Britse straten zouden ten prooi kunnen vallen aan IS, waarschuwt Cameron

Screenshot 4

David Cameron

De Jihadisten van de Islamitische Staat (IS) vormen een onmiddellijke bedreiging voor het Verenigd Koninkrijk. Het land moet dan ook zijn “militaire bekwaamheid” inzetten om de vooruitgang van de IS te stoppen. Dat heeft de Britse premier David Cameron geschreven in een bijdrage voor de krant Sunday Telegraph.

“Als we niet handelen om de aanval van deze uiterst gevaarlijke terroristische beweging tegen te houden, zal die zich blijven versterken totdat ze zich tegen ons kan richten in de straten van het Verenigd Koninkrijk”, schrijft Cameron in zijn opiniestuk voor The Sunday Telegraph.

Lees verder>>>
(h/t Trucker)
De Redactie.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Groot-Brittannië, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

34 reacties op Britse straten zouden ten prooi kunnen vallen aan IS, waarschuwt Cameron

 1. janfreak zegt:

  Ik denk dat wij dat ook wel eens zouden mogen doen, hier zwerven mij ook teveel van die teruggekeerde Jihadisten rond. Dat tuig deinst nergens voor terug, zijn volkomen gehersenspoeld in Syrië.

  Like

 2. Jan zegt:

  Cameron: “totdat ze zich tegen ons kan richten…”
  OMG!

  Een paar weken geleden, Cameron: “This ramadan muslims have to show what is islam all about”
  Moslim: https://pbs.twimg.com/media/Btsu9nKIIAAaUJC.jpg

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Ook heeft Obama zijn handtekening gezet onder een Executive Orders dat verstrekkende gevolgen kan hebben voor de Amerikaanse relatie met China. Deze opdracht heeft te maken met het in beslag nemen van bezittingen, onroerende goederen en land van mensen en/of instanties die het democratische proces in de Oekraïne ondermijnen en/of acties uitvoeren zonder de toestemming van de regering van de Oekraïne die het gezag ondermijnen of zij die hieraan meehelpen. China heel duidelijk publiekelijk de kant van Rusland gekozen in het conflict over de Oekraïne. Sommige mensen in Amerika zien dit als een verkapte oorlogsverklaring aan China. Want op het moment dat China zal beseffen dat zij al hun onderpanden kwijt zijn en ook alle andere bezittingen in Amerika waar het de afgelopen jaren zwaar in heeft geïnvesteerd, dan zullen ze niet blijven afwachten, maar komen halen waar ze recht op hebben. Het is hoe dan ook een vreemde en bizarre Executive Order, die wederom laat zien dat Obama volledig maling heeft aan het Congres en een voor hem uitgestippelde koers volgt. >>>

  http://www.franklinterhorst.nl/FEMA%20kampen.htm

  Like

 4. Jade zegt:

  -Het Verenigd Koninkrijk moet daarvoor samenwerken met landen als Saoedi-Arabië, Qatar, Egypte, Turkije “en misschien zelfs Iran.”-
  Als ze nou eens beginnen met platgooien, dan is de strijd
  voor de helft al gewonnen.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Ach gut, en de simpelste oplossing: Dat misdadig tuig uit GB en uit Europa trappen, komt niet bij hem op?

  Sorry, dat mag natuurlijk niet van het Midden-Oosten, we hebben afgesproken dat de islam hier met open armen zal worden ontvangen en daar horen ook de aanhangers van IS bij, dom van mij.

  Lamzak Cameron en alle andere Europese regeringsleiders:

  Als er slachtoffers vallen, en ONGETWIJFELD gaat dit gebeuren, DAN ZIJN JULLIE IN ELK OPZICHT VERANTWOORDELIJK!

  Schroef je geweten alvast maar dicht en geniet nog van de islamprivileges [waaronder geld?} die ongetwijfeld jullie kant op zijn gekomen en nog komen.

  Ik kan namelijk geen andere reden bedenken waarom jullie je land, je cultuur en je volk zouden verraden, zonder daar een traan om te laten.

  Jullie zijn, nog meer dan IS-aanhangers, MISDADIGERS van het ergste soort!

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Volgens hem (Cameron) betekent dat niet dat het probleem gewoon kan worden aangepakt door Britse troepen naar het noorden van Irak te sturen.”

  Verbeter de wereld en begin bij jezelf. Dus voor je troepen naar Irak stuurt, ruim eerst de moslimrotzooi in eigen land op. Al die terroristen die het nu al hebben over “Sharia4England” moeten onschadelijk gemaakt worden.

  En doe ook eens iets aan zelfreflectie: “Cameron, who recently praised Islam as “a great religion,” is natuurlijk geen uitspraak waar je de oorlog tegen de islam mee wint. En of die islam zich nu presenteert in de gedaante van Al Quaida, Isis, Hamas, Sharia4England, Islamitische Jihad, Hezbollah, dat maakt allemaal niets uit. De kwade genius achter al die organisaties is de islam en niets anders.

  Maak die wijken die door het moslimtuig tot “designated sharia area” is bestempeld weer gewoon Engels. Speur de sharia-rechtbanken op en roei ze met wortel en tak uit.

  Als Engeland dan weer van de Engelsen is, kun je denken over troepen sturen naar Irak. Maar zorg eerst dat je eigen winkeltje in orde is.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 7. Mag Rutte ook wel eens tot zich door laten dringen!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Eindelijk begint het door te dringen welk een enorm groot gevaar onze vrije westerse samenlevingen bedreigen! Het is te hopen dat niet alleen Cameron, maar álle leiders van de Europese lidstaten deze overtuiging krijgen, en alles in het werk zullen stellen om het tij te keren. Het is nog niet te laat, maar acute daadkracht is geboden!

  Like

 9. “Het Verenigd Koninkrijk moet daarvoor samenwerken met landen als Saoedi-Arabië, Qatar, Egypte, Turkije ‘en misschien zelfs Iran’.””
  Ik denk toch dat er niks ander opzit dan deze lichting “wereldleiders” gewoon collectief te vermoorden: Cameron, Timmermans, Obama, Rutte, Hollande, Pechtold . . . . .
  Je zou humaan willen zijn en ze in zo’n ouderwets krankzinnigengesticht willen onderbrengen, in de bossen met veel lichaamsbeweging en een gestructureerde dagindeling.
  Ze zijn echt en oprecht zo gek als een pinneke.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is zo ongeveer mijn conclusie ook, want de door jou geciteerde “slotoplossing” behelst weer niets anders dan de oude mantra: “Terreurorganisaties hebben he-le-maal NIETS met de Islam te maken.”
   Welke feiten je ook aandraagt, die het tegendeel bewijzen, onze wereld’leiders’ willen er NIET aan!
   Terwijl de islamitische wereldleiders zelf het feit islam=islam openlijk erkennen! Maar dàt wordt dan door de westerlingen systematisch genegeerd.
   Gewoon incompetent en getroubleerd, die lui……!

   Like

  • Iemand die wel eens reageert onder de nick “SPRX” en die in mijn mail-netwerk zit, schreef:

   “Ik begrijp de veel gebruikte aanduiding “gematigde islam”, niet. Is dat een mix van gematigd racisme, gematigde tyrannie, gematigde misogynie, gematigde genocide en gematigd antisemitisme ?”

   Like

 10. guusvelraeds zegt:

  De beste methode IS te bestrijden is haar aanpakken midden in het hart. Dus geen schermutselingen starten aan de randen van door haar veroverde gebieden. Lokaliseer de zelfbenoemde kalief Abu Bakhar al Baghdadi en stuur hem en iedereen die hem omringd in een klap naar het paradijs met een buiten elke proportionaliteit vallende aanval met blockbuster bommen. Als dat gebeurd is gestaag maar zonder pauze elke concentratie en elk konvooi van IS bombarderen. Voor mijn part halen we het oude napalm weer van stal uit de Vietnam oorlog. Hierbij zullen ook onschuldige burgers gedood worden, maar hoe onschuldig zijn die miljoenen soennitische arabieren eigenlijk en hoe onschuldig is de islam in zijn algemeen? Feit is in elk geval dat ze hun buren die behoren tot een religieuze minderheid zonder slag of stoot in de steek gelaten hebben en niet onmogelijk met leedvermaak hebben gekeken naar de rijen vluchtenden.

  http://www.sevendays.nl/artikel/180397#.U_CWfEG0f7s

  Like

 11. Vederso zegt:

  De man zonder ruggegraat (volgens Peter Hitchens) geeft zichzelf weer eens de ruimte om voorlopig niets te doen;

  Volgens hem (Cameron) betekent dat niet dat het probleem gewoon kan worden aangepakt door Britse troepen naar het noorden van Irak te sturen. “We hebben een stevig veiligheidsantwoord nodig, of dat nu een militaire actie is waarbij er achter de terroristen wordt aangegaan, een internationale samenwerking op het vlak van inlichtingen en contraterrorisme dan wel een vastberaden actie tegen de terroristen hier.”

  – dus gaat er een studie gedaan worden met aanbevelingen etc. Intussen zijn we zo twee jaar verder, zijn er verkiezingen geweest en kunnen we overgaan tot de orde van de dag.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Een nieuw artikel van Soeren Kern: “Islamitische Staat: Wij zullen Spanje terugpakken”.

  Op de Spaanse sociale media roepen zij op tot steun aan de IS: Spanje hoort volgens hen weer in Iislamitische handen te komen.

  Ik zal het zo gauw mogelijk [is nu] vertalen..

  Like

 13. Harry zegt:

  De lamlul zal wel vinden dat ie er voorlopig weer genoeg aan gedaan heeft door het probleem te benoemen .
  Kun je weer een paar weken of maanden achteroverleunen en op teren .
  Zijn we als mensheid niet gek dat we zulke lui gewoon accepteren ?
  Ben het zeer met Dhr Pennings eens , slechts uitroeien zou ons kunnen helpen .

  Hoe zijn al die schuimrubberen piemels overal aan de macht gekomen ?
  Was dat gebeurd onder Thatcher ? Onder Reagan ? Vast niet !
  Ik begin me groeiend zorgen te maken over ons democratische systeem , het lijkt steeds meer niet te deugen .
  Althans niet voor de problemen waar we nu mee opgezadeld worden .
  Is dat waarom de landen waar die mummies thuis horen allemaal dictaturen zijn ?

  Like

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  Martien Pennings:
  “Ze zijn echt en oprecht zo gek als een pinneke.”
  Theresa Geissler:
  “Gewoon incompetent en getroubleerd, die lui……!”

  Ik had gehoopt dat jullie beter zouden weten. Ze zijn niet gek, incompetent, getroubleerd, dom, achterlijk, geestelijk gestoord, of wat dan ook. Ze zijn doortrapt. Ze zijn gemeen, huichelachtig, verraderlijk, schijnheilig en wat dies meer zij. Maar allesbehalve dom.

  ALLES VERLOOPT TOCH VOLGENS PLAN?

  Niemand kan mij nog laten geloven dat mensen die goed opgeleid zijn en dus tenminste gemiddeld intelligent moeten zijn, de dingen doen die ze nu doen. Het enige dat overblijft is dat Brussel en Ryad (mogelijk in opdracht van, of in samenwerking met Bilderberg) gezamenlijk bezig zijn met de uitvoering van het duivels plan, dat halverwege de vorige eeuw al in alle details is beschreven door George Orwell. De Nieuwe Wereld Orde.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • En dit is de enige juiste zienswijze!Niks geen domheid,pure opzet!

   Like

  • Dot zegt:

   Dat klopt want die landen met wie hij wil samenwerken zijn juist de landen die de jihadisten financieren en wapens via hun land toelaten. Cameron had een paar jihad groeperingen in 2006 al verboden dus het moet geen nieuws voor hem zijn.

   Like

  • Nee Kohler.
   Er is geen wereldsamenzwering van vrijmetselaar-the project-Bilderberg-enzovoort-gelul.
   Het antwoord is nóg veel verbijsterender: ze zijn dom, incompetent en laf.
   Ze wéten het inderdaad wel, maar geloof me: ze zijn gewoon te laf om te erkennen wat ze onder hun ogen zien gebeuren.

   Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad , bijna alles wat gebeurt gaat fout , tenminste vanuit ons standpunt gezien .
   Je kunt allemaal wel eens pech hebben , je kunt een fors aantal malen achter elkaar pech hebben , maar ZOVEEL pech is haast niet mogelijk .
   Nou is mijn geheugen door de jaren behoorlijk aangetast , maar ik kan me weinig positieve ontwikkelingen herinneren van de laatste tijd .
   Nu heb ik helemaal geen zin om als doemdenker op te treden , maar ik ben bang dat ik het niet anders kan zien .

   Iemand ?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou ja, Mijnheer Köhler, dat zult U best bij het rechte eind hebben, maar dan zijn ze in zekere zin tóch incompetent: Incompetent om hun werk op een integere, heilzame manier te doen.
   Bovendien: Als die Nieuwe Wereld Orde een feit is, keert ze zich vervolgens tegen hèn. Maar dat beseffen ze dus niet. Dàt is nu onderdeel van hun getroubleerdheid.
   Duivels, zoals U zegt: Zó werkt nu het satanisme!

   Like

  • Wachteres zegt:

   KWAADAARDIG vind ik wel het beste bij hen passen, J. C. Th. Köhler.
   Verder ben ik het roerend met je eens; er moet meer achter hun gedrag zitten.

   Like

 15. joopklepzeiker zegt:

  Wat een stuk honden stront .

  Dit gebeurd in zijn land, hij laat het gewoon gebeuren

  The Horrific Muslim Infiltration Of Britain – Luton 2012

  Ze respecteren niet de wetten van het land maar willen er wel door beschermd worden en er van vreten, er is maar EEN oplossing !

  Gewoon toepassen wat ze zelf proclameren, de wetten van het land zijn niet van toepassing op ze !

  Knal boem probleem opgelost !

  Like

 16. Avidia zegt:

  Hier word je toch ziek van, walging, walging. Wat een dappere mooie vrouw. De enige oplossing volgens mij, is het stoppen van uitkeringen, laat ze maar uitvinden hoe ze aan de kost moeten komen, wij moeten eigenlijk allemaal weigeren daaraan mee te betalen, helemaal gezien hoe ze over ons denken en praten, onze handen die hen voeden en onderdak bieden, het is toch te treurig voor woorden, we betalen hun bestaan en hoor de minachting voor ons, Stop met betalen voor die klootzakken, brieven schrijven naar de regering dat wij niet langer hun onderdak en bestaan willen betalen. Bedragen van je aangiften aftrekken en beschrijven dat je niet mee wilt betalen aan al die onrendabele uit vreemde landen die nog nooit iets hebben bijgedragen, dus totaal geen RECHT hebben om door ons onderhouden te worden. Wat hebben wij met ze te maken, niets, totaal niets,
  Ga maar eens naar Australië, daar moet je bewijzen dat je genoeg geld hebt om jezelf te voorzien, ik heb daar familie en weet er alles van. Heb je niet genoeg, kom je het land niet in. Waarom hier wel? Waarom moeten wij betalen voor dit soort vaak ook nog agressieve mensen die nooit een poot hebben uitgestoken en eisen dat ze een geïnstalleerd huis ter beschikking krijgen??? Waar is het mis gegaan!!!! Ik vraag U af!

  Like

  • Cathja zegt:

   Beste Avidia, ik denk dat Australië geen verdragen heeft gesloten met de olieproducerende landen. Wij hebben dat wel gedaan, kort na de oliecrisis. Den Uyl heeft een verdrag ondertekend, dat wij moslims toe zouden laten en hen niets in de weg zouden leggen. Ja, de islam zouden we zelfs bevorderen (!!). Dus: olie voor immigratie! Een vreselijke en onvergeeflijke fout van de toenmalige regering! Nu zitten we met tientallen miljoenen moslims in Europa, wat ons niets anders oplevert dan enorm veel spanningen tussen de bevolkingsgroepen. Ze eisen van alles en nog wat, en krijgen in zeer veel gevallen hun zin. Ik denk dat we de verdragen met de oliestaten niet op durven te zeggen, want dan kon er wel eens een nieuwe olie-boycot dreigen, met alle gevolgen van dien voor onze economie!
   Het Midden-Oosten houdt Europa dus in feite in een wurggreep.
   Het zal er echt niet beter op worden in de toekomst.

   Like

   • Zo florissant is onze economie niet,dus moet het er maar een keer van komen.Voor alles is een oplossing,en dan kunnen we in ieder geval iedereen die in feite tegen ons is laten remigreren!Niks voor niks en wat het zwaarst is,moet het zwaarst wegen!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Cathja: 09.34. uur. Dat klopt Cathja. Oil for immigration = Resolutie van Straatsburg.

    Like

 17. Trucker zegt:

  bildenberg…verbaasd me dat het zoalng duurde voordat er éne met uitpakt.
  Misschien is het gewoon een samenzwering van de Martianen met George W Bush en jullie Maxima met haar vader.
  Cut the crap met die bildenberg onzin en denk rationeel.

  Like

 18. J. C. Th. Köhler zegt:

  Theresa Geissler zegt:

  “Nou ja, Mijnheer Köhler, dat zult U best bij het rechte eind hebben, maar dan zijn ze in zekere zin tóch incompetent: Incompetent om hun werk op een integere, heilzame manier te doen.”

  Dat ligt er maar aan, Theresa. Incompetent om hun werk te doen. Maar wat ís hun werk? Is dat het werk waar ze door ons voor zijn gekozen of aangesteld, of is het iets heel anders? Mijn overtuiging is dat ze uitermate competent bezig zijn met een andere opdracht dan die wij ze hebben gegeven.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s