VIDEO: Obama´s plan om IS te stoppen is al bijna van tafel, nog voordat het zelfs is uitgevoerd

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Obama, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Obama´s plan om IS te stoppen is al bijna van tafel, nog voordat het zelfs is uitgevoerd

  1. Jaantje zegt:

    Gaan hun kruit niet verspillen aan iets wat ze zelf gecrieërd hebben ze hebben die beroepsslachters nog nodig in hun oorlog(Assad) en in de Oekraine tegen Rusland niet te vergeten

    Like

  2. Vederso zegt:

    Allen West heeft Obama al tot moslim verklaard, maar westerse commentatoren maken nog een grote boog om dit onbewezen feit. Nonie Darwish heeft minder moeite om het beestje bij de naam te noemen en haar stelling is, dat Obama als moslim niet de geschiedenis in wil gaan als degene die het Kalifaat onmogelijk heeft gemaakt.

    Like

  3. cat zegt:

    http://shoebat.com/2014/09/11/accurately-predicted-obama-will-sell-americans-antichrist/

    Erdogan/Turkije doet NIET mee. Duhh…was toch te verwachten.
    moslims vs.moslims bewapenen om moslims te verdrijven is Waanzin !! Hoe dom kan je zijn ??? Hele moslim wereld steunt stiekem en/of openlijk ISIS.

    De kern van alle problemen is Islam.

    Like

  4. Harry zegt:

    Had ie niet ooit een Nobelprijs gekregen , die bonobo ?
    Dat is waarschijnlijk geweest omdat er anders nooit een zwarte zoiets zou krijgen .
    Een soort poedelNobelprijs voor de zwarte mens .
    Nou is mijn ervaring dat je eigenlijk helemaal niks aan die overgepigmenteerde gasten over kunt laten , het komt gewoon niet terecht . Niks gaat er goed , bij die lullo’s .
    Ik had er vijftig op een project in Afrika , die nog te stom waren om een bout vast te draaien .
    Had je het tien keer voorgedaan dan ging het wel die dag , MAAR DE VOLGENDE DAG WISTEN ZE HET NIET MEER ! Kon je weer helemaal opnieuw beginnen .
    Hopeloze klootzakken .
    Afrika zou de hele wereld van landbouwproducten kunnen voorzien .
    Maar dan moet je wel kunnen denken en willen werken .

    Nu bij de aankomende actie tegen isis , had Black Brother Barack beter Assad kunnen steunen vanaf het begin , maar nee hoor hij maakte de verkeerde keus .
    Eerst hielp ie de andere terroristen ! Mag ie nu alsnog met Assad meevechten .
    Libie was met die gekke Khadaffi ook een stuk beter af , die heeft nog wanhopig geprobeerd uit te leggen dat Al Qaida de boosdoener was .
    Niet luisteren , natuurlijk .
    Irak was vroeger onder Saddam Hussein toch ook een stuk beter af ? Sporadisch dat er iets ontplofte toen .
    Egypte , bijna fout afgelopen , gelukkig een verstandig leger !
    Die plaatselijke dictators waren zo hard , dat de boel op de rails kon blijven .
    En die stomme Amerikanen hebben alles in de war gegooid .
    Daardoor zitten we nu dik in de shit !
    Dankzij wereldvreemde corrupte en gedegenereerde klootzakken als Obama met z’n linkse kliek ; en bij ons Timmermans , Van Ojik , Halsema , Van Aartsen , Samsom , etc .
    De aangerichte schade is onbeschrijfelijk .

    Waarom zij de Churchills , de Reagans en de Thatchers zo schaars ?

    Like

    • cat zegt:

      @Harry, whaa…haa, negers zijn goed in andere zaken(dansen, babies maken?), maar als ’t om ” logica en intelligentie gaat, komt er weinig terecht ja. Ik heb er niets mee.
      Ken iemand die een bouwprjoct had in Curacao, hij kreeg het gewoon niet gedaan. Negers kwamen niet opdagen, te laat of ziek.
      Hij is nu terug en als aandenken, zware hartklachten gekregen.
      Naast moslims wil ik ook geen nieuwe Afrikaanse luie negers in de EU.
      Groot als ze zijn, maar niet sterk. Loofbomen zijn ook heeeel groot, maar geven noch schaduw, noch vrucht. Goed genoeg om gekapt te worden, voor…brandhout.

      Like

  5. bigljohn zegt:

    Obama´s plan om IS te stoppen is al bijna van tafel, nog voordat het zelfs is uitgevoerd. Obama is een Moslim, dus zijn doelstellingen zullen altijd lijnrecht tegenover de onze zijn ! Als hij verklaart IS te stoppen, bedoelt hij in feite dat hij op een indirecte manier veel meer bezig is diezelfde IS te steunen, en tegelijkertijd ons doen geloven (middels die paar bombardementen) dat IS, jawel daar komt het sprookje, vernietigd gaat worden ! IS heeft nu al een potentieel van 100.000 strijders, waarvan er momenteel 30.000 actief zijn, en jaarlijks groeit hun aantal gestaag, door de instroom van duizenden Europese moslims die voor IS willen gaan vechten ! IS wist al eerder te verklaren dat Spanje VOOR 2020 ingenomen zal zijn door IS !

    Like

  6. Luchtpint zegt:

    Obama lijkt vergeten te zijn waarom de Golfstaten IS hebben gesteund in de eerste plaats: om de politieke invloed van sjiieten in de regio (Libanon, Syrië en Iraq) omver te werpen, zodat Iran als enige sjiietisch land er alleen komt voor te staan. Dus dat wil zeggen dat zolang als IS moet blijven vechten in die regio, het onwaarschijnlijk is dat hun aandacht snel zal gaan verschuiven naar de landen die IS hebben gesteund, totdat dat doel bereikt is uiteraard. Dus kunnen de Arabische landen op het schiereiland in afwachting nog eventjes achterover blijven leunen en het maar wat zitten aankijken vanuit hun luie zetel.

    En als Obama de boel plat bombardeert, dan gaat hun “investering” verloren, dan hebben ze geld in IS gestoken voor niets ! Dat komt de sjiieten natuurlijk mooi uit !

    Natuurlijk staan ze niet te springen om mee te doen !

    Like

  7. Avidia zegt:

    Obama??? trek me de mond niet open, niet veel goeds!!! Een moslim eerste klas. Maak je borst maar nat!!

    Like

Plaats een reactie