ik al lachen , clowneske figuur ; als ie gaat vier ik een hele week feest .
    Roomse Oetlul .

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    Van Agt, de Jezuïet, en schijnheilige clown, zal NOOIT excuses aan bieden aan Rutte. Dat strookt niet met zijn karakter!

    Like

  4. Cathja zegt:

    Ik denk dat de ziekte van Alzheimer genadeloos heeft toegeslagen bij Van Agt. Jammer voor hem, want als je bovenkamer het laat afweten, doe je regelmatig hele vreemde uitspraken.
    Ik denk dat we deze oude man maar stilletjes achter zijn geraniums moeten laten zitten. Lekker in zijn oude mannenstoel, pantoffeltjes aan, en een kopje thee op zijn bijzettafeltje.
    Laat hem maar in zijn waarde. Zijn ‘gloriejaren’ zijn al lang voorbij.

    Like

  5. Theresa Geissler zegt:

    Nou ja, laat ook maar: Excuses kun je nu eenmaal niet afdwingen.
    Die vent heeft jaren geleden om welke reden ook al besloten, dat-ie pro -Palestina is en daar bijt hij zich in vast; zelfs zó, dat hij voor alle feiten die je hem voorhoudt zijn kop omdraait.
    Waarschijnlijk ís het wel anti-semitisme, maar dat krijg je tóch niet uit z’n strot.
    Het ergste vind ik nog dat hij en al die andere gekken uit dat cluppie en passant hun eigen land, hun eigen volk erbij lappen door ons het goedmensendom, het pro-palestinisme te willen opdringen en daartoe stelselmatige pogingen ondernemen om om onze politieke leider(s), dus die van de realisten, te verketteren en kapot te maken! Voor het anti-semitisme zou Israël ze, indien mogelijk, tegen de muur moeten zetten, voor dat tweede zouden WIJ het moeten doen!
    Het behoeft geen betoog, dat ik die landverraders bepaald niet het beste toewens…….

    Like

  6. Jean zegt:

    Hoogdringend tijd die Triest van agt te interneren want dat is een gevaar voor de gemeenschap.
    Doen de politiekers het of moeten wij het doen? Die vuiligheid moet van straat gehaald worden want die vuiligheid heeft al veel te veel schade berokkend steeds in het voordeel van achterlijke gewelddadige barbaren.

    Like

  7. Die vent is toch al lang van het politieke toneel verdwenen;ik snap niet dat dit gedoe nog een podium in de media krijgt;seniele oude zakken moet je afschermen van de wereld als ze kwaad in de zin hebben!En die paar hersencellen die hij nog heeft zijn vastgeroest in achterbakse kwaadaardigheid;dus excuses zal hij nooit aanbieden,de judas!

    Like

  8. jitskesez zegt:

    Dit is op My Blog herblogd.

    Like

  9. Scarlatti Bombatti zegt:

    Zowaar een rédelijk gesprek iig over Israël, aan de andere kat en muis gesprekjes heb ik geen aandacht geschonken NOS Gesprek minister-president
    http://www.npo.nl/nos-gesprek…/11-07-2014/POW_00812134

    Like

  10. paulzwueste zegt:

    We hebben nu héél slecht nieuws voor van Agt want de souvereine staat GAZA zal zeer binnenkort niet en nooit meer bestaan! Daar zal Israël NU voor zorgen. Wat zal van Agt nu in een fluwijnen geraaktheid schieten! Al zijn moeite is tevergeefs geweest. Ook al die moeite van die vetleren teef: “gretta”! Kijk! En met dit juichende bericht denk ik, dat wij met zijn allen triomfantelijk en zéér voldaan de zinloze scheldpartij op deze oude seniele crimineel en zijn duistere kameraden kunnen afsluiten! Nog heel even!: “KRIJG DE TYPHUS VAN AGT!!!!!”

    Like

    • Scarlatti Bombatti zegt:

      Sluit me hier grààg bij aan en ik hoop dat die viezerik v agt en zijn soortgenoten er onder zullen LIJDEN! Èrger dan het Israëlische volk OOIT gedaan heeft en èrger dan wij lijden onder die linxe criminele knoet!

      Like

  11. Scarlatti Bombatti zegt:

    de link kennelijk niet goed gekopieerd sorry hier is ie nog eens: http://www.npo.nl/nos-gesprek-minister-president/11-07-2014/POW_00812134

    Like

Plaats een reactie