Mohammed en de seksslaven van de islam

Screenshot 46

(Door: Raymond Ibrahim – Vertaling: Wachteres en Henk V.)

Opnieuw verwijzen de moslims van de “Islamitische Staat” naar de islam om te rechtvaardigen wat de beschaafde wereld voor wreedheden houdt. Volgens een verslag in de ‘Telegraph’ van 13 oktober: De Jihadisten van de “Islamitische Staat” hebben tot in detail theologische redenen gegeven waarom ze duizenden vrouwen van de Irakese minderheid der Jezidi´s hebben meegenomen en hen als seksslavinnen hebben verkocht. Een nieuw artikel in de Engelstalige online-krant “Dabiq” van de “Islamitische Staat” geeft niet alleen de praktijk toe, maar rechtvaardigt die door te stellen dat die in overeenstemming is met de theologische regels van de vroege islam. “Na hun gevangenneming werden de Jezidische vrouwen en kinderen daarna volgens de sharia verdeeld onder de deelnemende strijders van de ´Islamitische Staat´”, zegt het artikel.

Wat de ‘theologische redenen’ voor seksuele slavernij ‘volgens de sharia’ betreft, die zijn er legio –  van mannelijke islamitische geestelijken tot vrouwelijke islamitische activisten. Zij hoeven over het algemeen niet meer te doen dan de duidelijke woorden van koran 4:3 te citeren, die het moslims toestaat om seks te hebben met vrouwelijke krijgsgevangenen: of ma malakat aymanukum, ‘wat’  – niet wie! – ‘uw rechterhand bezit’.

Het artikel vervolgt met:

“Maar het grootste deel ervan [Islamitische Staat “artikel” of fatwa] is gewijd aan de theologische rechtvaardigingen voor het gedrag van de Islamitische Staat, daarbij verwijzend naar vroege geestelijken en de praktijken van de profeet Mohammed en zijn metgezellen gedurende de eerste jaren van de islamitische expansie.”

Inderdaad, terwijl velen nu op de hoogte zijn van de rechtvaardiging voor het houden van slaven, seksueel of anderszins, uit naam van de koran en in het verlengde daarvan de sharia, zijn minder mensen bereid om het feit te erkennen dat de profeet van de islam er zelf concubines, die hij veroverd had tijdens de jihad, op nahield en seks met hen had.

Een weinig bekend verhaal is vooral een oogopener:

Tijdens de jihad van Mohammed op de Joden van Khaybar nam hij voor zichzelf uit de oorlogsbuit een jonge vrouw, een tiener, Safiya bint Huyay, nadat hij over haar schoonheid had gehoord. (Eerder had de profeet haar aan een andere islamitische jihadist geschonken, maar toen het gerucht van haar schoonheid hem bereikte, kwam de profeet daarop terug en nam haar voor zichzelf).

Mohammed ‘trouwde’ Safiya enkele uren nadat hij had haar man, Kinana, doodgemarteld had om hem te dwingen te zeggen waar zijn verborgen schat was. En daarvoor hadden de Jihadisten van de profeet Safiya’s vader en broers afgeslacht.

Screenshot 47

Terwijl islamitische apologeten lang hebben geprobeerd om dit verslag te rechtvaardigen – vaak door te zeggen dat Mohammed haar eerde door ’met haar in het huwelijk te treden’  in plaats van haar als bijvrouw te nemen en dat ze ervoor gekozen had om zich te bekeren tot de islam, halen ze gewoonlijk niet aan waar islamitische bronnen verslag van doen, namelijk het boek uit de negende eeuw van Baladhuri: ’Kitab Futuh al-Buldan’ (het boek van de veroveringen’).

Volgens dit verhaal bekende Safiya na de dood van Mohammed, dat “Ik van alle mannen de profeet het meest haatte – want hij doodde mijn man, mijn broer en mijn vader”, voordat hij haar ‘ten huwelijk nam’ (of, minder eufemistisch, haar verkrachtte).

Dus dat is het. Mohammed nam voor zichzelf als rechtmatig verdiende buit (of ghanima) een jonge vrouw; hij nam haar nadat hij iedereen die haar lief was – haar echtgenoot, vader, broers, etc. – had gedood. En, volgens gezaghebbende islamitische bronnen, haatte ze hem daarom.

Als dat geen verkrachting is, wat dan wel?

In feite is dit incident door voormalige moslims regelmatig genoemd als een van de belangrijkste anekdotes die hen ervan overtuigd had dat de islam en Mohammed niet van God afkomstig zijn.

Evenmin stond Mohammed alleen in dit soort verkrachtingen. Khalid bin Walid – het “Zwaard van Allah” en een held voor aspirant-jihadisten over de hele wereld – verkrachtte bijvoorbeeld, direct op het slagveld een andere vrouw, Layla, die bekend stond om haar schoonheid, maar pas nadat hij het hoofd van haar ‘afvallige’ man van de romp had gescheiden. Hij stak het in brand en kookte op het vuur ervan zijn eten.

Als dit is hoe Mohammed – terwijl koran 33:21 moslims aanspoort hem op alle manieren groot te maken –  zich gedroeg met betrekking tot veroverde vrouwelijke ‘ongelovigen’, zouden we ons dan nog moeten verbazen over het gedrag van de “Islamitische Staat”?

Screenshot 48

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Raymond Ibrahim

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres & Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Seks, sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op Mohammed en de seksslaven van de islam

 1. Furry zegt:

  Ik leef met die vrouwen en kinderen mee, want hun lot in verschrikkelijk. Kan er geen speciale eenheid die vrouwen bevrijden zoals Erion Zena.

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Islam is een misdaad tegen de menselijkheid. Wie kan één enkele reden bedenken om die barbaarse ideologie van het onreine varken niet te verbieden?

  Like

 3. Willie zegt:

  Ben die smeerlapperijen meer dan beu : AFKNALLEN die rotzakken , tot de laatste !

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  En dan ook nog te bedenken dat er tegenwoordig doorgedraaide islamitische tienermeiden zijn, die zich daar vrijwillig voor beschikbaar stellen! (Al beseffen ze dat pas als het al te laat is.)

  Like

 5. Jacolijne zegt:

  De quran moet verboden worden net als mein kampf !

  Like

 6. Daiyu-ninja zegt:

  Terwijl islamitische apologeten lang hebben geprobeerd om dit verslag te rechtvaardigen – vaak door te zeggen dat Mohammed haar eerde door ’met haar in het huwelijk te treden’ in plaats van haar als bijvrouw te nemen en dat ze ervoor gekozen had om zich te bekeren tot de islam, halen ze gewoonlijk niet aan waar islamitische bronnen verslag van doen, namelijk het boek uit de negende eeuw van Baladhuri: ’Kitab Futuh al-Buldan’ (het boek van de veroveringen’).

  Als je gebeurtenissen/gedragingen probeert te rechtvaardigen met verdraaiingen en leugens, dan is dat het teken dat je je schaamt voor wat de persoon gedaan heeft.
  Het feit is, dat geen enkele vrouw vrijwillig wil trouwen met een man die haar broers, vader en man heeft vermoord.

  mo heeft Safiya beroofd van een toekomst met haar man en haar tot een huwelijk met hem gedwongen. Waarschijnlijk met veel slaag.
  Als Safiya uit vrije wil met mo getrouwd was, dan zou zij mo niet haten maar liefhebben.
  Tja, omdat je je ervoor schaamt dat jouw profeet niets meer is/was dan een vieze smerige verkrachter en moordenaar, probeer je met leugens van hem een nette man te maken.
  De islam is gebaseerd op leugens en bedrog. Die koopman mo wilde aan al zijn ziekelijke en perverse gedachte en behoefte kunnen toegeven. Maar hoe doe je dat zonder dat je handen/voeten worden afgekapt, of dat je opgehangen wordt.
  Nou, heel simpel, je bombardeert jezelf gewoon tot profeet en dan kan je alles doen wat je wilt……………….zonder gevolgen.

  Like

 7. Vederso zegt:

  Deze dame had dit artikel niet gelezen voordat ze zich tot de islam bekeerde;

  http://www.jihadwatch.org/2014/10/islam-turned-out-to-be-the-religion-that-appealed-to-my-feminist-ideals

  Like

  • windwens zegt:

   Waarom hebben blanke bekeerlingen altijd een bril op, het idee dat ze dan intelligente moslims zijn of zo. Eerlijk waar ik ben er nog geen een tegen gekomen die geen bril draag en ook altijd een donker of zwart montuur. Vreemd fenomeen

   Like

 8. koddebeier zegt:

  De islam heeft in die 1400 jaar aanzienlijk meer doden veroorzaakt dan de 1ste en de 2e Wereld oorlogen bij elkaar, want tot op heden komen er dagelijks over de hele wereld duizenden doden bij !!

  Like

 9. Pingback: Als Mohammed je grote voorbeeld is, dan word je dus per definitie als een IS-moslim | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 10. Pingback: BOINNK!!! | De islam in vraag stellen…………!

 11. BK zegt:

  Als ik hierover nadenk kom ik niet verder dan dat moslims hun verstand niet gebruiken. Of dat ze het niet hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s