De ISIS-beul van James Foley komt uit Londonistan

Screenshot 16

(Door: Van Rossem)

De Britse PM David Cameron is zijn Amerikaanse collega Obama te snel af in leiderschap & publieke opinie. Een afgeleefde POTUS viert verkansie op Martha’s Vineyard, Cameron onderbreekt wél de zijne om internationaal leiderschap te tonen na de gruweldood van de door islamterroristen onthoofde Amerikaanse (!) journalist: “If true, the murder of James Foley is shocking and depraved. I will today chair meetings on the situation in Iraq/Syria”twittert hij. Want de ISIS-beul is EEN BRIT, volgens taalkundigen die zijn accent beluisterd hebben. Uit London, vermoedelijk.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

32 reacties op De ISIS-beul van James Foley komt uit Londonistan

 1. Jean zegt:

  Haal maar dat krapuul naar hier EU tuig, onze vraak zal zoet zijn uiteraard heteerst tegen jullie lafaards en verraders, hopelijk haalt niemand zijn pensioen. Zelden zo een dikbetaalde misdaadorganistie meegemaakt en we hebben al watmeegmaakt in Vlaanderen.
  Aan Peeters en Dewever, wij eisen onze onafhankelijkheid op wnt wij willen niet wachten tot de totale ondergang met die EU bende.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Obamadrama, zal er niet mee zitten. De ‘koppensneller/haatjurk”, is gewoon net als Obamadrama lid van het gruwelmonster Islam!

  Like

 3. Maria zegt:

  pffffff kwestie van tijd en het slachten begint hier in België, Nederland, andere EU landen ook, we weten allemaal op voorhand dat die linkse gestoorde liberalen van Engeland het weeral een aanval op de islam zal noemen, mss zegt hij wel dat het geen moslim was….
  Ik verwacht me aan een uitleg van die psychopatisch gestoorde regeringsleiders waar ik omver van kan vallen en kan gaan overgeven…

  Like

 4. Jean zegt:

  Het is walgelijk de wereld staat in brand, de 3de wereldoorlog staat reeds aan de voordeur maar het dementerend parasiterend zootje is op vakantie!
  Een land is nooit op vakantie dus diegenen die zich geroepen voelt een land te besturen gaan niet op vakantie maar zijn steeds aanwezig.
  Hopelijk zijn ze snel aan de beurt om de rekeningen te vereffenen want het is degoutant met dat lafaardstuig.

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Geïnstitutionaliseerde islam wapendragende moordenaars zonder gedogen uitroeien.

  Like

 6. Vederso zegt:

  Met de strekking van het stuk wel eens. Er is echter één maar… Het zgn. poortwachtersargument is me iets te gemakkelijk. Er zijn ook bloggers die nooit, maar dan ook nooit gruwelijke filmpjes op hun site zullen zetten. Vlad Tepes neemt hier een tussenpositie in. Vlad waarschuwt altijd om ALLEEN het filmpje te gaan zien als men nog niet overtuigt is van het barbaarse karakter van de islam.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Eigenschuld dikke bult zeg ik over James Foley, je moet niet met moslims befriend zijn.Dat is dan hun dankbaarheid.Over de beul het is totaal worst waar hij van daan komt , hij is een ware Islamist.

  Like

 8. Jan zegt:

  PINO van Amerika is met pré-pensioen.

  Like

 9. Willie zegt:

  Zeg t hier nogmaals : wie zit er achter die bivakmutsen ??? Hoeven zeker niet allemaal licht getintten te zijn , voor t zelfde geld zijn t Amerikanen , Britten Hollanders , Belgen etc EN desnoods ECHTE , geen import of hier geboren , nog : wat met t voormalige Blackwater , die huurlingen ?? Blackwater of nu Academi(WHAT’s in a name ??? ) http://en.wikipedia.org/wiki/Academi

  Like

 10. Jan zegt:

  Like

 11. Trucker zegt:

  Maanden terug doken er video’s op met graphic content (dus wat de islamiet zoal doet met mensen én dieren) van een onthoofding waarop Vlaams (meer bepaald het antwerpse islamietentaaltje) te horen was. Is al lang ondergesneeuwd in de media en wordt bewust uit de actualiteit gehouden.
  Dat soort is er volop jawel want welke islamiet wil de kans laten voorbijgaan om de jaarlijkse slachtpartij op weerloze dieren alle dagen te laten gebeuren en bovendien mensen af slachten ipv dieren zo veel meer pret denken ze.
  Huurlingen…denk niet dat die isis lui veel infidels zouden tollereren, een zeldzame “bekeerling” niet te na gesproken, maar geen mercenaires Willie want het is geen conflict waar ze op af gaan om hun paycheck te kunnen krijgen.
  Die bivakmutsen niet omdat ze roomblank zijn maar wel omdat velen kunnen terugkeren naar waar ze vandaan komen…want wat denk je dat een hoofdenafsnijder het risico wil lopen op arrestatie bij paspoortcontrole.

  Like

  • Willie zegt:

   Trucker , die worden een rode loper uitgelegd ipv van gearresteerd te worden , dat weten we ondertussen toch al ?

   Like

  • cat zegt:

   Ooh…met dieren. Ik heb gezien hoe ze een kat hebben gekruisigd en gemarteld. Bare naked Islam. Ik ben er kapot van. Hou eenmaal enorm van dieren. Moslims zijn hellehonden, Satans Army.

   Like

   • Trucker zegt:

    Ja Cat op BNI kan je die zaken heel vaak zien en wat wreedheden tegen mensen betreft idem.
    Wreedheden tegen dieren vind ik net zo erg als tegen mensen of erger want dieren kunnen zich helemaal niet verweren en zijn kansloos.
    Als de jaarlijkse slachtpartij van de islamiet eraan komt (wie dat “feest” heet kan recht naar één of ander islamland gedeporteerd worden) is er op BNI de klassiek horror scenes te zien hoe de islamiet met dieren omgaat om ze dan wreed te doden.
    Fragmenteren die islam van de eerste tot de laaste en de wereld is zo goed als vrij van oorlog en terreur.
    Islam is Dante’s inferno tot leven gebracht.

    Like

 12. Republikein zegt:

  Nou nog de leugendetector hanteren en de boeven vallen bij bosjes in hun eigen val.
  Goed dat er zulke moderne apparaten zijn, je zou een boslim anders niet herkennen.

  Like

 13. Jan zegt:

  De Psychopaat na onthoofding Foley:

  Like

 14. Maria zegt:

  je moet het allemaal niet zo ver gaan zoeken, Turkije tijdens hun ottomaans rijk deden zij net dezelfde moorden wat ISIS doen nu, Hoofden afsnijden en spiesen langst de weg! Turkije traint ISIS ook in hun land daarom heeft ISIS dezelfde moordtactiek zoals de ottomanen het deden, het gevaar komt van Turkije zij en die gek erdogan willen hun ottomaans rijk terug…. Alles wat je ISIS ziet doen deden de turken vroeger hier in Europa…

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/08/Videobewijs-van-IS-trainingskampen-in-Turkije

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Maria: 15.44. uur. Mee eens. De hele ellende met de moslims, doet mij denken aan het boek, en de film ” In de ban van de Ring”, van de schrijver J.R. Tolkien. Hij schreef het boek vlak voor de Tweede Wereldoorlog. En hoe frappant dat Tolkien, het ultieme KWAAD beschreef in zijn boek. En de film is nog mooier, dan denk ik bij het KWAAD aan de MOSLIMS, die net als de ORKS in de film, de MENSHEID en het GOEDE wensen te vernietigen. MORDOR is onder ons, het heet KALIFAAT met als onderdeel de Moskeeën!

   Like

   • Maria zegt:

    zolang links bestaat kan je niet doen veranderen, zelfs al heeft politiek links maar 5% van de stemmen, alle rechtsorganen, politiek weet ik wat is geïnfecteerd door dat walgelijke links de Illuminatie Loge Vrijmetselaars…. de sleutel ligt in links uit te roeien en dan kan je heropbouwen… overal zie je dat links amper stemmen haalt maar ze hebben overal de macht… Spijtig dat de mensheid te achterlijk dom is,om dit te zien, roei links uit en je bent van Islam Illuminatie VANAF!!!!! das de sleutel!

    Like

 15. Maria zegt:

  wist je Tom dat de VS Hitler volledig gefinancierd hadden en dat de Engelsen Hilter getraind hadden? Er is een periode tussen 1911 en 1914 dat Hitler van de planeet blijkbaar was verdwenen??? Wel not exactly…. de Britten hebben blijkbaar via de Illuminatie Hitler getraind toen in de periode dat Hitler zogezegd verdwenen was van de aarde… Verklaard ook de massa bomaanvallen op Engeland in WOII alleen dat Hitler een eigen agenda had… Hiter was een ram, rammen domineer je niet, never!!! Hitler kon een atoombom maken enkel en alleen voor deze reden grepen de VS in, remember in 1948 onder Nazi en Oppenheimer in de VS werd de eerste atoombom gefabriceerd en op Japan gegooid.. Daarom dat de VS alle Nazi dokters wetenschappers overhevelde naar de VS en met de NAZI DE CIA OPRICHTEN.
  Iedere keer wanneer ze een atoombom ergens lanceerden kwam daarna een technologie die niet wetrenschappenlijk te verklaren was, na de atoombommen op Japan had de VS ineens de know-how om microprocessors te ontwikkelen, iedere keer dat ergens op aarde atoombommen ter ontploffing kwamen gingen ze technologogisch erop vooruit… De laatste keer was toen Frankrijk ergens op eilanden atoombommen ter ontploffing bracht toen werd alles omtrent de Iphone en rest zogezegd uitgevonden, nu hen je Aria 51 en nog andere zaken op de planeet doe het daglicht noch openbaarheid mogen weten, volgens de verhalen van China Rusland en anderen, zou Aria 51 een stargate hebben die enkel door atoom energie geactiveerd kan worden en zo krijgen die Amerikanen hun knowhow over technologie en dit is omdat de VS blijkbaar in Aria 51 aliens gevangen houd… man je moest eens weten wanneer je gaat graven wat je te weten komt, hier een van de gerenomeerde journalisten op aarde van de VS…. zie wat die te onthuld over WOII nazi en Amerika… De VS heeft ons Hitler gegeven…
  De VS is Hitler…

  de Illuminatie = Hitler zijn gedachtengoed in het quadraat want the Illuminatie zijn Joodse families die de Joden van de planeet willen uitroeien

  Like

 16. Maria zegt:

  ik ben niemand en niets maar met alle macht dat bestaat op onze planeet zal ik de Joden beschermen want zij bezitten de sleutel tot vrijheid tot ontmaskering van de Illuminatie, daarom dat zij vanaf de Annunaki tot uitroeiing zijn veroordeeld… Zolang ik leef zolang ik besta steun ik het Joodse volk want zij kennen de waarheid omtrent alles….

  Like

 17. Trucker zegt:

  Yep…dit had ik nog niet gelezen, dat vrouwmens was niet aan een wit poeder zoals Harry of Oud Marinier dachten maar gewoon knettergek.
  Waarschijnlijk ook daarom dat ze onmiddelijk de pest aan mij had is “gewoon” karaktergestoord deze heeft wat last van een paranoide schizofrenie denk ik zowaar, kan je in the real life beter van wegblijven, zou ik toch doen.

  Like

 18. Jan zegt:

  A senior Western intelligence official told Fox News that 23-year-old London rapper Abdel Majed Abdel Bary is the suspect believed to be Foley’s executioner.
  http://www.foxnews.com/world/2014/08/24/us-uk-reportedly-getting-closer-to-identifying-journalist-killer-as-british/

  Like

 19. Trucker zegt:

  Yep en ze praten over een Brit…een islamiet geboren uit de zoveelste generatie maakt hem geen Brit hooguit een inwijkeling.
  Die wordt opgejaagd door het SAS zoveel is zeker want die zitten daar reeds het moment dat die dhimmi cameron piepte van militair optreden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s