17-jarige seksslavin van IS: ‘Soms hoop ik dat ze me zo hard slaan, dat ik sterf’

Screenshot 12

Een meisje van de Jezidische religieuze minderheid in het Sinjar-gebergte

(Door: Wided Bouchrika)

Een 17-jarig meisje heeft getuigd over haar gruwelijke leven als seksslavin van de Islamitische Staat (IS). ‘In dit huis zijn we met ongeveer 40 vrouwen en meisjes. We zijn allemaal Jezidi en worden allemaal gefolterd. Al mocht ik overleven, nooit krijg ik deze horror uit mijn hoofd’.

De 17-jarige Mayat, een verzonnen naam, is een Jezidi-meisje dat op 3 augustus gevangen genomen werd door de terreurbeweging Islamitische Staat (IS). Die dag lanceerden de strijders hun offensief in het Noord-Iraakse Sinjar. Een journalist van de Italiaanse krant La Repubblica kreeg het meisje aan de lijn en bracht haar verhaal.

Het meisje kan niet antwoorden op de vraag waar ze zich bevindt. ‘Ik weet niet hoe het dorp heet, we arriveerden ’s nachts. Sindsdien worden we opgesloten in een huis waar de ramen versperd zijn. We kunnen niet ontsnappen, het huis wordt bewaakt door gewapende mannen’, zo zegt Mayat.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, sharia, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op 17-jarige seksslavin van IS: ‘Soms hoop ik dat ze me zo hard slaan, dat ik sterf’

 1. Claudia M. zegt:

  Zo mooi het leven kan zijn, is haar wreedheid ongekend!

  Deze duivelse figuren moeten zo snel mogelijk aangepakt worden. Met wortel en tak uitroeien, te beginnen in heel Europa! Prima als je je geloof wilt belijden, maar doe het lekker thuis en laat anderen met rust!

  Blijkbaar heeft één geloof hier echter voortdurend bijzonder veel moeite mee! Ik word er nu echt schijtziek van en velen met mij. Echt niet iedereen plempt dit op een blog en als dit zo doorgaat, gaat de vlam toch echt een keer goed in pan slaan. Onze bestuurder blijven; horende doof en ziende blind. Hoewel dat zien misschien niet helemaal van toepassing is, zij wonen er niet tussen.

  Like

  • Willie zegt:

   Ze wonen er idd niet tussen , en tegen dat de vlam in de pan slaat zijn ze allang gevlucht met de staart tussen de benen ,bende laffe honden !!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Klopt helemaal, maar we hebben het dan ook niet over een GELOOF maar over een IDEOLOGIE.
   Dat is de exacte reden, dat het daar voortdurend bijzonder veel moeite mee heeft.

   Like

 2. Uitroeien deze uitzaaiende islamitische kanker. De huidige Nederlandse regering faciliteert deze zieke haatdoctrine zodat het Nederland steeds verder kan innemen. Ziek. Aanpakken dat uitschot.

  Like

 3. Reden te meer om iedere islamiet te castreren!Wereldwijd!Hoeft niet duur te zijn:2 bakstenen is genoeg!

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  Zulke lui met gelijke munt terug betalen…op een beestachtige wijze afslachten …onder het toeziend oog van dit meisje ….heeft ze in ieder geval het genoegen om te zien dat haar kwelgeesten een ellendige dood zijn gestorven (hoewel geen enkele manier van wraak ook maar iets goed zou kunnen maken jegens haar. Wat haar is aangedaan en nog wordt , zal ze nooit meer vergeten) .

  Like

 5. BertG. zegt:

  Vrouwelijke jihadisten uit Groot-Brittannië runnen bordelen in de Islamitische Staat (IS). De slavinnen die daar opgesloten zijn behoren tot het Yezidi-volk.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/09/moslimas_is_blijken_pooiers.html

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Alle IS terroristen moeten de doodstraf krijgen !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s