Feest: InHolland gaat radicale leerlingen signaleren

Screenshot 15

(Door: Johnny Quid)

Op InHolland krijgt het onderwijspersoneel dit jaar een cursus Herken De Jihadi. Jup. Als InHolland onze verdedigingslinie wordt tegen het extremisme in dit land, zijn we de pineut. InHolland is ternauwernood gekwalificeerd om gecertificeerde veterstrikdiploma’s uit te reiken. Docenten & co krijgen een training om radicale jongeren beter te signaleren en een brainstormsessie over de te nemen maatregelen. Kortom, een halfbakken onderschattingscursus.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Feest: InHolland gaat radicale leerlingen signaleren

  1. Dot zegt:

    In welke stad was het ook weer dat een ex-jihadist terug uit Syrië terug naar school mocht, met uitkering, huisvesting en het wissen van zijn schulden ?

    Like

  2. Sjaak zegt:

    Wohaaaa ! VETERSTRIKDIPLOMA ! DIE IS GOED !

    Like

  3. vanhetgoor zegt:

    Wat was het ook al weer? Er was toch iets met beroepsmoslims en Inholland, kortom schijnheilige vertoning èn veel te laat.

    Like

  4. leefbarbaar zegt:

    Trap er niet in; het is gewoon weer linx tuig dat kans ziet zichzelf te verrijken met het geven van een cursus. Dat is doorgaans het enige doel van een cursus voor allochtonen.
    En dan nog, kun je straks als docent aantonen dat M. aan het radicaliseren slaat, wat dan? Waarschijnlijk wordt je dan ontslagen omdat je een racist bent en krijg M. een kostbare begeleiding, zonder enige effect, aangeboden op kosten van H&I.

    Like

  5. Sjaak zegt:

    Ook hier weer een signal !
    Na tientallen berichten over
    een nieuwe afrekening onder
    de vaderlandsverrijkers een
    krant waar de identiteit van
    de vakkracht vermeld word !
    Natuurlijk niet de Televaag !
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    De Nederlands-Marokkaanse Van der Meijden stierf in het ziekenhuis !

    Like

  6. delamontagne zegt:

    Dit doet me weer denken aan enkele artikelen terug. De heer Cameron uit Engeland die die hulp wil hebben van muslimfanaten uit Quatar & S.A en de >U.A.R ( de z.g.n. Paradijsjes, althans
    volgens enkele hoog-geplaatsten uit NL ).)
    Ik denk aan de andere kant toch wel dat die docenten van IM-Holland, als ze typen zoals op de foto afgebeeld en ze dicht-genoeg-benaderd hebben, zouden kunnen herkennen als “RADICAAL”.
    Maar er moet uiteraard eerst een cursus voor worden opgezet.

    Like

  7. bobzelf zegt:

    ahaaaaaaaa
    dit zal wel een radicale zijn , sprak de leraar !!!!!!!!!!!!

    HOEZO , ZIE JIJ DAT ZO GAUW ??

    NOU EEN MES TUSSEN ZIJN TANDEN
    EEN MACHINEGEWEER IN DE HAND
    EN EEN GEIT OP ZIJN LUL ,

    ZO DAT IS SCHERP GEZIEN , U MAG BLIJVEN !!

    gr. bob

    Like

  8. Cathja zegt:

    We moeten niks ‘beteugelen’, maar ze tot ongewenste personen verklaren! Dat pappen en nathouden heeft ons alleen maar ellende gebracht. Gevaar moet je te lijf gaan, en dan niet met half zachte maatregelen.

    Like

  9. windwens zegt:

    Er komt een cursus hoe herken ik een massamoordenaar. Raar volk die dit bedacht heeft, de wijsheid in pacht hebben en dan met zo iets onnozelst komen. Ieder wel denkend mens weet toch zolangzamerhand dat een massamoordenaar altijd je leuke hulpvaardige buurman was, of die man die altijd beleefd en/of vriendelijk was en niet opviel in de buurt. Waarvan de buurvrouw altijd zegt och die man, hij hielp me ook vaak om even de boodschappen boven zetten, omdat ik niet meer zo goed ter been ben ziet u.

    Like

  10. Tom Hendrix zegt:

    Dit land is volkomen de weg kwijt! Met de dag wordt het gekker! En dan durft Pinokkio Rutte te zeggen, dat hij het beste kabinet aanvoert sinds 1945. Jawel klootviool Rutte, de islamisering rukt steeds verder op, de voedselbanken kunnen het werk niet meer aan, en per week komen er 1000 gelukzoekers bij. Het onderwijs compleet overgenomen door de socialisten, enz. Het is mooi geweest met Nederland!

    Like

  11. Republikein zegt:

    Certificaten zijn niet gratis, heel fijn!
    Blauw in de brievenbus, niet op straat.

    Like

  12. J. C. Th. Köhler zegt:

    Het is me gebleken dat er iemand mijn e-mailadres onder zijn/haar een reactie plaatst. Iemand die hier direct of indirect bij betrokken is, is de ook hier en nu aanwezige “windwens”.
    Let dus goed op, of de naam bóven de reactie hetzelfde is als de mijne, te weten: J. C. Th. Köhler.
    Als iemand dit misbruikt constateert, meld dit dan bij mij aub.

    j.c.th.kohler@online.nl

    Like

  13. Scarlatti Bombatti zegt:

    @geertwilderspvv LEERKRACHTEN ZULLEN WEL ALS GEKKEN GELACHEN HEBBEN BIJ T OPSTELLEN vd AANVRAAG vr SUBSIDIE HIERVOOR https://ejbron.wordpress.com/2014/08/19/feest-inholland-gaat-radicale-leerlingen-signaleren/

    Like

Plaats een reactie