Beestachtig misbruik dieren door Hamas

Screenshot_5

Grensovergang Rafah…

Tot hun verbijstering zagen Israëlische militairen bij de grenspost Rafah, vlakbij Egypte, een met explosieven geladen ezel op zich afkomen. Ze hadden geen andere keus dan het vuur te openen, waarop het arme dier met explosieven en al de lucht in ging. De ontzetting bij de IDF over deze barbaarse inzet van dieren door Hamas, is groot.

Bron:
www.jpost.com 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Wringer)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", Barbarisme, Gazastrook, Hamas, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

33 reacties op Beestachtig misbruik dieren door Hamas

 1. Tistochwat zegt:

  Flinke kerels daar bij hamas…
  Laten ze dan zélf naar hun doelwit lopen, met 10 bomgordels om, maar ook daarvoor zijn ze kennelijk te laf.

  Like

 2. Lis zegt:

  Nu zijn het dieren, enige tijd geleden waren het kinderen en verstandelijk gehandicapten. Dit soort monsters hebben werkelijk geen enkele menselijke moraal.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  En waar blijft nou de Partij voor de Dieren met haar commentaar? Hé? WAAR BLIJVEN ZE NOU?!
  Hé, Thieme, ongelooflijke trut, je doelgroep wordt op grove wijze mishandeld en misbruikt!
  Maar daar zeg je niets van omdat het vrome moslims zijn, wat? Even vroom als de Zevendedags-adventisten, denk jij zeker!
  Ach mens, ga op het dak zitten met je zogeheten dierenpartij: De PVV heeft haar eigen dierenwelzijnsspecialisten!
  Als ons maar de kans gegeven wordt, pakken wij die zaken beter aan dan jij! Veel beter!!!

  Like

  • Willie zegt:

   Theresa , die ” kans” wordt ons door niemand ”gegeven” , moeten we zelf grijpen !

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, nou, Willie, kijk naar wat Peterselie! zegt om 15.34u:
    “Het plan van Dion Grauss was mijns inziens een heel goed plan en het heeft nooit het levenslicht mogen aanschouwen.”
    Zó is het en dat is dan ook precies wat ik bedoel.
    Bepaalde voorstellen worden niet eens in overweging genomen omdat ze van de PVV afkomstig zijn . Probeer jij dan nog maar eens “een kans te grijpen.”
    En zo is het met meer dingen. OOit zullen die anderen er spijt van ktijgen: Als het te laat is.
    Maar van die Thieme snap ik geen jota: Je kunt niet anders dan je vierkant tegen de islam keren, als je op de bres wilt voor de dieren; dat moet je dan zelfs als eerste doen!
    Maar juist dàt verdomt zij, onder ogen te zien!
    Ja, verdorie: Zelf ben ik niet eens vegetariër, maar op deze manier zouden de dieren nog meer aan mij hebben dan aan haar!

    Like

  • peterselie1 zegt:

   “En waar blijft nou de Partij voor de Dieren met haar commentaar? Hé?” mee eens Theresa, maar diep in je hart wist je het antwoord op deze constatering wel net zoals ik.

   Marianne Thieme is gelijk een plucheplakker, deze politiek mee hobbelende trut is nu op vakantie niets is haar vreemd om moslim gerelateerd geweld tegen dieren te versloffen. Niets nieuws onder de zon, dat partijtje van haar mocht eigenlijk geen bestaansrecht hebben.

   Niet dat ik dierenmishandeling goed praat verre van dat. Werd er heel erg lacherig over de dierenpolitie gedaan in de Kamer en op vele fora. Het plan van Dion Grauss was mijns inziens een heel goed plan en het heeft nooit het levenslicht mogen aanschouwen. Heb je wel eens een moslim naar een hond zien kijken? ik wel, gelijk de haat in de ogen geconstateerd van dit moslim tuig.

   Like

   • Kunnen jullie je nog herrinneren in 2012:moslimpartij wil verbod op houden van huisdieren!!!!Onder het mom van:een hond op een flat is zielig!Dat is er dan niet[nog niet!]doorgekomen,maar het is gewoon hun pure afschuw van dieren!Behalve als ze een geit of schaap kunnen verkrachten!Dat dier moet daarna dan wel[halal]geslacht worden,omdat het dan onrein is!Ze geven tenminste nog wel toe dat.als zijn hun zwengel ergens instoppen,dat die niet meer rein is;gore verkrachtersmeute!

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja dat herinner ik mij nog goed Yvonne, een brutaliteit van interstellaire grootte om dat zo het autochtoon publiek in de gooien. Dit moslim tuig heeft nog een politieke partij weten te veroveren in Den Haag, straks wat verder in de tijd overal moslim vertegenwoordigers, bij de waterschappen, in de provincie, in de gemeentes het houdt niet op, niet vanzelf.

    Moslimpartij pleit voor hondenverbod
    door Alexander Bakker
    DEN HAAG – Het in huis hebben van een hond moet verboden worden, omdat dat pure dierenmishandeling is. Dat stelt het Haagse raadslid Hasan Küçük van de Islam Democraten.
    „Honden horen in de natuur, maar niet in een huis”, aldus Küçük. Hondenbezit zou volgens hem daarom strafbaar moeten worden in de hofstad. „Een hond in een flat is dierenmishandeling.” >>>

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/20105560/___Verbied_honden___.html

    http://politiek.blog.nl/lokaal-en-regionaal/2012/01/28/moslimpartij-pleit-voor-verbod-hondenbezit

    http://www.nujij.nl/politiek/haagse-islampartij-wil-hondenverbod.28514513.lynkx

    Like

   • Dank u wel voor het plaatsen van de link;ik kon hem niet meer vinden!

    Like

   • treintrien zegt:

    @Yvonne:
    Jamaar, ho-even, nog even over dat verkrachte geitje: de pedofeet heeft toch duidelijk gezegd dat je dit vlees niet meer aan mensen van je eigen stam mag verkopen. Zolang je het aan kafirs verkoopt is het goed. Want allah schijnt het beter te weten 😉 De lul.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 13.45. uur. Inderdaad Theresa, beter had ik het niet kunnen verwoorden! En ook de zgn. christelijke kerken, en partijen HOOR IK NIET! Geen kik!
   Het is een grote HUICHELBENDE!

   Like

  • Jaap zegt:

   Het zijn vrome moslims,die doen zulke dingen niet,Ze zijn in het parlement gaan zitten voor de poen,aanhang van deze PARTIJ is,jullie begrijpen het toch.Dus mondje dicht.Bij de volgende keer stemmen,stem de partij voor de dieren.

   Like

 4. Willie zegt:

  Gewoon stangetje dynamiet in hun reet , ff lontje aansteken en hoera!! weer een maagdenfucker te meer

  Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  Dat deden de nazi’s ook, maar dan met honden.

  Like

 6. Harry zegt:

  Smeriger rottuig dan moslims bestaat niet !
  Kinderen en vrouwen als menselijk schild gebruiken zelfs na een forse waarschuwing en dan achteraf gaan lopen jammeren en janken dat er kinderen , vrouwen en onschuldige ouderen getroffen zijn .
  En de dappere strijders zijn dan elders !
  Nou heb ik persoonlijk geen enkele sympathie voor wie of wat dan ook uit islamitische kring , zelfs kinderen haat ik , maar om nou wél totaal onschuldige dieren op te offeren , die hebben er toch niet om gevraagd om opgeblazen te worden ?

  Heb vroeger wel in moslimlanden gewerkt en in Sudan zag ik ezels waarvan de botten van hun ruggegraat door hun vel heenstaken ! Vanwege het doorlopend slaan van die arme dieren met een stok .
  Niet zo maar enkele botjes , maar zomaar tien of twaalf .
  Als je er dan over begon te kankeren , dan stonden ze stom te lachen .
  En dan wél jammeren dat er een auto langs hun knie was geschampt toen ze op hun ezel reden !
  Kon het dan ook niet laten om ze : ” moeg maffi ” toe te bijten , hetgeen in het arabisch : ” geen verstand ” betekent . Werden ze héls !
  Een ezel heeft meer verstand , echt waar !
  Op een of andere manier zijn ze wel heel goed in staat om de baas te spelen , bij de ezels met een stok , straks ook over ons dankzij hun kalashnikov’s en met ondersteuning van het rode geteisem .
  De enige optie is nog om dat hele zootje de hel in te bombarderen .

  Like

 7. Ahava zegt:

  Laffe zandhazen, kinderneukers en moordenaars zijn het. Ik hoop dat Bibi de Gazastrook volledig ontruimt.
  En daarna Judea en Samaria. Oprotten, alle onwillige Arabieren en de P.A. als verboden organisatie de toegang tot het land ontzeggen. ABU Mazen vastzetten en zijn bankrekening verdelen onder de terreur-nabestaanden in Israel.
  No mercy for murderers anymore.
  Dat zou ik doen als MP van het Beloofde Land.
  Maar wie ben ik, ik zou me niet zo druk moeten maken over dit onrecht…

  Like

 8. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv kijk eens @MinPres @APechtold incidentjes vast?Beestachtig misbruik dieren door Hamas http://wp.me/p1O7aM-hi6

  Like

 9. E.T. zegt:

  Waren de vrijwilligers op?

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  De islam is als zoutzuur. Eenmaal aangebracht op gezond organisme blijft het doorvreten en maakt alles kapot wat waardevol en van belang is voor het nageslacht. De moslim maalt allerminst om dierenleed. Zij die baby’s, kinderen, bejaarden, zwangere vrouwen en noem maar op opofferen voor hun Allah beeld zijn tot alles in staat. Dat deze van het leven houdende Israëlische soldaten, primair deze oorlog ingetrokken om leven te beschermen, zelfs dat van hun vijanden van verbazing gekeken hebben mag dan zo zijn maar over wreedheden opgeroepen door de islamitische haat hoeft niemand zich nog te verbazen. Laten we eerst beginnen alle islam begunstigers van hun macht te ontdoen dan komt de rest vanzelf. Alle cultureel marxistische taalvervuiling moet opgerold worden en de olifant in de kamer moet bij zijn naam genoemd worden dan komt de rest vanzelf.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/10/obama-fight-against-negative-stereotypes-of-islam

  Like

 11. De islam is een wereldwijde ramp!En als we niks eraan doen duurt die ramp eindeloos voort.Ik blijf er bij:er moet een immens grote verzetsgroep komen,die begint met de huidige regering af te zetten!Grensbewaking invoeren en alle moslims het land uit te zetten!Als er een land begint,volgen er meer,kan Brussel wel inpakken!

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Jammer dat die ezels dat niet kunnen navertellen.~
  Misschien ze wel blij dat ze niet meer langer verkracht worden door die arabieren.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Dat hebben de hamas mensen van de Communisten in Rusland geleerd, ook die blazen de Tanks van Hitler door honden te traineren en te hongeren en hun voedsel onder de tanks te vinden.
   Alleen Honden zijn voor Hamas natuurlijk Harram en ezel is Halal.

   Like

   • Harry zegt:

    Ik ken ook gereformeerden die naar honden schoppen , bromvlieg !
    En hoe ze met mensen omgaan is ook vaak een soort islam-light .
    ’s Zondags hard zingen in de kerk , aanhoren dat geld het slijk der aarde is en o wee de klant die op maandag in hun klauwen valt !
    Heb het meegemaakt dat klanten gruwelijk werden bedonderd en dat een heel project één grote mislukking werd met een enorme nasleep , leugen op leugen , en weet je wat de betreffende ondernemer zei tegen de klant : ” zullen we de handen vouwen schipper en hopen en bidden dat het probleem over gaat ” ?
    Het ging hier over meer dan een ton Euro’s !
    Vuile hypocrieten !

    Doe mij een plezier luckymug en begin niet weer over die verrekte gereformeerden .

    Like

 13. Frank de Vries zegt:

  Net zoals de meeste Nederlanders geen poot uitstaken naar de Nederlandse Joden, om hen te helpen en verbergen tegen de dodelijke jacht door openlijk Joden-hatende Nazi’s tijdens 40-45
  (In Nederland zijn t.o.v. alle andere Europese landen NB de meeste Joden door pseudo NSB-ers aangegeven bij de Duitse bezetter!)
  Dit gaat nu weer gebeuren als dit land mede door Den Haag voldoende is geïslamiseerd!
  Dan niet alleen Joden, maar zeker ook alle anti-Islam Nederlanders!
  Toen ik nog jong was en de wereld in trok (heb jaren gevaren als stuurman GHV) dacht ik dat wij Nederlanders het wel “goed deden” t.o.v. de rest van de (niet-westerse) wereld.
  Dat beeld ben ik helemaal kwijt.
  Het tegendeel is gebleken.
  Onze Elite roept al driehonderd jaar dat “zij” Holland hebben groot gemaakt door “hun” VOC-mentaliteit!
  Ik heb dat nu gedefinieerd als: “Het mis(ge)bruik maken van de zo goedkoop mogelijk gehouden werkkracht van “het dom gehouden” eigen volk. De (siuper)winsten daaruit voor de helft in eigen zak te steken en met de rest “Sinterklaas te spelen” in het buitenland!
  Polariserend en (te) kort gezegd: “Nederlanders zijn de grootste matennaaiers in de wereld!”
  Als iemand dat wil bestrijden, kom dan niet aan met “altijd die uitzondering”.
  Dat hoor ik al zo vaak!
  Daarmee verlies je elk standpunt en elke strijd! (De Islam kent geen enkele nuance in haar doel !)
  Wat betreft onze “Dierenliefde” zie je het zelfde beeld!
  Nederland WAS een redelijk diervriendelijk land. (Zeker zelfs t.o.v. vele andere (Euro)westerse landen.
  Ook wat betreft onze “humane slachtwetten”
  Echter (en nu komt mijn bovenstaande argument!) toen “Links-Christelijk Den Haag” zo veel moslims had ingevoerd dat zij bedreigend “aan ONS HUN CULTUUR eisen begonnen te stellen”
  dus…. hun gruwelijk middeleeuwse Halal-slacht methoden, TOEN HEEFT DEN HAAG DIRECT ONZE HUMANE SLACHTWET GEWIJZIGD IN HUN HALAL-SLACHTWET!
  Dus…. stelde de CDA-er Bleker in die Halal-wet de “wettelijke voorwaarde”: “DAT HET DIER NIET LANGER DAN 40 SECONDEN MOCHT LIJDEN!
  Zou Bleker beseffen hoe lang 40 sec LIJDEN is!
  Het ZOU een schande MOETEN ZIJN voor heel Nederland!
  Maar zelfs die linkse Thieme hield haar mond!
  En de rest ook!
  Dat is NEDERLAND!
  Ik schaam me!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Frank de Vries: 17.23. uur. Geheel met U eens Frank. Ook ik schaam mij voor wat er van ons mooie Nederland geworden is. De grote partijen: VVD,CDA,PvdA en D66, ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR DE TELOORGANG VAN ONS LAND! De vuile politieke bende!

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   VERDRIETIG gestemd ben ik het met je eens Frank, hypocrisie is the middelname… en ik schààm me diep….

   Like

 14. johan boon zegt:

  Tyfus islam he.

  Like

 15. johan boon zegt:

  Islam he. Graf volk

  Like

 16. johannes zegt:

  frank de vries 17;23-harry 18;02 helemaal mee eens, een schijn heilige christelijke site eigenaar die ik ken is een honden hater van de eerste orde,en hij zou ze het liefst allemaal af gemaakt willen hebben,dat zijn z’n eigen woorden.
  in elk geval zou er een verbod op het bezit ervan moeten komen,volgens die oet lul. hij was ook nogal bevriend met een moslima,dat verklaarde zijn honden haat dus.
  en het volk dat zondags 2x in de pkn kerk zit te suffen in het zwarte pak,maar de rest van de week,
  zwelgt in hun vreemde,en duistere zaken, ken ik in middels van haver tot gort,net als de slijmerige,
  smeerlappen die ons land verpatsen aan dat moslim tuig.

  Like

 17. Republikein zegt:

  Lager zinken is niet mogelijk.
  Ik krijg een brok in mijn keel, wat een barbaars gebaar.
  Sterf allemaal met je maangod.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s