Ruiten ingegooid bij omwonenden moskee aan de Ter Haarkade

Screenshot_3

LEIDEN – De inwoners aan de Ter Haarkade hebben te lijden onder de oplopende spanningen in de wijk rond het bouwterrein van een nieuw islamitisch centrum in Leiden. De afgelopen twee nachten zijn er ruiten ingegooid van omwonenden. Leefbaar Leiden wil zo snel mogelijk extra politie-inzet en camerabewaking.

Lees verder>>>
(h/t duinsnip)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Criminaliteit, Islam, Islamisering, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op Ruiten ingegooid bij omwonenden moskee aan de Ter Haarkade

 1. Rick zegt:

  “De burgemeester zou garant staan voor de veiligheid van de bewoners, maar daar hebben we tot op heden niets van gehoord (..), het lijkt erop dat de bewoners aan hun lot worden overgelaten.”

  Misschien eindelijk eens een keertje tijd dat “bewoners” het heft in eigen hand gaan nemen. Van de Politie hoeven zij heus niets te verwachten; die collaboreren, net als in WWII, wederom met de vijand 😦

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Kijk, hier heb je nou zo ’n voorbeeld van iets dat zou kunnen worden beslecht, weliswaar door ‘bloedvergieten,’ maar zonder dat er mensenlevens of aanverwant leed mee gemoeid zijn:
  Zie op een nacht een flink voorraadje varkensbloed, vergezeld van enkele varkensledematen te dumpen op dat bouwterrein en de kans bestaat dat het geduvel dan meteen àfgelopen is.
  Ja, hoor ik al zeggen, maar dan volgen er wraakacties. Nou, als die volgen, dan wordt het tijd, dat ze van de àndere kant eens vergolden worden!
  De maat is vol. En wat wel vast staat: Zeker na de recente gebeurtenissen mag dat Centrum er NIET komen!
  Laat ze maar eens merken dat ze het voor zichzelf verpesten met hun kolere-demonstraties!

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier wat de verradersmotie van HALALSEMA, voor uitwerkingen heeft. De smerige trut, en de andere verraders van “links tot zogenaamd rechts”, hebben – buiten de PVV en de SGP- ingestemd met de ISLAMISERING van NEDERLAND!

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Lang verhaal / kort verhaal. Wat er hier precies afspeelt blijft vaag, maar het mag helder zijn dat niemand in de buurt van een moskee / haatreactor wil wonen. Niet in de laatste plaats omdat de overheid nimmer optreedt tegen de overlast van de gelovigen. Daarnaast is je huis ook ineens veel minder waard en kun je parkeren voortaan wel vergeten. Vandaag Leiden, morgen ………….. ? We roepen wel “minder” maar het paard van Troje kent vele veulens.

  Like

 5. bobzelf zegt:

  nog niet wakker :
  IK LEES ; RUTTEN IN ELKAAR GEGOOID DOOR OMWONERS MOSKEE !!
  ZOU TROUWENS OOK MOOI ZIJN .

  GR. BOB

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Als Moslims nu al beginnen met de buurt bewoners te terroriseren is dat een wettige rede om de bouw van die haathut te stoppen en de bouwvergunning te vernietigen.
  Maar een stadsbestuur met ballen is wel ver te zoeken in Nederland, ze gedragen zich liever als kruipende dhimmi’s.

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Dat wordt dan een gezellige buurt! Gelukkig kan een bouwterrein voor een islamitisch centrum erg makkelijk worden beschermd door een paar tonnen bloed te kopen bij een varkensslachterij, dat bloed in plastic zakjes verpakken en dan even oefenen hoe je het gooit zonder zelf onder te komen, dan vervolgens elke werknemer die zich op dat bouwterrein bevind dagelijks bekogelen met varkensbloed. Ik begrijp echt wel dat er aan de bouw van een islamitisch centrum niet veel Mohammedaanse arbeiders werken, er zijn niet zo veel Mohammedanen met werk! Maar het heeft een signaal-functie. Eerst de werknemers, en dan de psychopaten die wekelijks dat centrum van terreur zullen bezoeken. Ik denk dat het gebouw binnen een paar maanden te koop staat.

  Like

 8. moslimhater zegt:

  Vuile gore pleuris moslims!!!! Allemaal opsluiten in die kut moskeeeen en in de fik steken! En wat betreft de politie! Die doen nooit geen ene flikker! Neem het heft in eigen hand als bewoners zijnde!

  Like

 9. Inderdaad,Rick,te beginnen met een buurtwacht en op zijn minst een paar honden en honkbalknuppels!Die haathut is nog niet af,dus nu die lui de wijk uit knuppelen,nu het nog kan!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Sickbuildingsyndroom.

  Like

 11. Dr.Kwast zegt:

  Een paar varkenspootjes bij de super voldoet ook wel en die zijn makkelijker te verkrijgen dan bloed. Maar alles voldoet zelfs lapjes spek of vet blokjes voor kaantjes en het vet van spek. Warm maken verspreid goed en moeilijk op te ruimen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s