Het grote wegkijken

Screenshot 15

(Door: Henk V.)

Is het grote wegkijken van politiek correct een uiting van verregaande lafheid, gepresenteerd als genuanceerd denken over de islam? Ongetwijfeld! Maar deze lafheid is vermengd met iets wat nog veel walgelijker is. Wegkijken van de wezenskenmerken van de islam is een uiting van bewust aangehouden collaboratie met de islam in opdracht van de EU. Bij het Verdrag van Straatsburg in 1975, dat werd opgesteld na lange besprekingen tussen de toenmalige Europese Gemeenschap en de Arabische wereld, heeft men immers besloten dat de beide hemisferen voortdurend met elkaar zullen samenwerken op velerlei terreinen en dat de islam zich onbeperkt in Europa mocht verbreiden door instroom van islamitische migranten. Bovendien zouden alle ”evangelisatie- activiteiten” van de islam in een atmosfeer van positiviteit worden begroet.

Daarmee liet ”Europa” al in 1975 haar broedervolk en enige geestverwant in het Midden Oosten, Israël, in de steek en bood men op Europees grondgebied onbeperkte ruimte aan een ideologie met totalitaire, intolerante opvattingen, waarbij onophoudelijke kritiek op de Joden en op Israël langzamerhand tot de goede toon is gaan behoren. Dat daarbij de toetsing aan vastliggende feiten opzettelijk achterwege wordt gelaten, maakt de ommezwaai in het denken alleen maar verwerpelijker.

Herleving van het nazisme en het antisemitisme is daarvan de giftige vrucht en omdat men -in opdracht van Europa- de schijn van harmonie tussen het westers denken en de islam ten koste van alles in stand wil houden (Europa ontvangt een ruime beloning voor haar loyale opstelling), zorgt de perverse spagaat in het denken voor een totale ontwrichting van het nuchtere, redelijke denken dat ons werelddeel groot maakte. Wij kunnen dan ook met geen mogelijkheid meer zeggen dat het ”moderne denken” een voorbeeld van morele en intellectuele vooruitgang genoemd kan worden!

Welnu, de uitkomst van dit verrottingsproces wordt zo langzamerhand wel zichtbaar genoeg en alles gaat helaas precies zoals Wilders het al voorzag: de islamisering van ons land kan niet meer als een fictie worden afgedaan.

De eerste poging om een bepaald stadsdeel van Den Haag volledig aan de heerschappij van de islam ondergeschikt te maken, is al een feit en dan nog worden er door de overheid geen machtsmiddelen ingezet die tot de bestendiging van ONZE rechtstaat moeten leiden. Ook de Haagse Schilderswijk behoort tot het Nederlandse grondgebied, vallend onder de Nederlandse wetten! Dat men zelfs sympathisanten van de ISIS-moordenaars recht van spreken en handelen gunt, is ronduit een schoffering van de rechtsstaat. Met andere woorden, wij moeten helaas vaststellen dat het er naar uitziet dat de overheden die onze maatschappij veilig en geestelijk gezond moeten houden het tot nu toe volstrekt laten afweten.

En daarbij is het bovendien nog steeds zo dat iemand die op de meer en meer zichtbaar wordende intolerante nazi-trekken van de islam wijst zelf voor ultrarechts, nazistisch, fascistisch of racistisch uitgemaakt wordt. De wereld op zijn kop!

Wanneer de overheid haar plicht niet doet, dan zullen in navolging van de gebeurtenissen in het buitenland meerdere stedelijke gebieden in ons land tot ”No-Go-Areas” worden. Ons wachten zware tijden, want vroeg of laat gaat de autochtone bevolking zich keren tegen haar falende overheid en tegen hen die zij voortdurend de hand boven het hoofd houden.

Dat zal niet de schuld van Wilders zijn, maar van politiek correct, dat haar ziel verkocht en ons land en haar eigen bevolking minachtend in de uitverkoop deed.

Screenshot 16

Door:
Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

28 reacties op Het grote wegkijken

 1. Lis zegt:

  Wat ik me afvraag: is zoiets in het verleden al eens voorgekomen? Dat een land of meerdere landen verdragen sloten die uiteindelijk zeer slecht uitpakten voor de bevolking en dat dit op een gegeven moment niet meer te verkopen is? Op zoveel websites heb ik gelezen over deze resolutie. Zijn er geen tegenkrachten aan het werk om dit op te heffen? Zijn regeringsleiders er niet op aan gesproken dat ze hun eigen bevolking die ze moeten beschermen naar de slachtbank leiden? Het is zo onwerkelijk.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Lis, het Verdrag van Straatsburg was het gevolg van het olieboycot wapen dat de Arabische oliestaten in stelling bracht tegen alle landen die in de Arabisch-Israëlische conflicten de zijde van Israël hadden gekozen.
   De boycot zorgde tijdelijk voor een nijpend tekort op de oliemarkten en was dus schadelijk voor de economie en het bedrijfsleven in het bijzonder.

   Wat het Westen niet besefte was dat de Arabieren een ”Good GUY Bad GUY strategie volgden. Nadat de boycot was opgegeven gaven de olieleveranciers te kennen dat men met het Westen in harmonie wilde leven.
   Deze intentieverklaring leidde tot gespreksronden tussen Europa en de Arabische wereld en het Verdrag van Straatburg was daarvan het gevolg.
   Deze samenwerking wordt steeds intensiever en er zijn in de loop der jaren meerdere verdragen gevolgd, waarvan het Verdrag van Lissabon uit 2010 bij mijn weten de laatste was.

   Het resultaat is een niet aflatende stroom oliegeld naar landen, bedrijven, media, personen, organisaties, allerlei onderwijsinstituten ”van goeden wille = pro islam) en bovendien zitten wij nu nooit meer zonder olie.Dat is natuurlijk GEWELDIG en de zelfverloochening van je eigen land, volk en cultuur MEER DAN WAARD, niet waar?

   Dus wie steunt het vasthouden aan het multiculturele concept? Zij die vrije handel voorstaan en om geld verlegen zitten. Zeg maar de bankenwereld en het bedrijfsleven.en natuurlijk iedere gesponsorde politieke richting, waartoe ik gemakshalve ook even de NGO’s reken..
   FOLLOW THE MONEY is bij het onderzoeken van zaken die eigenlijk lang niet deugen DE leidraad die bij de recherche wordt gevolgd.

   En wij weten zo langzamerhand wel waarom de westerse overheden ongelofelijk terughoudend zijn bij het aanpakken van stromingen die onze joods- christelijke- humanistische identiteit willen ondergraven. Het is niet alleen de angst voor sterk islamitisch verweer. maar ook de vrees om economisch ten onder te gaan.
   Het Westen is letterlijk opgekocht door islamitische olieboeren.

   En dus kunnen wij het volgende wel stellen :
   Zodra een of andere proleet in de politiek zich plotseling heel sterk maakt voor de islamitische zaak dan weten wij inmiddels wel op welke brandstof zijn of haar geestelijke machine draait.

   Verraad op deze schaal heeft zich bij mijn weten nog nooit eerder in onze (vaderlandse) geschiedenis afgespeeld.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Laten we hopen dat het naïviteit is, Vederso. Anders is het pure kwaadaardigheid, lak hebben aan onze cultuur en onze vrijheid en aan het ‘klootjesvolk’..

   Precies wat ik gezegd heb in reactie op het artikel ‘nazi’s’.

   Helaas ben ik niet zo naïef meer dat ik geloof dat zij naïef zijn; ze kunnen/moeten weten hoe de vork in de steel zit, omdat ze voldoende info erover krijgen.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Henk V prima uitgelegd. De oorzaak ligt inderdaad bij de: Resolutie van Straatsburg. En daar hebben politici van socialistische,liberale, en christen-democratische huize, van harte mee ingestemd. En daarom, Henk, zullen VVD,CDA,PvdA en de grootste verraderspartij D66, geen uitkomst bieden. Zij zijn de hulptroepen van de perfide Islam. Daarom haten ze Geert Wilders ook zo, omdat hij keer op keer wijst op hun verraderlijke gedrag ten opzichte van de DOODSCULTUS ISLAM! Deze partijen zijn weerzinwekkend. Helaas is het zo, dat hele volksstammen in Nederland deze waarheid niet onder ogen durven zien. Daarbij worden ze geholpen door de rode linkse kerk, en de omroepen. Het volk wordt stom gehouden, met debiele programma’s zoals: ” In Holland staat een huis”, Geer en Goor, Koning Voetbal, “mijn vrouw, jouw vrouw”, en meer van deze banale programma’s. Hoe krijgen we de massa wakker, helaas ik weet het niet!

  Like

  • Maria zegt:

   het spijt me heel erg dat ik dit moet schrijven: wanneer dat haatvolk hier mensen begint af te slachten dan zal iedereen klaarwakker zijn, ik hoop echter als ze het doen ze het op tijd doen en niet wanneer het totaal te laat is… Vind het erg dat ik het moet schrijven maar hoop erop dat ze het flikken dat ze hun haat zodanig niet meer onder controle hebben en beginnen hier met wat ze in Irak en Syrie op grote schaal dan pas zal de massa wakker schieten, vergeef me dat ik dit als antwoord gaf

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Helemaal mee eens; ook ik zie de eerste onthoofding hier (die van Pechtold?) als de enige oplossing om de stommelingen hier de ogen te openen.
    Maar misschien lukt dat zelfs dán nog niet!

    Like

 3. Wim Peters zegt:

  prima stuk,alle ,,ellende ,, op een voor praktisch iedereen begrijpbare wijze uiteen gezet.
  Heel erg bedankt ! !

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Geen sprake van dat het ooit de schuld van Wilders is geweest: Hij heeft dit van meet af aan voorspeld. Maar omdat de waarheid de politieke elite niet welgevallig was, probeerde men hem op alle denkbare manieren de mond te snoeren, met als ultieme wanhoopsdaad de hetze vanwege het M-woord. Daarmee had de linkse elite het zó druk, dat ze geen tijd hadden om voor alle zekerheid toch eens na te gaan, welke van zijn waarnemingen misschien tóch steekhoudend waren -en geen wíl, natuurlijk- en het vrolijke resultaat zien we hier en nú: Je moet er toch niet aan denken dat de Schilderswijk en dergelijke gebieden in de Nederlandse steden tweede Tower Hamlets zouden worden! Dat wegkijken door de Nederlandse politiek is niet alleen nalatig, maar zelfs misdadig!
  Maar probeer dat maar eens aan te tonen, zolang men, heel slinks, bepaalde onderwerpen niet eens ter sprake brengt, als het ware weigert, ze te benoemen!

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De EU en on ze regering zijn NSB’ers, Niet meer en niet minder!

  Like

 6. De EU en on ze regering zijn NSB’ers, Niet meer en niet minder!

  Like

 7. Maria zegt:

  Dit is het plan van die gekken de Illuminatie zij zetten het gedachtengoed van Hitler reeds verder na WOII, het is voor niets dat de VS bijna alle nazi’s overbracht naar de VS en met hen de CIA oprichten, het is ook niet voor niets dat die Bildergergroep in de jaren 50 door ex Nazi Bernard werd opgericht, toen al hadden ze de plannen om de EU op te richten de Islam naar hier te halen en WOIII te veroorzaken zodat die gestoorden hun NWO konden oprichten en dat een 500 miljoen mensen overblijven, alles is minutieus op voorhand uitgekiend en gepland. De elite is een fractie van de mensheid die 500 miljoen mensen die overblijven volgens hun plan zullen dan hun slaven zijn, in alles wat je ziet wat er gebeurd op aarde hoe illegaal die EU is opgericht hoe landen hun mannelijke bevolking niet meer in het leger liet gaan (dat was afgeschaft) hoe ze een import deden van 52 miljoen islamieten in de EU zie je héél goed dat het geen complot verhaal is maar de bittere waarheid, het sprankeltje hoop dat we hebben is dat Rusland en China niet geïnfecteerd zijn door die Illuminatiegekken en tesamen vertegenwoordigen die 2 landen een dikke 2 miljard mensen, beide landen zijn ook grotere kernwapen grootmachten met legers waar NIEMAND op de planeet tegenop kan, de gestoorden links met hun Illuminatie gedachtengoed weten dit en daarom dat ze proberen dat Rusland te isoleren op aarde, heb het al geschreven het gaat voor die gestoorde Illuminatie niet lukken wat ze van plan zijn, draai of keer het wij bevolkingen zijn zwaar geneukt want wij zullen de eerste slachtoffers zijn van die ideologie NWO waar links al vanaf Hitler en met Hitler toen naar streefden….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Maria: 13.24. uur. Daar is heel veel voor te zeggen, Maria. Het is een groot complot, dat is wel zeker, voor iedereen die de ogen open heeft!

   Like

   • Maria zegt:

    Het Nederlands koningshuis verraad jullie waar je bijstaan, mensen bevolking van Oranje? Wat een grap is dit want waar is jullie koningshuis nu om de mensen van Oranje te steunen? Kocht Willem Alexander met Maxima geen Boot en gaven ze die boot niet een moslimnaam, (de naam ontgaat me nu) dit is het levende bewijs hoe jullie koningshuid jullie Nederlanders verraad ongezien, waarom noemden ze die boot niet naar Nederlandse traditie en gedachtengoed? Mijn ogen zijn wagenwijd open, waarom openen de ogen van de Nederlanders niet?

    Like

   • Met u eens,Maria;het zijn en blijven Bilderbergers!Wij zijn er om door hen uitgekleed te worden,en als troost worden we iedere kerst ook nog eens afgezeken dat we niet aardig genoeg zijn!En als er stront aan de knikker komt zijn zij de eersten die ons land verlaten naar een van hun zeer riante stulpjes in veiliger,buitenlandse oorden!En dan staan er nog duizenden domoren te zwaaien met oranje vlaggetjes!Je zou ze toch eens flink door elkaar rammelen;misschien dat die hersencellen het dan wat helderder zien!

    Like

 8. Sjaak zegt:

  Hier word nog niet weggekeken !

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Wel de PvdA heeft inmiddels onderstreept voor wie ze gekozen hebben. Was het eerst door vriendelijk een kopje thee drinken van een stadsbestuurder met leden van het bloedige geloof alsmede het LINKS laten liggen van de familie tijdens de sektarische moord op Theo van Gogh.
  De PvdA heeft middels haar Haagse afdeling bevestigd waar haar prioriteiten liggen, niet bij het oorspronkelijke volk dus.

  Like

 10. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Helaas voor alle wegkijkers is de realiteit (onthoofde kindertjes op het nieuws en internet) van ISIS niet te ontkennen, mensen worden echt wakker.

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Geen stemmen meer voor partijen die moslims in hun gelederen hebben; dat zijn PvdA,VVD, CDA,D66, SP,Gr. links, Dubieus zijn CU en SGP maar ze lappen de 10 Geboden aan hun laars. Blijf PVV en Wilders over.

  Like

  • Anneke zegt:

   Wilders wil wel, maar men ziet hem liever elders belanden!!! “Zijn rivalen zien hem ’t liefst in het (massa)-graf belanden”. Niet zonder reden leeft Geert nog en kan hij (waarschijnlijk ) nog iets (gaan) betekenen voor ons verdorven landje aan de Noordzee. Een Nederig land, nederig aan de wereldwijde actieve illuminatie-club. Begeven de dijken ‘t, dan verdrinken zij in de woeste golven van de bitterkoude Noordzee. Wij zullen overleven!!!!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Lucky Bee: 15.14. uur. Dat heeft U goed gezien, Lucky Bee!

   Like

 12. Er zijn nog maar 2 partijen in Nederland:Pvv en NSB!Niet zo,n moeilijke keus,dus!

  Like

 13. Pingback: (De) weg met islam en jihad – ZeepertjeNewsFeed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s