In Texas werden de afgelopen 36 uur vier IS-terroristen opgepakt

Screenshot 14

(Vertaling: E.J. Bron)

Een bekende bewakingsfirma uit Washington deelde woensdag mee dat er in Texas vier “islamitische terroristen” werden opgepakt, nadat ze de afgelopen 36 uur via de Mexicaanse grens Amerika binnenkwamen.

Judicial Watch: noemde zijn bronnen binnen het “Department of Homeland Security”, die bevestigden dat de arrestaties door de landelijke autoriteiten en het “Texas Department of Public Safety” plaatsvonden in McAllen en Pharr. De aankondiging kwam slechts enkele uren nadat een lid van het Amerikaanse Congres, Duncan Hunter (Republikein, Californië), in een televisie-interview meedeelde dat er Jihadisten van de groepering IS, die vanuit Mexico de VS binnenkwamen, werden gepakt. Hij zei dat zijn informatie van de grensbewakingtroepen afkomstig was.

“Ze werden aan de grens gesnapt… daarom weten we dat IS over de grens komt”, zei hij. “Als je 5 of 10 van hen vangt, dan weten we dat er tientallen meer zijn die niet werden gepakt.” Judicial Watch zei dat dit zijn informatie bevestigt, nadat Hunter, lid van het “House Armed Services Committee”, werd geïnterviewd door Greta Van Susteren van “Fox Channel News”.

Hunter zei dat, wanneer de overheid de Amerikanen echt tegen IS wil beschermen, de zuidelijke grens bewaakt moet worden. “Het is zo simpel. IS heeft geen marine, het heeft geen luchtmacht, het heeft geen atoomwapens”, zei hij. “De enige manier dat IS de Amerikanen schade toebrengt, is het binnenkomen via de zuidelijke grens, waarop ze al beslag heeft gelegd. “Ze vliegen niet in B1 bommenwerpers om Amerikaanse steden te bombarderen. Ze bombarderen alleen Amerikaanse steden als ze via Mexico binnenkomen”, zei hij.

Bekijk hier het interview met Duncan Hunter.

Screenshot 15

Bron:
http://koptisch.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Staten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op In Texas werden de afgelopen 36 uur vier IS-terroristen opgepakt

  1. Tom Hendrix. zegt:

    En gelijk “kort proces”, maken met deze terroristen. Tegen de muur en executeren!

    Like

    • Maria zegt:

      liever de elektrische stoel lekker traag zodat het klang duurt voor ze kapot zijn

      Like

      • Maria zegt:

        en als kers op de taart kun kadavers lijken aan de varkens geven als eten, opgeruimd staat netjes!!!!! deze straf vind ik nu persoonlijk de perfecte straf voor wat ze de mensheid hebben aangedaan

        Like

    • bigljohn zegt:

      Zo zit dat Tom, volkomen met je eens. We maken een nieuw TV programma, genaamd
      De Stoel, maar anders als bij Rik Felderhof. In het nieuwe TV programma De Stoel kunnen we dan live meekijken hoe dit soort terroristen op de elektrische stoel worden gezet voor hun executie. De spanning van de stoel wordt een beetje aan de lage kant gehouden, zodat ze eerst een kwartier zitten te bibberen in die elektrische stoel, voor alleer ze de pijp uitgaan !

      Like

      • Maria zegt:

        NEE zoals ze in de psychiatrie vroeger deden dagen en dagen lang aan een stuk shocken tot ze smeken om gedood te worden en dan zoals jij voorstelt Bigljhon De Stoel zodat ze eens daar nog eens zo lang mogelijk met elektriciteit worden geshokt tot er niets meer van overschiet!!! er is geen straf zwaar genoeg om dit te voltrekken, liefst dan nog door christen (hen besprenkelijken met gewijd water heel de tijd terwijl de Joden de thora voorlezen), joden de kaffir voor hen zo weten ze tijdens hun pijnlijke strijd naar de dood toe dat ze niet naar dat gestoorde fantasie aards paradijs gaan want moslims die door een kaffir worden gedood die moet allah niet in zijn aards paradijs, man wat HAAT ik dat volk, en haat is iets wat ik normaal niet ken, maar voor dees soort volk is mijn HAAT ongezien!!!

        Like

  2. helletocht zegt:

    Ik was vandaag in Valkenburg. Daar liepen de jihadi’s, qua outlook tenminste, gewoon over straat. Daar liepen ook en paar gesluierde vrouwen met een ISIS style gast naast zich op straat. Zal wel allemaal gesponsord worden door het LINKS INSTITUUT TER BEVORDERING VAN DE ISLAMITISCHE REPUBLiEK NEDERABIË. De pa van Camille, you know the flying Valkenburger, is daar burgemeester. Zal wel met zijn siësta bezig zijn geweest.

    Like

  3. Jan zegt:

    Vliegtuigen boven ISIS-gebied bombarderen niets en niemand, kunnen doelen niet vinden oorzaak: geen grondtroepen en verkenning

    Within the U.S. Air Force, there’s mounting frustration that the air campaign against ISIS in Syria and Iraq is moving far more slowly than expected. Instead of the fast-moving operation with hundreds of sorties flown in a single day— the kind favored by many in the air service—American warplanes are hitting small numbers of targets after a painstaking and cumbersome process.

    A major reason why: the lack of U.S. ground forces to direct American air power against ISIS positions. Air power, when it is applied in an area where the enemy is blended in with the civilian population, works best when there are troops on the ground are able to call in strikes. From the sky, it can be hard to tell friend from foe. And by themselves, the GPS coordinates used to guide bombs aren’t nearly precise enough; landscape and weather can throw the coordinates off by as much as 500 feet. The planes need additional information from the guys on the ground. The only other option is to use laser-guided bombs, but even then the target has to be correctly indentified before hand.
    http://www.thedailybeast.com/articles/2014/10/10/troops-grumbling-that-obama-s-air-war-against-isis-is-too-little-too-late.html

    Khorasan zelfde laken een pak:
    U.S. Officials: Airstrikes On Khorasan Group Failed To Disrupt Ongoing Terror Plots…
    http://hosted.ap.org/dynamic/stories/U/US_KHORASAN_GROUP?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT&CTIME=2014-10-09-16-04-55

    Like

  4. jans zegt:

    Hier in Nederland en Europa hebben we al jaren de grenzen open staan voor islamitische immigranten, hiervan sympatiseerd ca. 25% met isis. Voor Nederland betekent dat er ca. 250.000 islamieten rondlopen die openlijk toegeven dat ze isis steunen. Dan is er ook nog een groep islamieten die dit nooit zal toegeven. De Nederlandse krijgsmacht is met minder dan 50.000 mensen. Hiervan zit meer als de helft op kantoor, die is dus nooit getrained om gevechtshandelingen uitvoeren. Als het helmaal misgaat in Nederland, zoals de baas van Duitse inlichtendienst waarschuuwde, zullen ca. 20.000 militairen de oorde moet handhaven tegen 250.000 jihadisten. Nou als ik dan Nederlands militair zou zijn zou ik direct ontslag aanvragen, want ik zou nooit mijn leven in gevaar brengen voor Nederland. De politiek onderleiding van verborgen machten heeft er een zooi van gemaakt. Ik leef net zo graag ergens anders op deze aardbol.

    Like

    • bigljohn zegt:

      jans; 73% van de Nederlandse Moslims sympathiseert met ISIS, oftewel de Jihad strijders, en geen 25 %. Voorts zijn er 1,5 miljoen Moslims in Nederland, wat betekent dat 1,1 miljoen Nederlandse Moslims sympathie koesteren voor de Jihad. En inderdaad, 250.000 zullen er zijn die de Jihad in Nederland zullen brengen. De rest zijn sympathisanten en ondersteuners van de NL Jihadisten. Als dit verborgen leger van 250.000 Jihadisten in actie gaat komen zijn de rapen inderdaad gaar.

      Like

  5. Daiyu-ninja zegt:

    Maria zegt:
    10 oktober 2014 om 23:25

    ……………..liefst dan nog door christen (hen besprenkelijken met gewijd water heel de tijd terwijl de Joden de thora voorlezen), joden de kaffir…………………….

    Hahahahaha, goed idee. Ik zou er ook nog wat varkensbloed en hondepis bij doen.

    Like

    • Maria zegt:

      geloof me echt ik wil de beul zijn hierin nodig alle Rabbijnen uit christenen en dompel ze eerst in gewijd water onder, onder constante Thora zang live via TV te volgen … dit is de ultieme vernedering voor dat moordvolk van satan!!!! en zoals ik als schreef wanneer ze eindelijk doodgeshokt zijn dan aan de everzwijnen voederen, maar heb beter idee ze LEVEND aan die everzwijnen voederen!!!!! vergeef me voor wat ik schrijf, ben vredemens ok kom soms hard over qua geschreven tekst hier omdat de intonatie mankeert erbij… maar heb nog nooit een vlieg zelfs kwaad gedaan in mijn leven, en heb ook zeer persoonlijke motieven om die beul te willen zijn …

      Like

  6. luckybee zegt:

    MAW de politiek van Barack Hussein Obam is van af het begin een catastrofe; En dat moet onze supreem Commander zijn?

    Like

Plaats een reactie