De kleutermentaliteit van de PvdA

Screenshot_18

Sinterklaas en de Kerstman

(Door: Erik60)

Ik zou me doodlachen als het niet zo ernstig zou zijn. En dat is het ook. Onze nieuwe minister van Buitenlandse Zaken, Bert Koenders van de PvdA, is nog gekker dan zijn voorganger. Volgens Koenders is de oorzaak van het conflict in het Midden-Oosten en het ontstaan van de terreurorganisatie IS de schuld van het Westen. Want onze versgebakken Minister van Buitenlandse Zaken is van mening dat de oorlog in het Midden-Oosten uitgebroken is doordat de mensen zich gemarginaliseerd voelen. Het zal er wel op neer komen dat het niks met de islam te maken heeft en dat het allemaal onze schuld is. Het is voor mij een raadsel hoe een moslim in het Midden-Oosten zich gemarginaliseerd kan voelen door het Westen. Geloof het of niet. Over enkele dagen of uiterlijk over enkele weken zullen we van Koenders te weten komen hoe het Westen de oorlog in het Midden-Oosten ingeluid heeft. 

Hallo! Hallo! Beste lezers, je voelt het al aankomen. Sinterklaas Koenders gaat ons zuur verdiend geld met vrachten tegelijk aan zijn lieve vriendjes in het Midden-Oosten en Afrika uitgeven. Die vent kent geen schaamte en ja, ook Timmermans kent geen schaamte. Want Timmerfrans gaf een week geleden wel 50 miljoen euro aan Hamas-terroristen. Wat hebben onze PvdA-bonzen nu toch gemeen met terroristen? Nu Kerstman Timmermans weg is, zitten we opgescheept met Sinterklaas Koenders. Een even grote zakkenvuller en baantjesjager als Timmermans. Tezamen met Ploumen zal hij enorme bedragen overmaken aan het andere continent en zich zo een weg banen naar de top in de VN of de Europese Unie. Want je kunt alleen een superbaan bemachtigen als je de ‘weg met ons’-mentaliteit handhaaft. En dat kunnen ze bij de PvdA heel goed. Bij de PvdA geven ze graag ons geld uit aan zogenaamde ontwikkelingshulp. Geen enkele partij buiten de PVV plaatst hier vraagtekens bij. Het strooien met zuur verdiend geld van de hardwerkende burger is in Nederland heel normaal geworden.  En dat terwijl onze ouderen aan hun lot worden overgelaten en als honden op straat worden gezet. Het wordt steeds leuker in Nederland.

De PvdA-graaiers zijn aan hun laatste stuiptrekkingen bezig. Je hoort het en je ziet het bij de mensen. In Nederland is niks meer wat het moet zijn. Alles verdwijnt stilaan voor de Nederlandse autochtonen.  Nieuwelingen, die nog niks bijgedragen hebben aan onze economie, krijgen alles en wij Nederlanders kunnen verrekken. We moeten blijven werken tot we doodvallen en hebben we het geluk om van ons welverdiend pensioentje te genieten, dan zullen we snel een spuitje krijgen om deze wereld zo snel mogelijk te verlaten. Want het zal zo ver komen in dit land dat alle gepensioneerden als profiteurs weggezet zullen worden. Daar is links al hard voor aan het werk. Volgend jaar verdwijnen er duizenden banen in de zorg. Je zult zien dat het sterftecijfer onder onze kwetsbare ouderen pijlsnel de hoogte zal ingaan. Een leven is in Nederland niks meer waard. Met dank aan de linkse graaiers.

Maar niet getreurd, de nieuwe politieke elite van Europa zal snel verdwijnen. De mensen zijn het beu om uitgemolken te worden. We zijn in Europa, en zeker in Nederland, goed op weg naar een nieuwe revolutie. Kijk maar eens hoeveel emotie Zwarte Piet teweeg brengt bij de autochtone bevolking. Dat komt, omdat de mensen het beu zijn om steeds maar meer en meer te geven aan een bende idioten die geen enkel feeling meer heeft met de werkelijkheid. Kijk maar naar het Openbaar Ministerie en onze D66-rechters. Zij zijn, net zoals de politiek, de feeling met het volk kwijt. Voor de Franse revolutie was de elite ook alle gevoel met de mensen kwijt. Dat is nu niet anders. Ik hoop van harte dat het niet zo ver zal komen, maar ik betwijfel het.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op De kleutermentaliteit van de PvdA

 1. luckybee zegt:

  Het beste is, weg met alle goddeloze Jacobijners en Marxisten, en terug tot God en zijn democratie , zo als die van de Geuzen Republiek.

  Like

 2. Jean zegt:

  Waar blijven ze toch die achterlijke zwaar dementerende idioten vinden?
  Het wordt echt te gortig i.p.v. die idioten te helpen met een spuitje of een pillentje zodat rustig kunnen inslapen blijven ze die idioten maar aanslepen, een gesloten instelling wil dergelijke gevaarlijke idioten zelfs niet.
  Waarom blijven burgers toch een stem geven aan dergelijk zootje ongeregeld? Denken ze er zelf ok betrr van te worden?
  Wat zal dat een zware ontgoocheling gaan geven als ze wakker worden, mensen jaag die brol terug in hun hol want met dergelijk tuig heeft mohammed en fatima het straks hier voor het zeggen en dt wil ik NOOIT meemaken, laten we geen belastingen meer betalen en laat ze maar dreigen als we met de meerderheid zijn buigen ze wel.
  Daar wij beschaafde burgers zijn gebruiken wij geen geweld maar door goed tegen mekaar aan te sluiten kunen dergelijke lafaards geen kant op en moeten ze inbinden.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Och, weet U, Erik60, als het dan toch niet anders blijkt te kunnen dan moet het maar.
  Beter dàt, dan onse willos over te geven aan het noodlot, i.c. Brussel, de multikul en de islam! Brrrrrr……!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Maar zij dronken een glas, zij deden een plas,
  en alles blijft gewoon weer zoals het altijd was.
  Om de krokodillentranen van een bekende regent te citeren:
  Wat zijn we toch een ongelofelijk goed land.

  Like

 5. R.A.F zegt:

  Nou wat denk je nou weer dat er gebeurt is [[ stomme vraag eigenlijk want dat kan je niet weten ]]
  Ik zat gisteren en vannacht commentaar te leveren en vragen aan onze beste Frans T op zijn Facebook , had hem gevraagd wanneer hij zij excuses aan zou gaan bieden op een openbare zitting van de VN voor het oog van de hele wereld met betrekking tot de beschuldiging van de rebellen over de vermeende diefstal en pluche beren die zij als triomf omhoog zouden hebben gehouden en of hij daar dan ook de gemeende tranen bij kan laten vloeien , tranen van spijt van zijn handelen en wat is er gebeurt tot mijn grote verbazing al mijn berichten zijn verdwenen en ik heb geen mogelijkheid meer om te reageren . Ook heb ik hem gevraagd of hij soms een heel team betaald om op Facebook de symbolische pluimen in zijn kont te steken en ik denk bijna dat dat zo is want hijzelf zal nooit de tijd hebben om alle berichten te lezen en dan ook nog zelf te censureren ik vind het een beetje op zijn zachts gezegt een beetje flauw van Frant T . Wat mij betreft staat die T voor leugenaar graaier toneelspeler en gore schoft ojaa ik had hem ook nog gezegd dat zijn muziek keuze er geen ene mallemoer toe doet .

  Like

 6. rs zegt:

  Alleen maar Afrikaanse kleuren op de achtergrond op de foto. Waarom eigenlijk geen rood,wit blauw ?
  Voorteken ???

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Wat een goed artikel!

  “Het zal er wel op aan komen dat het niks met de islam te maken heeft en dat het allemaal onze schuld is.”
  Ze hebben vroeger geen driewielertje gehad, denk ik, en ook dát is de schuld van Geert Wilders.

  “Volgend jaar verdwijnen er duizenden banen in de zorg.”
  En ze hebben in het verzorgingstehuis waar mijn ouders wonen (mijn zwaar hulpbehoevende vader kon er alleen maar komen omdat mijn moeder dementerend is) NU al geen tijd meer om elke bejaarde voldoende aandacht te geven. Bijna alles wat meer tijd kost dan het uitdelen van medicijnen en het snel wassen en aankleden, is afhankelijk van het werk van vrijwilligers. 😦

  “Kijk maar eens hoeveel emotie Zwarte Piet teweeg brengt bij de autochtone bevolking.”
  Ik hoop dat het hier niet bij blijft…

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  “Wat hebben onze PvdA-bonzen nu toch gemeen met terroristen?” Dat is gemakkelijk te beantwoorden beiden hangen een totalitaire mensvijandige ideologie aan zoíets schept een band.

  Like

 9. Joshua zegt:

  Ons land gaat ten onder aan dit soort imbecielen.
  NL. wil het niet weten, zij blijven er op stemmen, alsof zij er geld voor krijgen.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   U slaat de spijker op zijn kop. Teveel zijn afhankelijk van de overheid en de linksen delen dat uit. Het grote prbleem van Mitt Romney bij de laatste verkiezingen. 47,5% van de amerikanen zijn afhankelijk van de overheid en dus stemmen die op Obama. Dus hij was kansloos.

   Like

  • caesar1 zegt:

   waarom altijd een PVDA figurant, vraag je dat eens af….

   Like

  • caesar1 zegt:

   bij Timmerfrans werd ik vaak misselijk…bij(narcist) Koenders moet ik helaas spontaan kotsen….dat belooft wat…

   Like

 10. Theodoor zegt:

  Hoe is het mogelijk mocht ik die etter van een Timmermans niet, deze socialistisch verwaande drol moet ik al helemaal niets hebben.
  Hieruit blijkt alweer dat onze democratie hapert, een nieuw kiesstelsel met meer macht bij de belastingbetaler is hoog nodig.

  Like

 11. ron zegt:

  Erik60 ziet de toekomst wat te positief, ook bij de volgende verkiezingen zal het domme Nederlandse volk in ruime meerderheid niet op de pvv stemmen waardoor er weinig zal veranderen.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Ik ben het er wel mee eens dat het “westen” dus vooral Obama de schuld heeft aan die oorlogen.
  Maar dat komt niet door het marginaliseren maar door het vergiftiggen van de sfeer,
  het stoken tegen onwelgevallige figuren, het vol stoppen met geld, het opleiden van terroristen het leveren van wapens enz.

  Like

 13. nico zegt:

  mensen kom in actie, voor het te laat is .het is kwart voor twaalf

  Like

  • beste nico een nederlander is gewoon een grootspreker iedereen voor zich zelf en als het er op aan komt stemmen ze weer op de zelfde smerige graaiers het nederlandse volk is zo gemengd met huwelijken tussen verschillende ras soorten zo dat het steeds moeilijker wordt om de echte nederlander er nog te kunnen herkennen
   en dan kom je in de bijbel tegen god schiep volkeren is dat nou een vergissing van hem of hebben de gelovige in god daar scheid aan en voegen de volkeren gewoon bij elkaar

   Like

  • caesar1 zegt:

   sorry Nico, het is al twaalf uur…..

   Like

 14. Zie je nou wel dat het een virus is,een rood virus,en ongeneeslijk bovendien!Koenders is nog maffer dan Samsom en Spekman samen!

  Like

 15. windwens zegt:

  Ik ben het zat en ga opzoek naar alternatieve via het alternatieve netwerk.

  Like

 16. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  ALWEER EEN ISLAMOFIELE LOSER AAN HET ROER! HEEFT DIT SLACHTVEE DAN HELEMAAL GEEN GREINTJE VERSTAND?

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Erik60, ik ben heel blij met dit artikel van U. Het is precies zoals U het zegt, namelijk de WAARHEID!

  Like

 18. oud-marinier zegt:

  Liever GEEN geweldadige revolutie….Maar het heeft er alle schijn van , dat het NIET anders kan. De “idioten” die ons land besturen tegenwoordig ….(en laat ik het even “netjes” formuleren….vraag ik me af , ..” Hoe komen die achterlijke reetracers aan de meest waanzinnege idee-en ? Om bepaalde wetten in te voeren enz enz…. Je vraagt je overigens ook af HOE in ’s hemelsnaam zulke idioten een universitaire opleiding hebben kunnen volgen laat staan afronden ? ……………….En omdat het dus niet anders kan (naar alle waarschijnlijkheid) , dan maar liefst ZO SPOEDIG MOGELIJK een revolutie !!!

  Like

 19. Henk.V zegt:

  Ik denk dat je heel goed de huidige ontwikkelingen in de samenleving doorziet, Erik en kunt inschatten waar die op kunnen (of beter: moeten) uitdraaien.
  Vroeg of laat zou het volk wakker moeten worden en drastisch alle zaken gaan rechtzetten die vreselijk zijn misgegaan, maar ik vrees dat er een zeer extreme situatie moet ontstaan, die de mensen dwingt uit hun staat van verdoving te ontwaken. Zolang zo’n allesoverheersende ramp zich niet voordoet, zullen de mensen op een noodlottige wijze continu steeds achter de rampzalige feiten blijven aanhobbelen..

  Vaak zie ik de grote massa in onze samenleving als gemakzuchtig, niet bereid en zelfs geestelijk niet eens meer in staat(!) om zelf na te denken en zijn verantwoordelijkheden als burgers van de (nog) vrije Nederlandse staat naar behoren te vervullen.
  Deze geestelijke inertie is niet specifiek Nederlands. Overal in het Westen laat de meerderheid van de bevolkingen zich zaken aanleunen die niemand voor mogelijk houdt: – het opgeven van de eigen identiteit en de verworvenheden die daarbij horen.

  – het opgeven van je nationale recht op zelfbeschikking en zelf bestemming ten behoeve van massaal binnenstromende elementen, vanuit een cultuur die volledig conflicteert met de zaken waar wij voor staan;
  – de volledige afbraak van ons sociale stelsel ten gerieve van de binnenstromende, bovenvermelde groepen mensen;
  – de toenemende inperking van onze vrijheid van meningsuiting om een nieuwe, kleurrijke maatschappij mogelijk te maken, die zich laat inspireren vanuit andere ideologische bronnen;
  – de verzwakking van ons rechtsstelsel, ons politieapparaat en onze broodnodige middelen om onze veiligheid te verdedigen.

  Onze samenlevingen zijn een speelbal geworden van krachten die naties willen samenvoegen en tot een nieuw geheel willen smeden en die geen boodschap hebben aan burgers die dat niet zien zitten.

  Toch is er één element dat in het bijzonder onze samenleving weerloos maakt: De Nederlanders zijn al vele decennia gewend aan een regeerstijl die alle overheden in Den Haag met elkaar gemeen hadden en hebben.

  Besluiten die zeer belastend waren voor het welzijn van de bevolking ,werden zonder uitzondering altijd zeer gefaseerd doorgevoerd, in heel kleine stapjes., zodat de effecten ervan slechts beperkt voelbaar waren. En zelfs was het vaak zo dat er steeds bevolkingsgroepen waren die nagenoeg niet onder de nieuwe maatregelen leden, waardoor er bij die mensen steevast het gevoel ontstond dat de situatie in het land nog zo slecht niet was.
  Op die manier ontstond er steeds een tweedeling: zij die protesteerden tegen de nieuwe maatregelen tegenover degenen die de dans (nog) waren ontsprongen. De overheid voerde een subtiel soort verdeel en heers politiek.

  Als gevolg daarvan zag je bij verkiezingen zelden drastische verschuivingen optreden, omdat de ”het valt wel mee stemmers” hun politieke keuzes wel trouw bleven.

  Op deze wijze hebben wij een van de zwaarste belastingregimes ter wereld geaccepteerd en zie je ook dat de methode van de officiële ontkenning van de ernst van de catastrofale situatie waarin wij nu belanden de massa van de ‘het valt allemaal wel mee’ denkende burgers in diepe slaap houdt en onder de hypnotiserende lichte kost die over het volk via de beeldbuis wordt uitgestort, zal het gesnurk van de onwetenden nog wel een tijdje aanhouden.

  Er zijn werkelijk zeer bedreigende situaties nodig die iedereen bij de les zullen brengen en dan zal het vermoeden van Erik de vorm krijgen die hem voor ogen staat.

  Like

 20. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Geen grotere teleurstelling dan de PvdA die met al haar macht niks anders wist te doen dan Nederland aan de EU en banken te verkopen en de arbeiders hier zonder werk of pensioen te zetten. O ja en ook ondertussen ons goede onderwijsstelsel helemaal kompleet afbreken.

  Like

 21. misschien moeten we als nationale rouw een maal per maand ons nationale drie kleur aan de muur van het huis half stok hangen en dan met inplaats van een oranje vaandel een zwarte vaandel natuurlijk graag in heel nederland misschien gaan de heren graaiers en moslim paaiers
  anders denken

  Like

 22. Adriaan van Gink zegt:

  Wij zijn gewoon terug in de knotsgekke jaren zeventig van de Den Uyls, de Van der Speks, de Hedy d’Ancona’s, waar in slechts 4 jaar de prijzen en rente percentages werden opgedreven, ons hele sociale stelsel werd opgeblazen, ons (gratis) aardgas werd weggegeven aan de Marokkanen waardoor wij nu moeten importeren, pedofilie een eerste grote kans kreeg, de pornografie een “vaderlandse” industrie werd, de basis werd gelegd voor euthanasie, onze binnensteden enorm vervuilden, Amsterdam de drugshoofdstad van de wereld werd, en wij internationaal bekend werden als de Gekke Henkies van de planeet.

  Kennelijk is die herinnering, die ik nog heb aan het Nederland van toen, verdwenen bij het gros van de Nederlanders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s