Australische Jihadist laat zoontje (7) in Syrië poseren met afgehakt hoofd

Screenshot 39

Een Australische Jihadist heeft zijn 7-jarige zoon in Syrië laten poseren met het afgehakte hoofd van een Syrische soldaat. De Australiër, vermoedelijk Khaled Sharrouf, nam zijn zoon mee naar de Syrische stad Rakka, waar de jongen voor een hek met moeite het hoofd aan de haren van de soldaat omhoog houdt. The Australian drukte de foto af op de voorpagina.

‘That’s my boy!’, twitterde de vader trots over zijn zoon, die opgroeide in een buitenwijk van Sydney. Sharrouf zou vorig jaar vanuit Australië zijn vertrokken naar Syrië om deel te nemen aan de burgeroorlog. Hij heeft zich aangesloten bij de terreurbeweging Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS).

De Australische president Tony Abbott heeft geschokt gereageerd. Hij noemt de foto ‘afzichtelijk’ en ‘barbaars’.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres & Michael Laudahn)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Australië, Barbarisme, hersenspoeling, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

24 reacties op Australische Jihadist laat zoontje (7) in Syrië poseren met afgehakt hoofd

 1. janfreak zegt:

  Het geeft maar weer aan hoe gestoord die lieden zijn.

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Ja hoor de woorden ‘geschokt gereageerd’ worden weer eens gebruikt.

  Like

  • de 13de imam zegt:

   Wie de islamitische geschiedenis en geschriften een beetje kent zal helemaal niet zo geschokt zijn. Deze bui zagen we hier op EJbron al jaren aankomen, laten we wel wezen; ere wie ere toekomt. Alleen de buitenwacht is erg geschokt ja, of ze ook daadwerkelijk eens gaan reageren is dan weer een tweede.

   Is het allemaal wel schokkend genoeg om onze comateuze medemens.een goed wakker te schudden, dat vraag ik me voornamelijk af? Te vrezen valt van niet.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Ik moet ,t artikel nog in ,t engels gaan lezen. Maar wat mij weer ergerde: “De Australier, etc….. “\
  australier, erger dan een beest. Het zal HELAAS wel weer zo zijn dat deze z.g.n. “nwe Australier” niet zijn nieuw verworven nationaliteit zal worden ontnomen, zoals in NL ONGETWIJFELD wel gebeurd zou zijn.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Mooi meteen niet meer in Australische toelaten, als hij terug komt het kind is al bedorven.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Kijk, zo maak je een echte kerel van je zoon! Zo leer je hem tenminste wat hij over een paar jaar ook moet gaan doen. Zo gaat hij dat tenminste ‘normaal’ vinden.
  Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het hersenspoelen van je gebroed.

  En meneer de president was natuurlijk ‘geschokt’!
  Hij had uiteraard nog nóóóóóit ergens gehoord, gelezen of gezien hoe duivels barbaars die islamieten zijn!

  Wanneer zal de eerste koppensneller in dit land aan de slag gaan?

  Like

 6. Jean zegt:

  En nu Abbott hoe nu verder met dat tuig?
  Zelfde vraag van vanRAMPuin?
  Wanneer starten we met de grote kuis?

  Like

 7. Jaantje zegt:

  Borderline in de maak….gaan nog wat beleven de Australiërs over een jaar of 10.

  Like

 8. Willie zegt:

  Standrechterlijke executie : zowel pa als zoon afmaken ,vooraleer zij t zelf weer doen

  Like

 9. breget zegt:

  Had deze President van het binnen gehaalde tuig dan iets anders verwacht, in elke islamiet schuild voor 100% een vriend van mohamet en dan weten we alle wat voor troep dat is.

  Like

 10. Hendrick M. zegt:

  In mijn persoonlijke documentatie kwam ik echter een uitspraak van een andere prominente Australiër tegen (hieronder weergegeven). Ik hoop dat dit geen hoax was en dat hetgeen gezegd is ook wordt uitgevoerd, Zal zoals gewoonlijk wel bij woorden blijven ….

  • Moslims die onder de Sharia-wet wensten te leven werden woensdag gevraagd om Australië te verlaten, toen de regering zich richtte tot de radicalen in een poging om potentiële terreur- aanvallen te verijdelen.
  • Afzonderlijk zette Premier Howard woensdag kwaad bloed bij sommige Australische Moslims door te verklaren dat hij de inlichtingendiensten steunde die de binnenlandse moskeeën in de gaten houden.

  Citaat:
  ‘DE IMMIGRANTEN, NIET DE AUSTRALIËRS, MOETEN ZICH AANPASSEN!
  Aanvaard dit of vertrek. Ik ben het beu dat deze natie zich ongerust maakt of we een individu of een cultuur beledigen. Sinds de terreuraanslagen op Bali, hebben we een grote toename meegemaakt van patriotisme bij de meerderheid van de Australiërs, zoals we dat voordien nog nooit hebben meegemaakt.’
  ‘Deze cultuur heeft zich ontwikkeld gedurende twee eeuwen van strijd, proberen en overwinningen door miljoenen mannen en vrouwen die vrijheid nastreefden.’
  ‘Wij spreken voornamelijk ENGELS. Niet Spaans, Libanees, Arabisch, Chinees, Japanees, Russisch, of welke andere taal dan ook. Daarom zeg ik U; als je deel wilt uitmaken van onze samenleving, dan hebben jullie geen andere keuze dan ONZE taal te leren.’

  ‘De meeste Australiërs geloven in God. Dit is geen rechtse radicale politieke praat maar een vaststaand feit, omdat Christelijke mannen en vrouwen deze natie gesticht hebben, gefundeerd op Christelijke principes, en dit is duidelijk gedocumenteerd. En het is zeer zeker gepast om dit feit te tonen op de muren van onze scholen. Als God u beledigt, dan stel ik voor dat u overweegt om een ander deel van de wereld uw thuis te noemen, want God maakt deel uit van onze cultuur.’
  ‘Wij aanvaarden jullie geloof, en zullen ons niet afvragen waarom. Het enige dat we van jullie vragen is dat jullie ons geloof accepteren en vredig en harmonieus met ons wilt samenleven.’

  ‘Dit is ONS LAND, ONZE GROND, en ONZE MANIER VAN LEVEN, en we willen jullie alle mogelijkheden geven om hiervan te genieten. Maar als jullie nu eens eindelijk ophouden met klagen, jammeren, onze vlag te verscheuren, onze EED, ons Christelijk Geloof en onze levenswijze onderuit te halen, raad ik jullie ten zeerste aan om gebruik te maken van nog een ander Australisch voorrecht, .’
  • ‘HET RECHT OM OP TE STAPPEN!’
  ‘Als je niet gelukkig bent STAP DAN OP. Wij hebben jullie niet gedwongen om naar hier te komen. Jullie hebben zelf gevraagd om naar hier te mogen komen. Aanvaard dan ook het land dat jullie aanvaardde.’

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Hendrick M. : 14.19. uur. Premier Howard heeft volkomen gelijk, en het is geen HOAX, hij heeft deze rede precies zo gehouden. Ik zie dat RUBBEREN RUTTE niet doen!

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  De raderen draaien, de EINDFASE is ingetreden. Dit alles moet gebeuren, het staat precies beschreven in het Boek de Openbaring van Johannes, op Patmos. ” Volk zal opstaan tegen volk, de kinderen tegen hun ouders, oorlogen en aardbevingen”, maar de redding komt van Jezus Christus, waarlijk de zoon van de levende God. Verbaas U niet over deze gang van zaken, het is allemaal voorzegd geworden!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   “Als ge deze dingen ziet gebeuren, heft dan uw hoofd op want uw redding is nabij.”

   Dit is ook wat ik denk, Tom; het kán gewoon niet anders…
   Er gebeuren momenteel zó veel demonische dingen tegelijk; geen mens op aarde kan die oplossen!
   Laten we hopen dat we inderdaad in de voorzegde ‘tijd van het einde’ leven, dan komt er tenminste een eind aan de krankzinnige hel op aarde!
   Het mooie is dan, dat de ‘valse religie’ zal worden vernietigd, samen met de ‘koningen der aarde’ die met haar hebben ‘gehoereerd’.
   Bea zal verbijsterd zijn, net als haar zoontje en andere familieleden en de rest van de ‘koninklijke’ zooi in deze wereld.

   Like

  • Wans Horst zegt:

   Ik verbaas me helemaal nergens meer over. Ik denk dat de mens moet aantonen de noodzaak in te zien van het waken over de eigen vrijheden, ik denk dat het ons hoger doel is om onszelf te bevrijden van het Mohammedaanse juk dat onder anderen onze politieke christenbroeders zo welwillend hebben geïmporteerd. Met een simpele verwijzing naar de bijbel gaan zij hun fouten echt niet ongedaan maken. Dat kunnen de overige kamerleden alleen doen door Geert Wilders collectief onvoorwaardelijke steun te geven.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Nou Tom van huis uit ben ik niet religieus opgevoed, maar ik ben er zeker van dat achter al deze gebeurtenissen die de laatste tijd in een hoog tempo de revue passeren een structuur zit, welke men niet de vinger op kan leggen.

   Voorbeelden behoef ik niet te noemen iedereen begrijpt wel wat daarmee bedoeld wordt. Politici welke met dovemansoren, dwangmatig hun smerige politieke handwerk doen, nooit en te nimmer met een echte oplossing voor tal van problemen op de proppen komen, en alles maar aan laten sudderen.

   Deze narcistische lamzakken, welke de benen breken om in een of ander actualiteitsprogramma hun voorgekookte zegje te doen, geïnterviewd worden door deze knuppels van Knevel & van den Brink heeft óók al geen ene malle moer aan actualiteitswaarde. Alles voor de bühne 24 x 7 x 365 Geert Wilders bashen.

   Like

 12. realist zegt:

  deze diversiteit van opvoeding moet een enorme bijdrage geweest zijn voor de australische cultuur?

  Like

 13. Wanneer gaan we hier in Nederland eindelijk eens in actie komen om deze waanzin te stoppen want eerder vroeger dan later zal ook hier de eerste onthoofding plaatsvinden.

  Like

 14. Wans Horst zegt:

  Gek.

  Like

 15. Wans Horst zegt:

  Dit ben ik niet gewend van de moslims die niet in een islamitisch land wonen, die zijn toch collectief gematigd en vormen geen bedreiging voor de binnenlandse veiligheid? 🙂

  Like

 16. Jan zegt:

  Cartoon werd werkelijkheid: Isis suicide bombing instructor blows up his own class by accident
  Terrorist commander detonated an explosive belt strapped to himself
  http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/world-news/isis-suicide-bombing-instructor-blows-up-his-own-class-by-accident-30498668.html

  De cartoon: http://0.tqn.com/d/politicalhumor/1/S/j/F/terrorschool.jpg

  Like

 17. Jan zegt:

  Welkom in Raqqa. Invoering van de sharia

  Like

 18. Pingback: ISIS-propaganda met kankerpatiëntjes | E.J. Bron

 19. Jan zegt:

  Australische djihadisten sterven bij bosjes:

  Australian jihadists arriving and dying at same rate in Middle East: ASIO
  Australians going to fight with extremist groups in the Middle East are dying as fast as they are arriving, meaning that the total number of fighters has remained stable at about 70, security agency ASIO has revealed.

  ASIO deputy director-general Kerri Hartland told a Senate hearing on Thursday that the organisation knew of at least 20 Australians who have now been killed in Syria and Iraq while fighting with groups such as the Islamic State.

  “The overall number of Australians currently fighting with or supporting Islamic extremist groups in Syria and Iraq has remained consistent over recent months,” Ms Hartland said.

  “However, this does not reflect a reduction in the number of Australian travellers. Instead it reflects the relatively high casualty rate for Australians, with the numbers of new arrivals roughly keeping pace with the fatalities.”

  http://www.smh.com.au/federal-politics/political-news/australian-jihadists-arriving-and-dying-at-same-rate-in-middle-east-asio-20141211-12584u.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s