“Dag van de Eenheid”, Gysi en de “Dag van de Open Moskee” – een provocatie

Screenshot 8

(Door: conservo – Vertaling: E.J. Bron)

25 jaar Duitse eenheid! De Duitsers vieren – eindelijk – zichzelf! Het was dus – in de beste zin van het woord – een feest van de Duitsers. Dat zou het in ieder geval hebben kunnen zijn. Maar het kwam anders. Wie in Allahs naam heeft de moslims ertoe aangezet om op dezelfde dag een “Dag van de Open moskee” te organiseren! Dat was een openlijke provocatie! De “Dag van de Duitse Eenheid” is helemaal geen multiculti-dag, want:

* Werd op deze dag vanaf de minaretten het lied van de Duitsers – Duitse volkslied – gespeeld?
* Werd op deze dag in de moskeeën de Duitse grondwet gepredikt?
* Werden op deze dag onze waarden verkondigd?
* Werd er geworven voor “eensgezindheid en recht en vrijheid”?

Nee, niets van dat alles! Want dan zou men immers ook over de gruweldaden van ISIS, de vervolging van de christenen en de verdrijving van de Yezidi enz. hebben moeten berichten.

Het kan zijn dat de moslims hun geloof met de beste bedoelingen wilden voorstellen. Ach nee, het vastleggen van de “Dag van de Open Moskee” op de Duitse nationale feestdag kon slerchts de poging zijn om onze aandacht af te leiden van een Duits bewustzijn, van onze christelijke cultuur van het Avondland en van de eenheid van de natie. Daarmee hebben ze zichzelf schade toegebracht en ieder idee van een goede verstandhouding in de kiem gesmoord.

Dag van de afkeer van de oude linkse en rechtse kameraden

De “Dag van de Duitse Eenheid” werd echter ook vertroebeld door de communisten van de oude SED, die tot op de dag van vandaag hun “DDR” mooipraten. Of het nu “oude kameraden” van de SED, de vertegenwoordigers van de opvolgerorganisatie PDS/Die Linke of oude nazi´s zijn: ze gebruiken verkeerde argumenten. Net zo verkeerd als de oude kameraden uit de nazitijd, die (net zoals de SED-kameraden) hun gelukzalig makende versie verkondigen: “Niet alles was toch verkeerd in het nationaal- respectievelijk DDR-socialisme. Bij Hitler respectievelijk de SED was toch niet alles verkeerd. Iedereen had werk! En dan nog de scholen, de kleuterscholen, de medische zorg enz. . .

Van rechtsbuiten tot links buiten – zelfbedrog

Of het nu in de nazistaat of in de DDR-staat was – het was het paradijs op aarde, hoor je de oude kameraden zeggen. Dat deze maatregelen om het volk gelukkig te maken slechts met massale onderdrukking van de bevolking en de beperking van haar vrijheden gekocht werden – dat is geen onderwerp meer! Hier worden rechts-radicalen en linksen verbonden door een innige band van zelfbedrog.

De absolute act op het hoge koord voor zo´n interpretatie direct voor de “Dag van de Duitse Eenheid” leverde enkele uren daarvoor de voorzitter van de SED-vertegenwoordigers in het Duitse parlement, Die Linke, uitgerekend haar oude en nieuwe voorzitter Gregor Gysi. Voor hem was de DDR geen onrechtstaat, zodat hij ongegeneerd beweert: “Het klopt gewoon niet dat, wanneer men geen rechtstaat is, men dan automatisch een onrechtstaat is.”

Deze uitspraak is aan driestheid nauwelijks te overtreffen. Gysi ontmaskert zichzelf als ignorant. Hij vervalst de geschiedenis, bagatelliseert de misdaden van de DDR en bespot de slachtoffers van het regime!

Natuurlijk dat ook in de deelstaat Thüringen, waar de opvolgers van de SED proberen de volgende regering te vormen, Die Linke als advocaat van de ten onder gegane Oostzone-staat uit alle macht probeert te verhinderen de oude onrechtstaat achteraf te laten delegitimeren. Maar de verhindering van vrije verkiezingen, het ontbreken van een echte machtenscheiding, het in stand houden van een absoluut systeem van verklikkers of het schietbevel langs de grens naar het Westen – dat was de werkelijkheid in de “Duitse On-Democratische Republiek”.

Geen multiculti-dag

. . . maar de dag van de afkeer van de onrechtstaat – wiens overblijfselen in de vorm van Die Linke nog steeds hun best doen om een andere duiding. Gysi agiteert zichzelf buitenspel – net zoals aan het einde van de DDR. De Duitsers hebben gestemd – op 3 oktober 1989. Met de handen stemmen – zoals bij een vrije verkiezing – mochten ze niet. Daarom deden ze het met hun voeten: ze overrompelden de Muur. In enkele koppen leeft deze nog voort.

De niet beleerbare oud-communisten dienen zich te herinneren aan Ernst Thälmann, de voorzitter van de Communistische Partij in de Republiek van Weimar. Misschien weten ze het nu niet meer – of willen ze het niet weten:

“Mijn volk, waartoe ik behoor en waarvan ik houd, is het Duitse volk. En mijn natie, die ik met veel trots vereer, is de Duitse natie – een ridderlijke, trotse en harde natie.”

Bron:
http://conservo.wordpress.com
Auteur: converso

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Communisme, Dhimmitude, Duitsland, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Dag van de Eenheid”, Gysi en de “Dag van de Open Moskee” – een provocatie

 1. Tom Hendrix zegt:

  Gefeliciteerd Duitse burgers, met uw eenheid. Maar, door toedoen der RODE EUSSR, de MASSALE INSTROOM van GELUKZOEKERS en de ISLAM, zie ik het als een dag met een fikse rouwrand.

  Like

 2. Islam=provocatie;altijd en overal!Wordt tijd dat Duitsers het hen aangepraatte schuldgevoel bij het grof vuil gooien en eens flink van zich af gaan slaan!De huidige generatie heeft al helemaal niks van doen met de oorlog,dus is schuldgevoel misplaatst!Laten ze maar beginnen om Merkel te wippen!

  Like

  • Harry zegt:

   Wat ik nou niet helemaal kan begrijpen, Yvonne , is hoe Duitsers van hun schuldgevoel af kunnen komen als iemand Merkel wipt ???
   Het zou hooguit hun moraal wat op kunnen vijzelen dat ze een nieuw wipschaftswunder geschapen hebben .
   Maar wie gaat dat doen ,dan ?
   Persoonlijk zou ik mijn wandelstok er nog niet in durven steken .
   Buah , wat een manwijf ! Er is denkelijk geen reuk of smaak aan .
   Mocht er tegen mijn nadrukkelijke verwachting in tóch smaak aan zitten , dan zal het zuur , wrang en bitter zijn .
   Neem van mij aan : een vrouw moet er vrouwelijk en charmant uitzien en níet als een halve vent .
   En als ze loopt moet die beweging elegant zijn en niet als de achterste helft van een varken .

   Maar verder ben ik het wel met je eens : WEG met dat mens !

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Eh…..Harry, je doet me denken aan een leraar, die ooit ergens zei over zijn leerlingen: “Ik word er wel eens moe van, dat ze àlles in het seksuele trekken, werkelijk àlles: Ja hoeft alleen maar argeloos te zeggen: ‘Zit niet zo te wippen met je stoel’ of ze liggen al in een deuk.”
    Heb jij dat nou óók al, Amice, dat het w-woord vooral één associatie bij jou oproept?
    Beetje problematisch, lijkt me dat!

    Like

   • treintrien zegt:

    Vals hoor, Harry.
    Een vrouw hoeft alleen maar mooi te wezen?
    Dan ben ik al gezakt voor ’t examen vrouw zijn, voordat ik zelfs maar ben begonnen 😉
    En dan nog elegant bewegen óók… nounou, poehpoeh. Dat is wel érg twee eeuwen geleden hoor… Ik stamp mijn veertig kilo als een olifant de trein door hoor 😉 met een hoop kabaal ook nog 😉

    Vind je het heel erg als ik het belangrijker vind dat ik ook gewoon een goed mens ben? Dat ik mijn werk heel goed doe?
    Dat ik een goed stel hersens heb (en die ook incidenteel nog wel eens gebruik)?

    En dat jullie dan tegen een lelijke vrouw aan moeten kijken… tja… jullie mannen zien er ook niet altijd even appetijtelijk uit, dus wen er maar aan 😉 Welkom in de eenentwintigste eeuw!

    Like

   • Wachteres zegt:

    @Theresa en treintrien

    Jullie zijn vrouwen naar mijn hart ….. ik heb hier niets aan toe te voegen … 😉

    Like

 3. Sjaak zegt:

  En eveneens de dag !
  de vrijdagavond een video met de onthoofding van de Brit. Henning

  EN VANDAAG IN DE TELEVAAG DIT ARTIKEL EN PAL
  ERONDER DE DUBBELE DOOP IN BEA/SHELL
  KONINKLIJKE BILDERBERGER KUTFAMILIE !

  Familie Henning ‘verdoofd van verdriet’
  LONDEN –
  De familie van de Britse hulpverlener Alan Henning, die door ISIS is onthoofd, is „verdoofd van verdriet” en „ontzettend trots” op wat hij allemaal heeft bereikt. Dat hebben zijn naasten, onder anderen zijn vrouw en twee kinderen, zaterdag in een verklaring laten weten. Daarin bedankte de familie ook iedereen die zich heeft ingezet voor zijn vrijlating, voor Henning heeft gebeden en zijn ontvoerders heeft veroordeeld.
  Colin Livesey, de zwager van Henning, zei zaterdag tegen de BBC dat de Britse regering, ,,die maanden en maanden geleden al wist van zijn ontvoering” meer had moeten doen om Henning te bevrijden.
  ISIS toonde vrijdagavond een video met de onthoofding van de Brit. Henning werd in december in het noorden van Syrië ontvoerd. Hij liet zijn bestaan als taxichauffeur in Groot-Brittannië achter om voor een liefdadigheidsorganisatie medische hulpmiddelen aan vluchtelingen te leveren. Hij is de vierde westerling die ISIS heeft onthoofd.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik veronderstel, dat die oude rechts- en linksradicalen hun heimwee naar de oude regimes vooral putten uit het feit, het types zijn, die zich pas wèl voelen in het collectief, waarin alles voor ze beslist wórdt. In zekere zin hebben ze dat dan gemeen met de meeste islam-bekeerlingen: Ze zijn onzeker en krijgen de dingen graag voorgeschreven.
  En in een iets andere vorm lijdt de achterban van D ’66 hier ook aan: Gebrek aan een eigen profiel; vandaar hun eurofilie…….

  Like

 5. Sjaak zegt:

  ZO EN NIET ANDERS !

  Like

 6. luckybee zegt:

  Waaaaaaaat Gisy de communist is Pro moslims geworden? Vriend van de IS? mischien ook nog?Herrinnert hij zich, de vrienden van Hitler en Himmler de Mufti van Jerusalem nog?

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Ook in keulen !

  Like

 8. dgneree zegt:

  “Het klopt gewoon niet dat, wanneer men geen rechtstaat is, men dan automatisch een onrechtstaat is.

  Het klopt niet dat wanneer het geen waarheid is het dan automatisch een leugen is
  Het klopt niet dat wanneer men vrijheid afschaft het dan automatisch onvrijheid is
  Het klopt niet dat wanneer men niet leeft, dat men automatisch dood is

  Semantische lulkoek is het. Gevaarlijke post moderne, bewuste verstandelijke degeneratie.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Zo is dat meneer dgneree!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s