VIDEO: ISIS onthoofdt systematisch christelijke kinderen


Mark Arabo, een voorman van de Chaldees-Amerikaanse gemeenschap, onthult in een interview dat de moslimstrijders van ISIS systematisch kinderen van christenen onthoofden. “In een bepaald park zie je hun hoofden zelfs op een stok gespietst”, aldus Arabo tegenover de ontstelde presentator. De vaders van de kinderen worden afgeslacht, de moeders verkracht.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Wringer)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Rotzakken, Salafisten, sharia. Bookmark de permalink .

46 reacties op VIDEO: ISIS onthoofdt systematisch christelijke kinderen

  1. hcoelemadirkje5 zegt:

    Dit is toch met geen woorden te vatten. Als je dit ziet dan waan je je in de begintijd van de islam. Hieruit kun je concluderen dat er in 1400 jaar geen greintje menselijkheid ontstaan is.

    Like

  2. Yvonne van Cleef zegt:

    Man,wat haat ik dat ongedierte!Ze moeten allemaal uitgeroeid worden!

    Like

  3. “Islam betekent vrede!”, hoor ik Alexander Pechtold, Diederik Samson en hun soortgenoten nog zeggen. Ik hoor ze ook nog zeggen: “Geert Wilders is een racist!”

    Like

    • Yvonne van Cleef zegt:

      Als het dan toch moet:liever een rascist dan een moordenaar!Tegenwoordig interesseert het me niks meer als ze me dat etiket opplakken;zegt me net zo veel als het veelvuldig misbruikte woord:discriminatie!Is betekenisloos geworden!

      Like

    • vrijheidsduif zegt:

      Volfens mij hebben die hufters zich bekeerd tot de isis

      Like

    • nico zegt:

      Er zijn goede en slechte mensen op deze Wereld. Goede worden gestraft die keihard werken en het tuig van de richel kan maar doen waar ze zin in hebben. Crimineel jammer dan direct land uit. Ongeacht je afkomst. Dit land gaat ten onder met een president zoals konte kruiper Rutte en jankerd Pechold. Een schande dat wij Nederlanders dit toe laten. Allemaal een grote mond maar o daar. Wilders heeft gewoon gelijk in veel wat hij zegt. kijk opsporing verzocht 98% buitenlanders die de wet overtreden , oppakken en een enkele reis terug naar land van afkomst, Voer die wet in ,zal het binnen 3 jaar 80% beter gaan met Nederland. Nederlanders wordt eens wakker voor het te laat is…..

      Like

  4. Avidia zegt:

    Vuile rot schoften, ze zijn nog erger dan de duivel.

    Like

  5. tijluylenspiegel zegt:

    Ik heb werkelijk geen idee hoe de daders van zulke absurde daden nog vrede met zichzelf kunnen hebben, als je zelfs maar het begin van een geweten hebt doe je geen oog meer dicht zonder de meest afschuwelijke nachtmerries, hoe kan men in het Westen vol blijven houden dat we van doen hebben met een religie, in welke andere religie worden zulke daden goedgekeurd en aanbevolen.

    Like

  6. Jade zegt:

    Slechts 2 agenda punten…
    We moeten ons ontdoen van de elite.
    We moeten ons ontdoen van de islam.

    Like

    • Armani zegt:

      Ben ik helemaal met je eens Jade , de Elite en de Moslims kun je vergelijken met Ebola gezwellen

      Like

      • nico zegt:

        ze zijn niet en nooit te vertrouwen en het wordt alleen maar erger in dit land. gratis fietsen gratis inboedels gratis rijbewijs halen allerlei toeslagen, het is om te huilen. Nederlanders laten ze afsterven, weg met die onnozele kontekruipers in Den-haag .tijd voor keiharde aanpak. en niet dat gay gedrag van Rutte. Wilders heeft teminste kloten veel respect voor die man. waren ze maar allemaal zo, hadden we nou niet die ellende en wat nog komt…..

        Like

  7. Nico Omen zegt:

    Wat een vreedzaam geloof toch weer!
    Een ware zegening voor de mensheid…

    Like

  8. Th.M. van Baarle zegt:

    Het is al enige tijd geleden dat een video in omloop was, waarop getoond werd, hoe in Syrië een jongen ‘het hoofd afgesneden werd’. Het hoofd werd daarna op een verachtelijke manier met grote kracht op de grond gesmeten. Gruwelijk schouwspel. Om de ledematen van de jongen nog te zien bewegen tijdens dit moordproces. Alleen deze video had ons al massaal in beweging moeten brengen.
    ISIS industrialiseert deze moordenaarspraktijken. Honderden, duizenden LEVENDE WEZENS, die niet geheel volgens de ISIS-regels (willen) leven, worden op grote schaal KOUDGEMAAKT.
    De ISIS-regels zijn de regels uit de koran. Voor iedereen die de moeite neemt een open boek, dat wereldwijd de bedrijfshandleiding is voor de moslimman.
    Het is hoogtijd voor de (onze) jihad tegen de jihadist van de islam. Nu en ook wereldwijd.,

    Like

    • nico zegt:

      en wat de WERELD nog niet op video gezien heeft????? is misschien nog schokkender.kinderen van 5 6 jaar worden opgeleid tot moordenaars ,wat een waanzin. allemaal afschieten allemaal opruimen allemaal, ik wou dat Hitler opstond waren die zo klaar mee. ….

      Like

  9. Tom Hendrix zegt:

    Wat een geweldig “vreedzame religie”. Zou mevrouw Halsema nog steeds pleiten voor Islamisering van Nederland?

    Like

  10. Harry zegt:

    De enige humane oplossing is om al die isis gekken uit te roeien en daarna de sympathisanten .
    Of moeten we politiek correct gaan zitten afwachten tot ze zelf genoeg van het moorden krijgen en duimen dat we niet zelf het volgende slachtoffer zijn ?
    We kunnen niet veel langer wachten !

    Like

  11. GT zegt:

    Nu mijn volgende opmerking, ik schrik niet meer van deze beelden ik volg die monsters de islam al zo,n. 20 jaar via allerlei kanalen ja …..ook in Nederland, maar laat ik u dit vertellen de politiek heeft deze monsters binnen gehaald, en zullen hier vroeg oflaat voor boeten ze zullen hier niet mee weg komen. Ja roepen naar Wilders als zijnde zwaaien met rechts-extremistische vlaggen ( Geuzen vlaggen) sukkels. En kijk nu eens rond wie er onlangs stonden tezwaaien met vlaggen he, van AArtsen Tegen israel waar dat niet die ISIS vlaggen en waar zijn deze lui nu …..juist in ons midden en wat betekend dat stelletjes hufters dat deze lui al onder ons zijn. Het volgende Nederland is compleet gehersenspoeld ze zien het niet, wat een laf volk en dom volk onbeschrijflijk.
    En een regering die voor een tribunaal gebracht moet worden, en vroeg of laat zal dat er van komen ……maar dan zullen er vele doden te betreuren zijn.
    Deze politiek die er nu zit dat incompetente geregeld zooitje steld niets voor , later zullen de mensen zeggen hoe hebben dit soort lui die positie kunnen krijgen.
    Nu laat ik het zeggen, door de zelfde incompente kiezers die Nederland daar de verdommrnis hebben gemaakt, en straks lopen ze tejammeren nou jammer straks naar stomme Nederlanders mag je weer met je dikke pens achter de buis liggen zappen naar Tv progamma,s met het IQ van een zwakzinnige! Dat is Nederland, mensen met gedenigreerde hersenen lopende sombies kijk maar eens op markten kijk goed om u heen. Ze zien het gevaar niet de islam, maar ik zie de islam wel hoe ze opereerd en met wie, en hoe ze hun structuur aan brengen op bedrijven ja op bedrijven overal nestelen ze zich in,stilzwijgend en……met hun agenda en zich stiekem opsluitend op het schijthuis om de Koran gelezen, of achter de computer de Koran stiekem op het keyboard, kom je er langs vliegens vlug de Koran weg stoppen.
    Mijn opvatting tot slot het multicultie drama zal ons naar de vernietiging brengen.

    Like

    • cat zegt:

      Klopt, 40.000 jongeren vierende festifal met ” muziek” en drank en drugs. Massa is gedrogeerd. Brood en spelen. Media speelt een belangrijke rol,…media is een machtige wapen. Het lijkt dat de massa wordt bespeelddoor “onzichtbare machten”. Meer en meer mensen worden wel bewuster. Wellicht moet hier eerst een islamitische aanslag komen, wil de rest ontwaken. Maar, dan zul je altijd de goedmenschen hebben, die zeggen: het zijn de extremisten” , niet alle moslims over een kam scheren…bla bla

      Like

      • jitskesez zegt:

        Terwijl ze altijd relativeren en dan WEL alle religies over 1 kam scheren. Als je begint over de slachtpartijen en terrorisme van Islam is het, O alle religies zijn gelijk en je hebt overal fanaten. Sorry, ik heb nog nooit gehoord van Buddhisten, Taoisten, etc. die vanaf hun begin niets anders deden dan moorden en slachten, zoals Islam.

        Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @GT: 09.53. uur. Hear! Hear! Uitstekend verwoord GT!

      Like

    • vrijheidsduif zegt:

      Er moet eerst jier in nederland gebeuren wat met die gestoorde gekken.te maken.heeft voordat mensen en regering wakker worden stommen idioten

      Like

  12. cat zegt:

    Het is(de plek) de vroegere Babylon, ISIS is demonisch bezeten. Geen enkel normaal mens, kan dit doen. Het is “supernatural”, kan niet anders. De legers van de duivel. Het is niet zo gek, dat dit gruwel juist zich DAAR afspeeld. Eindtijd. ISIS moet plat gebombardeerd worden. Totale vernietiging.

    Like

    • Dat islamisten duivel- aanbieders zijn en dus in de macht van dat wezen oppereren ,dat betwijfel ik niet.Maar ik denk dat de Nieuwe Babijlon in Saudie arabie of in het westen zal zijn.

      Like

      • cat zegt:

        Saudie Arabie is de Hoer van Babylon uit de Openbaringen.
        De wijn die de hele volkeren dronken heeft gemaakt : is olie
        de Armageddon speelt zich af in het MO.
        zie: YouTube: walid shoebat, the End times. Hij kent de Bijbel en de Koran. Zeer de moeite waard.
        Turkije wordt de nieuwe Moslim Kalifaat. Die “zogenaamde 7 jarige vrede brengt” Turkije (Lydia in de Bijbe) gaat een zeer belangrijke rol spelen. Koningen uit het Oosten zijn de voormalige satalietstaten van Rusland, allemaal moslims. Ieder land die eindigd op _stan. Oezbekistan, Turkmenistan enz. Maar volgens de profetien blijft Europa ongeschonden, min of meer. VS ook. We zijn namelijk tot de tanden bewapend. En uiteindelijk wordt de Islam uit Europa, Westen verdreven. Maar niet zonder slag of stoot. Rusland is Christelijk (Poetin), dus..Europa heeft geen scene in de Eindtijd in de Bijbel. Het is een en al MO, waar ook de Anti Christ komt, of hijis er nu.? Walid Shoebat, echt de moeite waard om te kijken.

        Like

  13. peterselie1 zegt:

    Begrijp niet, dat steeds maar weer de islam als vreedzame religie aangeduid wordt, terwijl herhaaldelijk hier op deze site uitgelegd werd dat de islam ONDERWERPING betekend.

    Like

  14. Tistochwat zegt:

    En nog steeds hoor ik in mijn omgeving overal vrolijk gelach en oppervlakkig geleuter.
    Dat plezier gun ik iedereen natuurlijk van ganser harte maar ik vraag me af of die vrolijke lachers ooit weleens stilstaan bij het grote gevaar dat ons bedreigt?

    Ik heb tegenwoordig regelmatig nachtmerries over die oprukkende islam waarvoor ik dan steeds tevergeefs probeer te vluchten.
    Afgelopen nacht was ik weer in de macht van een moslim (en z’n stamgenoten) die z’n tengels niet kon thuishouden (brrrrrrrrr…) en die mijn ouders en mij dreigde te onthoofden. Ik heb hem in die nachtmerrie uit zelfverdediging diverse keren neergestoken met mijn levensgrote vleesmes, maar ondanks dát, was het gevaar nog lang niet geweken. Ik kon geen enkele hulpdienst bereiken en de politie zei dat ze niets kon doen omdat men me niet geloofde.
    En ik maar rennen (wat nooit lukt in een droom) om ergens een schuilplaats te zoeken.

    Kun je nagaan hoe die islamitische vuiligheid me bezighoudt…

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Nou, nou…….Pas op jezelf, want op deze manier word je nog neurotisch!
      En DAT gun je die klootzakken toch zeker niet?!
      Ik geloof waarachtig, dat het een goed idee is, dat ik besloten heb, om morgen wèl naar Den Haag te gaan: Krijg je misschien eens een indruk hoe gevaarlijk het zou kunnen worden…..(Of niet, ik ben best benieuwd)
      Zal er wel wat van vertellen, hier, zodra ik weer terug ben.

      Like

      • Tistochwat zegt:

        @ Theresa Geissler 9 augustus 2014 om 12:32

        Nou, dat ‘neurotisch’ valt nog wel mee hoor.
        Ik zou misschien moeten proberen wat afstand te nemen van die ellende; bijv. even hier niets lezen, maar ja, je wilt toch op de hoogte blijven.

        Ik wind me ook nog veel te veel op over het onrecht dat de bejaarden in dit land wordt aangedaan; !#$%^%$&* verdorie, het geld waarop deze mensen recht hebben, wordt verkwanseld aan de hobby’s van de rooie geesteszieke ‘Gutmensch’!
        En dus ook aan die ^&%$!#$%& islamieten!!!

        Om maar te zwijgen van dat ‘koningshuis’!
        Welk speeltje zal meneer volgende maand weer willen hebben?
        Want laten we eerlijk zijn: op zo’n speedbootje ben je toch na een paar weken alweer uitgekeken?

        Like

      • Tistochwat zegt:

        O ja, dat vergat ik nog te zeggen: ik ben heel benieuwd naar je ervaringen morgen!

        Like

    • Harry zegt:

      Wat is het toch soms heerlijk als je wakker wordt , Tistochwat !
      Alle ellende is meteen verdwenen . Die opluchting !

      Bij mij was het woensdag net andersom . Had na een hele goede fles Chardonnay heerlijk gedroomd . Yolanthe Cabouw van Kasbergen was op bezoek en nogal amoureus , zeg maar . Het was heerlijk !
      Totdat ik verdomme wakker werd , eeuwig zonde !

      Like

      • Tistochwat zegt:

        @ Harry 9 augustus 2014 om 13:24

        Het komt bij mij weleens voor dat ik weet dat ik droom en als het dan leuk is, kan ik die droom vasthouden door me te concentreren op het vooral niet wakker worden.
        Een merkwaardig fenomeen.

        Like

    • ISISNachtmerries zegt:

      Ik ben nog maar 10 en had er dqar een nachtmerri van gister ik ben christen .ik wik vrede vrede VREDE

      Like

  15. alidas1 zegt:

    Jade 2.43.
    Dat willen we wel maar hoe doen we dat met deze politici
    ze willen het niet zien en niet weten .
    Maar hoe komt het ooit weer goed ik zie het niet zitten.
    Een ondergrondse krijgen we er niet meer voor.

    Like

  16. (AINA) — Assyrians throughout the world commemorated Assyrian Martyrs Day yesterday, August 7, remembering their martyrs from the past and the new ones from the present, as the Islamic State (ISIS) has driven 200,000 Assyrians from their towns and villages in the Nineveh Plain in north Iraq (2014-08-07). ISIS has destroyed all 45 churches in Mosul since entering the city on June 10, killed at least 5 Assyrians, killed and persecuted Yazidis, Shiites and Shabak and imposed Sharia law in all areas under its control (Timeline of ISIS in Mosul).
    The Assyrian Martyrs Day commemorates all Assyrian martyrs, from B.C. times to today, including the Turkish Genocide of Assyrians in World War One, which claimed 75% of the Assyrian population (750,000). The date was chosen because in 1933, between August 7 and 11, the Iraqi Army massacred 3,000 Assyrians in the village of Simmele and its surroundings (The 1933 Massacre of Assyrians in Simmele, Iraq).

    Chicago

    More than 1,400 people attended two consecutive commemorations in Chicago. At the first event, held at the Assyrian Memorial Park, nearly 300 people attended. The ceremony began with the the singing of American and Assyrian national anthems, followed by laying of wreaths, speeches and poetry readings, culminating with the lighting of candles.

    At the second event, held at the Skokie Public Library, more than 1,100 people attended a candle light vigil, with speeches, poetry and singing by the combined choirs of all Assyrian church denominations.

    In both events Assyrians wore shirts emblazoned with the Arabic letter “noon”, which stands for the Arabic word Nasrani, a derogatory word meaning Christian. ISIS marked all homes of Assyrians in Mosul with this letter and declared them the property of the Islamic State (2014-07-19).

    Event at Assyrian Memorial Park, Chicago

    Like

  17. vrijheidsduif zegt:

    Tis van de zotte dat zulke idioten.bestaan en dat doort di.gen ongestraft kunnem blijven doen gestoorde gekken

    Like

  18. jitskesez zegt:

    Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
    En wat doet de VN? In Nigeria is Boko Haram ook zo bezig. Nee Hamas die hun eigen kindertjes als schild gebruikt, dat is erg als Israel er per ongeluk een paar van doodmaakt. Sinterklaas, dat is pas kwetsend en racistisch. Het is echt om uit je vel te springen.

    Like

  19. Erhan zegt:

    Waarom houdt VS, EU zich zo afzijdig in deze conflict? Zijn hun belangen niet in gevaar?
    Waarom wordt de grootste steun van ISIS, Erdogan, niet daarop aangesproken? Waarom weten de meesten onder jullie nog niet dat ISIS alle middelen tot toegang heeft in Turkije? Waarom steunt de EU Erdogan ondanks dat hij bloed aan handen heeft en zich heeft ontpopt als bloedige een dictator?
    Er wordt daar een vuile spel gespeeld met in de hoofdrollen VS, Israël, EU. De waarheid is niet wat we allen te zien krijgen.
    Er spelen andere belangen een zeer belangrijke rol en helaas, wij zullen het niet te horen krijgen.

    Wij behoren te zien, te weten, wat we zien, wat we weten…

    Like

  20. Nelis zegt:

    “Dat zijn geen moslims.”
    Zijn de slachtoffers dan ook geen Christenen?

    Like

  21. stellingsma2010 zegt:

    Dit is op hansstellingsma herblogden reageerde:
    save humanity act now free western society stand up and unite !!!

    Like

  22. jmsabbagh zegt:

    When a blind leads a blind both of them fall in a deep ditch.

    Like

  23. Dr. Biaggi zegt:

    De enige remedie tegen dit goddeloze tuig is collectief affakkelen tot de laatste baardharen volledig verschroeid zijn!!

    Like

  24. Ik ben gewoon zo bangdat isis naar NL komt en vooral omdat ik cristhelijk ben! Ik ben nog maar 10 ik gil een goed toekomst een goede leven in vrede en een baan. 2017 zal een verschrikkelijke jaar zijn. De 3e wereldoorlog zal zich in 2017 plaats vinden en zal 3 dagen duren . Gister weer een nachtmerrie gehad isis betreed m
    Ons huis in 😞

    Like

Plaats een reactie