Antisemitische misdadiger Frans Timmermans wil genocide door moslims onbestraft laten

Screenshot 5

Frans Timmermans heeft een vrouw. Ongelooflijk. Maar ja, ik zag laatst een reportage van mannen die op geamputeerde en beenloze vrouwen vallen. Dus heb je misschien ook vrouwen die op moreel gelobotomiseerde mannen vallen. Zou-ie ook kinderen hebben, der Franz? En gaan die later vragen: wat deed jij in de oorlog, papa?

(Door: Martien Pennings)

De godvergeten jezuïtische ploert en psychopaat die de functie van minister van BuZa van het Koninkrijk der Nederlanden bekleedt, de beroepshypokriet, antisemiet en nazislambeffer Frans Timmermans, de man die de frontlijnstaat Israël wil boycotten en naar het hellehol Saoedie-Arabië afreist om . . . 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frans Timmermans. Bookmark de permalink .

21 reacties op Antisemitische misdadiger Frans Timmermans wil genocide door moslims onbestraft laten

 1. GT zegt:

  Hier kan heel Europa een lesje aan nemen!!!
  · Moslims die onder de Sharia-wet wensten te leven werden woensdag gevraagd om Australië te verlaten, toen de regering zich richtte tot de radicalen in een poging om potentiële terreur- aanvallen te verijdelen.
  ·
  Afzonderlijk zette Premier Howard woensdag kwaad bloed bij sommige Australische Moslims door te verklaren dat hij de inlichtingendiensten steunde die de binnenlandse moskeeën in de gaten houden.

  Citaat:
  ‘DE IMMIGRANTEN, NIET DE AUSTRALIËRS, MOETEN ZICH AANPASSEN!
  Aanvaard dit of vertrek. Ik ben het beu dat deze natie zich ongerust maakt of we een individu of een cultuur beledigen. Sinds de terreur aanslagen op Bali, hebben we een grote toename meegemaakt van patriotisme bij de meerderheid van de Australiërs, zoals we dat voordien nog nooit hebben meegemaakt.’
  ‘Deze cultuur heeft zich ontwikkeld gedurende twee eeuwen van strijd, proberen en overwinningen door miljoenen mannen en vrouwen die vrijheid nastreefden.’
  ‘Wij spreken voornamelijk ENGELS. Niet Spaans, Libanees, Arabisch, Chinees, Japanees, Russisch, of welke andere taal dan ook. Daarom zeg ik U; als je deel wilt uitmaken van onze samenleving, dan hebben jullie geen andere keuze dan ONZE taal te leren.’

  ‘De meeste Australiërs geloven in God. Dit is geen rechtse radicale politieke praat maar een vaststaand feit, omdat Christelijke mannen en vrouwen deze natie gesticht hebben, gefundeerd op Christelijke principes, en dit is duidelijk gedocumenteerd. En het is zeer zeker gepast om dit feit te tonen op de muren van onze scholen. Als God u beledigt, dan stel ik voor dat u overweegt om een ander deel van de wereld uw thuis te noemen, want God maakt deel uit van onze cultuur.’
  ‘Wij aanvaarden jullie geloof, en zullen ons niet afvragen waarom. Het enige dat we van jullie vragen is dat jullie ons geloof accepteren en vredig en harmonieus met ons wilt samenleven.’

  ‘Dit is ONS LAND, ONZE GROND, en ONZE MANIER VAN LEVEN, en we willen jullie alle mogelijkheden geven om hiervan te genieten. Maar als jullie nu eens eindelijk ophouden met klagen, jammeren, onze vlag te verscheuren, onze EED, ons Christelijk Geloof en onze levenswijze onderuit te halen, raad ik jullie ten zeerste aan om gebruik te maken van nog een ander Australisch voorrecht, …’
  · ‘HET RECHT OM OP TE STAPPEN!’
  ‘Als je niet gelukkig bent STAP DAN OP. Wij hebben jullie niet gedwongen om naar hier te komen. Jullie hebben zelf gevraagd om naar hier te komen. Aanvaard dan ook het land dat jullie aanvaardde.’

  ·

  · Dit is de waarheid en die mag ook eens gezegd worden

  Like

  • En zo zouden alle regeringsleiders moeten praten!Maar hier is het net andersom:Nederlanders,pas jullie nu eindelijk eens aan aan onze verrijkers!Zowel koninklijk huis als regering herhalen dit,keer op keer!Dan is het toch niet gek dat moslims zich sterk en onaantastbaar gaan voelen?

   Like

 2. janfreak zegt:

  Weet je wel zeker dat dit een echte vrouw is en geen aangeklede opblaaspop?

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Is dat zijn vrouw ik dacht eerst dat het monster van loch ness was.

  Like

 4. Jan zegt:

  Timmermans is gehuwd met een rechter en heeft twee kinderen van zeven en negen jaar, en twee kinderen van in de twintig uit een eerder huwelijk.

  Like

  • koddebeier zegt:

   O, een rechter, dat verklaard alles !

   Like

  • Dank je, Jan. Ik heb de volgende update geplaatst onder mijn stuk:

   UPDATE:

   Commenter “Jan” zegt op 17 augustus 2014 om 12:21 onder dit doorgeplaatste stuk op E. J. Bron het volgende:

   “Timmermans is gehuwd met een rechter en heeft twee kinderen van zeven en negen jaar, en twee kinderen van in de twintig uit een eerder huwelijk.”

   Dat maakt veel duidelijk, een rechter, zeker een dame, is bijna per definitie wat we tegenwoordig noemen “een D66-rechter”. Dat wil zeggen iemand die gelooft dat álle mensen geschikt zijn om ooit toe te treden tot “het Redelijke Alternatief”. Óók ISIS-halsafsnijders? Ja, die ook! Die júíst!

   Like

 5. Jan zegt:

  Frans Timmermans is ons ontvallen

  U weet wij hebben niet zo veel op met Frans, die wij beschouwen als het prototype van een zakkenvullend sociaal democraat, dus vol compassie wijzen op het lijden van de mensheid, vooral als deze ver van het veilige Limburg verwijderd is. Frans tracht zich te omhullen met en wolk van wijs staatsmanschap in combinatie met een hoog cultuur gehalte en dus scoort Timmermans bij veel wat minder geschoolde Nederlanders. Je moet Timmermans ook niet teveel tegenspreken, want daar houdt hij niet van en neemt hij maatregelen en toen Fransje dan ook in juni 2011 hoorde dat de PVV een grote kans zou maken het politieke landschap in Limburg te gaan beheersen trok hij ijlings zijn kandidatuur in als commissaris van de koningin voor Limburg . Gelukkig maar voor de Limburgers zullen wij dan maar zeggen.

  http://www.geennieuws.com/2012/01/frans-timmermans-is-ons-ontvallen/

  Frans Timmermans: hoe maak je carriëre ?
  Nu is, zoals u bekend het maken van zakenvrienden iets geheel anders dan het maken van politieke vrienden, er zijn wat raakvlakken dat geven wij onmiddellijk toe, maar in het zakenleven zul je uiteindellijk moeten presteren, leveren, en dat beste lezers is in de politiek beslist niet het geval.
  Om het maar eens populair uit te drukken is het halen van de bekende bruine arm een van de voornaamste voorwaarden om het in de politiek verder te schoppen en zoals u als regelmatige lezer van deze site inmiddels weet, hebben wij in den Haag een aantal professionals zitten, die zouden zij voetballers zijn, Johan Cruyff tot een zaterdagmiddag spelertje laten verbleken.

  http://www.geennieuws.com/2011/11/frans-timmermans-hoe-maak-je-carriere/

  Like

 6. Jan zegt:

  Timmermans een paar jaar terug:

  Ongehoorde stap Israël
  door Frans Timmermans op 27 maart 2012

  Het voornemen van Israël om de banden te verbreken met de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties, werkt absoluut averechts om tot een oplossing te komen in het vredesproces in het Midden-Oosten. Ik ga ervan uit dat minister Rosenthal het besluit van de Israëlische regering in niet mis te verstane termen namens Nederland zal veroordelen.
  http://www.pvda.nl/berichten/2012/03/Timmermans-israel-vn-mensenrechtenraad

  Laatste nieuws Israël-beleid Nederland (Frans Timmermans)
  http://nieuws-uitgelicht.infonu.nl/mens-en-samenleving/105093-laatste-nieuws-israel-beleid-nederland-frans-timmermans.html

  Like

 7. lucky bee zegt:

  En door zulke mensen worden wij geregeerd; arme Nederland.Hoogste tijd dat wij in de Schilders wijk in Den Haag demonstreren,maar oppassen dat de NVU niet met de vruchten, van deze demo op de haal gaan.
  http://www.tellthechildrenthetruth.com/

  Like

 8. Nou,zijn vrouw ziet er anders weinig gelukkig uit!Zou ik ook niet zijn met zo,n man!Ik ben een gevoelsmens;mijn gevoel dat me zelden of nooit bedriegt!En mijn gevoel bij Timmermans zegt:ver bij vandaan blijven,deugt niet!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ook deze Judas, buigt voor Quatar, Saoedie-Arabië, en alle andere moslimlanden! Want zijn BELANG is een GELDBEDRAG en een BAANTJE, vermoedelijk bij de eveneens antisemitische EUSSR. Het is een landverrader, en net zo’n slappe baal hooi, als van Aartsen. Ze hebben hun ziel en zaligheid verkocht, aan een smerige nazi ideologie: de islam.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Tja, je moet wat doen als je uit bent op een comfortabel baantje binnen de EUSSR.

  Dan mag je alvast niets doen wat de islam zou kunnen beschadigen, omdat je het anders wel kunt schudden en Timmerfrans is al een eind op weg.

  Zoiets mag je niet verknallen door op te komen voor de slachtoffers van de IS – monsters en daarmee de islam af te vallen.

  Want als je het eenmaal verknald hebt bij de EU-leiders dan kun je een hoge positie binnen de EU-clan wel vergeten.

  Ons Fransje is wel goed maar niet gek!

  Like

 11. Marc Bouwman zegt:

  Zucht! Niemand vat in zijn geheel de onderscheidende misdaden die bestaan naar hun massale aard.

  Een eerste onderscheid die gemaakt moet worden is die tussen ‘gewone’ misdaden en ‘misdaden tegen grote groepen mensen’. Gewone misdaden behoeft geen toelichting: inbraak, moord, enz.

  Misdaden tegen grote groepen mensen omvat de volgende rangschikking: Hierbij is de grootste algemene deler van belang, namelijk het begrip massamoord. Dit is het doden van grote groepen mensen waarbij deze groep bepaalde kenmerken ontbreekt die de moordende partij wel bezit, en waarbij de moordende partij hun motief tot deze daad destilleren.

  -1. misdaden tegen de menselijkheid. Zoals Nanninga in zijn artikel stelt omvat dit ‘burgers die slachtoffer zijn van massaslachting, onderdrukking, martelingen, verkrachtingen, maar waarbij de intentie niet een totale vernietiging is’. Als zodanig, ook al vallen er grote aantallen slachtoffers, is dit niet als massamoord aan te merken, juist omdat de intentie daartoe ontbreekt.

  0. massamoord. Het doden van grote aantallen mensen om een specifieke reden.
  Hieronder begint het onderscheid van massamoord naar rede.

  1. genocide. Dit begrip omvat het woord ‘gen’. Het gaat dus om de wil een specifieke groep in zijn geheel van het leven te beroven om reden van de genetische samenstelling van deze groep. Per saldo hebben we hier te maken met massamoord om racistische motieven. Zo is de Holocaust, waarbij de nazi’s als daders de wil hadden joden, zigeuners, Polen en Russen volledig uit te roeien, aan te merken als genocide.

  2. religicide. Hier gaat om de wil een specifieke groep in zijn geheel van het leven te beroven om reden dat deze groep kenmerken ontbreekt die de dadergroep juist wel bezit, bijvoorbeeld soennitisch moslim, shiietisch moslim. protestant, katholiek, enz. Die van protestanten en katholieken kennen we vooral van de Dertigjarige Oorlog, Tachtigjarige Oorlog, enz. In meer recente tijden bleef de strijd in Ulster tussen deze groepen over.
  In 1915 pleegde de Turken religicide met hun massamoord op christenen. Momenteel plegen de Isis religicide in Irak en Syrië.

  3. massamoord om ideologische redenen. Hier gaat om de wil een specifieke groep in zijn geheel van het leven te beroven om reden dat deze groep kenmerken bezit die strijdig zijn met ideologische opvattingen van de daderpartij. Zo doodden de communisten in de SU massaal boeren (zg. Koelakken) omdat zij zich niet lieten passen in het communistisch raamwerk.

  Let op: bij al deze drie vormen van massamoord gaat het uitsluitend om de opvattingen die de daderpartij over de groepen slachtoffers hebben gevormd. Of de slachtoffers in werkelijkheid aan die criteria voldoen is voor het begaan van deze misdaden feitelijk niet van belang: het gaat om het wereldbeeld van de dadergroep.

  Let op: bij analyse van de Holocaust in de decennia na afloop van de Tweede Wereldoorlog, is ten onrechte de reductie gemaakt dat racisme tot massamoord leidt. Racisme is en blijft verwerpelijk, maar een racist hoeft niet per se de wil tot doden te hebben. Hitler en zijn trawanten hadden dat wel. De door hen begane massamoord is daarom te schetsen als genocide.
  Na de oorlog is echter de opvatting ontstaan dat, door racisme te bestrijden, massamoord zou kunnen worden voorkomen. Dat is een misvatting geweest, omdat massamoord om religieuze of ideologische motieven op die manier buiten schot blijven, zoals dit nu gebeurt met de religicide die in Irak en Syrië plaats vind.

  Allerlei verdragen na de 1945 omvatten bestrijding van genocide, dus massamoord op racistische grondslag. Massamoorden op grond van andere dan racistische motieven worden hierin niet vervat. Timmermans lijkt zo een punt te hebben. Maar hij (en wij) stuiten uitsluitend op een na 1945 onjuist benoemen van misdaden waarmee de mensheid in zijn algemeenheid niet meer geconfronteerd had willen worden. De onjuiste benoeming ligt hierin dat het niet gaat om bestrijding van genocide als zodanig (zoals de Holocaust) maar om bestrijding van massamoord in zijn geheel!

  Dus: bestrijding van racisme is buitengewoon zinvol. Maar als het voorkomen van massamoord het doel is, dan is anti-racisme eerder een beperking omdat religicide (zoals nu op de christenen en Yazidi’s) en massamoord om ideologische motieven daarvan uitgesloten zijn.

  Het grote internationale doel moet dus zijn: het bestrijden van massamoord.

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Ik kan me nog goed herinneren dat Zwitserland in 2009 een verbod aankondigde op minaretten (torens van moskeeen) en dat daar toen democratisch over was gestemd. Meteen brak toen in de EU de pleuris uit omdat men eventueel de moslims zou beledigen en een walgelijke klootzak als Martin Schulz durfde later nog te beweren dat het land (geen lid van de gehate EU) een bedreiging zou gaan vormen voor de EU! Gelukkig wist Zwitserland de internationale druk van de moslimliefhebbende linkse politici tprima e weerstaan en daar konden de EU-hatende Europeanen juist een goed voorbeeld aan nemen, wat ik je brom!
  Dat echter Frans Timmermans genocide door moordlusige “moslims” onbestraft wil laten, Israël wil boycotten en hij in Saoedie-Arabië wil knielen voor dat soort lui om te beweren dat de negatieve uitlatingen van Geert Wilders over de islam niet de zijne wezen zal hem nog duur gaan opbreken! Zou meneer het anders ook geweldig vinden als zijn (?) vrouw door vrouwenhatende “moslims” zoals van ISIS wordt aangerand, verkracht of voor h..r wordt uitgemaakt daarginds? Hij gaat feitelijk gewoon, net als de laffe linkse die zich ook aan dat tuig onderwerpen, het hol van de leeuw binnen! Maar de meeste moslimhatende Europeanen volgen gelukkig dat voorbeeld niet, net zo min als de vos en de jakhals die in de fabel over de zieke leeuw diens hol niet binnengingen daar vele dieren hen voorgingen maar hun voetsporen voor het hol liepen daar alleen in terwijl er geen een uit kwam!

  Like

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  GT zegt:
  “Afzonderlijk zette Premier Howard woensdag kwaad bloed bij sommige Australische Moslims door te verklaren dat hij de inlichtingendiensten steunde die de binnenlandse moskeeën in de gaten houden.”

  GT, Howard is al sinds 2007 geen premier meer van Australië, dat is tegenwoordig Tony Abbott. De speech waar je uit citeert is wel uit de tijd van Howard, dus zeker al ongeveer zeven jaar oud, hoewel de eerste versies al circuleerden in 2005. Maar het staat niet onomstotelijk vast dat Howard hem heeft uitgesproken. Zeker is dat minister van Financiën Peter Costello de commentaren uit het eerste stuk van jouw citaat heeft gezegd. Howard heeft die daarna onderschreven.

  Het stuk waarin staat dat immigranten Engels zouden moeten leren is geschreven door Barry Loudermilk, een US Air Force veteraan, in een artikel in een plaatselijke krant in Georgia. Het was deel van een langer stuk, bedoeld voor een Amerikaans publiek.

  Later is deze speech toegeschreven aan Kevin Rudd en zelfs aan Julia Gillard.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 14. oud-marinier zegt:

  Waarom is het toch GVD zo moeilijk in NL om die hele K*Tregering gewoonw AF TE ZETTEN en naar huis te sturen ?

  Like

 15. Republikein zegt:

  Welke reportage, naam en toenaam.

  Like

 16. Avidia zegt:

  Timmermans??? Who the hell is Timmermans??? Even denken, een clown die mee speelt met het spel. Het spel van verdorven kamerleden, gespeeld door egoïstische mensen, die hun eigen hachee belangrijker vinden dan het algemeen belang, van ijdeltuiten, van kijk mij eens beslissingen nemen, kijk mij eens ZEER belangrijk zijn. Toneelpoppen zijn het, en vooral die Timmermans, ijdeltuit, geen graantje uitstraling, een pop in een poppenspel, zich zelf geweldig voelen, zo lelijk als de nacht zo onaantrekkelijk mogelijk, waar haalt hij die zelfoverschatting vandaan??? Wie heeft hem opgepomd?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s