Görlitzer Park in Berlijn: Camerateam aangevallen

Screenshot 26

In het Görlitzer Park in Berlin-Kreuzberg moet regelmatig de politie worden ingezet

(Door: Thomas Böhmer – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw verzwijgt de “Tagesspiegel” de waarheid voor ons. Dit doet het zó opvallend, dat het alleen nog maar belachelijk genoemd kan worden en niets meer heeft te maken met journalistiek:

Flessen en straatstenen naar een camerateam: Donderdagmiddag viel een man in het Görlitzer Park een camerateam aan, dat daar een reportage wilde maken, en werd door de politie gearresteerd…

En hier het “om de hete brij heen geschrijf” van de “Tagesspiegel”:

Gedurende het interview kwam het steeds opnieuw tot negatieve uitlatingen van ongeveer twaalf personen tegenover het filmteam. Vooral een jonge man uit de groep bleek heel boos en agressief en zwaaide met een dichtgeklapt zakmes.

Let op de woorden “groep”, “jonge man”, “agressief” en “zakmes”. Vast en zeker een verdwaalde toerist uit Zwitserland, die net een appeltje wilde schillen.

Kort daarna verscheen de verdachte opnieuw op de plaats delict en werd hij gearresteerd. Omdat hij zich niet kon identificeren, werd de niet meewerkende man naar een verzamelplaats van gevangenen gebracht om zijn identiteit vast te stellen. Toen hij gefouilleerd werd, ontdekten de medewerkers van de politiegevangenis drugs bij hem. Het onderzoek naar de man, die 17 jaar als zijn leeftijd aangaf, wat echter door de politie wordt betwijfeld, duurt voort…

Let op de woorden “…die zich niet kon identificeren”,  “drugs”, “… zijn leeftijd met 17 jaar aangaf”, vast en zeker een pensioengerechtigde uit het nabijgelegen bejaardentehuis, die men eigenlijk met tabletten rustig had willen maken.

Voor hoe achterlijk houdt de “Tagesspiegel” zijn lezers eigenlijk. Stel je eens voor dat een team van de redactie van de “Tagesspiegel” niet binnengelaten zou worden bij een congres van de AfD. Wat zouden er dan een gedetailleerde persoonsbeschrijvingen in de krant hebben gestaan.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Thomas Böhm

Bron oorspronkelijk artikel:
www.tagesspiegel.de
Auteur: Sandra Dassler

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Berlijn, Censuur, Criminaliteit, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Görlitzer Park in Berlijn: Camerateam aangevallen

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Natuurlijk is de Tagesspiegel, een spreekbuis, en het partijorgaan van de rode en groene goegemeente. Het is om misselijk van te worden!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Berlin-Kreuzberg was al altijd een rovershol van extreme Marxisten; Ook mijn pianisten van toen gaat liever in Kreuzberg bij iemand logeren als in de Hotel waar wij woonden te blijven.

  Like

 3. windwens zegt:

  Het is overal het zelfde, journalisten pakken het geld en zijn wel bereid om een staaltje rotzooi te schrijven. Die weten met de toetsenbord tegenwoordig de meest vreemde onzin op te tekenen voor het nageslacht. Hoeveel zou z’n stukje opbrengen??

  Like

 4. Allemaal angst!Angst voor die lui,angst voor ontslag,enz.!

  Like

 5. Bas Koning zegt:

  Als de waarheid een belediging is voor je ideology
  is je ideology een belediging voor de waarheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s