IQ in het Westen daalt met het aantal blanken

Screenshot 13

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit statistieken blijkt dat het gemeten IQ van de westerse landen – vooral dat van West-Europa – dramatisch daalt, terwijl het aandeel van de blanke bevolking minder wordt.

Worden we steeds dommer? De IQ-waarden dalen – en enkele deskundigen beweren dat de mens zijn intellectuele hoogtepunt heeft bereikt.

* Op grond van betere levensomstandigheden en een verbeterde ontwikkeling is de intelligentie van de mensen sinds de jaren-30 sterk toegenomen – een trend, die het Flynn-effect wordt genoemd.
* Uit intelligentietesten blijkt echter dat de mensen in Groot-Brittannië, Denemarken en Australië de afgelopen tien jaar minder intelligent zijn geworden.
* Men verschilt er van mening over of deze neerwaartse trend zal aanhouden op de lange termijn.
* Uit enkele onderzoeken blijkt dat de gemiddelde intelligentie van de mensen in het Westen sinds de Victoriaanse periode met minstens 10 punten is gedaald. Volgens anderen zal zij nog verder dalen.
* Andere deskundigen beweren echter dat het probleem zich door een verbeterde gezondheidszorg en technologie vanzelf zal reguleren, ook al worden we dommer.

Dat is typisch geklets van de gecontroleerde media: De “Daily Mail” probeert de daling van de westerse intelligentie met allerlei mogelijke redenen te verklaren, alleen niet met de meest duidelijke, namelijk dat de samenstelling van de bevolking van Europa verandert.

Volgens de statistieken zijn de resultaten van de intelligentietesten in Groot-Brittannië, Denemarken en Australië de afgelopen tien jaar wezenlijk slechter geworden, en de gemiddelde “westerse” intelligentie is sinds het jaar 1900 met minstens 10 punten gedaald.

Uit intelligentietesten, die in de jaren-80 en in 2008 in Groot-Brittannië werden uitgevoerd, bleek bijvoorbeeld dat de gemiddelde 14-jarige jongere in 1980 twee punten slimmer was.

Intelligente jongeren, die aan het onderzoek in 2008 deelnamen, waren gemiddeld 6 IQ-punten minder intelligent dan diegenen die 28 jaar daarvoor waren getest.

Wat de testen niet verrieden, was dat het aantal niet-blanke leerlingen op de basisscholen in Engeland in het jaar 2012 bij 27,1% van het totaal aantal leerlingen lag en bij 23,4% op de scholen voor voortgezet onderwijs. Bij de huidige geboortecijfers zullen niet-blanken tot het jaar 2030 de meerderheid onder de tot 21-jarigen vormen.

De landen van herkomst van de meerderheid van deze kinderen laten zien waarom de intelligentie is gedaald. Pakistani hebben een gemiddeld IQ tussen 83 en 91. West-Afrika heeft een gemiddeld IQ tussen 74 en 83 en India heeft hetzelfde niveau als West-Afrika.

Een massale immigratie uit deze landen – die we sinds de jaren-70 constant beleven – is de oorzaak voor de achterblijvende intelligentie in Groot-Brittannië.

Dit is een wereldwijde trend. Volgens officiële statistieken van de VN bedroeg de wereldbevolking rondom het jaar 1900 ongeveer 1,6 miljard mensen. In het jaar 2014 is deze al 7,2 miljard – waarbij het allergrootste deel van de toename in de niet-Europese regio´s van de wereld plaatsvond.

Volgens professor Lynn, de schrijver van “IQ and the Wealth of Nations” is een achteruitgang van het “menselijke genetische potentieel” de belangrijkste oorzaak van het probleem. Uit zijn onderzoek blijkt dat het gemiddelde IQ tussen 1950 en 2000 met één punt is gedaald. Deze daling heeft echter niet in de landen van de Tweede of Derde Wereld plaatsgevonden. In deze landen is het intelligentieniveau min of meer constant gebleven. De intelligentiedaling vond uitsluitend in de “Europese” respectievelijk ooit door Europa vormgegeven landen plaats.

De volledige omvang van de gevolgen door de immigratie uit de Derde Wereld naar Europa werd duidelijk in een onderzoek dat in 2013 door de Universiteit van Amsterdam werd gepubliceerd. Hieruit bleek dat het Westen sinds de Victoriaanse periode 14 IQ-punten is kwijtgeraakt.

Volgens Jan te Nienhuis, een professor psychologie van de Universiteit van Amsterdam, komt dat, omdat “intelligente vrouwen niet zoveel kinderen krijgen dan de minder intelligente vrouwen.”

Zelfs deze rassenblinde duiding gaat ervan uit dat intelligentie erfelijk is – ook al wordt het ras niet genoemd als bepalende factor.

De bewijzen liggen duidelijk voor de hand: Als de Europeanen, aan wie de wereld praktisch iedere technologische vooruitgang te danken heeft, hun identiteit en bestaan willen behouden, is een geografische scheiding van andere rassen absoluut noodzakelijk. Zonder deze zal het Europese ras – en daarmee het fundament van de westerse beschaving – reddeloos verloren gaan.

Bron:
www.pi-news.net
Vertaling: Klaus K.

Bron oorspronkelijk artikel:
http://newobserveronline.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op IQ in het Westen daalt met het aantal blanken

 1. koddebeier zegt:

  Niet zo vreemd toch !!!! minder autochtonen en meer allochtonen = DOMMER !!

  Like

  • jans zegt:

   Islamieten zijn dommer als niet islamieten, want ze worden vanaf hun 12de levensjaar om 4:30 in de ochtend gewekt om te bidden tot duivel allah. Het laatste gebed is rond 23:30, dus veel slapen doet de schoolgaande jeugd niet. Door dit chronisch slaapgebrek ontwikkelen de hersenen van islamieten zich slecht. Dit resulteerd in gedrags- en intellectuele stoornissen die we heden ten dage zien bij aanhangers van de islam, de islamieten, zowel in de westerse maatschappij als in het midden-oosten.

   Als de rooms-katholieke kerk heden ten dage gedaan hadden wat ze 500 jaar geleden deden, mensen beroven, verkrachten en uitmoorden, dan had het een verboden religie geworden, waarom is er nog geen verbod op de islam?

   De islam zal vernietigd worden!

   Like

 2. manna zegt:

  en daarom gaat china en japan met vlag en wimpel de komende generaties de dienst uitmaken. helaas schaar ik hier niet de russen bij, want die houden teveel van wodka…

  Like

 3. Frans Brassens zegt:

  ‘Uit statistieken blijkt dat het gemeten IS van de westerse landen – vooral dat van West-Europa – dramatisch daalt, terwijl het aandeel van de blanke bevolking minder wordt’.
  Ik ken IQ, EQ, maar ‘IS’ ???? Ken ik niet, althans niet in de bedoelde zin……zal wel aan mijn IQ liggen. 😉
  Deze reaktie s.v.p. verwijderen na eventueel herstel van het gebruikte toetsenbord.

  Like

 4. cat zegt:

  Nogmaals clipje, vergeet even de maker. H8j is een anti Zionist, maar volgende is wel goed verwoord.

  Vanishing of White…

  Like

 5. Wattattaar zegt:

  Meer broccoli eten. Wordt iedereen beter van !

  🙂

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Mmmmm, misschien moeten we de hand ook een beetje in eigen boezem steken. Ik kreeg vroeger genadeloos op over mijn lazer als er met slechte cijfers thuis gekomen werd… Tegenwoordig krijgt de leerkracht al gauw de schuld. Kindlief dreint en grient thuis over hoe slecht het niet allemaal is op school en daar…, is pappa of mamma of in het slechtste geval beide om de leerkracht duidelijk te maken dat het toch vooral niet aan het kind ligt. De lieverds doen immers niets verkeerds en hebben het al zo zwaar.

  Sorry, zelf meegemaakt.

  Daarnaast heeft natuurlijk de instroom met ongeletterden hier een bijzonder groot aandeel in. Het onderwijs is er immers zelfs op bijgesteld, helaas naar beneden. Tja, ze hadden het al zo slecht, eisen stellen, zoals de taal machtig zijn, was er vanuit de yafei nefesh niet bij en met die stinkende wonden hebben we nu te maken, met dank aan de zachte heelmeesters.

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Sorry; het woordje op of over, het lazer krijgen, moet er vanzelfsprekend tussenuit…

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Ik kan u ten delen gelijk geven, de leerkrachten zijn anders ook niet zo goed meer als vroeger. Bovendien zijn er op scholen best veel vakken die nergens toe dienen. Scholen bemoeien zich ook vaak met dingen die in de huiselijke sfeer thuis horen. En ja de jeugd is wel wat lamlendiger dan vroeger !

   Like

 7. Republikein zegt:

  Mooi zo. er zijn 8 formuleringen van IQ, waar maken we ons druk om!
  Wat wij kennen:
  IQ Percentage van de
  bevolking met dit IQ Interpretatie
  > 130 2.1 Zeer begaafd
  121-130 6.4 Begaafd
  111-120 15.7 Boven gemiddeld intelligent
  90-110 51.6 Gemiddeld intelligent
  80-89 15.7 Beneden gemiddeld intelligent
  70-79 6.4 Zwak begaafd

  2 mongolen weten net zoveel als Einstein.[ had ik al geopperd!]

  Like

 8. Het wordt toch dagelijks bewezen dat die lui geen hersens hebben?Dan is de uitslag ook niet verrassend!

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Het zou goed kunnen dat de intelligentie in het westen flink aan het dalen is. Kijk maar naar al die kiezers die decennia lang menen links te moeten stemmen. Terwijl het voor normaal denkende mensen (hoevelen zijn er dat nog) zo klaar is als een klontje, dat door die invloed van links, Nederland steeds verder wegglijdt richting verdoemenis. Al die tolerantie naar Moslims toe, dat hersenloze gezwam over zwarte Piet, onze regering weet wel wat het beste is voor ons land, enz. enz. enz. Zo intelligent is die Nederlander niet, zelfs al loopt hij met een universitaire graad rond. Door de verloedering van het onderwijs schrijft laatstgenoemde vaak met grove taalfouten, en is niet in staat de meest elementaire berekeningen te maken zoals bijvoorbeeld tafeltjes rekenen, CQ hoofdrekenen. Deze problemen moet de rekenmachine maar oplossen ! Sommigen zijn zelfs nog niet in staat zoiets simpels als een overschrijvingskaart foutloos in te vullen. Over intelligentie gesproken !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En partijen als D “66, met kiezers die niet eens kunnen uitleggen, waarom ze er op stemmen en aangevoerd door het miezerige, smerige mannetje Pechtold zijn daarvan het sprekende bewijs!

   Like

 10. Republikein zegt:

  Hier een oud bericht, zou het waar zijn?
  http://forum.fok.nl/topic/1315608

  Like

  • delamontagne zegt:

   IEDEREEN die in het onderwijs werkt, of gewerkt heeft, zal kunnen bevestigen dat leerlingen uit de “verre-oosten-landen”( Japan, Hongkong, Singapore<Korea etc ) tot de meest IJVERIGE en gedreven leerlingen horen, die er zijn.

   Like

 11. EU bevordering massa-immigratie: Hoe dommer het slavenvolk hoe minder tegenstand bij het kaalplukken toch?

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Dat komt er nu van als 90 % van de mensheid seks heeft met een ezel .

  Like

 13. BertG. zegt:

  Ik begrijp het wel die daling.
  Ze zijn steeds vergeten om mij mee te nemen in zo’n onderzoek.
  Weten zij veel. En dan krijg je zo iets hé.

  Like

 14. win zegt:

  joden zijn gemiddeld weer veel slimmer dan gemiddelde blanke europeanen.
  desalniettemin zijn er ook ontzettend veel hele domme joden.
  ook aziaten scoren hoger.
  het zal met cultuur te maken hebben. niet met (de onwetenschappelijke term) ras.

  Like

 15. Immigratiestromen in stand houden uit islamitisch inteeltgebied en andere vergelijkbare contreien maakt Westerse landen zwakker en verslechtert onze concurrentiepositie.

  Je moet je eigen land niet op dergelijke wijze laten verontreinigen, dat is bijzonder onverstandig.

  De Chinezen, Zuid-Koreanen en Japanners vinden het overigens prima. Die doen niet aan deze gevaarlijke onzin mee.

  Like

 16. Jan zegt:

  Veel Chinezen blijken achterlijk tot zwaar debiel: Chinese Socialists In Oakland Protesting For “Workers Revolution”…

  wat dan realiteit wordt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s