Stelling op Stand.nl

Screenshot 17

 
Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Stelling op Stand.nl

    • delamontagne zegt:

      Bedankt voor de link, heb gelijk gestemd. Hoe ? is uiteraard wel duidelijk. Hoop hij er nog sterker uitkomt.

      Like

    • Simone Zelf zegt:

      Hoezo straf? Wilder hoort een medaille te krijgen voor moed en dienst voor het vaderland. Waar andere in gebreke blijven durft hij het voor de Nederlandse bevolking op te nemen. Geweldige politicus en dat kun je van de rest niet zeggen.

      Like

      • zo is dat .
        Ze geilen om geert wilders te pakken.Maar dat zullen zijn kiezers niet nemen.Vreemd dat rutte en zijn kliek hier op azen voor bedachte raden,??Denhaag weet dat ze een wan beleid voeren, en daarvoor kunnen ze de heer wilders niet in mee krijgen dat zit dwars.
        Een paar partijen die alles beslissen en de partijen die gekozen zijn zitten er bij en mogen mee praten ,maar rutte en zijn kliek beslissen.Kiezers zijn bedrogen.Bij de laatste verkiezingen had de Heer wilders zeker gewonnen .Van waar de spook stemmen die niet nagekeken zijn dat stinkt.Rutte lacht alles weg maar wij willen hem weg zodat zieken ziek mogen zijn en mensen niet hun vreten bij de voedselbank hoeven te gaan. De belasting omlaagDe ziekenfonds premie omlaag geen geld oppotten bij de ziekenfonds.Fraude bij zorg instellingen aanpakken zorg directie enz.
        EN UIT DE EU, WE willen zelf ons leven indelen.
        De koning krijgt wat hij wil in deze tijd van bezuinigen.
        SCHAAMTELOOS OM ZO TE REGEREN.NOU REGEREN.KNUSELEN.
        DE heer Wilders zal Regeren

        Like

  1. Tistochwat zegt:

    Toch zijn er nog 19 % islamofielen, zo te zien.
    Die moeten dit land dan maar heel snel verlaten.

    Like

    • Wilde ik net ook zeggen.Het kunnen ook minder begaafden zijn.

      Like

      • André zegt:

        Dat is dubbel op volgens mij. Moslims en minder begaafd gaan hand in hand. Oeps nu riskeer ik een rechtszaak. Maar goed dat ik Nederland al uit ben gegaan en mij lekker ergens anders heb gevestigd. Power to Wilders en Wilders for President. Dast soort bumperstickers zou ik wel meer willen zien.

        Like

  2. sir Colin de Jong zegt:

    Dit heeft niets met vrijspraak te maken, want hij is de enige die de waarheid verteld. De anderen zouden dit ook wel willen,maar worden teruggefloten door hun verlakkende bazen.

    Like

  3. Jan zegt:

    Ik heb net geluisterd naar Buitenhof, de discussie tussen Anoushka Schut en Farid Azarkan waarbij het ging over de uitkeringen naar Marokko. Hierbij ging het ook over een verdrag tussen Marokko en Nederland wat betreft de criminaliteit van Marokkanen in Nederland, dat deze er is omdat de criminaliteit van dit volk immers de spuigaten uitloopt. Mooi dat hij Wilders dus gelijk geeft.

    Overigens vond hij dat de Nederlanders niet zo moeten zeuren over de hoogte van de uitkeringen want hij ging voor ons maar over een druppel op een gloeiende plaat.

    Like

    • Al is het maar een druppel op een gloeiende plaat,de waarheid is dat Nederlandse weduwen heeeeeel ver worden achtergesteld op dat buitenlands gespuis!Dat is waar het om zou moeten gaan!

      Like

      • Monica zegt:

        Inderdaad, weduwen worden in Nederland na 1 jaar rouw geacht in hun eigen onderhoud te voorzien dit ongeacht bijv. de thuis situatie. Dus des te krommer dat weduwen in een land als Marokko onbekommerd, zonder sollicitatieplicht als god, uh sorry prinses kunnen leven van de Nederlandse belasting centjes.

        Like

  4. peterk2014 zegt:

    Dan zijn er ook heel veel donker getinte insekten, die hem het liefst de doodstraf willen geven. Het is de hoogste tijd dat ons land gereinigd word van dit zieke gedoe. Het gezegde gaat immers, slechte heelmeesters maken stinkende wonden. Dus laten we beginnen met het opruimen van dat links-lieberale gemors. te beginnen met Rutte.

    Like

  5. De uitslag zegt genoeg!Al zijn het dan maar ruim 4000 mensen die gestemd hebben.

    Like

  6. Manna zegt:

    WAAROM POETIN EEN BOSS IS:

    Op 4 augustus 2013, Sprak de Russische president Vladimir Poetin de Doema (Russisch parlement) toe, en gaf een toespraak over de spanningen met minderheden in Rusland:

    “In Rusland leven we als Russen. Elke minderheid, van overal, die wil leven in Rusland, om te werken en te eten in Rusland, spreekt Russisch, en moet de Russische wetten respecteren.

    Als ze de sharia prefereren, en het leven leiden van een moslim, dan adviseren wij hen om naar die plaatsen te gaan waar dat is de staatswet. Rusland heeft geen islamitische minderheden nodig. Minderheden hebben Rusland nodig, en we zullen ze geen speciale privileges toekennen, of proberen om onze wetten te veranderen om beter bij hun wensen te passen.

    Het maakt niet uit hoe hard ze roepen ‘discriminatie’. We tolereren geen gebrek aan respect voor onze Russische cultuur. We kunnen beter leren van de zelfmoord van Amerika, Engeland, Nederland en Frankrijk, als we willen overleven als natie. De moslims zijn die landen aan het overnemen en dat zal ze niet lukken met Rusland.

    De Russische gewoontes en tradities zijn niet compatibel met het gebrek aan cultuur of de primitieve manier van sharia wetgeving en moslims. Wanneer dit eervolle wetgevend lichaam denkt aan het maken van nieuwe wetten, moet het in gedachten hebben de Russische nationale belangen voorop te stellen, in acht nemend dat de moslims minderheden zijn en geen Russen.”

    De politici in de Doema gaf Poetin een vijf minuten durende staande ovatie.

    Like

    • Manna zegt:

      Martin Bosma, aub knip, plak en gebruik het als speech voor Geert.

      Like

    • Monica zegt:

      Ik heb begrepen uit eerdere berichten dat het hier helaas om een hoax ging.

      Like

      • bobzelf zegt:

        het is een gewone herhaling van een Putin toespraak , die zelfs op Tv is uitgezonden !,
        en dat doet zeer bij sommige mensen,
        dus Putin did it, , Putin did it zeg maar,
        ENGE MAN, KOMT OP VOOR ZIJN EIGEN VOLK , HEEFT HEEL RUSLAND UIT HET MOERAS GETROKKEN EN WIL STOPPEN MET DE PETRO=DOLLAR ENZO , JA DAN DEUG JE NIET

        TOCH ????????????????????? ( SARCASME KNOP UIT !! )

        EN DAN ROEPT ZO’N MAFKETEL “”het is een hoax ”

        ACH , Putin is de duivel tenslotte, doet aan EXPANSIEDRIFT !!! ook

        volgens de EU , als je een referendem houdt en dat “”DE KRIM ” STEMT

        EN VOOR RUSLAND KIEST !!!!!

        dus geloof ZO;N KLOOTVIOOL TOCH NIET !!!

        GR.BOB

        Like

  7. bobzelf zegt:

    sleep hem voor de rechtbank !!!
    televisie erbij, alle kranten etc

    EN OP NAAR DE 45 ZETELS !!!!

    Wat een gave manier om Geert zo’n groot podium te geven !!!!

    De enige goede manier om HEEEEEEEL nederland wakker te krijgen !!

    De vechtpartijen in Duitsland, , het midden oosten , Syrie, irak, hoppa
    en na 12 jaar
    gloeiende, gloeiende, na 12 jaar

    KOMT HET GELIJK VAN GEERT ECHT BOVEN WATER !!

    of valt er nog iets te ontkennen , nu ??

    gr. bob

    Like

  8. topsporter zegt:

    Mooie tegenstelling trouwens tussen de meestal door de Pvda ingehuurde beroepsenqueteur de Hond en de m.i. betrouwbaardere NCRV.

    Like

  9. Maria zegt:

    kunnen wij vanuit Belgie ook steun betuigen aan Meneer Wilders? ivm met die poll? zou doodgraag ook mee willen stemmen, en wss vele andere Belgen ook, is dit mogelijk?

    Like

  10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    HIER HET OVERTUIGENDE BEWIJS DAT WIJ DOOR DE LINKSE MEDIA GIGANTISCH WORDEN BEDONDERD!

    Like

  11. jitskesez zegt:

    Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
    Luidkeels om het bloed van Joden roepen terwijl je de ISIS vlag wappert de dag na de MH17 ramp “overtreedt geen grenzen” aldus de landverrader Van Aartsen.

    Like

Plaats een reactie