VIDEO: Douglas Murray over de fanatieke globale anti-Israël stemming

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso, via Snaphanen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Douglas Murray over de fanatieke globale anti-Israël stemming

 1. Jan zegt:

  Joodse vrouw uit vliegtuig van JetBlue geschopt omdat ze pro-Israël is

  Jewish woman booted from JetBlue flight over fight with Palestinian
  Lisa Rosenberg of New York was removed from a flight just before takeoff July 7 at Palm Beach International Airport. She told a local ABC affiliate that during boarding she was on her phone with a friend talking about the violence in Israel and her concern for her daughter, who will be studying there next year.
  “A woman comes up to me and says to me, ‘I’m a Palestinian’ and she starts cursing at me. ‘Zionist pig. This is just the beginning,’ ” she told the station.
  The argument escalated and a flight attendant intervened and told Miss Rosenberg to leave.
  http://www.washingtontimes.com/news/2014/jul/21/jewish-woman-booted-jetblue-flight-over-fight-pale/

  Like

 2. Vederso zegt:

  David Wood;

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Het is inderdaad ongelooflijk, hoe groot de HYPOCRISIE is in de huidige WERELD. Overal het MOSLIMSCHORUM wat gesteund door RODEN/SOCIALISTEN, GROENEN, POLITIEK-CORRECTEN, gewoon de meest smerige misdaden kunnen plegen, zonder dat er ook maar een TEGENWOORD door de REGERINGSLEIDERS- de moslim Obama- voorop- wordt gegeven. Alle machten in de wereld zijn in de ban van de GEITENEUKERS van de ISLAM. Ik blijf 100% achter Israël staan, en ik vind het een schande dat NAZI VLAGGEN en VLAGGEN van MOORDENAARSBENDEN als HAMAS en ISIS zomaar ontrold worden, en meegedragen worden! Potverdomme in ons land, in ISLAMAMSTERDAM, en de laffe MOSLIMPOLITIE stond erbij en keek ernaar. Neen een sticker met de WAARHEID over de NAZI ISLAM dat was pas erg hé, MIEZERIG KERELTJE PECHTHOLD van de grootste LANDVERRADERSCLUB D66. Wat een verschrikkelijke wereld waarin we leven, alles wijst erop dat SATAN aan de eindstrijd is begonnen!

  Like

 4. Igor zegt:

  Omdat overal de moslims door o.a. politici (uit angst zelf een slachtoffer te worden) de hand boven het hoofd gehouden wordt, krijgen zij een steeds grotere bek en dit blijkt vooral uit de al dan niet geweldadige demonstraties tegen Israël.
  Kijk ook vooral naar de video hierboven gebracht door Vederso, hieraan kan je zien hoe beïnvloed ze worden door imams etc. en dan ook nog eens vals voorgelicht. Kunnen deze dombo’s niet zelf die boeken lezen, of zijn ze allemaal analfabeet.
  Het zijn gewoon volgers van de terrorist en crimineel Mohammed, waarom? gewoon omdat dit barbaarse gedrag hen in de genen zit. Deels door inteelt en incest genen en deels door de geweldadige islam ideologie.
  Vandaar die bewondering voor Mo.

  Like

 5. realist zegt:

  spot on! massale verontwaardiging over de israeli’s maar geen woord over de echte genocide in irak op christenen. ook over boko haram,al nusra en andere verrijkings-organisaties horen we weinig tot niks.daar vallen wel een pak meer doden. het enige positieve aan deze situatie is dat er meer en meer ogen open gaan en zich bewust worden van het islamitisch gevaar.
  douglas murray is gewoon schitterend!

  Like

 6. Jan zegt:

  Poging van de FAA om Israëlische luchtvaart te ruïneren mislukt (idee van Amerikaanse juntaleider) nadat Israël te kennen gaf dat het direct disproportioneel de intensiteit van de oorlog zou opvoeren om deze zo sneller te beëindigen

  FAA Backed Down After Israeli Threat to Ramp Up
  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/report-faa-backed-down-after-israeli-threat-to-ramp-up/2014/07/24/

  Like

 7. Jan zegt:

  Verenigde Nazi’s werkt samen met Hamas: door UNWRA gevonden raketten in VN-school teruggegeven aan Hamas
  http://www.timesofisrael.com/rockets-found-at-un-gaza-school-have-gone-missing/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s