Omstreden ambtenaar krijgt bijval

Screenshot 2

Yasmina Haifi

DEN HAAG – Duizenden mensen spreken via een speciale pagina op Facebook hun steun uit voor de omstreden justitieambtenaar Yasmina Haifi. Ze komen vooral voor de Haagse op omdat ze het met haar theorie eens zijn dat de gruweldaden van terreurorganisatie ISIS een zionistisch complot vormen.

Dat het niet alleen gaat om steun voor Haifi bleek nadat een Facebookgebruiker een bericht plaatste met de oproep aan het voormalige Haagse PvdA kandidaat-Kamerlid om haar complottheorie terug te nemen. „Deze pagina is bedoeld voor mensen die Haifi steunen, dus ook dat het zionisme en ISIS verband hebben”, reageert de initiatiefnemer van de actie die daarop de oproep direct verwijderde.

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

21 reacties op Omstreden ambtenaar krijgt bijval

 1. aquarius4422 zegt:

  Dit maakt duidelijk dat het antisemitisme al diep in de Nederlandse samenleving ingevreten is.
  Maatregelen van de overheid om dit gezwel in te dammen zijn dan ook noodzakelijker dan ooit.

  Like

 2. U.G. Kempenaer zegt:

  De 5e colonne is onder ons, wordt gesteund door linkse landverraders en hun propaganda kranten en televisiezenders, parasiteert nog een paar jaar door op de werkende autochtonen, fokken door als ratten en als ze met genoeg zijn dan gaan ze de autochtone Nederlanders op ISIS-achtige wijze vermoorden. Allemaal. En het gehersenspoelde volk staat erbij, kijkt er naar en doet helemaal niets. De islam is kanker. Een doctrine nog verderfelijker dan het nationaal-socialisme. De enige oplossing is samen met Rusland, China, India en de overige Europese landen die nog niet te zeer aangetast zijn door de linkse anti-autochtonen-haatleer, de islam met wortel en tak uit te roeien. De enige manier om te voorkomen dat de moslims alle ongelovigen afslachten.

  Vertel dit maar tegen al uw familieleden, kennissen, vrienden en collega’s. En zeg dat ze gewaarschuwd zijn.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Tja een artikel wat in de Telegraaf wordt weergegeven, daar kan men de nodige vraagtekens bij zetten. Net zoals gisteren verscheen in de Telegraaf met chocoladeletters “Oekraïne schiet Russische tanks aan flarden” terwijl het een zogenaamde ‘false flag’ incident was. Zo ook de MSM na het Pro Patria ‘incident’ de multiculturele knuffelmodus lijkt te versterken.

  ‘Oekraïne vernietigde eigen pantservoertuigen’
  Gelijkenissen met false-flag aanval in 1939, die door de Nazi’s werd gebruikt voor invasie Polen

  De verwarring rond een Russisch konvooi, dat al dan niet de grens zou zijn overgestoken en deels door het Oekraïense leger zou zijn vernietigd, is de afgelopen 24 uur alleen maar groter geworden. Tot nu toe heeft Oekraïne nog geen enkel bewijs geleverd van de ‘invasie’ van een Russische pantserkolonne, die door Moskou wordt ontkend. Bovendien impliceren de leiders van de Volksrepubliek Donetsk dat het Oekraïense leger zo’n 100 van zijn eigen pantservoertuigen heeft vernietigd. Met andere woorden: het lijkt op een false-flag aanval.

  Eergisteren middag berichtten Britse journalisten dat zij zouden hebben gezien hoe een Russisch militair konvooi de grens met Oekraïne –het gebied van de niet erkende Volksrepubliek Donetsk- overstak. Er verschenen foto’s van het konvooi, maar uit niets bleek dat deze waren genomen in Oekraïne.

  Gisterenochtend verklaarde Andriy Lysenko, woordvoerder van het Oekraïense leger, dat de artillerie een deel van het Russische konvooi had vernietigd. De president van het land bevestigde dat dit ‘betrouwbare informatie’ was. Ook NAVO secretaris-generaal Anders Fogh Rasmussen zei dat de alliantie een ’inval’ van voertuigen uit Rusland had waargenomen. Ook hij presenteerde echter geen bewijs.

  Verhaal hulpkonvooi weer ingetrokken

  Gisterenmiddag ontkende het Russische ministerie van Defensie dat pantservoertuigen de grens waren overgestoken. Er waren aanwijzingen dat het Russische humanitaire hulpkonvooi, dat bij de grens met Oekraïne wachtte op toestemming om de goederen af te leveren, was beschoten door het Oekraïense leger.

  Die versie verdween na enige uren weer van de Russische nieuwssites. Wat overbleef was de onbevestigde versie van Oekraïne, en nul komma nul bewijs.

  Dat kan betekenen dat het bericht van de Britse journalisten verdraaid en/of verzonnen is. Gezien de misleidende propaganda die de Westerse media de afgelopen maanden hebben gebezigd, zou dat geen verrassing meer zijn. Nog erger is dat dan ook de NAVO zou hebben gelogen.

  ‘Geen Russische, maar Oekraïense pantservoertuigen vernietigd’

  Andrei Purgin, de vicepremier van de eerder dit jaar uitgeroepen –maar door niemand erkende- Volksrepubliek Donetsk, kwam daarna met een heel ander verhaal. ‘Wij hebben geen pantservoertuigen uit Rusland ontvangen. Er zijn geen Russische eenheden en pantservoertuigen de grens overgestoken. Er kunnen dus geen Russische pantservoertuigen zijn vernietigd.’

  In plaats daarvan zijn er volgens hem ‘veel Oekraïense pantservoertuigen vernietigd, 7 op één plek, 12 op een andere. Overal in ons territorium is hetzelfde gebeurd. Het gaat in totaal om ongeveer 100 stuks.’

  Daarmee impliceerde Purgin dat deze pantservoertuigen door Oekraïne zelf zijn vernietigd. Nu zou er met een enkel exemplaar sprake kunnen zijn van een vergissing, zogenaamd ‘vriendelijk vuur’, maar met een kleine 20, laat staan 100 exemplaren, is dat nauwelijks waarschijnlijk.

  Westerse oorlogshitserij

  Tel bij het ontbreken van ieder spoortje bewijs van de aanval op dat zelfs het Witte Huis verklaarde niet te kunnen bevestigen dat een Russisch konvooi inderdaad door Kiev werd vernietigd, en er ontstaat een sterke aanwijzing dat de door de Westerse media en de NAVO als ‘feit’ gepresenteerde Russische inval opnieuw een grote leugen en pure oorlogshitserij is. De neutrale toeschouwer zou zich nu moeten afvragen waar het Westerse marionettenregime in Kiev nog meer over gelogen zou kunnen hebben. Misschien wel over het neerhalen van vlucht MH-17?

  Gelijkenissen met Nazi false flag 1939

  Als het Kremlin de waarheid spreekt, dan lijkt Oekraïne een false-flag aanval te hebben uitgevoerd, een die gelijkenissen vertoont met het zogenaamde Gleiwitz incident op 31 augustus 1939, toen Duitse SS-troepen in Poolse uniformen een aanval op een Duits radiostation uitvoerden. De Nazi’s gebruikten dit vervolgens als ‘rechtvaardiging’ voor de invasie van Polen, die al de volgende dag in gang werd gezet. (2) >>>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/08/Oekrane-vernietigde-eigen-pantservoertuigen

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 11.52. uur. Ook ik denk sterk aan een “false flag”, operatie. Dat hebben de NAZI LEIDERS in Kiev dus overgenomen van de DUITSE NAZI regering die in september 1939, datzelfde deed om Polen aan te kunnen vallen!

   Like

 4. Monalisa zegt:

  Daar moet je Moslim voor zijn, ik steun haar niet in die woorden

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Tsia DAT ALLES IS NATUURLIJK MOGELIJK, WANT ISIS IS FEITELIJK DE WARE ISLAM.haar probleem is dat Nederland geen moslim land is.Dus Den Haag ook niet.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En die duizenden zijn voor 100% moslims, de gehele “rode en progressieve kliek”, en een deel de zogenaamde goedmensen. En ik heb niets met deze mensen, helemaal niets!

  Like

 7. Die Duizenden die haar steunen,zijn toch,mag ik hopen,geen Nederlanders?

  Like

 8. Jan zegt:

  Zoals ik al eerder zei: Faecesboek

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Mesjoggene

  Like

 10. Willie zegt:

  Baah Baah sheeple !!!! Dat ze er bij gaan wonen als ze die trut zo goed vinden , zoveel vliegen in 1 toekomstige klap dan ,hehehe

  Like

 11. manna zegt:

  AIVD, aub allen op de terreurlijst zetten.
  Weet zeker dat het van onschatbare waarde kan zijn in de komende jaren ;-).

  Like

 12. jitskesez zegt:

  En niet alleen is ze dom, ze is ook zo LELIJK. Echt waar dan denk je, geen wonder dat moslim mannen willen dat hun vrouwen het gezicht bedekken.

  Like

 13. Dot zegt:

  Niet duizenden mensen maar duizenden moslims dus van oorsprong geïmporteerde buitenlanders , stiekem dromend van een wereldwijd kalifaat.

  Like

 14. Cathja zegt:

  Degenen die haar bijvallen, zullen wel dezelfde etnische achtergrond hebben. Als je een klein beetje kennis van zaken hebt, en geen antisemiet bent, dan weet je dat haar uitspraken nergens op slaan.
  Een gevaarlijke vrouw, die uit deze functie gezet dient te worden.
  We moeten trouwens voorkomen dat allerlei buitenlanders op belangrijke posten terecht komen. Meer Marokkaanse burgemeesters bijvoorbeeld, is ook zoiets. Er zijn genoeg Nederlanders die deze functies kunnen vervullen.

  Like

 15. Armani zegt:

  Moslims worden al vanaf de geboorte ingepeperd dat men respectloos moet zijn, naar mensen met een andere geloofsovertuiging , anders namen ze wel stelling tegen wreedheden die alleen door moslims worden gepleegd in de hele wereld

  Like

 16. Mowdes zegt:

  Dat is toch prachtig deze bijval voor deze dame, weten we toch uit welke hoek de wind waait met naam en toenaam.
  Als het er dan op aan komt hoeven we niet te zoeken waar ze zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s