Hoofddoek en prostitutie

Screenshot 28

Volgens Muazzez Ilmiye Cig ligt de oorsprong van de islamitische hoofddoek bij Soemerische prostituees. De Turkse archeologe stoelt haar bewering op historisch onderzoek. Daaruit zou blijken dat het dragen van de hoofddoek uit de cultuur van de Soemeriërs stamt. Zo’n 5000 jaar geleden droegen prostituees daar in tempels een hoofddoek.

U kan wel raden dat de uitlatingen van de 92-jarige vrouw in Turkije als de spreekwoordelijke rode lap op de stier werden onthaald. Een advocaat uit Izmir legde prompt klacht neer, maar de rechter sprak deze week de vrouw vrij. Er valt soms ook goed nieuws te rapen in Turkije.

De kranige oude tante moest naar eigen zeggen ontzettend lachen toen ze ontdekte waar het gebruik van de hoofddoek vandaan kwam. “Je moet dat aan de mensen vertellen in Nederland”, zegt ze in NRC-Handelsblad. “Het symbool van islamitische eerbaarheid komt uit de wereld van de prostitutie”… “Je zou je schamen je hoofd te bedekken als je eens wist waar dat gebruik vandaan kwam”, schrijft ze in een boek en zegt ze tegen jonge moslimvrouwen en –meisjes.

Lees verder>>>
(h/t Jean)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hoofddoek en prostitutie

  1. BertG. zegt:

    Ik was deze reden van een hoofddoek dragen al eerder ergens tegen gekomen.
    Dus eigenlijk moeten we ze allemaal voor hoer uitschelden. En eigenlijk zijn ze dat ook.
    Dat is de enigste reden waarom ze getolereerd worden binnen de islam, om te neuken en om kinderen te maken. Voor de rest moet je er geen last van hebben.
    Voor de rest hebben ze de waarde van een kakkerlak, minder dan een geit waard is.
    Maar maak het ze maar wijs die wijven.
    Ik wordt werkelijk dood en dood ziek inmiddels, ze weten werkelijk overal het nieuws mee te halen.
    24/7 achter elkaar door. Elke dag weer opnieuw.
    Geen enkel geloof heeft dit nog weten te bereiken. Hoe krijg je het voor mekaar.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @BertG: 16.47. uur. Ik sluit aan bij jouw reactie Bert.

      Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Je hebt gelijk! En weet je, Bert:
      In feite bedoelen zij met ‘hoeren’ helemaal niet, wat er in het westen mee bedoeld wordt, want ze staan er ook mee klaar als ze bijvoorbeeld door een vrouw worden àfgewezen.
      Hetgeen dus betekent, dat ‘hoer’ als het er op aankomt, niet zozeer slaat op een publieke vrouw, maar op een vrouw, die haar eigen (sex)partners kiest en staat voor haar zelfbeschikkingsrecht. Dat kunnen zij niet uitstaan omdat dat soort vrouwen niet op commando voor ze klaar staat of anderszins met zich laat sollen. Dus laat dat soort maar rustig ‘hoer’ sissen: Uit hún mond is dat niet meer of minder dan een geuzennaam! Zo is dat!

      Like

      • Driek zegt:

        Die rot kop alleen al van dat afschuwelijke wijf op die foto. Ik zal nooit een vrouw slaan, maar zo’n trut met hoofddoek zal ik wel een paar knallen voor d’r kop willen geven. Het zal mij vast eventjes opluchten.

        Like

  2. Harry zegt:

    Lachen !
    Vandaar dat ze steeds HOER! roepen .
    Het is gewoon de oude cultuur .
    Vele moslims zijn ook nog souteneur tegenwoordig , het cirkeltje is weer rond !

    Like

  3. Hahahaha,in plaats van mannen af te stoten,was het dus om ze te verleiden:om te gieren!

    Like

  4. Jaantje zegt:

    Dit zou goed kunnen dat men de dames van plezier verplichte zich te bedekken in/op heilige grond en dat dat gebruik door een analfabeet zoals Mo verkeerd is begrepen als een gebod om vrouwen te bedekken doorgeschoten eigen ding ervan gemaakt.
    Maagden blijken druiven te zijn bedoel maar…

    Like

  5. rs zegt:

    Zo, dat weten wij dan ook weer. Altijd makkelijk op een kopvod bij je te hebben!!!!!!!!
    Daarom lopen die wijven , met make-up , strakke spijkerbroek, “mooi te wezen, zo geil als botter…………

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Dus de manlijke moslims zijn hoerenlopers, vandaar dat ze willen dat hun vrouw er ook zo bij loopt.

    Like

  7. jitskesez zegt:

    En het is allemaal zo Freudiaans als de pest. Wat doen Moslims? Ze bedekken zich, vooral de vrouwen. Maar ook als ze huishouden, ze bedekken hun gezichten, draaien hun hoofden weg, willen niet op de foto. Ze *schamen* zich. Wie eerlijk voor zijn overtuiging opkomt staat met open vizier en vaak zonder wapens tegenover geweld. Maar Islam is zo lelijk en vals, dat ze het allemaal moeten bedekken, en wegkijken, en een beetje liegen over wat het echt is, want de werkelijkheid is om zich te schamen. Moesten we trouwens tegen Islamitisch-gekleedde dames en heren zeggen in het voorbijgaan: Schaam je! Want ja ze lopen rond in het uniform van de ISIS, baarden en zwarte lappen en wie zou zich NIET schamen.

    Like

  8. tjonge zegt:

    he….pssst….he…..psssst…..kuthoer !

    Like

  9. De enige vrouwen met een burka in Punjab, India, zijn islamitische… hoeren. Die oude Turkse dame kan er dus niet ver naast zitten.

    Like

  10. Republikein zegt:

    Het blijft een mannenwereld!
    Het blijft en gaat niet voorbij, ik zou niet weten hoe.

    Like

  11. luckybee zegt:

    Dat is wel degelijk mogelijk, want de nieuwe Kalief Ibrahim roept alle moslima’s uit Europa, om naar zijn Kalifaat te komen om hoerie’s voor de mujahedins te worden, dat is toch niets anders om voor zijn mujahedins gratis de hoeren te worden?

    Like

  12. rachid zegt:

    vrouwen met hoofd doeken

    Like

Plaats een reactie