Ondertussen in Kalifaat ISIS: ijskoud christenslopen

Screenshot_12

(Door: A. Nanninga)

Raar. De terreuraanslag op MH17 wordt ten onrechte gespind als ‘ramp’ of ‘crash’ en de Israëlische agressie tegen Palestina heet al even onterecht ‘genocide’ volgens sommigen, maar een misdaad tegen de menselijkheid die zich daadwerkelijk op dit moment voltrekt raakt nogal ondergesneeuwd. Christenen in het Irakese deel van het Kalifaat ISIS, met name in de stad Mosul mogen kiezen: bekeren, een dhimmi-contract tekenen waardoor ze rechten verliezen en torenhoge belastingen moeten betalen, of kop d’r af. De Jezustax is voor veel mensen niet op te hoesten dus is het de dood, of een andere fantasievriend nemen, of vluchten.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Ondertussen in Kalifaat ISIS: ijskoud christenslopen

  1. Tom Hendrix zegt:

    Dat is weer een bewijs wat voor een vuil nazistisch gedrocht de Islam is. De islam maakt van mensen onmensen. Ik huiver over wat ons nog te wachten staat, want de moordenaarsbende ISIS wil rond 2020 ook Europa onder de knoet hebben. Tevens vraag ik mij af waar nu toch de protesten van de RK, PKN, Raad van Kerken e.d. blijven. En waar blijven de Kamervragen die van der Staaij SGP en Slob CU hierover zouden moeten stellen. Iemand……doodse stilte.

    Like

    • Giny zegt:

      Tom

      Dat hebben ze al gedaan!
      Alleen begrijp ik niet zo goed dat die twee partijen het kabinet blijven gedogen!!!
      Laat die gasten eisen gaan stellen en anders de stekker er uit!!!

      Like

  2. realist zegt:

    toppunt van religieus-racisme

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    De ISLAM is de PEST voor de wereld. Nooit zullen deze volgelingen, van Mo de pedo profeet vrede hebben met anderen, nooit. Dat mag niet van hun GRUWELBOEK de KORAN. Alle Joden, Christenen en andersdenkenden MOETEN DOOD of tot SLAAF gemaakt worden, of ook MUZELMENS worden! Zo ziet dat uit. De gore linksen hebben ons met een ware DOODSCULTUS opgescheept!

    Like

  4. aquarius4422 zegt:

    Syrië. Irak, Nigeria, Mali. Somalië, Hamas, (oorlog)misdaden alom in het MO en Afrika.
    Maar de UN focust zich op Israël dat vecht om te overleven tegen een barbaarse terreurbende.

    Like

Plaats een reactie