Officieel! EU-stempel voor politieke partijen

Screenshot 42

(Door: VanLeeuwen)

Nog geen twee jaar geleden deed de Europese Commissie een voorstel om politieke partijen inhoudelijk en partijtechnisch te gaan laten keuren door ‘een onafhankelijke autoriteit’ binnen het Europees Parlement, waar Herr Schulz overigens nog altijd de capo is. Bij een goede beoordeling moet er dan een officiële Europese rechtspositie volgen en die positie heeft een partij weer nodig om subsidie van de EU te kunnen krijgen. Pakken we het hele voorstel (pdf) er nog even bij dan lezen we dat het moet gaan om jaarlijkse controle door het Europees Parlement “volgens een speciaal hiervoor bestemde procedure en in overleg met een comité van onafhankelijke -vooraanstaande- personen.” Lekker duidelijk weer, not. We gokken zomaar dat de Guy Verhofstadt-types meer vooraanstaander zijn dan de Nigel Farages. En waar keuren ze dan precies op?

Screenshot 43

Lees verder>>>
(h/t Rick)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Elite, EU-critici, Eurofielen, Europeanisering, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, kwaadaardige opzet, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

17 reacties op Officieel! EU-stempel voor politieke partijen

 1. Theresa Geissler zegt:

  Elke keer word je wéér meer gesterkt in de overtuiging: WE MOETEN HIER UIT!

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Goh, wat zal die revolutie toch hard aankomen bij die lui!

  Like

 3. Avidia zegt:

  Iedereen oproepen de “geboden” en “verboden” te negeren, naast je neer leggen. Voor mij Bestaat de EU niet, heb TEGEN gestemd, ik heb niets met ze te maken, stelletje geldwolven, ik doe en laat waar ik zijn in heb, heb net een nieuwe stofzuiger gekocht met een enorm vermogen, dat zal ze leren.
  Iedereen oproepen om PVV te stemmen, weg met de communisten van de EU

  Like

 4. Jan zegt:

  Niets anders dan een instelling die alle partijen die kritiek op de EU hebben financieel aan zal pakken en vervolgens met haar andere instellingen buiten de wet zal stellen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Weer een BEWIJS, dat de EUSSR, de opvolger is van: ” het Derde Rijk”, van Adolf Hitler! Dit is het “Vierde Rijk”, omdat hetgeen Hitler niet lukte tussen 1940-1945, nu zogenaamd democratisch is besloten! We moeten uit de VRESELIJKE EUSSR. Maar met onze LAFFE REGERING zal dat niet gaan gebeuren!

  Like

 6. luckybee zegt:

  Ik ban het helemaal met julie eens.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  En dat terwijl ‘goede’ partijen die van Verhofstadt en zijn vriend van Baalen vriendschappelijke banden onderhouden met een Nazi-partij in de Oekraïne. Bruiner kun je het niet bakken EU.

  Like

 8. sam zegt:

  interessant artikel en meer dan interessante pdf. Vooral dat de partijen ” de burger nader tot Europa dienen te brengen” roept bij mij grote vraagtekens op. Alle partijen die tegen Europa zijn zullen dan sowieso geen betoelaging meer ontvangen;
  Dus 25% van het Europees parlement gaat geen steun meer ontvangen. Van een democratische maatregel gesproken.
  In ieder democratie zijn voor- en tegenstanders. De tegenstanders heten de oppositie. Dat was reeds zo in de Griekse oudheid.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Wanneer hangen dat soort schoften op ???

  Like

 10. Joshua zegt:

  Wat dacht je wat er in de Oekraine plaats vindt,de Eussr is de aanstichter van al die rotzooi,
  .
  En onze vunzige ministers de onnozele onschuld uit hangen.

  Like

 11. Nou,zover dan dus de Pvv;die zal nooit of te nimmer goed gekeurd worden!Tijd voor revolutie,mensen!Democratie is hiermee dus volledig de nek om gedraaid door die schoften!

  Like

 12. Monalisa zegt:

  BRUSSEL BRIEST, DREIGT EN DROOMT Voort

  JAN BENNINK Brussel eist steeds meer macht op, stelt Jan Bennink. Vooral de recente dreigende taal van EU-bonzen Schulz en Barroso werpt bij hem de vraag op hoe lang Nederland nog baas in eigen huis is.
  Zover ik me kan herinneren ben ik nooit bang geweest voor de overheid.

  Toen ik als puber met veiligheidsspelden door mijn oren stond te schreeuwen tegen de Taptoe, was ik niet op mijn hoede. Al stikte het er van de KMA militairen. Toen ik optrad in een keihard punkbandje, de P.A. Splashing Tovs, was ik niet bang voor de politie. En toen ik protesteerde tegen kernwapentuig, durfde ik rustig voorop te lopen in de stoet. De stillen? Die lachten we in hun cameralens uit om hun bromsnorren en lange jassen. Het was 1980 of daaromtrent.

  Ook op Geenstijl, waar ik sinds 2003 op ‘reaguur’, op DeJaap of bij De Volkskrant heb ik nooit het gevoel gehad, dat ik op mijn tellen moest passen. En m’n 97 duizend tweets heb ik de ether in geslingerd zonder me al te druk te maken over de gevolgen.

  Censuur
  Zelfs toen ik erachter kwam dat wij het meest afgetapte volk ter wereld zijn, heb ik geen nacht minder geslapen. In Nederland hebben we artikel 7 van de grondwet. Vrijheid van drukpers, dus van meningsuiting. En censuur is zelfs bij wet verboden.

  In Nederland mag je zeggen en schrijven wat je wilt. Tenminste, ik koester die illusie. Je mag demonstreren en proclameren, liedjes en films maken tot je een ons weegt. Zolang je niet dreigt of lastert. En met beledigen loopt het meestal wel los, tenminste als je Beatrix maar met rust laat.

  Toch aarzelen mijn vingers de laatste tijd vaker boven mijn toetsenbord. Hoe lang is Nederland nog baas over over haar eigen burgers?

  Dreigender taal
  De macht van de ‘new great dictators’ in Brussel groeit. En ze krijgen een steeds grotere mond waar steeds dreigender taal uit komt.

  Neem de voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz. Hij veroordeelde op dreigende toon het sneue filmpje ‘Innocence of Muslims’ en de verspreiding daarvan. Geflankeerd door twee heren uit fijnzinnige landen waar overspelige prinsesjes nog onthoofd worden op een stoffig plein. En toen één van die heren, Khalid bin Hilal Al Mawali uit Oman begon te oreren over het uitroeien van blasfemische uitingen, hield Schulz lafjes zijn mond. ‘Uitroeien betekent ausradieren, Herr Schulz.’

  Goldman Sachs-zetbaas Monti

  Maar ook Lady Ashton, de ‘minister van Buitenlandse Zaken’ van de EU liet zich niet onbetuigd. ‘While fully recognizing freedom of expression, we believe in the importance of respecting all prophets, regardless of which religion they belong to.’ Met andere woorden, vrijheid van meningsuiting is mooi, maar zeg niks dat religieuzen kwetst. Een flinke mening voor iemand die nog geen vinger uitstak voor de kinderen in Homs, Syrië.

  Ook Monti, door de EU geparachuteerde Goldman Sachs zetbaas van Italië, deed een week eerder zijn uiterste best om de vrijheid van meningsuiting ter discussie te stellen. Samen met Van Rompuy sprak hij zijn angst uit voor het ‘Anti EU Populisme’. Lees ‘het uiten van EU kritische meningen’.

  Sterker nog, de heren gaan voor deze problematiek zo snel mogelijk een speciale conferentie optuigen in Rome. Ongehinderd door enige weerstand van het parlement, behalve uiteraard van Nigel Farage, die voor het geven van zijn mening onlangs tegen een boete van 3000 euro opliep. Ook een veeg teken.

  Waanzinnige federale plannen Barroso
  Ik ben benieuwd of de nieuwe keizers in Rome ook gaan bespreken hoe met Anti-EU-populisten moet worden omgegaan. Moeten negatieve EU-elementen niet eens in kaart worden gebracht? Geregistreerd worden? Moeten ze niet herkenbaar zijn? Is een Berufsverbot en een goed idee? En is dit niet het moment om haast te maken met de oprichting van de Europese Geheime Dienst?

  Als de waanzinnige federale plannen van Barroso, uitgesproken in zijn State of the Union, werkelijkheid gaan worden, ben ik bang dat anti-EU-populisten daar niet zo in passen. En dat lieden zoals ik, die filmpjes maken, verhaaltjes schrijven, grapjes maken of liedjes zingen, ineens heel wat te vrezen hebben van de grijze muizen in Brussel, met hun newspeak en hun vers verworven macht.
  De volgende vraag dringt zich aan mij op. Is er iets engers dan bureaucraten met een droom?


  EU-parlementsvoorzitter Schulz reageert op de gewraakte film ‘Innocence of Muslims’

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Monalisa: 16.45. uur. Ik kan helemaal instemmen met uw reactie, monalisa. Deze hele EUSSR, deze HOER VAN BABYLON, mag van mij verdwijnen in ” een groot zwart gat”. Trouwens voor het hoofdkantoor van de communisten der EUSSR, staat een BEELD van een STIER, met een VROUW op de rug. Precies zoals beschreven, in het Bijbelboek; de OPENBARING van JOHANNES. Maar goed wetenschappelijk kan ik dat niet bewijzen, maar mijn gevoel zegt, dat het volledig mis is met de EUSSR.

   Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Zorgen over rol vicevoorzitters EU-Commissie

  Terwijl de hoorzittingen van de kandidaten voor de nieuwe Europese Commissie in volle gang zijn, groeien de zorgen over de rol van de vicevoorzitters in het dagelijks bestuur van de EU. De Europese liberalen dreigen dinsdag zelfs al met een nee-stem tegen de hele commissie als de toekomstige voorzitter Jean-Claude Juncker niet wat zaken opheldert.
  Juncker heeft namelijk anders dan voorheen de vicevoorzitters, onder wie ook minister Frans Timmermans, overkoepelende en coördinerende taken gegeven. Naar verluidt zouden de zeven vicevoorzitters…….

  http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/zorgen_over_rol_vicevoorzitters_eu_commissie_1_858386?localLinksEnabled=false

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s