PVV EIST EINDE ASIELTSUNAMI

PVV anders

Hoewel het kabinet al records breekt met het toelaten van asielzoekers is vandaag een nieuw dieptepunt bereikt. In 2014 zijn tot nu toe al meer asielzoekers opgevangen dan in het hele vorige jaar (*).

De PVV wil aanstaande dinsdag opheldering van staatssecretaris Teeven bij het vragenuur en eist dat hij een einde maakt aan deze rampzalige instroom.

PVV-Kamerlid Sietse Fritsma stelt dat het buigen voor de PvdA nu echt afgelopen moet zijn: “Op aandringen van de PvdA heeft Teeven hier duizenden Syriërs welkom geheten, maar deze instroom kan ons land natuurlijk al lang niet meer aan. De grenzen moeten zo snel mogelijk dicht”.

(*)NU.nl, 25 september 2014

PVV normale grootteGeplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

24 reacties op PVV EIST EINDE ASIELTSUNAMI

 1. Jaantje zegt:

  Helemaal mee eens alhoewel ik liever de gezinshereniging en de constante instroom van Marokkanen stop gezet zie.
  Want dat is het grootste deel dat instroomt alleen gebeurt dat zonder krantenkoppen maar gaat gestaag door.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Zoals een bedrijf er naar streeft steeds meer winst te maken, streeft de vluchtelingen-industrie er naar steeds meer gelukzoekers naar Nederland te halen. Het zijn niet alleen de mensensmokkelaars, ook regeringen doen er actief aan mee, aangestuurd door dat verdrag uit Straatsburg en verplicht gesteld door Malmstrom. Of wij het nu leuk vinden of niet, ze duwen het ons door de strot gelijk een gans die vetgemest word ! Ook die aantallen gelukszoekers die jaarlijks naar Nederland zouden komen word volgens mij bewust verkeerd weergegeven om het volk niet helemaal woest te krijgen. Men laat het ruiken, maar niet stinken. Volgens eerdere schattingen zouden er dit jaar 50.000 naar Nederland komen, maar het zijn er volgens mij een veelvoud daarvan. In het hele land is er geen opvangruimte meer, en er wordt al gesproken om ze te huisvesten bij de mensen thuis. Legaal, illegaal, via mensensmokkelaars, uitgeprocedeerd of niet, met of zonder papieren, het maakt niet uit. Iedereen mag hier toch voorgoed blijven. En jaarlijks word het aantal gelukszoekers alsmaar groter en groter. En TOCH blijft onze economie groeien volgens de sprookjesvertellers uit Den Haag. En onze economie die gestaag blijft groeien, met een lege schatkist, enorme staatsschulden, steeds meer voedselbanken…..De sprookjes van Hans Christiaan Andersen waren veel onschuldiger !

  Like

  • Jade zegt:

   Ik steek m`n huis nog liever in de fik, dan dat ik thuis
   opgezadeld word met dat onuitgenodigde huttenvolk.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn: 13.01. uur. Inderdaad John, de sprookjes van de gebroeders Grimm, zijn veel beter voor onze geestelijke gezondheid, i.t.t. de grote smerige LEUGENBENDE van RUTTE cum suis! Ik ben het wel zo zat!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ bigljohn 26 september 2014 om 13:01

   “en er wordt al gesproken om ze te huisvesten bij de mensen thuis”

   Moeten we die ‘vluchtelingen’ dan ook nog voedsel verstrekken aan onze tafels?

   Like

  • Albert zegt:

   Straks als de aanslagen in Nederland beginnen , en we zijn al een vet risico land nu, dan piept de regering wel anders, helaas is het dan te laat, ons geld vliegt al de grens over , de wachttijd van de voedselbank is nu ook al voor de WERKENDE NEDERLANDER nodig, maar staat al op 3 jaar en de regering haalt het zooitje maar binnen en geeft hun huizen inc. inboedel en leefgeld , terwijl hollandse kinderen zonder een boterham naar school moeten, daar worden katholieken en protestante kerken neer gebrand , hulpverleners worden onthoofd , maar haal ze maar allemaal hierheen , de moskeeën rijzen als broden de grond uit, kabinetv , haal ze maar naar binnen hier , sluit nog maar meer bejaardenhuizen, gooi die oudjes maar op straat die er jaren voor gewerkt hebben en stop er maar criminelen in en asielzoekers die straks weer aanslagen gaan plegen in DIT land. Fut weg Aow Weg straks het pensioen nog weg, wwb zou ook al op de schop gaan, althans voor de NEDERLANDERS, och weet je wat REGERING , haal er nog een paar miljoen naar hier, in de oekraine gaat het ook zo goed , wanneer komen die hierheen?
   Wat wordt straks onze moedertaal. Sollicitatie’s moet ik nu al op zijn pools invullen , helaas heb ik dat niet als vak op de NEDERLANDSE SCHOOL gehad. Wanneer komen de afrikanen weer, daar schijnt ook mot te zijn. Kortom we zijn bijna het kleinste land ter wereld , REGERING wanneer snappen jullie debiele dorpsmongolen dat we VOL ZIJN en al heel lang, moet dan werkelijk in HEEL NEDERLAND straks de sharia wet in?

   ZWARTE PIET durft in november het land al niet meer in , dat was tenminste nog een leuke buitelander en die bracht ook wat mee voor onze kinderen , en daarom mag tie niet meer komen, wanneer gaat Kerstmis op de schop , moeten we binnenkort met ze alle de ramadan in en schapen levend slachten voor het suikerfeest????

   RUTTE EN DE REST VAN DIE HOMO REGERING BEDANKT , IK VERHUIS NAAR BELGIE EN DAARNA MISSCHIEN NOG WEL NAAR FRANKRIJK, Daar zit namelijk nog volk wat opkomt voor vrijheid en blijheid, NEDERLAND IS NIET MEER!!!!!!!!!!!!

   Like

   • Albert zegt:

    Ik ben altijd een pvda stemmer geweest totdat bos kwam, daarna is de pvda een verlengstuk geworden van de VVD, de grootste dieven van dit land, ik schaam me om eerlijke nederlander te zijn

    Like

 3. luckybee zegt:

  Ik ook lijk me een heel goed idee.

  Like

 4. Helemaal geen instroom meer van welke moslim dan ook!En als ze gezinshereniging willen,gaan ze maar terug naar waar ze vandaan zijn gekomen!Maar zolang we onder het juk van Brussel zitten,zal dat er niet van komen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Zekerheid voor 50 tot mogelijk 75 gezinnen

  door Marit Maij op 24 september 2014

  De PvdA heeft telkens aangedrongen op een ruimhartige beoordeling van grensgevallen die net niet voldeden aan één van de criteria van het kinderpardon. Voor 50 van de 92 gezinnen waar de burgemeesters aandacht voor hebben gevraagd is er nu zekerheid. De PvdA is blij dat zij een toekomst in Nederland hebben. Waarschijnlijk komen daar nog 25 gezinnen bij, na de uitspraak van de Raad van State.

  In totaal hebben nu dankzij het kinderpardon 868 kinderen en hun familieleden een verblijfsvergunning gekregen. De PvdA heeft zich hier lang voor ingezet. Wij zijn trots dat deze kinderen die geen verblijfsvergunning hadden, maar hier al wel lang woonden, nu eindelijk duidelijkheid hebben en in Nederland kunnen blijven. Daarnaast zijn er in het regeerakkoord ook afspraken gemaakt over een permanente regeling voor kinderen die hier langdurig verblijven.

  Helaas blijven er altijd situaties, die niet voldoen aan de criteria. Dat is voor de betrokkenen heel pijnlijk, en daarom heeft de PvdA steeds aangedrongen op een ruimhartige beoordeling van grensgevallen.
  http://www.pvda.nl/berichten/2014/09/Zekerheid+voor+50+tot+mogelijk+75+gezinnen

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Helemaal geen instroom meer, dat zou het beleid dienen te zijn. Het is een economisch gegeven, dat; ” massa-immigratie en tegelijk het in stand houden van de SOCIALE ZEKERHEID”, ONMOGELIJK IS! En dat weten ze verrekt goed in Den Haag. Maar, de BEVELEN van de RODEN der EUSSR, BILDERBERG en de NWO gaan voor het welzijn van ONS geboren Nederlanders!

  Like

 7. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Het zou ook een idee zijn, asielzoekers gescheiden op te vangen zodat er geen kindertjes komen tijdens de asielaanvraag.

  Like

 8. cat zegt:

  steun voor Al-Nusra/Al-Qaeda in Syrië.

  De onvrede over zowel het binnen- als buitenlandse beleid van president Obama neemt de laatste maanden ongekende vormen aan. In diverse peilingen behaalde Obama de slechtste scores ooit. Een aantal Republikeinse Congresleden steken nu hun nek uit door officieren in het leger op te roepen in opstand te komen en massaal hun ontslag in te dienen. Vrijwel niemand in de top van het leger is nog blij met de Nobelprijswinnaar voor de Vrede uit 2009, die ondertussen al 7 landen liet bombarderen en de afgelopen jaren honderden officieren ontsloeg.

  Like

 9. Giny zegt:

  De heer MvdG denkt daar anders over op DDS, die PVV is toch maar een asociale partij!!!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Over dat onderwerp zouden we een bindend referendum moeten eisen !!!!

  Like

 11. OphEUffen zegt:

  Toen DDS/Livestro project Jalta bedacht is hij verder geradicaliseerd ten opzichte van de PVV. Met in zijn kielzog VdG., Engelbart en Verhoef. Het moet tenslotte “fatsoenlijk” blijven.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Albert zegt:
  Albert goed dat je tot inzicht ben gekomen, Man, man , man war die linkse troep allemaal uithaalt het is meer dan erg, ze kelderen ons allemaal naar de afgrond, en waarom??? Stemmen!!! Jij stem voor ons, jij krijgt vergunning, niets meer en niets minder, PVDA is een sluwe vost, maar wij hebben ze door, vandaar ons succes!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s