‘Moordenaar Theo van Gogh kreeg hulp’

Screenshot 69

Frits van Straelen, de officier van justitie die de moordenaar van Theo van Gogh moest vervolgen, is ervan overtuigd dat Mohammed Bouyeri niet alleen handelde.

Dat zegt hij maandagavond in Dossier EenVandaag over de moord op Theo van Gogh. Van Straelen vindt dat het strafonderzoek ‘frustrerend weinig’ heeft opgeleverd.

Mohammed Bouyeri kreeg levenslang en was de enige persoon die hiervoor vervolgd werd. Van Straelen: “Er zijn bijvoorbeeld aanwijzingen dat er mensen de route van Theo van Gogh zijn nagegaan en voor het vuurwapen hebben gezorgd.” Bouyeri, die lid was van de terroristische Hofstadgroep, is tevens gefinancierd.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Theo van Gogh, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op ‘Moordenaar Theo van Gogh kreeg hulp’

  1. Er zijn vele,vele doofpotten!

    Like

  2. Avidia zegt:

    Het stinkt aan alle kanten.

    Like

  3. leefbarbaar zegt:

    Natuurlijk kreeg Mohammed B. hulp: de Volkskrant, de VARA, de PvdA, Trouw, NRC, NCRV, CDA, GsL, SP, NOS. En helpen doen ze nu nog.

    Like

  4. Avidia zegt:

    leefbarbaar, je hebt volkomen gelijk, het is een en al terreur

    Like

  5. Avidia zegt:

    Alles wat wij ter berde brengen is niet waar, alles wat de linksen brengen is waar, ik word er gek van, dacht bij mijzelf ik lees niets meer, maar ik kan het niet laten :-{

    Like

Plaats een reactie