CARTOON

Screenshot_1

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op CARTOON

  1. peterselie1 zegt:

    De westerse wereld is voor de Hamas terreur gezwicht, tal van vliegmaatschappijen, waaronder de nationale trots ‘KLM/Air France’ (kuch) vliegen niet meer op Tel Aviv. Resumerend de international wereld heeft het voor elkaar gekregen om de smerige, über islamitische terreurbeweging een gigantische overwinning te bezorgen, dit is zo klaar als een klontje.

    Ook het van boven opgelegde nationale rouwdag i.v.m. vlucht MH17 draagt hiertoe aan bij, zo ziet maar weer hoe de gedachtegang der burgers wordt gemanipuleerd. Natuurlijk leeft bijna iedereen wel mee met de familieleden van de slachtoffers daar is mijns inziens geen twijfel over. Maar het het thema wordt te zwaar aangezet en voor het karretje van de VS en de EU gespannen.

    Om de voorwaarden van het IMF niet in de wielen te rijden, dat betekend voor in het zadel geholpen fascistische nieuwe regering in Kiev ook een overwinning. Kiev moet de problemen rondom Oost-Oekraïne oplossen ander overweegt het IMF zijn financiële toezeggingen aan het steunpakket van 17 miljard dollar.

    Like

  2. jans zegt:

    Inderdaad, op deze manier wordt de opinie van veel mensen vergiftigd.
    Men doet het niet alleen met ant-israel propeganda, maar een \ reklame van een slecht product werkt ook zo.

    Like

  3. lucky bee zegt:

    Smijten we alle moslims uit ons land en met ze de Goddeloze Marxisten en Liberalen, dan krijgen wij nooit meer zulke berichten.

    Like

Plaats een reactie