Onwetendheid van Nederlandse ‘terreurexperts’ is lachwekkend

Screenshot 28

Vicepremier Asscher: deskundiger dan de meeste experts

(Door: Afshin Ellian)

Nederland kent maar weinig terreurexperts die weten waar ze het over hebben. Het is veelal gebabbel door onkundige journalisten.

Is Nederland bang? Worden Nederlanders bang gemaakt door de overheid? Op de publieke omroep wordt heftig gedebatteerd over die vraag.

De treinen rijden op tijd. De bussen zitten vol. Alles draait normaal. De meeste mensen die ik spreek, zijn bezorgd – en dat is iets anders dan bevangen door angst. De overheid moet wel het publiek informeren. Een succesvolle terreurbestrijding is onder meer afhankelijk van waakzame burgers.

Islam en geweld

De overheid probeert die waakzaamheid te vergroten. Verschillende lagen van de bevolking zijn alerter dan een paar maanden geleden – in het openbaar vervoer, op scholen en in wijken. En dat was de bedoeling van de overheid.

Toch zijn de terrorisme-experts uitermate kritisch over de overheid. Wie zijn deze mensen?

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Moslims, Nederland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Onwetendheid van Nederlandse ‘terreurexperts’ is lachwekkend

 1. Sjaak zegt:

  Gezin uit Nijmegen naar Syrië voor heilige oorlog

  NIJMEGEN –
  Vijf inwoners van Nijmegen zijn voor de heilige oorlog afgereisd naar Syrië. Onder de jihadisten bevinden zich twee kinderen. Dat heeft burgemeester Bruls maandagmiddag bekendgemaakt op een persconferentie.
  Burgemeester Bruls van Nijmegen
  De twee kinderen maken delen uit van een islamitisch gezin dat onlangs afreisde naar het land in oorlog. Hun namen zijn bekend bij de autoriteiten. Toen de kinderen niet op school kwamen na de zomervakantie, is de gemeente gaan onderzoeken waar het gezin was.
  Een vijfde inwoner van de Gelderse stad, een bekende van het gezin, vertrok op eigen houtje naar het Midden-Oosten, aldus Bruls.
  Bruls zegt dat er geen signalen waren dat het gezin wilde vertrekken. Het zijn ook de eerste jihadgangers uit Nijmegen. De gemeente verhoogt de alertheid op radicalisering. Organisaties in de stad wordt gevraagd signalen zo vroeg mogelijk door te geven.
  ———————————————————————————————————————————–
  WAAHAAA ! GEEN SIGNALEN ! HET LAND ZIT ER VOL VAN !
  EEN STELLETJE LINKSE LULLEN EN WEGKIJKERS ZIJN JULLIE !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sjaak: 18.21. uur. Inderdaad beste Sjaak, de RODEN/SOCIALISTEN en de hypocrieten te weten: CDA,VVD en D66, hebben ONS deze ACHTERLIJKHEID der ISLAM aangedaan! Eruit met deze mensen, ze vormen een DODELIJK GEVAAR voor ONS NEDERLANDERS en Europeanen!

   Like

   • windwens zegt:

    Ja en we hebben hier de vinger aan de pols not het tuig loopt gewoon in en uit want die zijn gewoon niet te controleren. Ze blende tegenwoordig in hebben hoog uit een grote baard. Dan wordt er gezegd dat wij onze ogen en oren open moeten houden. De reinst onzin hoe dan, waar dan en wanneer dan.

    Like

 2. Doornroosje zegt:

  Een prima stuk van Ellian. Maar of Asscher deskundiger zou zijn?

  Like

 3. windwens zegt:

  Weer een meesterwerkje van Ellian waar de linkse kliek niet meer van moet hebben. Niet multiculti genoeg meer. Asscher je zou inderdaad verwachten dat iemand met een Joodse afkomst meer door heeft, maar dan nog hij doet gewoon vrolijk mee aan de beeldvorming ik zou opstappen uit zo’n kabinet. Het is de reinste volksverlakkerij, het hoog spel wat men in Den Haag speel.

  Like

 4. helletocht zegt:

  Ik waardeer Ellian zeer, in het bijzonder voor zijn moed zich uit te spreken op een wijze die onze laffe bestuurders niet durven en willen. In ons “dorpje” moet alles verlopen volgens het linkse maakbaarheidsideaal. “Nederlandse (bah) jongens” gaan naar het Midden-Oosten om daar hun moorddadige lusten bot te vieren en komen dan terug. We moeten ze omarmen, de-traumatiseren, pamperen en een woning geven. Mere de Dieu, dit is net de oorzaak van de ellende waarin we verkeren. We hebben nooit de uitwassen van de integratie aangepakt, hebben het nooit willen zien. Het was nooit bespreekbaar. Liever de blanke Hollander tot racist verklaren, dan de allochtoon op zijn plichten wijzen. Stel je voor dan verloor Linksland zijn electoraat. Er werden tientallen mijarden gestopt in multi-culti projecten, waar vele blanke collaborateurs en hun allochtone medewerkers lekker rijk van geworden zijn. Het heeft niet geholpen. We zitten nu opgescheept met een volksdeel dat niet wil, dat ons wil vernietigen, en dat nooit in deze aantallen hier had moeten zijn. Al onze bestuurders hebben gefaald, ook de experts. Niemand trok aan de bel, stel je voor, dan kreeg je geen baan meer in het correcte circuit. Er ligt een enorme schuld bij onze laffe leiders, dat zal blijken. We zijn financiëel uitgekleed, verliezen onze cultuur en vrijheid en zijn bang.
  Dank je laf Den Haag!!!!!!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  “Lachwekkend”zou eigenlijk moeten zijn “TRAGISCH”.
  HIER HEBBEN ZE NATUURLIJK OOK NOOIT VAN GEHOORD ! [ het zijn er maar een paar !, zoals je vroeger altijd hoorde zggen ]
  ………………………
  Zo worden jihadgezinnen met inzamelingsacties ondersteund

  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2014/9/Zo-worden-jihadgezinnen-met-inzamelingsacties-ondersteund-1609426W/
  De steun is volgens de jihadisten hard nodig, omdat hun uitkeringen zijn gestopt – Foto: AFP
  Nederlandse en Belgische jihadgroepen zamelen geld in voor gezinnen van jihadstrijders die in Syrië en Irak vechten of hier in de gevangenis zitten.
  Dat schrijft dagblad Trouw maandag op basis van informatie via sociale media.
  Moslims worden opgeroepen om ‘broeders en zusters’ te helpen, omdat zij ‘onschuldig’ vastzitten. Zo worden de echtgenoten en kinderen van de jihadisten geholpen met contant geld en boodschappen en kunnen er ook kaarten of brieven bij gevangen jihadisten worden bezorgd.
  Het geld voor de jihadgezinnen komt onder meer uit inzamelingen. Hoeveel geld er precies wordt ingezameld, is niet duidelijk.
  Uitkeringen
  De steun is volgens de jihadisten hard nodig, omdat hun uitkeringen zijn gestopt, advocatenkosten hoog oplopen of omdat hun bankrekeningen zijn bevroren.
  De overheid probeert jihadisten al lange tijd aan te pakken door hun inkomsten af te pakken. Zo staan er op een lijst van De Nederlandsche Bank dertien Nederlandse jihadisten die geen toegang meer hebben tot hun financiële tegoeden, schreef De Telegraaf eerder deze maand.
  De personen op deze lijst mogen op geen enkele manier financiële transacties verrichten. Het is voor familie, kennissen of wie dan ook strafbaar om hen daar eventueel bij te helpen.
  Terreurgroep
  Via de jihadbeweging gaat er bijvoorbeeld geld naar Oussama C. (alias Abou Yazeed) en het gezin van Azeddine C. (alias Abou Moussa) uit Den Haag, schrijft Trouw.
  Maar ook is er steun voor de in België vastgehouden leider van Sharia4Belgium, Fouad Belkacem (alias Abu Imran). Juist vandaag gaat het proces tegen deze radicaalislamitische organisatie van start. 46 beklaagden staan terecht als leiders van een terroristische groep of omdat ze aan activiteiten van de groep hebben deelgenomen.
  Maar slechts zeven terreurverdachten zullen voor de rechter staan: het merendeel is of in Syrië en Irak aan het vechten, of omgekomen bij de jihad. Er staan ook twee Nederlanders op de lijst. Dat zijn Adim R. en Yassine El K. Beiden zijn waarschijnlijk in Syrië om het leven gekomen
  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2014/9/Zo-worden-jihadgezinnen-met-inzamelingsacties-ondersteund-1609426W/

  Like

 6. Avidia zegt:

  Een ding wil ik zeggen, we zijn verloren. Weten jullie wat ik denk??? Dat de regering subsidies krijgt van al die landen die hun onrendabele hier heen gestuurd hebben, zijn zij er van af. En wij zitten er mee!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Avidia: 03.27. uur. Beste Avidia, de verraders van de POLITIEK, van “links tot rechts”, doen dat voor GELD en BAANTJES! Ze hebben LAK aan de EIGEN BEVOLKING!

   Like

 7. luckybee zegt:

  En voor al dat moslims erg vreedzame burgers zijn?En Islam is vrede?

  Like

 8. helletocht zegt:

  Het is om te lachen. Als je de mannetjes ziet ga je huilen. Ze gedragen zich als popsterren.
  De weekdieren! Dan is er die Maroc collaborateur van de UNI Antwerpen, die met een proefschrift bezig is, en die de integratie de schuld geeft. Hij is een landverrader, die ook nog eens een job krijgt. Hij speelt duidelijk onder een hoedje met die moordenaars. Zo gek zijn wij. Je zou hopen dat we dit veel harder aanpakten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s