Kim Jong Un levert honderden raketten aan Hamas

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

In het Gaza-conflict begint zich een gevaarlijk bondgenootschap af te tekenen: volgens een bericht in de media heeft de radicale Hamas een aanbetaling aan Noord-Korea gedaan voor de levering van honderden raketten aan de Gazastrook. Niet nader genoemde bronnen uit westerse veiligheidskringen betichten Kim Jong Un (foto) ervan de Palestijnse terreurorganisatie met wapens te ondersteunen. De afhandeling zou via een Libanese firma in Oost-Beiroet lopen, bericht “The Telegraph”. “Hamas probeert haar voorraden aan te vullen, omdat zij de afgelopen weken zoveel raketten op Israël heeft afgevuurd”, worden veiligheidskringen geciteerd.

Het is het onbetwiste doel van Kim Jong Un om de westerse belangen in het Midden-Oosten te boycotten. Daartoe schuwt hij geen enkel middel. Pyongyang onderhoudt sinds enige tijd nauw contact met radicaalislamitische groeperingen in het Midden-Oosten.

Volgens “The Telegraph” gaat het in de deal met het Noord-Koreaanse regime niet alleen om honderden raketten: ook moderne telecommunicatie uitrusting maakt deel uit van de onderhandelingen. Daarmee moet de coördinatie van operaties tegen de Israëlische strijdkrachten verbeterd worden.

Focus” schrijft:

Het is niet de eerste keer dat Noord-Korea probeert rechtstreeks invloed te nemen op de betrekkingen in het Midden-Oosten: in 2009 leverde het land bijvoorbeeld granaatwerpers aan Iran. Het vliegtuig moest een noodlanding maken in Bangkok, waar meerdere tonnen wapens werden gevonden. Deze moesten aan Hezbollah in Libanon en Hamas in de Gazastrook geleverd worden.

Maar dat niet alleen: “The Telegraph” bericht verder dat Israëlische militaire commandanten er van uitgaan dat deskundigen van Kim Jong Un Hamas geholpen hebben bij de opbouw van het onoverzichtelijke en reusachtige tunnelnetwerk.

Onder deze voorwaarden kan er dus nauwelijks sprake van zijn dat het gewapende conflict tussen Israël en Hamas een strijd met ongelijke middelen is. En het sprookje van de zelf in elkaar geknutselde “vuurpijlen” kan nu definitief bij de aktes gelegd worden. Kim Jong Un heeft de atoombom en weet dat de fanatiekelingen er niet voor terugschrikken deze te gebruiken en zowel Gaza als Israël is voor zijn belangen ver genoeg verwijderd…

Screenshot_11

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Gazastrook, Hamas, Israël, Noord-Korea. Bookmark de permalink .

10 reacties op Kim Jong Un levert honderden raketten aan Hamas

 1. Republikein zegt:

  Ook weer een kut land waar beschaving ver te zoeken is.
  Sterven daar geen mensen van de honger?
  Zo gek als een deur, kijk eens naar filmpjes van hun nieuwsuitzendingen.
  Leven op andere planeet.

  Like

 2. Wans Horst zegt:

  Het zo natuurlijk waar kunnen zijn, dit verhaal, maar het lijkt mij, het westen kennende, meer een poging om de niet voor Westerse rede vatbare Kim Jong Un toch enigszins in de Westerse pas te laten lopen, nu men toch niet lijkt te ontkomen zich uit te spreken over het Midden-Oosten. Daarmee is het tegelijkertijd een afleidingsmanoeuvre die ertoe dient het gezichtsverlies van het Westen, dat nu zeker komen gaat, enigszins te beperken. Het Westen krijgt nooit grip op de Joden, wat bij Westerse machtsgeile staatshoofden tot een kinderachtig verzet leidt. Je laat een kleuter van 3 toch niet aan dezelfde knoppen draaien als de grote staatsman Mark Rutte? Alhoewel, de resultaten kunnen alleen maar beter worden en de kleuter heeft nog niet de ‘noodzaak’ van het onderdrukken geleerd, dus dat kan best nog eens meevallen 🙂

  Like

 3. Jean zegt:

  Die geschoren eikel is voor niets te vertrouwen maar ja dat heb je met allemaal die erfenisfiguren, geen hersens maar wel een losse broek en grote bek.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Kim Jong Un levert honderden raketten aan Hamas”

  Bizar is dat de VS zojuist $47 miljoen steun hebben toegezegd aan Gaza (lees: Hamas). Het wordt steeds ingewikkelder om te ontwarren wie wie financiert.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  De NWO komt steeds meer naderbij!

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Het westen steunt al tientallen jaren het Palestijnse terrorisme dus kunnen ze moeilijk verontwaardigd doen als andere schurkenstaten hetzelfde gaan doen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Wij maken in Nederland de grote fout om te denken dat Amerika nog het zelfde lande land is dat ons in 1945 bevrijde van de Duitsers. Dat is niet zo !
  Amerika heeft zich ontpopt als één van de grootste onrust stokers in de wereld, door middel van hun geheimen diensten zoals de CIA en de huurlingen van Academi (wat eigenlijk een soort semi overheidsinstelling is).
  Bijna overal in wereld waar ellende en onrust is, is één van wel beide aanwezig, met het leveren van wapens, hand en spandiensten, soms aan beide vechtende partijen.
  Ook worden landen zogenaamd bevrijd maar na vertrek van hun troepen blijven de landen in ontredderde toestand achter.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Israël kan 100% voor zichzelf zorgen. Dat hebben ze in hun genen omdat ze al eeuwen tegen de muur staan! Zij zijn geen decadente Westerlingen!!!
  Of het nu om GAZA-ongedierte, Noord Koreaanse spleetogen, of vette USA-kapitalisten onder leiding van ’n moslim-mol gaat… Geen zorgen.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Hij heeft zelfs zijn haren net zo opgeschoren als het moslimschorem in Nederland.
  Maar dat is toevallig natuurlijk.

  Like

 10. Peter selie zegt:

  “Kim Jong Un levert honderden raketten aan Hamas”
  JA, EN WIJ DE CENTEN !!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s