ISLAMISERING…

Screenshot_6

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t realist)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op ISLAMISERING…

 1. Jan zegt:

  Over Turkije gesproken. Turkse minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoğlu zegt kolonisatoren (lees: Israël) te zullen vernietigen en ‘civilisatie’ te zullen brengen, ‘raise the light of civilizations’, dwz islam.

  http://www.hurriyetdailynews.com/we-will-fight-colonizers-in-middle-east-turkish-fm-vows.aspx?pageID=238&nID=69391&NewsCatID=510

  Like

 2. Onderaan die zes foto’s had ook “Nederland 1964” en “Nederland 2014” kunnen staan. En dus een fotootje uit bijvoorbeeld Maastricht uit die tijd en één uit deze tijd. En… zie het verschil!!!

  Like

  • realist zegt:

   onze linkse “leiders” denken dat wij bestand zijn tegen de islamisering,dat ons zoiets niet zal overkomen,naiviteit ten top natuurlijk met grote gevolgen.
   de islam is een virus die zoals men op de foto kan zien land na land van zijn cultuur,identiteit en beschaving beroofd en terug catapulteerd naar het stenen tijdperk.

   Like

  • jans zegt:

   Helemaal waar, ook een extrapolatie naar 2030: alles helemaal naar de klote door de islam. Ik heb Europa al helemaal afgeschreven en investeer niets meer in Nederland. Over 15 jaar leveren we alles in aan de islam en anders aan de belastingdienst.

   Like

 3. jans zegt:

  De islam was tot nu toe een sluipmoordenaar.

  Like

 4. Sharon zegt:

  Mijn oma zei vroeger met elke wereld oorlog, het komt als een dief in de nacht, en altijd zeer onverwacht. Nu was men in die tijd slechter geïnformeerd dan tegenwoordig maar over het algemeen herhaald de geschiedenis zich telkens weer. Als je zo kijk naar de opkomst van ISIS dan heeft het er wel wat van weg. Dan daarbij deze lui leven gewoon onderons. Gelijk een massamoordenaar die was volgens partner, buren, vrienden etc, ook altijd zo ontzettend aardig en gedienstig. Maar onder tussen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Onze toekomst, dankzij de PvdA,CDA,VVD en D66 VERRADERS. Tenzij WE ons gaan VERZETTEN!

  Like

 6. Roger Catrysse zegt:

  Islam het grot gevaar maar de zogezegde elite wil het nog altijd niet inzien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s