Schokkende analyse van het neerschieten van de Maleisische Boeing 777, MH017

Screenshot 8

(Samenvattende vertaling door: Harry La Croix)

Tragedie

Het onderzoek naar de tragedie met de Maleisische Boeing 777, aangeduid met zijn vluchtnummer MH017, werpt nog weinig verhelderend licht op wat er met het vliegtuig is gebeurd, al zijn de eerste onderzoeksresultaten onlangs bekendgemaakt. De vluchtrecorders zijn in Engeland onderzocht, zijn uitgelezen en uitgeluisterd en het resultaat daarvan is aan de onderzoekscommissie medegedeeld. Eén ding is duidelijk: beide recorders zijn niet, zoals door sommige journalisten is beweerd, gemanipuleerd door de separatisten. Wat kan de oorzaak zijn geweest? Het blijkt dat het vliegtuig “all systems go” had, de cockpit voice recorder gaat abrupt op stil. Door welke oorzaak weten we niet. Maar misschien ontdekt men zelfs wel meer dan we zouden aannemen.

Grote interesse bestond voor de “voice recorder” als men naar een brokstuk van de cockpit kijkt. En helaas, geen enkele aanwijzing voor wat dan ook. Of toch? Eén van de vliegerexperts, Peter Haisenko, heeft nauwlettend gekeken naar de beelden van het vliegtuigwrak, die op het internet circuleerden. Hij was in het begin verbaasd hoe weinig foto’s hij vond op Google en ze waren allemaal zichtbaar in een heel lage resolutie, behalve één: het fragment van de cockpit onder het raam aan de kant van de piloot. Deze foto is echter zeer schokkend te noemen. Want wat zien we nu? Kogelgaten? En het was toch een raketsysteem, een BUK-systeem van de pro-Russische separatisten door Rusland geleverd (of gejat van Oekraïne) dat het vliegtuig heeft neergehaald? Washington vertolkt thans een opvatting dat er sprake is van een “potentieel tragische vergissing/ongeval”. Haisenko verbaast dat niet als “je de betreffende cockpit foto bekijkt”.

Screenshot 4

In- en uitgaande impactgaten  van projectielen in het cockpitgebied

Kijk naar deze angstvallig uit de media gehouden foto. U ziet hier duidelijk dat het gaat om in- en uitgaande kogelgaten in plaats van raketfragmenten. De cockpit toont sporen van beschietingen! De hoek van het kogelgat is naar binnen en naar buiten gebogen, hetgeen duidelijk aangeeft dat de kogels niet alleen van binnen maar ook van buiten zijn ingeslagen en wel van twee kanten en van buitenaf. De kogelgaten zijn bovendien mooi rond en schoon van fragmenten. Geschat wordt dat het gaat om 30 millimeter patronen (onderzoekscommissie, kijk of de 30 mm patronen in de gaten passen). De open klinknagels zijn ook naar buiten uitgebogen. Alleen de cockpit toont deze speciale markeringen van vernieling. De onderzoekers hebben hier nog een belangrijk punt om te onderzoeken. Dit vliegtuig is niet in het centrale deel geraakt door een geleid wapen, wat wel te verwachten was als het toestel door een SA-11 of  een SA-13 was getroffen. De vernietiging is beperkt tot het cockpitgebied. De cockpit is gefabriceerd van speciaal versterkt materiaal. De reden daarvoor is dat dit deel van het vliegtuig de inslag van vogels, zgn. vogelaanvaringen op hoge snelheid, moet kunnen weerstaan. De foto toont dan ook dat dit deel van het vliegtuig belangrijk, significant sterker is dan de rest van de vliegtuigromp. De cockpit van de PANAM boven Lockerbie bleef gespaard en bestond uit één stuk toen het eenmaal op de grond terecht was gekomen. Maar bij de MH017 is het duidelijk dat de explosie naar alle waarschijnlijkheid van binnenuit heeft plaatsgevonden (zie hieronder voor de verklaring daarvan). De cockpit is gedesintegreerd!

Wat kan er dan wel gebeurd zijn?

Tot dusver breed genegeerd in de pro-westerse (US/EU/NAVO) en pro-Oekraïense pers zijn de radaropnames die door de Russen ter beschikking zijn gesteld, die bevestigen dat ten minste één Oekraïense SU-25 in de nabijheid was van MH017. Dit correspondeert met de verklaring dat de nu vermiste Spaanse controller “Carlos” twee Oekraïense gevechtsvliegtuigen in de onmiddellijke nabijheid van MH017 heeft gezien. De Russen hebben de Amerikanen uitgenodigd ook hun materiaal ter beschikking te stellen, maar deze zijn er niet op ingegaan.

Het gevechtsvliegtuig SU-25

Als we nu naar de bewapening van een SU-25 kijken (de Russen kennen dit toestel als hun broekzak, zij zijn immers de constructeurs en leveranciers) dan zien we dat het vliegtuig is uitgerust met een twee-loops 30 milimeter boordkanon van het type GSh-302/AO17A. Hierin gaan in de “gunbay” opgeslagen 250 patronen bestemd voor het aanvallen van moderne tanks, zgn. “icendiary shells” en “splinter-explosive shells”, de laatste zijn zgn. “dum dum” kogels. Ze zijn in volgorde in de gunbay geïnstalleerd. De cockpit van MH017 is dus van beide kanten geraakt, hetgeen verklaart dat er in- en uitgaande kogelgaten zijn.

Screenshot 5

Kogelgaten in de buitenhuid van de romp

Het ligt voor de hand te denken aan wat er gebeurt als “incendiary shells” en “dum dum” kogels de cockpit raken. Deze explosieven zijn ontworpen om een moderne tank te vernietigen! Maar waarschijnlijk hebben de forensische experts geen gelegenheid gehad deze kogels op de grond aan te treffen, deze grond is immers constant bewaakt door Kiev-militairen. Of ze zijn er niet van op de hoogte geweest, of ze hebben er niet naar gezocht, of ze hebben ze niet willen vinden. De munitie is ontworpen om moderne tanks te vernietigen, deze munitie heeft vrijwel zeker massale explosies veroorzaakt in de cockpit. De snelheid waarmee deze munitie penetreert is dermate groot dat het de piloten volkomen moet hebben verrast.

Welke “fout” is begaan en door wie?

Het interieur van een burgervliegtuig is een hermetisch gesloten, onder druk staande cabine. Explosies zorgen er in een flits voor dat de druk in de cabine oploopt tot een punt dat het vliegtuig kan breken en het vliegtuig is daarop niet berekend: het vliegtuig ontploft als een ballon! De beide recorders wekken de indruk dat er een explosie is geweest omdat beide abrupt staakten met hun waarnemingen. Dit verklaart een coherent scenario: De grotendeels intacte fragmenten van de achterzijde van de achterste secties is “midair” gebroken op de zwakkere punten van de romp, hoogstwaarschijnlijk door de extreme druk. “De beelden van de wijdverspreide brokstukken en het ernstig beschadigde segment van de cockpit passen als een hand in een handschoen”, aldus Haisenko. Bovendien toont een vleugelfragment sporen van een schampschot dat, kijkend naar de richting en de hoek van de beschadiging, in direct verband moet staan met de richting van de cockpit. De beelden zijn alle “gesaved” van Google, toen ze er nog opstonden en de HIRES foto van de beschoten cockpit en het vleugelsegment waren in no time van Google verwijderd. Wat we nog wel zien op Google zijn de rokende puinhopen, maar geen foto’s meer van het wrak.

Screenshot 6

Door kogel geschampte vleugel

En Washington?

Luisterend naar de stemmen uit Washington spreekt men nu van een “potentieel tragische fout/ongeval”, waarbij de vraag zich opwerpt: “Wat heeft dan precies deze fout veroorzaakt?” “Ik ben geen voorstander van speculatie, maar ik zou graag anderen in overweging geven dat MH017 met zijn driekleuren ontwerp erg lijkt op het vliegtuig van de Russische president, dat tezelfder tijd met Poetin aan boord in de buurt van MH017 was (130 – 190 mijl)”, zegt Haisenko. Daarbij opgeteld dat Tymoshenko, de Oekraiense president, duidelijk maakte dat hij Poetin wel met een Kalashinikov om zeep wilde helpen. “Maar”, zo vindt Haisenko, “dit is allemaal speculatie. Het beschieten van MH017 is dat duidelijk niet.”

Het verhaal van een expert

Peter Haisenko is vliegerexpert met een zeer grote ervaring. Het zou onderzoekscommissies sieren als ze hem betrekken bij hun onderzoek en zijn verhaal niet afdoen met de opmerking “en weer een complottheorie”. Vele ervaren vliegers in Nederland stellen vragen na het zeer tragische ongeval. Onder anderen wat betreft de vlieghoogte en waarom het vliegtuig boven oorlogsgebied moest vliegen op 10 km hoogte. Maar tot dusver zwijgt iedereen en nemen de media klakkeloos verhalen van elkaar over, verhalen die soms kant noch wal raken, want alles wijst naar Poetin, de grote schuldige en degene die moet boeten voor…., ja voor wat? Het gaat dezelfde kant op als met de klimaatgekte. Er is een categorie allesweters en de rest moeten we verketteren en de toegang tot het web ontzeggen. Onbenullen geven commentaar, die nog nooit een vliegtuig hebben bestuurd. En wat Obama zegt: Dat is alleen waar! Wie het hele verhaal wil lezen nodig ik uit:
www.anderweltonline.com

Door :
Harry la Croix
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

95 reacties op Schokkende analyse van het neerschieten van de Maleisische Boeing 777, MH017

 1. HeftigEn volgens mij duurt het alleen zo absurd lang,omdat ze nog uit moeten vogelen hoe ze er een draai aan kunnen geven!.

  Like

 2. duinsnip zegt:

  Laten we hopen dat dit bericht door de nabestaanden van de slachtoffers ook gelezen wordt. Naast het verdriet van het verlies wordt hen ook gerechtigheid onthouden door de grote leugen.

  Like

 3. bobzelf zegt:

  MOOI GOED STUK EIGENLIJK GEWELDIG, alleen maar dat komt omdat het in de russische volksmond het meest gebruikte en gevreesde vliegtuig is, de sukhoi25 die heeft problemen met de hoogte , de mig ook ukraine gevechtsvliegtuig moet het maar op de radar heeft dat ongeveer dezelfde schaduwen kan tot 18 kilometer en heeft ook veel hoge snelheid 2000 km per uur !!!
  Maar dat is het enige punt, voor de rest helemaal geweldig
  maar ja ik zit niet in die commissie

  de doofpot , na een moord met voorbedachte rade ???????????????

  dat zla toch niet

  gr. bob

  Like

 4. Sjaak zegt:

  MET EEN MOSLIMSE AIRLIJN ZIJN DE
  MOGELIJKHEDEN AAN ALLE KANTEN
  TE ONDERZOEKEN AAN TE RADEN !
  EN ZEKER NADAT DE EERSTE MASCHINE
  DIE VERDWEEN NOG ALTIJD SPOORLOOS IS !

  Like

 5. reageerbuis zegt:

  Poetin zal niet zo gek zijn dat hij over Oekraïne gaat vliegen. Dat zal iedere Oekraïner begrijpen.
  Vragen blijven. De in- en uitgaande gaten blijven een raadsel. Ronde gaten wijzen op een loodrechte inslag. Als twee vliegtuigen van twee kanten schieten kun je in- en uitgaande gaten krijgen, maar dat dit gebeurd is, is onwaarschijnlijk, want het risico is dan groot dat de aanvallende vliegtuigen elkaar raken.

  Like

  • bobzelf zegt:

   niet waar , als ze beiden aan de kanten aan komen vliegen en scheef op het vliegtuig afvliegen , geen enkel probleem !!
   wel snel uitzwenken daarna , maar dat kan je wel aan deze artiesten overlaten

   gr. bob

   Like

 6. janfreak zegt:

  Voor mij staat vast dat het toestel door de separatisten is neergehaald of door Russen vanaf Oekraïns grondgebied. Meteen nadat het toestel geraakt was twitterde een separatist dat ze het verkeerde vliegtuig neergehaald hadden en op datzelfde moment was de verbinding met de verkeersleiding verbroken. Maar er was ook geen ander toestel vermist dus moet het de vlucht MH17 geweest zijn. Het twitter bericht is wel heel snel verwijderd.

  Like

  • bobzelf zegt:

   nou kan ik even uit uw droom helpen

   dat bericht is heel snel verwijderd

   WAAROM ??

   OMDAT HET BERICHT 1 DAG VOOR DE CRASH AANGELEVERD IS !!!!
   DUS IEMAND EN WIJ OP DEZE SITE WETEN WIE , heeft DAT BERICHT IN ELKAAR GEDRAAID !!!~
   DUS BEGRIJPT U WAT IK ZEG, dat bericht is gemaakt 1 dag voor de crash , het is razendsnel verwijderd , maar het was gelukkig al 8oo x gedownload, dus bob heeft het dus ook

   Dus u moet weer even uw hersens terug schakelen , uw bericht vermelding was dus gelogen .
   Dus iemand die zo’n bericht maakt, weet dus dat een vliegtuig wat nog in Amsterdam staan , de volgendedag uit de lucht wordt geschoten !!

   MOOIE WERELD HE, waar wij in leven !!! moord op 300 onschuldigen !!

   Misschien dat Putin bij u nu in een wat beter blaadje komt te staan !

   ik zit hier in Ukraine al sinds november vorig naar naar een waterval van leugens te luisteren !!

   gr, bob

   Like

   • reageerbuis zegt:

    Volgens mij werd in dat filmpje gezegd dat men uitkeek naar parachutisten, maar dat ze alleen maar dode lichamen zagen met Aziatische gezichten, Chinezen. Wisten ze dan een dag van tevoren dat het een Maleisisch vliegtuig was dat ze zouden neerschieten?

    Like

   • bobzelf zegt:

    ja, dit zijn dan kippenvel momenten ja, kijk als alles klaar staat ,
    de buk raket ?????????? , of de vliegtuigen ???
    maakt voor het verhaal niet uit ,
    dan is alles dus dagenlang van te voren gepland .
    tot op de seconde precies !!!
    en weten tientallen mensen hier dus van af ,

    meestal zeker bij onze USA vrienden ?????????????????????????????????
    worden dan de gewone mensen die er van af wisten ,
    razendsnel weggewerkt , met een explosie thuis, een carcrash etc
    zie de moord op kennedy b.v.

    dus neem nog maar een kop koffie, en huiver bij deze gedachten

    HET VUIL DER AARDE HEEFT DIT GEREGELD !!!

    300 mensen vermoordt , met een knip van de vingers ,

    omdat dat in hun voordeel zou kunnen werken !!!

    Zouden deze mensen ooit kunnen slapen ??

    gr. bob

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Bob het wijsr erop dat de hele operatie al minstens enkele dagen vantevoren is oogezet.

    Like

   • bobzelf zegt:

    whahahahaha , beste Louis dat is een retorische vraag ?? neem ik aan ! whahahaha
    jij loopt net als ik voorop op alle sites om overal de leugens op te vangen ,
    en ik zie overal je geweldige reacties :
    dus:

    goed aanname 1
    het was een buk raket ???
    dan kan je niet een dronken soldaat zeggen druk jij om 17.02 uur exact effe op deze groene knop , want misschien heeft die vlucht wel vertraging ,
    je hebt neem ik aan toch wel gezien wat er nodig is om zo’n buk doel te laten treffen ? , die staat niet achterop een aanhangwagentje hee !!
    dus moeten er mensen informatie krijgen , van een luchtleiding, wacht het wordt 17.07 en hij moet ook over de plek waar die buk staat , komt hij een beetje scheef binnen , moeten de koordinaten veranderd worden , er moeten wagens staan om na de aanslag razendsnel te verdwijnen , geplande route , waar naartoe ,etc, etc,

    iedereen wacht op het sein , We did it, the crash is there !!!!
    IK zie / hoor het en zeg tegen mijn lief, weddenschap hoe lang het duurt voordat Putin did it, tevoorschijn komt ??

    Het was precies 22 minuten en niet bij 1 figuur op zo hee !!
    want ja hoor , alle USA , vanaf Mc. Cain , kerry , onze Islambobbama , Hilary natuurlijk, why not , de Australische president op 22.000km afstand. de USA poedel Cameron komt tie : all together now !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PUTIN DID IT, PUTIN DID IT . PUTIN DID IT

    geloof jij dan in een ongelukkie ??, nee hee !!!

    gewoon 1 vraag stellen , waar was de rookpluim van 7/8/9/10 km tijdens de crash
    is er niet !!!!!!!!!!!!! dus BUK , onmogelijk , simpel hee !!!

    nou maak mijn verhaal maar af

    aanname 2
    het waren de Ukraine gevechtstoestellen , ???
    hoe laat moeten ze opstijgen
    waar zet je ze klaar,
    waar laat je ze landen
    etc etc

    met hetzelfde resultaat , want dat hebben we allemaal kunnen zien
    zie hierboven
    iedereen wacht op het sein : en ja hoor alle USA etc. etc

    zie je dus dat PUTIN nergens meejuicht !!!!!!!!!!

    dus voor mij is het zo klaar als een klontje . zeker met al die USA figuren , de snipers en mevr. Nuland die allemaal sinds november 2013 al in Kiev aanwezig zijn /waren !!

    I rest my case grote vriend

    blijf lekker mee stoken , dank voor de hulp en steun

    komt het misschien nog goed !!!

    hug bob
    ,

    Like

 7. windwens zegt:

  Zoals ik al dacht en al gezien had op sommige wrakstukken die wel in het nieuws waren. Daar aan zag je al verwrongen staal van binnen naar buiten gevouwen. Nu dit van binnen en van buiten afgeschoten. Voor mij staat vast dat het gewoon een aanslag was, beginnen van binnen uit te schieten en je weet dat je over een oorlogsgebied vlieg en dan krijg je daar geen antwoord op met een salvo terug. Je hoef hier ook geen raketgeleerde voor te zijn om dit te zien. Maar in Nederland heb je hele grote dooppotten en deze kan er zo ook in geen probleem er zit al genoeg in.

  Like

  • bobzelf zegt:

   het aardige, of het vervelende van deze kogelgaten story is
   dat de crash op 17 juli was
   en dit dus al op internet you tube stond op de 18e !!!!!!!!!!

   Het werd als een raket verwijderd , maar met alle grapjassen en hackers op de wereld , gaat eraf halen niet meer op , ze copieeren gewoon alles ,
   en ook met deze filmpjes is dat gebeurd
   Ik kreeg het filmpje over de kogelgaten
   van mijn hacker vriend van 70 whahaha
   op de phillipijnen !!!
   en zelfs hij was haast te laat !!

   maar we zijn er blij mee , whahahaha

   want onbtkenne kan niet meer, !!!

   Ze zijn nog niet klaar met ons, zeker weten van niet !!

   gr. bob

   Like

   • Remmie Buis zegt:

    Bob, ben jij dronken of zoiets? Veel hoofdletters, whawha, wat een opwinding…

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Remmie Buis, 15.35u: Ah, nee, dat is typisch Bobzelf, ‘Our man in the Ukrain!’
    Gewoon een kwestie van temperament, moet U maar denken.

    Like

 8. Belangstellend zegt:

  Weer niets concreets over het berichtenverkeer tussen vliegtuig en vluchtleiding Kiev. Deze gesprekken zijn er wel geweest. Zo moet de vlieghoogte zijn gecorrigeerd door de vluchtleiding Kiev.
  Er wordt dus bewust info achter gehouden. Dit is m.i. ook manipulatie, maar dan door de onderzoekers in Engeland af de rapportschrijvers in NL.

  Like

  • windwens zegt:

   Je kun je druk maken over wat er gebeurt is en wie het gedaan heeft de dader ligt letterlijk volgens mij op het kerkhof. Het toestel met all die chinezen is ook geen toeval, omdat toeval namelijk dom weg niet bestaat, het zal nooit mogelijk zijn waarom deze zomaar van richting veranderde en op een plek zo diep in zee is gegaan dat er geen hond bij kan komen. Onrust zaaien en de boel zo instabiel maken daar zijn sommige top in. Maar eens gaan de schellen bij iedereen van de ogen afvallen. Maar dan wel liever gisteren nog dan vandaag.

   Like

 9. Zilvermeeuw zegt:

  Voor mij staat vast dat het toestel is neergehaald door Oekraïense straaljagers. Er was maar één partij die voordeel uit deze ramp kon halen en dat was Oekraïne.

  Nog vóór de brokstukken de grond raakten werd al rondgebazuind dat de Separatisten de daders waren. Want, men had na de crash “een BUK-systeem gezien dat richting Rusland ging” (na gedane arbeid dus).
  .
  Een raket maakt géén kogelgaten!

  De Separatisten hebben er alles aan gedaan – zelfs mijnwerkers werden ingezet – om de lichamen en hun spullen te bergen. Deze mensen werden uitgemaakt door het Westen voor dieven, berovers, spotters (de man met de knuffel) enz. enz. Toen weer: ze hebben alle spullen gestolen want er ligt niets meer. Neeee die spullen waren netjes opgeslagen notabene 10m3! in een treinwagon.

  Het was KIEV dat de rampplek bleef bombarderen zodat de onderzoekers/bergers hun werk niet konden doen. Rutte en Timmermans – wat zijn we toch een geweldig volk (waarmee hij zichzelf bedoelde), snik – hadden KIEV moeten dwingen om te stoppen met de bombardementen maar nee hoor, geen woord.

  Het is KIEV die voordeel haalt uit deze ramp: Rusland krijgt sanctie na sanctie te verwerken en KIEV krijgt miljarden uit het Westen. Een smeriger complot is nauwelijks voor te stellen. En wie zit daar achter: de oorlogshitsers van de VS met hun poedel de EU.

  Kijk, je moet het grote geheel zien, verder kijken dus. Eerst moest Sadam weg, Moebarak weg, Ghadaffi weg, (en het is nadien echt een feest geworden in die landen) en nu moest ook Maliki weg. De nieuwe president van Irak valt wèl in de smaak – want géén shiiet zoals Maliki – en nu spoed die trol van buitenlandse zaken van de VS zich eerdaags naar Irak.

  Nou mensen, het spijt mij te moeten zeggen dat de huidige VS, deze smerige bende oorlogshitsers, geen schim meer is van de VS die ons – mede – heeft bevrijd in 1945. En zelfs die bevrijding was alleen maar om de Russen (die 20 miljoen doden te betreuren hadden), tegen te houden. De VS wist in 1943 al van de vernietingskampen van de NAZi’S en men sméékte de VS om de aanvoerlijnen, de treinrails naar die kampen, te bombarderen. Maar nee hoor, dat kwam niet zo goed uit.

  Ik stop ermee want word hoe langer hoe bozer en straks kan ik weer niet slapen….

  Goedenacht allen!

  Like

  • Cathja zegt:

   @Zilvermeeuw, ik ben het opnieuw met u eens! Jammer dat ‘Den Haag’ er anders over denkt dan u (en veel anderen), maar dat heeft weer te maken met het feit dat we trouwe volgers zijn van de ‘leiders’ in Brussel.
   Uw boosheid is herkenbaar bij vele reageerders denk ik.

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Ik ben het geheel met u eens. Om Rusland de schuld te kunnen geven mogen best wat mensen opgeofferd worden. Kan iemand mij uitleggen welk belang Poetin heeft bij dit “ongeluk ” ?

   Like

  • bobzelf zegt:

   dank u voor uw geweldige reactie, fenomenale reactie

   bravo. bravo

   gr. bob

   Like

  • Ahava zegt:

   Zilvermeeuw, waardevolle reactie van je (zie je niet zo vaak meer op Xandernieuws, maar dit terzijde). Evenals de meningen van Kempenaer en Cathja.
   Jammer voor het pro-EU kamp, maar het wordt steeds duidelijker (wat het voor ons al vanaf het begin was) dat ‘Kiev’ schuine streep Brussel/Straatsburg, schuine streep Washington achter de ramp met de MH017 zit. Ze hebben gewoon wat meer tijd nodig om de laatste bewijzen hiervan voorgoed te vernietigen.

   Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Ahava, het klopt dat ik niet vaak meer reageer op XN, hoewel ik de artkelen nog steeds met interesse lees, daar niet van. Maar het voelt als een warm bad wanneer je zoals hier op de site van dhr. Bron, gelijkgestemden ontmoet. Dat had ik bij XN ook want kwam daar al jaren maar dat is steeds minder geworden en een – min of meer – eenzame “roepende in de woestijn” zijn, ligt mij niet zo. 🙂
    Tegenwind – zoals hier op de site – vind ik verfrissend en is ook leerzaam. Want als we overàl hetzelfde over dachten waren we snel klaar met reageren, toch? haha.

    Like

  • louis-portugal zegt:

   Zilvermeeuw, helemaal met jou eens.
   Als ik de demonisering, van vooral veel duitse pers, van Putin zie krijg ik af en toe de stukken niet meer tot het eind uitgelezen door de ergernis.
   Het verhaal van Haisenko las ik 26 juli al op kritische duitse sites.
   Friedensblick had 19 juli al een artikel met een foto van kogelinslagen op de vleugel met een tekening van wat verder gebeurd was.
   Tevens staat er een kopie bij van de twitters van Carlos ( de spaanse medewerker van de kiewse verkeerstoern) waarin hij in het spaans zegt dat er 2 jagers in de buurt waren.
   27 juli zegt de amerikaanse inlichtingendienst dat er GEEN bewijzen zijn dat Rusland achter het afschieten van MH 17 zit.
   Maar de sancties tegen Rusland worden vergroot totdat Putin meer gaat meewerken.
   VOOR WAT???????????????????
   Waar halen ze de onbeschoftheid vandaan om het europese volk zoveel ellende aan te doen?????????????????????

   Like

 10. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Alle gegevens wijzen op Kiev en Ukraine; maar men wil beslist Putin de schuld geven. Dat alleen al wijst op een False Flag.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Dit hele zaakje stinkt al vanaf dag 1. Ik vertrouw die luchtverkeersleiders in Kiev niet en ik vertrouw de president van Oekraïne ook niet. Waarom werden de Nederlanders anders zo tegengewerkt? Dat had echt niets te maken met de seperatisten op de rampplek, want andere nationaliteiten hebben wel onderzoek kunnen doen daar. Ik vrees dat er een hele grote doofpot klaar staat, en dat we nooit de exacte toedracht van de ramp zullen horen.
  Ik heb tot aan de dag van vandaag nooit geloofd dat Poetin hier achter zit, ook al wijzen talloze vingers zijn richting uit.
  Al ver vóór de ramp met de MH17 was er gedoe met Rusland, en het heeft er alles van weg dat deze crash/deze aanslag ‘prima gelegen komt’ om Rusland nog verder te demoniseren.
  Die sancties moeten opgeheven worden, want ze zijn onterecht en het levert alleen maar verliezers op.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Ze zijn er nog niet uit.
  Ja, ik wel, en velen met mij, goede informatie ook via onze Bob.
  Zijn er nog mensen die twijfels hebben? Welterusten.
  Kijk, mensen kunnen zelfs een scheet ontzenuwen, en dan nog de burger een loer draaien.

  Like

  • bobzelf zegt:

   dank U , ik doe mijn best , ik zit er ook maar tussen omdat ik
   per ongeluk uit een geintje effe naar KIEV vloog IN 2008
   en besloot NOOOOOOOIT meer terug te gaan !!
   naar die geweldige welvaart brengende EU , ZE VALLEN MAAR DOOD DAAR !
   kom af en toe nog effe kijken en de Rotterdam marathon doen ieder jaar
   en mijn familie een kus geven , en gauw weer terug
   naar die lieve aardige straatarme mensen, DIE DAG EN NACHT VOOR ELKAAR KLAAR STAAN !
   waar ik de ouderwetse gezelligheid overal weer terug vond !!

   Ik constateer alleen maar, !! en wat ik zie is NIET PUTIN DID IT !!!
   EN ALS HET WEL ZO WAS HOORDEN JULLIE HET OOK

   GR. BOB

   Like

 13. Amerika houdt informatie achter en spint de heleboel bij elkaar. Barack Hussein is een gevaarlijke islamist.

  Like

 14. tjonge zegt:

  even vooropgesteld, ik ben anti eu en zeer wantrouwig naar de usa.

  maar, ik ben geen gevechtspiloot maar dat je een vliegtuig haaks op de zijkant gaat proberen te raken is m.i. haast onmogelijk, iig een hele lage raakkans, maar vooral onlogisch .
  m.i. knal je zo een verkeersvliegtuig heel simpel van achteren uit de lucht.

  en dan nog eens de theorie dat ie van 2 kanten op hetzelfde moment is beschoten ?
  dus dat zou betekenen dat de piloten recht op elkaar af vliegen en vuren ?
  kom mensen, de kamikazepiloten was in de tijd van japan.

  ik vind het een vreemd verhaal, hoe graag ik ook wil dat oekraine de dader is.

  Like

  • tjonge zegt:

   “en dan nog eens de theorie dat ie van 2 kanten op hetzelfde moment is beschoten ? ”

   ik bedoel dus hier mee; en dan nog eens de theorie dat ie van 2 kanten op hetzelfde moment is beschoten door twee Oekraïense gevechtsvliegtuigen ?

   Like

   • bobzelf zegt:

    Ja, zo te horen heeft U nog nooit b,v, Poolse jacht/gevechtsvliegtuigen piloten zien oefenen ??
    Dan stelde U deze vraag niet !!
    Het is gedurfd , ik weet het, maar deze hele krankzinnige Crash is al ongelofelijk wat er ook als oorzaak is
    Kijk zonder afspraken klopt Uw verhaal uitstekend ,
    maar met alle nieuwe technieken op deze vliegtuigen , schieten deze grapjassen en durfals een deur uit een caravan en storten niet neer !
    Nou ruimte genoeg rond een vliegtuig op 7/8/9/10 km hoogte om daarna te kantelen en de een naar links en de andere naar recht uit te draaien . begrijpt u

    U moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat dit dus niet in de lucht even bedacht is !!

    Dit is MOORD MET VOORBEDACHTE RADE, DUS ALLES OP DEZE DAG WAS GEPLAND TOT OP DE SECONDE !!

    Ik stond ook versteld , maar er zitten inderdaad inslagen en uitslagen aan de linker zijde !!!
    maar ik ben niet 1 van de piloten hoor

    gr. bob

    Like

 15. Vederso zegt:

  Frank Verhoef komt op DDS met een flutstuk op een, wat hij noemt, een flutrapport. Maar lees vooral de reacties op het artikel, reaguurder Y heeft weer een andere mening dan reaguurder X.
  Waarom wachten we gewoon niet op het eindrapport en dat kan nog jaren duren. En dan nog kan de eindconclusie zijn dat de Onderzoeksraad het ook gewoon niet weet. Ik ben geen expert op het gebied van vliegtuigrampen, maar ik heb wel begrepen dat zo’n puzzel erg ingewikkeld is;

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/09/onderzoekers-komen-met-flutrapport-over-mh17

  Like

 16. Republikein zegt:

  Foto van top boeven.

  Like

  • bobzelf zegt:

   WHAHAHAHAA

   goed van U

   Ja hier staat ongeveer 500 jaar gevangenisstraf op 1 foto !!

   Die takkentrol is mevr. Nuland,/ USA van FUCK THE EU

   DIE REGELDE TER PLEKKE zonder verkiezingen dat die linkse levensgevaarlijke
   Svoboda leider met 24 zetels in het nieuwe tijdelijk parlement kwam
   EN DIE MOEST !!!!! DE LEIDING VAN HET LEGER KRIJGEN .
   die regelde ook gelijk de MOORD IN ODESSA
   waar de vluchtende mensen of neergeschoten werden dan wel een huis in werden gejaagd en LEVEND WERDEN VERBRAND !!

   en weer zweeg brussel en de EU en onze franske was even bezig voor zijn
   nieuwe baan wat tranen te trekken !!

   gr. bob

   Like

  • Sjaak zegt:

   WANNEER IK DE SMERIGE ROTKOPPEN VAN
   KLITSCHKO EN YATSENYUK ZIE LOOPT MIJN
   BRAAMEMMER OVER !

   Like

 17. Jaantje zegt:

  Gisteren avond hoorde ik het vervolg op het diefstal/oneerbiedig knuffel vehaaltje waar?
  Op ons eigenste NOS natuurlijk.
  De separatisten zouden de brokstukken(bewijs)verhandelen als oud ijzer.
  Werd een filmje vertoont van militairen die met de brokstukken aan het sjouwen waren.
  Even voor ik dit in het journaal zag heb ik geluisterd naar iemand die uitlegde dat onze regering weigert samen te werken met de separatisten sterker nog men weigert elk contact.
  Men werkt niet mee maar tegen was de duidelijke conclusie.
  Dat terwijl Nederland zich opgeworpen heeft om de leiding te nemen bij het onderzoek.
  Wat ik begrepen heb is dat er amper of geen onderzoek is geweest.
  De Separatisten begrijpen er helemaal niets van waarom Nederland zo respectloos naar de slachtoffers en nabestaande toe zijn waarom komen ze niet?Zo ver weg vanaf Kiev waar ze heel vaak vertoeven is het toch niet?
  Nederland belemmert het onderzoek.
  Het NOS wist zonder meer te vertellen dat de brokstukken verhandeld werden en dat gegeven hebben ze van de separatisten (waar ze niet mee praten).een overloper volgens hun bewering.
  Het eerste wat ik dacht toen ik het gesjouw zag was dat men de stukken ging bergen/opslaan wat heel logisch is als je bericht hebt gekregen dat er voorlopig niemand om komt.
  Elke brief of contact wat men ermee moest doen heeft men niet beantwoord.
  Er is iets mis met onze regering.

  Like

 18. Mijn grote raadsel blijft: waar komt toch die Poetin-liefde op deze site vandaan?
  Is dat alléén maar afgeleide EU-haat, vanwege de steun aan Oekraïne door Verhofstadt- Van Baalen-Timmermans?
  Of zit er meer achter?
  (Graag als antwoord géén hysterisch hoofdletter-geschreeuw in mijn gezicht van “Bobzelf”.)

  Like

  • cat zegt:

   @martienpennings,

   Poetin forbids Islam lectuur en Koran is daar verboden, mag niet vertaald worden naar het Russisch.
   Bovendien Christendom herleeft weer in Rusland, kerken worden gerestoreerd.
   Rusland doet goede zaken met Israel.
   Poetin is voor vrede in Europa.

   http://shoebat.com/2014/09/08/russia-bans-islamic-books-deemed-dangerous-society/

   Like

  • Cathja zegt:

   @ martienpennings 10:52

   Ik denk niet dat we van ‘Poetin-liefde’ kunnen spreken, maar velen hier hebben in de gaten dat er met de waarheid flink gesjoemeld wordt, zodat men Rusland als dader van de ramp kan aanwijzen. De mens zoekt altijd een dader. Dat men nu naar Poetin wijst is niet rechtvaardig, omdat er nog steeds geen keiharde bewijzen ZIJN! Maar hebben de EU en de USA er soms belang bij dat Rusland ‘een kopje kleiner wordt gemaakt’ en is deze verdachtmaking daar een prima aangelegenheid voor? Ik weet het niet.
   Stel dat er onomstotelijk bewijs boven tafel komt waaruit blijkt dat Poetin wél achter deze aanslag zat, pas dán zou er sprake mogen zijn van strafmaatregelen. Nu gaat men uit van aannames, legt Rusland boycots op en schildert men dat land af als het grote kwaad.
   Waarom de EU en de USA nú al sancties opleggen, dát is voor MIJ een groot raadsel!

   Ik vind dat dit hele zaakje enorm stinkt!

   Like

   • Jan zegt:

    Waar het om gaat is dat de Putin-aanbidders met het grootste gemakt de ene dictatuur voor de andere verwisseld zonder door te hebben (of het interesseert hen geen barst) dat de vis bij de kop stinkt.
    Precies deze slaafse houding naar het Kremlin toe zag je ten tijde van de regering van De Klerk in Zuid Afrika. Men wist niet hoe men het moest verketteren en DUS (met hofdletters) koos de ‘kritische’ kliek voor het ANC. Het maakte niet uit hoe het moordde en martelde, geld wegsluisde, de critici van De Klerk kozen voor het ANC. Precies hetzelfde gold eerder voor Rhodesië.

    Zolang één enkel telefoontje van de KGB richting kritische journalist gaat of zij vermoord worden is van vrijheid in Rusland onder Putin geen sprake en is die verheerlijking van deze dictator misplaatst. Ik koop er niets voor dat iemand de islam zegt te bestrijden om vervolgens met de terreur van het Kremlin te maken te krijgen. De achterlijkheid van het linkse volk in de jaren 70 ‘Liever een Rus in mijn bed dan een kruisraket’ was ronduit bespottelijk en dat is ook die blinde adoratie hier van Putin. Die deugt niet, net als Obama. Voortdurend met bommenwerpers het luchtruim van Nato-landen binnendringen is veelzeggend voor de mentaliteit van de heersers in het Kremlin.

    Like

  • cat zegt:

   Deel 1

   VS wil superpower blijven whatever it takes.

   Mannen achter Obama: War desinger: Brzenki

   Like

   • cat zegt:

    deel 2

    elk video +/_ 10 min.

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Cat hardstikke bedankt voor die 2 videos.
    Hoewel ik veel rondkijk had ik deze nog niet gezien.
    Die brezinski leeft nog in de tijd van Breznev en maakte bij Carter de weg vrij voor Komeihny in Iran.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Cat
    ik schaam me diep maaaaar !!!!!!!!!!!!!!!
    niet helemaal echt
    maar ik heb een paar dagen geleden deze video’s van je zitten kijken

    waarbij je zei, dit zal bob ook wel interesseren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    en heb gewoon een berichie gemaakt

    dank je wel voor deze ontboezemingen

    en nou zie ik louis dank je wel zeggen en

    dus ik zie de mijne nergens ??????????????????????

    dus alsnog , dank, dank, dank je wel !!

    sorry , ????????????????????

    kus bob

    Like

  • Vederso zegt:

   Je zegt het al zelf: “De vijand van mijn vijand is mijn vriend”.

   Like

  • Ahava zegt:

   Martien, er is geen sprake van Putin-liefde maar van waarheidsvinding. Dan kom je overal anti-Obomba (en dus pro-Putin) uit. Heeft nogmaals niks met liefde te maken. Domweg 1+1 = 2.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Poetin-liefde is erg sterk uitgedrukt, Martien, maar waarschijnlijk wordt het nog het beste verwoord door Vederso: De vijand van mijn vijand…..enzovoort.
   Hetzelfde verschijnsel heb je hier op de site van tijd tot tijd, wanneer ter sprake komt, hoe China omgaat met de Oeigoeren-problematiek: Sommige reageerders putten zich dan plotseling echt uit in bewondering en waardering voor de aanpak van China.
   Zoals eenieder verkiest, natuurlijk, maar daar kan i k dan weer nooit helemaal in meegaan, omdat ik me er nog steeds van bewust ben, dat ik China een abominabel land vind, waar de mensenrechten, juist door de collectivistische neigingen van dat volk, met voeten getreden worden en vooral de één kind-politiek iets afschuwelijks is, wat niet te vergoelijken vàlt.
   En wat mij betreft, geeft dat een heel onprettig smaakje aan hun aanpak van de Oeigoeren: Het gaat de Cinezen immers niet om wat de Islam aanricht: Het gaat ze om andere zaken, zeker niet de onze.
   Dat zal met Poetin niet minder het geval zijn, maar het valt nu eenmaal minder duidelijk waar te nemen.

   Like

  • Jade zegt:

   Als ik voor mezelf spreek is het: Het moeten kiezen uit 2 kwaden.
   Enerzijds de schaduwmacht in Amerika, marionet Obama, agenda 21, de
   dreigende Georgia guidestones, anderzijds Poetin die uit de wurggreep
   tracht te komen door vorming van de Brics-landen.
   Het zal hem wel niet lukken, want we worden de oorlog ingerommeld.
   Op de volgende site las ik een aantal dingen waar ik net zo over denk.

   https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/artikel-120-als-zelfstandig-artikel-in-de-grondwet-betekent-dat-de-rechter-daaraan-niet-meer-mag-toetsen-en-misbruikt-wordt-voor-de-globale-genocide

   Like

   • Jade zegt:

    En voor de duidelijkheid nog even:
    Ik zie dit helemaal los van Israël en het joodse volk.
    Misschien een slecht voorbeeld, maar ik kan zo
    snel niet iets anders verzinnen…
    Nederland met alle inwoners aansprakelijk stellen
    voor de daden van Joran van der Sloot.

    Like

  • Jaantje zegt:

   Ach nou ja zo heeft ieder zijn voorkeuren bijvoorbeeld ben ik niet zo gecharmeerd van u.
   Dat zou ik niet zomaar zeggen alleen op verzoek bij deze dus.

   Like

 19. Jaantje zegt:

  Was in Nieuwsuur gistereren.
  Separatisten doen hun verhaal vanaf 26.57.
  Vice president doet ook zijn zegje.

  Like

 20. Jan zegt:

  Wat een intens treurig volk zijn toch hier die russofielen. Valt Poetins naam dan krijgen zij natte ogen van ontroering (kreeg het Noord-Koreaanse volk ook altijd van hun moordende, hemelse leider Kim, en dan te bedenken dat Viktor Yanukovych niets anders was dan een maffiabaas, ook goed voor liquidaties die hij liet uitvoeren. En alsof van Sergei Aksenov (voormalig bendeleider in Simferopol) en nu handlanger en pion van Poetin (zelf beroepscrimineel vanaf het eerste uur), niets anders dan beroepscrimineel en opdrachtgever van liquidaties ook maar iets op de Krim te verwachten valt. Soort zoekt soort. Socialisten kunnen niks en zullen nooit iets presteren en dat geldt ook voor de kliek in het Kremlin. Bij socialisten overheerst de hebzucht, zij kennen niets anders. Is eindelijk hun doel ergens bereikt, trekken zij verder om elders chaos te scheppen en mensen te terroriseren.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Geluukig zijn die kiewse mensen allemaal heiligen.
   Timoschenko stal minstens 1. miljard via het russisch gas van het ukrainse volk.
   Jasenjuk is een nazi incl. gestrekte arm.
   Poroschenko heeft de schokolade industrie en wapenfabrieken ingepikt na de val van het communisme.
   Hoe is het mogelijk dat een stel oligarchen zo immens zijn geworden in zo´n korte tijd??????????????

   Like

   • bobzelf zegt:

    kijk wij sturen geld en alles is pleite, dus gebeurt dat nu weer ,
    Ook deze maffioso’s zijn zakkenvullers .
    Zag Putin en die zei simpel, landen in OORLOG
    net als Ukraine, maar eigenlijk geen enkeL land in OORLOG
    moet je geld geven , het verdwijnt altijd in de VERKEERDE ZAKKEN
    EN
    zei daar achteraan , dat na de miljarden van de EU / IMF NOG NIET 1 EURO BETAALD WAS VAN HET GAS VAN DE LAATSTE 36 MAANDEN !!
    Hij gaf de reporter een hand en verdween tussen de schuifdeuren !!

    p.s. die Jansenjuk die SS gestrekte arm, die was een dagie geleden op TV, en met zo’n ik ga iedereen vermoorden blik sprak hij de dekselse woorden :
    WE gaan een muur tussen Rusland en Ulraine bouwen , !!
    whahahahahahahahaha ik ben nog niet uitgelachen !

    Geen luis om dood te drukken 40 miljard schuld aan Rusland, de nodige miljarden van het IMF moeten eerdaags terug,
    geen gas, geen kolen, geen geld , met de winter in aankomst !!

    En de lul gaat een muur bouwen !!

    is kierewiet een aardige ???

    gr. bob

    Like

 21. koloth zegt:

  Zat nog ff te denken: Dat malaysian airways was een bewuste keuze.
  Malaysia airways is een redelijk bekende vliegtuigmaatschappij en deze komt uit een land welke volgens mij onder de BRIC paraplu valt.
  En Nederland begon wat tegen te sputteren tegen al die ellende van Obomba.
  Dus zo slaan ze 2 vliegen in 1 klap en de neuzen wijzen nu weer de goede kant op

  Like

 22. duinsnip zegt:

  Er is geen Poetin liefde denk ik, maar een grote hekel aan alle wat met de EU/VS leugenmachine heeft te maken. Vele ogen zijn geopend voor de leugenmachine maar helaas nog te weinig. Neem maar aan dat de juiste toedracht exact bekend is. Wel vind ik het vreemd dat als Poetin werkelijk geen schuld heeft aan deze aanslag, hij dit niet in een openbare rede tot het volk aantoont. Hij is mij te stil, en dat geeft mij de indruk dat ALLE betrokkenen er baat bij hebben de waarheid zo lang mogelijk onder de tafel te houden. Het NWO plan omvat uiteindelijk ook Rusland!

  Like

  • bobzelf zegt:

   Heeft u weleens geprobeerd onschuld te bewijzen ???
   Als mensen je moedwillig de schuld willen geven !!!
   dat gaat niet lukken ,
   je kunt doen wat je wilt,
   je kunt roepen wat je wilt
   ze blijven gewoon hun hoofd schudden

   gr. bob

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Helemaal mee eens Duinsnip.
   Ik hou niet van mannen maar gegrijp Putin heel erg goed.
   Reagan, Gorbatchov met Kohl en Genscher spraken af om de nato niet buiten Duitsland incl.
   de door Rusland losgelaten DDR uit te breiden.
   We hebben inmiddels gezien hoe vaak dat gentlemansagrement gebroken is.
   Niet Putin is in het M.O. aan het stoken naar MOBAMA.
   Putin let alleen maar op zijn grenzen waar de amerikanen stoken zoals in Georgie en de Ukraine.

   Like

   • cat zegt:

    @louis_portugal, graag gedaan hoor. Die 2 video’s zijn echt eye openers.

    Groetjes

    ja, ja die ouwe vos Brzzz…leeft nog. War desinger. Een machtig man, nog steeds.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @louis-portugal: 16.18. uur, op 10/9. Dat is de WERKELIJKHEID, en 100% de WAARHEID, Louis!

    Like

   • bobzelf zegt:

    Tommy , ik loop al een dag of 2 te denken ,

    ik mis Tom , ik wilde het eigenlijk effe aan bert vragen

    maar daaaaaariiisssstttiiieeewweeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr

    hug bob

    Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   @Het NWO plan omvat uiteindelijk ook Rusland!”

   Ja dat klopt. Maar Poetin ligt DWARS. Dus dáárom alwéér 1+1=2. Poetin moet dus verdwijnen en men is al véle maanden bezig om Rusland te beledigen, te kleineren en zwart te maken.
   1. Begonnen met de hetze vanuit de homoscene toen de wet in Rusland werd aangenomen dat er geen homo-RECLAME-mag-worden-gemaakt-in-het-bijzijn-van-kinderen. WAT is daar MIS MEE??
   2. De Russische zaakgelastigde die in Den Haag zijn huis werd uitgesleurd omdat hij zijn kinderen zou mishandelen.
   3. De beledigende homodemonstratie toen Poetin Amsterdam bezocht.
   4. De verdachtmakingen en vernederingen tijdens de spelen in Sotchi.
   5. De beledigenen toen 1 van de sterren tijdens de opening van de spelen niet oplichtte. Kijk eens wat een klunzen daar in Rusland, zelfs dat kunnen ze niet.
   6. Het constante commentaar toen Poetin met W.A. een pilsje dronk.
   7. Poetin heeft de Krim geannexeerd. Jawel, geannexeerd. De WAARHEID is, dat Poetin de haven op de Krim had gehuurd EN betaald tot 2040 en het recht had om daar (als ik mij goed herinner) 10.000 Russische soldaten te stationeren. Echter, toen de pro Russische regering werd afgezet door de Kiev fascisten, zag Poetin zijn haven in gevaar komen, heeft een referendum gehouden waarbij de uitkomst was dat de meerderheid (WEER) bij Rusland wilde horen. Zo geschiedde.
   enz.enz. enz.

   Dat heeft niets met Poetin-verering te maken maar gewoon zien wat er aan de hand is, de smerige streken van VS/EU richting Rusland waarnemen.

   Poetin’s Rusland is GEEN Sovjet Unie meer! Iedereen die dat denkt lijdt nog steeds aan het koude oorlog syndroom. Daarnaast is Poetin belijdend christen die de kerk steunt. Hij heeft onlangs bevolen dat er geen enkele moskee meer bij mag komen in Moskou (er zijn er 4) en dat er 500 kerken gebouwd moeten worden. Dat spreekt mij nog eens extra aan. Ook heeft hij meteen na de “annexatie” van de Krim, daar de pensioenen voor de ouderen VERDUBBELD.
   enz. enz. enz.

   En nee, natuurlijk is hij geen heilige. Maar hij doet wat hij kan voor ZIJN land en haar inwoners. De Russen zijn een trots volk en het kleineren van hen door dit flutlandje aan de Noordzee, vind IK een grote schande. Nogal een verschil met Nederland met zn grote bek die de ouderen op een zo schandelijke manier laat stikken en ze uitperst, daar heb ik echt geen woorden voor. .

   Like

   • cat zegt:

    Mooie reactie van u Zilvermeeuw. Ben met u eens. Zo is dat.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Zilvermeeuw: 19.41. uur, op 10/9. Ook ik stem volledig in met uw puike reactie, Zilvermeeuw!

    Like

   • Cathja zegt:

    Goede reactie weer, @ Zilvermeeuw! Dit mag gerust eens hardop gezegd worden.
    Het lijkt erop alsof alleen de ‘slechte’ dingen van de Russen genoemd mogen worden, om zo voldoende anti-gevoelens bij ons te kweken. Dat Poetin ook goede dingen voor zijn volk doet, blijft inderdaad onderbelicht!

    Like

 23. m.l. van dongen zegt:

  Er is absoluut van alles mis met onze regering. Van A to Z worden wij stelselmatig voorgelogen door onze linkse persrakkertjes. Het is te erg voor woorden. Op de Nederlandse TV is er niet een behoorlijk programma om de Nederlandse Bewolking goed voor te lichten. Werkelijk schandalijk!!!!!
  Hoe meer er gelogen wordt, wordt de lijst van Geert steeds langer met tegenberichten en krijgt hij weer meer stemmen. In wat voor een land leven wij in Godsnaam!!!!!!

  Like

 24. bobzelf zegt:

  Beste hr. bron waar is mijn aardige reactie op die zakkenwasser van P ?????

  gr. bob

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Sorry Bob, maar die heb ik moeten verwijderen wegens schending van blogregels…. 😦

   E.J.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Mag ik dan even vragen waarom je P , wel weer de boel op laat naaien terwijl ik mijn bek moet houden !
    de vorige keer haalde hij zxijn hele familie erbij !!
    hij begint toch , ik heb zijn naam nooit meer genoemd , ik reageer niet op zijn vloekende, strot doorbijtende artikelen
    terwijl mijn vingers dikwijls jeuken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
    dus ik zou hem negeren !!!!!!!!!!!!!!!!!!. en gedaan tot vandaag !
    En jij plaatst gewoon zijn KUT opmerking !
    Dus als deze meneer mijn naam nog een keer gebruikt , geef me dan zijn huis adres , dan is het in 1 keer opgelost !
    Dan eet hij een jaartje vloeibaar , lullen we nergens meer over !!
    doe mij een lol en als deze dropveter dit nog een keer doet , haal het dan ook weg !!
    Wat je nu doet in voortrekken , en moet je niet doen !!

    groeten bob

    Like

   • Jade zegt:

    Kom op, Bob…
    Eendracht maakt macht, doe die fitties a.u.b.
    maar als het werkelijke gevaar geweken is.
    Heb je nog nagedacht over een webshop???
    (Onderdelen opsturen van dat ding waar je regelmatig naar kijkt.)

    Like

   • bobzelf zegt:

    whahahaha, nee joh , zo af en toe als ik heel netjes en langzaam typ,
    komt alles goed !
    Dat ding slaat weleen op hol !
    en ik moet zeggen ; soms doe ik het express
    om sommige mensen te zieken , !
    EN
    niet te vergeten de NRC , Elseevier lezers er uit te halen !
    Resultaat ?
    duurt 5 minuten , en dan beste Bob , uw capslock blijft af en toe hangen !
    beste bob , waarom schrijft u zo boos ?
    enz.
    nou als ik het hier doe met een heleboel lieve dames is de reactie :
    Niet zeuren niet zeiken , maar ach laat hem maar , of lekker makkelijk lezen
    dus laat maar
    Chinese computerttttttttttttttttttttttttt
    Ukraine / russich toetsenbord
    het gaat , maar niet makkelijk
    dus dan kijk ik als ik klaar ben , en zie overal weer wat grote buchstaben stehen !

    en dan denk ik , het is wel goed zo,
    val me aan op de inhoud , maar niet zeiken over grote letters !!
    groeten aan de morons , je moet toch wel een heel beschadigd hersengedeelte hebben om je daar druk om te maken

    zo hoppa op naar , DE MASSAMOORD MET VOORBEDACHTE RADE !!

    GROETEN BOB ,WHAHAHA

    Like

 25. Aegolius cs zegt:

  Voor de liefhebber, het van de ander kant te lezen. Helaas Engels:
  http://english.pravda.ru/world/ussr/09-09-2014/128484-boeing_crash_report-0/
  Wat is het dat ik van deze zijde meer waarde hecht?!

  Like

 26. de^mol zegt:

  Goed stuk jongens. Hier nog meer bewijzen dat het inderdaad een gun moet zijn geweest, check deze foto’s:

  Like

 27. Jaantje zegt:

  Pravda 10-09-2014.
  Ukraine fully responsible for boeing-777 crash,Russian defense minister says.
  Staat ook het rapport in van gisteren.

  Like

 28. investigate4truth zegt:

  MH17 = Inside Job!

  Revelations of German Pilot Shocking Analysis … “Aircraft Was Not Hit by a Missile” – Global Research (30-07-14)
  http://www.globalresearch.ca/german-pilot-speaks-out-shocking-analysis-of-the-shooting-down-of-malaysian-mh17/5394111

  Zie ook onderaan, Global Research Related Articles

  &

  The Corbett Report – Episode 294 – Crashes of Convenience: MH17MH17 FULLY EXPOSED!! You Won’t Believe The SHOCKING TRUTH About the Ukraine FALSE FLAG.
  http://jhaines6.wordpress.com/2014/08/28/the-corbett-report-episode-294-crashes-of-convenience-mh17mh17-fully-exposed-you-wont-believe-the-shocking-truth-about-the-ukraine-false-flag/

  Voor de mensen die anti Cabal zijn (petitie tekenen mensen!):

  Dear President Putin and Russian People, …
  http://dearputin.com/
  So far 10097 people have signed the letter.
  http://dearputin.com/nl/

  &

  Dutch Intellectuals Apologize to Putin – Veterans Today (29-08-14)
  Professor Cees Hamelink
  http://www.veteranstoday.com/2014/08/29/dutch-intellectuals-apologize-to-putin/

  Like

 29. Jan zegt:

  Goed nieuws: SP-Kamerlid maakt PvdA-collega uit voor landverrader

  Van Bommel leek daarmee te doelen op de rol van Monasch als voormalig directeur van het National Democratic Institute (NDI) Russia and Ukrain. Vervolgens noemde hij zijn collega een landverrader:

  Like

 30. jan zegt:

  Vraagje aan alle mensen die hier hebben gereageerd wat zal er gebeuren als het geen doofpot word maar dat alles bekent word wat er is gebeurd met vlucht MH017

  Like

  • bobzelf zegt:

   leuke vraag , hele leuke vraag ,
   het wordt geen doofpot ???????

   dan denk ik , bob , mijn mening, na 13 maanden dit gekkenhuis aangekeken
   te hebben ,

   dat er een paar tegen de muur mogen , dan wel van hun paard afgetrokken
   moeten , dan wel zullen worden .

   Wegens liegen tegen 16 miljoen nederlanders .!
   Wegens landverraad , dan wel werken als regering voor een vreemde mogendheid ,als ik het goed heb staat daar de doodstraf op !

   steunen van een facistische regering !
   oorlogs ophitsen ! na en tijdens een COUP !! OP EEN DEMOCRATISCH GEKOZEN PRESIDENT .

   Het betalen voor facistische en Ultra rechtse gevechttroepen van Svoboda , die dan de onschuldige protestgroepen worden genoemd , op de maidan , !

   Facistische regering steunen met veel geld ! na het afzetten van een “”DEMOCRATISCH ” gekozen president, met een pistool op zijn hoofd
   wat je dan als regering in Nederland noemt, hij is weggevlucht !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   “de woorden van die Rolmops van Baalen !! ”

   vermoordden van 300 onschuldigen in een vliegtuig !( met voorbedachte rade )

   het regelen van snipers die omdat het niet opschoot voor chaos moesten zorgen !
   dus snipers die gewoon willekeurig effe 100 mensen doodschoten .

   Het vermoorden van tot nu toe 4600 mensen INCL vrouwen en kinderen , die in eerste instantie gewoon protesteerden , waarna het leger er op af werd gestuurd
   en als ze dan terugvechten , heet je SEPERATIST !!.

   Het meehelpen , welbewust van het vernietigen van ziekenhuizen ,scholen en de infrastructuur in een land waar je niks te zoeken hebt, maar omdat 1 of andere DOBBERNEGER , en islamfiguur die opdracht heeft gegeven .

   De totale instorting na de coup , dank zij de “”HULP “” VAN HET IMF !!

   de sancties tegen een land, wat je beste buurman was , en er in de 2e wereldoorlog al voor zorgden , na 22/23/24/25 miljoen doden dat de Moffen als konijnen de pan in werden gehakt !!

   Het normaal vinden dat als je onderzoek wilt gaan doen op de CRASH site, en je afspraken maakt met je eigen neergezette KIEV regering, een DAG LATER DE BOMBARDEMENTEN EN BESCHIETINGEN OP DE CRASH PLEK HERVAT WORDEN ???????????????
   EN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   JE DAN NIET IN EEN VLIEGTUIG STAPT, EN ZE DE PLEURIS SCHELDT ???

   Als we snel zijn , kunnen we ze dus tegen die tijd verrassen ,
   maaaaar
   ik denk dat de USA de poorten voor hun EU hulptroepen snel wagenwijd open zullen zetten ,
   is gelijk na de 2 e wereldoorlog ook gebeurd !
   U kunt alles met raketten, oooh u heeft duizenden mensen vermoord ,
   komt u gauw hierheen ,
   o.a. Herrrrrrrrrr . Werner von Braun , de onschuldige , en vele anderen !!!

   Mocht ik er naast zitten , dan heeft iemand, de kogelgaten 30 mm. met in en uitslagen dichtgeplamuurd !
   zijn er ingekomen ,door “”HOUTWORM “” ????

   dan blijken er dus BUK raketten zonder rookpluim te zijn , die rookpluimen die dus 10 tot 15 minuten zichtbaar blijven, en het was windstil en onbewolkt .
   die dag !

   dan blijken dus die 2 ukrainse gevechtvliegtuigen dus UFO’s geweest te zijn !

   dan blijken de razendsnel in beslag genomen vluchtgegevens en vluchtleider gesprekken er gewoon nooit geweest te zijn , RADIO /TELEFOON STORING ???

   iS HET UKRAINSE goud niet naar USA in de nacht vervoerd ! en spoorloos verdwenen .

   En zit de SS=elite Svoboda en Ultra rechts incl een Bilderberg bankier , met een chocolade USA vazal dus NIET IN DE REGERING !

   hebben dhr, mc Cain , dhr. Jo Bidden, incl zoon Jo BIdden, Kerry , Hilary “sigaar” Clinton , incl 3 nieuwe USA figuren die zelfs binnen 3 dagen de Ukrainse nationaliteit kregen allemaal een “DUBBELGANGER “” , WANT DIE ZIJN HIER ZEEEEEEEEEER REGELMATIG !!
   ( ZULLEN WEL VERMOMDE RUSSEN ZIJN !! , met een Moskou accent !! )( DDS)

   mocht er in 2016 , een rapport uitkomen , wat dit allemaal weggemoffeld heeft ,waaruit blijkt dat “”Bob ” hallucineert sinds october 2013

   EN PUTIN DID IT, PUTIN DID IT , dus echt waar was ???

   dan ga ik zelfs een taart brengen bij mijn huilebalk , tranentrekkende grote vriend HUICHELAAR FRANS TIMMERMANS, EN HEM alsnog EEN GEWELDIGE DOODSCHOP VOOR ZIJN BALLEN GEVEN !!

   DAN ZAL IK NEDERIG MIJN EXCUSES AANBIEDEN AAN IEDEREEN ,
   zelfs de DDS !!!

   Dus , laat dat onderzoek maar alles bekend maken !!!

   ALS HET EFFE MEEZIT ( NOT ) ,KOMT DE UITSLAG NA DE LAATSTE NIEUWE WERELDOORLOG, WAAR NOGSTEEDS VOLOP AAN GEWERKT WORDT !!!

   IK wil alleen maar zeggen , dat China naast , voor en achter Putin staat !!!

   dus 5.000.000 zwaar bewapende en getrainde soldaten ,

   EN mocht er een USA mafkees denken we drukken op 1 knop ????

   loop dan met je meissie naar buiten , kus haar, houdt haar heel goed vast !!

   en kruip niet weg, !!!

   ( Tsernobyl , is nog steeds super dodelijk na 28 jaar , dus zoveel blikken en koeken kunt u niet inslaan, trouwens whahahaha , ze passen niet onder de trap ook ?)

   Want de levenden zullen daarna de doden benijden !!!

   Goh , ik lijk franske wel, krijg ik nou ook een medaille ???

   gr. Bob

   Like

 31. bobzelf zegt:

  whahahahahahaha, nou dank je wel, LIEVE THERESA ,

  Bob heeft van die dagen , whahahahahahahahaha

  Misschien als ik dit voorlees op Tv en daarbij dan een snik en een traantje wegpinken ??

  Zou ik dan ook kratjes bier mogen halen in Brussel voor eurootje of 22.000 p.m. ??

  en werd ik dan ook gekozen , als de grootste klootzak van het jaar ?? whahahaha

  Mijn God , mijn God ,

  ik keek op die ouwe gulden ( heb ik net effe gedaan !!! , heb er nog 2 !! )

  en ik zie daar staan :

  GOD IS MET ONS !!!!!!!

  nou dan denk ik :

  JA , KAN WEL WEZEN , MAAR NIET LANG MEER !!!!

  love you all , merry christmas , and a happy new year

  voor alle “malloten, geschiften , tokkies, mafkezen , gajus ,triefel , populisten ,
  pvv LOVERS , EN DE REST VAN HET GESPUIS ,

  LATEN WE TROTS ZIJN OP “”onze geuzennamen “” , we hebben die verdiend !!

  dikke kus voor de meissies , x x x x x x x x x x

  en een hug , voor de medestrijders ,

  NEVER GIVE UP , NEVER GIVE UP , IS FOR LOSERS !!!

  gr. Bob en zijn meissies x x x x x xx

  :

  Like

 32. jan zegt:

  dankje bob voor je uitleg van my kryg je een medaille

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s