Berlijn: 100 Tsjetsjenen slaan 30 christelijke Syriërs in elkaar

Screenshot 4

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw doen de Tsjetsjeense moslims van zich spreken. In een asielzoekerscentrum in Berlijn sloegen 100 Tsjetsjenen 30 christelijke asielzoekers uit Syrië deels het ziekenhuis in. Deze durven uit louter angst nu niet meer terug naar het asielzoekerscentrum. Tsjetsjenen zijn een van de grootste groepen asielzoekers van de afgelopen jaren in Duitsland en ze staan bekend om hun bijzonder radicaalislamitische cultuur. Vaak zijn ze in leidende functies betrokken bij terreurbewegingen zoals ISIS.

Na een gewelddadige aanval door ongeveer 100 islamitische Tsjetsjenen in een asielzoekerscentrum zij ongeveer 30 christelijke Syriërs vrijdag de katholieke kerk St. Laurentius in Berlin-Tiergarten ingevlucht. ´s Nachts werden meerdere van hen het ziekenhuis ingeslagen. De politie rukte meerdere keren uit naar Marienfelde. Nu zijn de Syriërs bang voor nog meer aanvallen en ze weigeren terug te keren naar het noodopvangkamp Marienfelde. ´s Middags deden binnenlandse zaken, de kerk en de afdeling sociale zaken hun best om de Syriërs ertoe te bewegen terug te keren naar de Marienfelder Allee.

Screenshot 5

Het asielzoekerscentrum in Berlin-Marienfelde

Het aanbod om te verhuizen naar een asielzoekerscentrum in Zehlendorf wezen de Syriërs af. ´s Avonds wilden ze gaan demonstreren bij de afdeling binnenlandse zaken in Berlijn. De woordvoerster van sociale zaken zei dat men ook probeert om voor de groep die de ruzie “geprovoceerd” had een ander asielzoekerscentrum te vinden. In Marienfelde werd vrijdag de privébewaking duidelijk opgevoerd.

Hier kunt u het artikel in de “Tagesspiegel” lezen, en hieronder een video omtrent de ruzie:

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Berlijn, christenhaat, Christenvervolging, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Syrië, tolerantie/intolerantie, Tsjetsjenië. Bookmark de permalink .

15 reacties op Berlijn: 100 Tsjetsjenen slaan 30 christelijke Syriërs in elkaar

 1. cat zegt:

  EU heeft de ISIS gezwel, moslim Gezwel uit moslim landen op de Vaderlandse bodem gehaald. Waarom sturen ze niet per direkt terug? O ja verdrag van Geneve uit 1951, die toen alleen nog bedoeld was voor asielzoekers uit Communistisch Oost Europa. Waar nu hordes van de Pedo Mo gebruik van maken. Miljoenen van die bezetenen zijn HIER. HIER en NU.

  Like

 2. Poetin zou wel raad mee weten.
  Eerst onschuldigen en geestelijken onthoofden,daarna asiel aanvragen en herrie schoppen.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Zijn er geen christen politie meer in Duitsland?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @lucky bee
   Nee. Er is daar uitsluitend Polizei ten bate van Moslims. Ze hebben vele jaren geleden hun GESTAPO en Grune Polizei BALLEN in de vuilnisbak laten wegrotten.

   Like

  • breget zegt:

   Bijna iedere verantwoordelijke legt zijn haar verantwoording naast zicht neer ,net als in nederland (bewust geen hoofdletter ) en de rest van de Europese landen die bewoond worden met watjes daarom hebben de moslims zoveel macht kunnen nemen.

   Like

 4. Dot zegt:

  Tsjetsjenen zijn beesten en zij hebben zelf als jihadisten gevochten in Syrië, dat zijden ze tegen de christelijke Syriërs. Aanleiding van de aanval van de Tsjetsjenen was dat een Syriër met blote borst voetbal speelde in aanwezigheid van de vrouwen. Hoe achterlijk moet je zijn en dit in Europa !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Dot
   Ze hebben hun bloeddorstigheid en onmetelijke pittbull-achtige agressie en moordlust in Syrië laten zien. Ze hebben daar, voor de lol, hele dorpen afgeslacht. Stalin wist met wie hij te maken had. Hij heeft het hele zooi, begin WOII, op vakantie naar Siberië gestuurd. In 1957 heeft Nikita Chruschtschow de Tsjetsjenen toestemming gegeven om na hun geboorteland terug te keren. Hij wou ook de “Gutmensch” spelen, met alle gevolgen van dien.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  De Islamieten Europa uit !!!!!! NU !!

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Europa betaalt voor de stommiteit van haar leiderschap. En de ECHTE ARMAGEDDON MOET NOG KOMEN!. Gewone burgers zien het land die ze van hun voorouders hebben geërfd, langzaam afbrokkelen. Ook in Duitsland draagt de “MODERNE WEIMAR REPUBLIEK” van Angela Merkel haar steentje bij. Het is een serieuze vraag, waarom geven Europese landen aan Tsjetsjeense moslims überhaupt asiel? Ze hebben al laten zien hoe gevaarlijk ze zijn. a) de moord op de theaterbezoekers in Moskou op 23 oktober 2002, b) de gruwelijke moord op de schoolkinderen in Beslan op begin van het schooljaar 2004, en c) aanslag op de Marathon van Boston op 5 april 2013. Tsjetsjenen toelaten als vluchtelingen in de EU kan men vergelijken met het houden van Zwarte Mambaslangen en paar Cobra’s vrijuit in het huis en laten kruipen buiten het terrarium. Ook in asielzoekers centra’s waren er meerdere serieuze incidenten met mensen behorend tot dit volk. Mijn advies aan onze zotte politici: Houdt vooral Tsjechenen en andere moslims uit de Kaukasus buiten de EU. Laat Petin het karwei afhandelen!.

  Like

 7. cat zegt:

  West moet zo spoedig mogelijk het geschil met Poetin stoppen. En Poetin vragen mee te doen met de oorlog tegen ISIS en Islam hier. Jongens van Poetin zijn zeer strijdvaardig. Het is waanzin om Poetin te pesten. We hebben ze nodig. Ons leger is uitgedund, zit overal, behalve in NL. Leger terug halen uit Mali. Maar ik heb vertrouwen in ONS, we zijn rationeler. Moslims moeten weg..eerst de Trojen Horse weg sturen en de rest vd de Afrikaanse asiezoekers. Oprotten…weg !!

  Like

 8. Igor zegt:

  Er is maar 1 oplossing voor dit tuig en kindermoordenaars n.l. opsluiten in een Gulach in Siberië.
  Maar ja, dit kan nu niet meer na het demoniseren van Putin. Dus zet ze nu maar in de voortuin van Merkel.

  Like

 9. dgneree zegt:

  Jaja, Europa wordt het strijdtoneel tussen ontelbare etnische en culturele volken van over de hele wereld (maar vooral de moslimwereld). Dialoog is passé. Er zijn nu alleen nog steeds hardere confrontaties

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  En deze SMEERLAPPEN- Tsjetsenen- hebben we hier, door toedoen, van de vuile COMMUNISTEN van de EUSSR. Dat totale gestoorde TAKKEWIJF, MALMSTRÖM, en die andere twee HEKSEN, Ashton en Reding, zijn debet aan de instroom van deze parasieten. We moeten afrekenen met het GEDROCHT EUSSR en de ISLAM!

  Like

 11. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Als een liefhebster van het juiste woord op de juiste plaats, en hopend dat dit niet onder censuur komt, What the FUCK?!? Men staat overal maar toe dat Joden en Christenen worden bedreigd en gedood, grient alleen maar over Hamas kindertjes die door hun eigen ouders worden mishandeld en als schild gebruikt.

  Like

 12. Pingback: Asiel: 60% meer aanvragen – tendens stijgend | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s