“Britse” vrouwen [aanhalingstekens van de webmaster] leiden bordelen voor IS-strijders

Screenshot 14

IS-strijders. Inzet: een “selfie” van Aqsa Mahmood, een “Schotse” vrouw die de universiteit inruilde voor de Jihad

In de Syrische plaats Raqqa is een volledig vrouwelijke brigade aanwezig die fungeert als politiemacht van de IS. Deze Al-Khanssaa-brigade bestiert lokale bordelen in de stad waar zo’n 3000 gevangen genomen Yazidi-vrouwen stelselmatig misbruikt worden.

Een van de leidsters is de 20-jarige Aqsa Mahmood, die op de universiteit zat in Glasgow. Volgens de BBC verliet ze eind vorig jaar haar ouders met de woorden ‘ik ga een martelaar worden.’ Naast Mahmood zitten waarschijnlijk nog drie andere Britse vrouwen op hoge posities.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Seks, Slavernij, Syrië. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Britse” vrouwen [aanhalingstekens van de webmaster] leiden bordelen voor IS-strijders

 1. fleckie zegt:

  In ‘HET’ jargon, wordt dat de ‘ MADAME’ genoemd. Of in Dld.’PUF-MUTTER'( zal wel behoorlijke inkomsten!..en ‘PRESTIGE’ opleveren voor hun?)

  Like

 2. janfreak zegt:

  Krijgen die vrouwen dan ook 72 maagden als ze gedood worden in de strijd?

  Like

 3. Jean zegt:

  Die lellebellen dadelijk die zwarte vodden van het gezicht wegtrekken en dan de rotkoppen op het internet zetten als allahoeren.

  Like

  • Willie zegt:

   Doe geen moeite Jean , gewoon een .45 DOOR hun kopvod schieten, problem solved
   Al die brave dingen halen niks meer uit , only leathal force kan iets uithalen

   Like

 4. delamontagne zegt:

  In die Engelse Mirror staat o.a.

  “They believe the militants can use these women as they please as they are non-Muslims. ( OMDAT HET GEEN MOSLIMS ZIJN ) kunnen ze met die vrouwen doen wat ze willen.
  “The Yazidi people are being ethnically cleansed, and their women are being subjected to the most brutal treatment. They are being treated as slaves.
  Dit allemaal according tot dat geweldige boek van dat NIET -vreedzame geloof. Hierin staat het precies beschreven.
  Etat islamique: le viol des captives de guerre est halal dans l’islam sunnite
  Er staat nog meer vuiligheid in, maar bij nader inzien wil ik het niet vertalen
  Ze handelen helemaal in de geest van hun z.g.n. proleet. Die leefde toch eeuwen voordat die Markies de Sade zijn boeken schreef.
  Zolang al die wereld-leiders blijven verkondigen dat die IS(is=lam) een aberatie van het echt “geloof” is, blijft die vuiligheid bestaan.
  Read more: http://www.islamisation.fr/archive/2014/09/01/etat-islamique-le-viol-des-captives-de-guerre-est-halal-en-i-5438104.html#ixzz3D0Z1VSUE

  Like

 5. luckybee zegt:

  Dat heb ik al eens gezegd; Moslims vrouwen zijn in de Khalifaat niets anders als sletten voor de Mujahedins. Hoeri’s kan hier op aarde niet bestaan, reeds na de eerste keer zijn ze hun maagdelijkheid verloren.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Ik herhaal wat we al vaker zeggen, deze HAATMADAMMEN en HAATBAARDEN, zijn GEEN EUROPEANEN. Ik wens niet vergeleken te worden met deze aanhangers van de CULTUS DES DOODS – ISLAM!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Westerse vrouwen dus. Westers in welk opzicht? Dochters uit moslim-families, die hier geboren zijn? Of bekeerlingen à la Samantha Lewthwaite? In beide gevallen gaat het dan toch om meiden, die in de westerse samenleving niet optimaal in tel zijn en zich (denken te) revancheren door zich maar op de jihad te storten; kunnen ze althans hun frustraties op ‘ongelovige’ mede-vrouwen uitleven. Dat is toch al iets, waar wijven onder elkaar een handje van hebben en hier geeft niets minder dan de ISLAM ze een vrijbrief daartoe. Kan het nog mooier? Zelf zijn en blijven ze werktuigen in handen van Allah en, daarvan afgeleid,van de mànnen, maar dit is een mooie manier om dat voor jezelf te negeren! Nog even jezelf inprenten dat de lichaamsbedekking waartoe je als vrouw verplicht wordt, een ere-kwestie is in plaats van een vernedering, en je illusie van macht en prestige is compleet! Men zou meewarig het hoofd schudden over zoveel onnozelheid als het tegelijkertijd niet zo extreem kwaadaardig was. Mochten er ooit jihadisten in handen van westerse autoriteiten vallen, dan hop ik bijna, dat een groot deel daarvan uit vróuwen bestaat en ik beken bij deze, dat ik ze strengere straffen toewens dan hun mannelijke…….tegenhangers, wou ik bijna intikken, maar het blijven natuurlijk hun heren en meesters, hoezeer die stomme wijven dat ook proberen weg te duwen!

  Like

 8. Avidia zegt:

  Eigenlijk moet ik hier niet naar kijken, wordt er misselijk van

  Like

  • Jan zegt:

   Één van bovenstaande meiden is door een kogel naar de eeuwige jachtvelden gestuurd. Nu de ander nog.

   One of two Austrian teenage ‘postergirls’ who flew to Syria in April to join Islamic State ranks is believed to have been killed.

   Samra Kesinovic, 16, and her friend Sabina Selimovic, 15, vanished from their Vienna homes earlier this year.

   Soon afterwards they posted images of themselves branding Kalashnikov rifles, surrounded by armed men – photos which Austrian police feared were acting as militant recruitment posters for young girls.

   It is not yet known which one of the teenagers has been killed as the death is yet to be officially confirmed by the Austrian government.
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2756352/Austrian-teenage-postergirl-jihadist-ran-away-Syria-join-Islamists-believed-killed.html

   De moordenaares die rechts staat op de foto boven:

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s