Kabinet droomt van niet-bestaande werkelijkheid

Screenshot 22

(Door: trias politica)

De heisessie van het kabinet in het Overijsselse Diepenveen heeft weinig nieuws opgeleverd: banen en economische groei zijn en blijven de speerpunten van dit kabinet.

Banen? Economische groei? Waar dan? Wanneer dan? Hoe dan? Wat gaat het kabinet doen om die mooie woorden werkelijkheid te laten worden? Komt er belastingverlaging? Wordt de regeldruk voor ondernemers minder? Gaan we stoppen met miljarden over de balk te gooien richting Europese ‘familieleden’? Gaan we eindelijk eens echt snijden in de excessieve subsidies aan allerhande vage stichtinkjes, belangenorganisaties en wat dies meer zij? Of blijft het weer bij mooie woorden, minister-president Rutte?

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Kabinet droomt van niet-bestaande werkelijkheid

 1. rs zegt:

  Er staat een foutje in. Diepenveen moet Diepenheim zijn…………..

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dit FAALKABINET lost helemaal niets op, nada, niente, noppes! Want we hebben geen moer meer te vertellen, Rutte (VVD) heeft door het ondertekenen van het ESM Verdrag, Nederland uitgeleverd aan de communisten der EUSSR te Brussel! Het is een grote comedie!

  Like

 3. Jan zegt:

  Outsourcing levert uiteindelijk niets op behalve dat de bevolking achterlijker wordt omdat de kennis verloren gaat.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Eindelijk zijn ze waar ze thuis horen ‘op de hei’, nou maar hopen dat ze er verdwalen en nooit meer terug gevonden worden !!!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  VELDHOVEN
  De zorgvakbonden leggen zich noodgedwongen en
  gelaten neer bij het aangekondigde ontslag van nog
  eens 350 werknemers van ZuidZorg in Veldhoven !
  PRECIES ! WIE IN DE POLITIK !
  HET ZAL DE ZORG NIET ZIJN
  VAN DE ZORGVAKBONDEN !

  Like

  • Hier in Oss;in de zorg worden de werknemers er voor 6 weken uitgeflikkerd;daarna mogen ze terug komen;hoeven ze geen contract te geven!En sinds de gemeente verantwoordelijk is ,izijn de zorguren terug gedraaid van 4 naar anderhalf uur per week!Strijken en ramen lappen mag niet meer!Tjonge,wat doet de gemeente het goed!Niet dus!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Yvonne van Cleef: 21.59. uur, op 19/8. Klopt Yvonne, maar alles wordt per 1 januari 2015, nog een graadje erger. De hele Jeugdzorg, de huishoudelijke hulp voor mensen die daar afhankelijk van zijn, de begeleiding van mensen met een psychische of fysieke beperking, wordt overgeheveld naar de GEMEENTEN in NEDERLAND. En die krijgen daar GEEN EXTRA GELD voor. De o zo fijne politiek noemt dat de zogenaamde participatiemaatschappij, vanuit de WMO! Dit gaat onherroepelijk leiden tot grote ellende, bij de meest hulpbehoevenden! Eigenlijk zegt de politiek/regering tegen ons: “BURGER ZOEK HET MAAR UIT”.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Misschien is een er nog een leuke baan in de politiek voor de vakbondsleiders ???

   Like

 6. Republikein zegt:

  Een vicieuze cirkel.
  Zo lang ik leef, ik weet niet beter.
  Ik herken een patroon!
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2014/08/politici-constant-op-jacht-naar-uw-centen/

  Like

 7. Bla,bla,bla,enz,een hoop gebakken lucht,zoals altijd!En in onderwijs is al zoveel geld gepompt,vergeefs!Midden inkomens,ja natuurlijk.Maar vergeet deze keer ook eens niet de laagste inkomens,die,ondanks hun armoedig bestaan,ook nog steeds in moeten leveren,terwijl ze al met de rug tegen de muur staan!En let eens op wanneer Rutte iets wil benadrukken:dan gooit hij zijn kop naar voren,net zoals een gans doet die gakt!En veel verschil zit er niet in:scheit aan en op alles!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Zonder de leer van Jezus Christus ,gaat de democratie futs en dus rijkdommen ook (geen banen,en armoede is dan het resultaat)

  Like

 9. Rob van Marle zegt:

  In de grondewet staat een artikel dat inhoudt dat een overheid zich ten dienste van de burgers mar hier in Nederland flauwe kul bruggen slaan neen burgers slaan en gelukkig in de Volkskrant gelezen dat 66% van de burgers in Nederland geen enkel vertrouwen meer hebben in de beloofde welvaart van de EU basta cosi en zo is het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s