Islamofiel UWV meet met twee maten!

Screenshot_7

(Door: Realpredictor)

 UWV uitkering

– Als u een uitkering krijgt, moet u solliciteren en beschikbaar zijn voor de arbeidsmarkt
– U moet dus solliciteren, werk aanvaarden als het u wordt aangeboden en u moet ook beschikbaar zijn voor werk. De sollicitatieplicht ontstaat zodra u weet dat u ontslagen gaat worden.
– U moet meewerken aan een opleiding, (om)scholingen, aan het opstellen van een re-integratievisie of re-integratieplan

Waarom krijgen de Nederlandse Jihadisten, die naar Syrië zijn vertrokken om IS te ondersteunen, dan elke maand hun volle uitkering op hun bankrekening gestort? Of valt dit soms onder de noemer “SOLLICITEREN?“ En is de controle op het zoeken naar ander werk in Syrië voor het UWV aantoonbaar om hun uitkeringen al die tijd gewoon te blijven doorbetalen?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Islamofiel UWV meet met twee maten!

 1. Cathja zegt:

  Inderdaad, er wordt met twee maten gemeten, en het UWV kan hierop aangesproken worden.
  Ik vraag me nu ook af of er met mensen van allochtone afkomst wel volgens de regels wordt gehandeld. Iedereen die geschikt is voor de arbeidsmarkt en werkloos is, dus een uitkering geniet, moet maandelijks solliciteren en werk aannemen wat eventueel beneden zijn of haar ‘niveau’ ligt! Dus plantsoenendienst, lopende bandwerk, etc.
  Waarom zien we zoveel mannen op straat en overal die nog prima kunnen meewerken, maar gewoon thuis aan de waterpijp hangen of tijd genoeg hebben om te demonstreren en zich druk maken met zaken in onze samenleving, ánders dan vanwege een betaalde baan?
  Ik denk dat hoognodig de bezem door deze groep ‘uitkeringsgerechtigden’ gehaald moet worden! Ik ben er bijna zeker van dat bovengenoemde groep absoluut niet van plan is om maandelijks het minimale aantal sollicitaties te versturen, dus zullen er sancties ingesteld moeten worden.
  Er wordt onderscheid gemaakt waar geen onderscheid mag zijn!

  Like

  • Igor zegt:

   De enigen die ze bij de plantsoenendienst tewerkstellen zijn werkloze Antillianen en Surinamers en de witmens.
   Ik zie ze hier dagelijks aan het werk, maar ik heb in al die jaren nog niet 1 moslim daar gezien.
   Die UWV en zovele andere ambtenaren schijten echt van angst in hun broek voor de koppensnellers.
   Ze worden niet op het kantoor zelf bedreigd, nee hoor, ze krijgen van die zogenaamde geïntegreerde ambtenaren alle informatie over huisadressen etc.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 11.28. uur. Inderdaad Cathja! Als ik hier in mijn woonplaats loop, dan zie ik de MUZELMENSEN de hele dag rondlopen of ze iedere dag / ZONDAG/VRIJ hebben! Niet een van die BOOSBAARDEN werkt, niet een! Tja, ze moeten toch 5 keer per dag met hun reet omhoog liggen in de HAATHUT/MOSKEE. En dat wordt door de VERRADERSKLIEK van VVD,CDA,PvdA en uiteraard D66 allemaal GEDOOGD. Deze MOSSELS MOGEN ZICH ALLES PERMITTEREN. Mede met medewerking van de RODEN en het GOEDMENSVOLK!!

   Like

 2. koddebeier zegt:

  UWV……Smerig stelletje Landverraders !!!! Wanneer nemen die kl**tzakken in Den Haag hier maatregelen tegen ??? Of slapen we lekker verder?

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Dat is al jaren zo,kan er over meepraten,maar doe ik maar niet slecht voor de bloeddruk.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Nederland 2014
  Altijd is de moslim ziek
  midden in de week maar vrijdag’s niet
  vrijdag’s rijdt hij naar zijn haatmoskee
  In z’n nieuwe BMW
  met zijn broek vol geld van de WW
  en zaterdag’s en zondag’s werkt
  hij zwart op de bazaar in Beverwijk.
  En nog is hij verongelijkt
  Die vuile stinkjurk met z’n haatbaard
  Is voor ons geen stuiver waard

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Realpredictor ik ga nog verder er zijn vele oudjes die een WAO hebben en die naar Duitsland en België of Spanje gaan om daar hun oude dag te mogen slijten, maar als zij aan deze instanties lopen moet deze mensen eerst toestemming vragen of zij het land uit mogen, en er zit voor velen ook een keuring aan vast hoe krom werkt het UWV.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Ik heb met verbazing oorspronkelijke artikel gelezen en vooral de reactie van een voormalig medewerker van het UWV
  Hoe bestaat het dat er mensen zijn die zo denken.:::
  ……..
  “”Dat is nou typisch Nederland… klagen over een uitkering van duizend euro! In de meeste andere landen moeten ze daar maandenlang en 7 dagen per week voor werken! Het glas is half vol of half leeg… wees maar eens blij met wat je krijgt!

  En vroeger gingen ze op hun 75e tenminste nog gewoon dood, maar tegenwoordig worden ze allemaal minimaal 90 en moeten we dus 15 jaar langer dat geklaag aanhoren!
  Inmiddels is er in Nederland sprake van een tsunami van bejaarden, die ons werkenden allemaal op kosten van de staat bezig houden met hun gezeur! Als dáár nou eerst eens wat aan gedaan wordt!!! “”””””””””
  ////////////
  ALS IK HET GOED BEGRIJP, had ik volgens dit onmens al een jaar dood moeten zijn om de kosten te verlagen.
  Hoor wel meer oorspronkelijke NL-ers klagen dat ze zich 2e-rangs burgers voelen. t.o.v. de import.
  Echt oordelen erover kan ik niet, want ik geniet al “10 jaar” van m,n AoW in het buitenland.
  WEL WEET IK DAT ER TOT OP DE MAAND WERD UITGEREKEND, HOELANG IK niet in NL was…………en werd navenant op de uitkering gekort.
  ( REGEL = REGEL[land] .)4

  Like

  • fleckie zegt:

   Uit Readers Digest no.11.2014’….pag. 56,…………..’HET GR IJZE CONTINENT’……………….
   92,3 miljoen(18,2%) van de 507 miljoen Europeanen is ouder dan 65.
   ITALIE(21,2% )..DUITSLAND..(20,7%) ..en..GRIEKENLAND (20,1%) hebben het hoogste percentage inwoners van 65 EN OUDER…………Er zijn 11,8miljoen(2,3%) Europeanen ouder dan 85. …In 2013 vierden 26.000 Eiropeanen hun 100-ste verjaardag………..(Bron: Eurostat
   2013).##########################################################################

   Like

   • uwver zegt:

    Inderdaad! Heel West-Europa vergrijst in rap tempo. 20 jaar geleden waren er vier werkenden die één bejaarde moesten onderhouden, maar binnenkort zijn er twee bejaarden per werkende! En dat terwijl de helft van de bevolking onder het genot van een pensioen op de golfbaan balletjes loopt te slaan! De enigen die al die pensioenen nog kunnen opbrengen zijn misschien de allochtonen die grote en jonge families hebben en dus potentieel werkvermogen, maar ja die moeten volgens de meesten op dit blog ook het land uit dus wat blijft er dan nog over van dit systeem? Wie gaat al deze klaagbejaarden nog betalen???

    Like

 7. Tistochwat zegt:

  “Waarom krijgen de Nederlandse Jihadisten, die naar Syrië zijn vertrokken om IS te ondersteunen, dan elke maand hun volle uitkering op hun bankrekening gestort?”

  Die terroristen zijn lastiger aan te pakken hè?
  Door hun grote bek en het veroorzaken van te veel problemen, durft men de (islamitische) terrorist natuurlijk geen strobreed in de weg te leggen.
  Nee, dán de Nederlander, bij wie het water tot aan de lippen staat en die op zijn 60e nog moet gaan solliciteren; hém kun je gemakkelijk aan!

  En dan vinden ze het gek dat er zo veel mensen depressief worden.
  Nou ja, de psychiatrie en de anti-depressiva fabrikanten willen uiteraard ook graag wat verdienen…

  Like

 8. Igor zegt:

  Ik kom hier de reactie van die schoft van een zogenaamde UWV ambtenaar op de WP site niet meer tegen, maar ik dien hem toch even van repliek hier.
  Toevallig UWVER ben ik zo een geraniumzitter zoals u het noemt, Helaas ben ik ook doof, niet door mijn leeftijd maar dankzij mijn militaire dienstPLICHT van 21 maanden. Dat was toen alleen aan de rechterkant maar 10 jaar geleden tijdens een humanitaire missie in Oekraïne werd door de West Oekraïense politie (zonder reden, alleen maar omdat ik hun vraag niet in het Oekraïens beantwoordde) mijn linker gehoorbeen en mijn arm verbrijzeld door die fascistische rot schoften. Dus zelfs met een hoorapparaat hoor ik slecht en hoor ik volgens u als dove geraniumzitter dus maar dood te gaan. Vraagje mijnerzijds, vind u zichzelf als een parasitaire overheids ambtenaar nu echt zo belangrijk, dat u andere mensen die zich 50 jaar rot gewerkt hebben (menigéén zelfs gratis, zie dienstplicht) en voor uw overbetaalde raam baantje hebben gezorgd als overtollig afval ziet? Daarnaast lult u maar wat raak, want sinds wanneer komen 75 jarigen bij het UWV, daarom denk ik dat u gewoon een gefrustreerd links ambtenaartje zonder mogelijkheden bent, misschien zelfs wel een aanhanger van de religie van de dood(islam) bent. Omdat u mij en mijn mede ouderen een snelle dood toewenst, kan ik (geheel tegen mijn gewoonte in) u van harte hetzelfde toewensen, maar dan niet snel, dus zo ongeveer op de manier van die jihadisten die nu door uw soort de hand boven het hoofd gehouden wordt.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN en de MOSLIMS ZIJN ONS ONGELUK!

  Like

 10. Igor, ik heb je reactie op de site geplaatst…

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Gastarbeiders 1961 ! Toen was geluk nog heel gewoon !

  Like

  • delamontagne zegt:

   GEDICHTJE VOOR FATIMA…….

   Gedicht van Ali
   Salaam Fatima, lieve vrouw.
   Ikke niet meer werk in bouw.
   Veel mensen hier zak gekregen.
   Geld is op voor bouw van wegen.
   Jij niet denken och wat erg,
   tegenop zien als een berg.
   Geluk mij niet verlaten;
   jou Ali met GAK gaan praten.
   Zij zeggen ikke rustig houwen,
   centen krijgen zonder bouwen.
   Hier zijn echt luilekkerland.
   Ik krijg geld, niks aan de hand.
   Hier zijn werkelijk niks loos,
   alleen 700.000 werkeloos.
   Ik kijken altijd beetje stug.
   Zeggen ikke pijn in rug.
   Nu brengt hollandse PTT
   elke week veel centjes mee.
   Geld niet minderen.
   Je krijgt hier ook veel geld voor kinderen.
   Zijn er kinderen bijgekomen?
   Niet erg, Fatima, zijn al tien.
   Zij geloven hier zonder zien.
   Suleika, jij niet geloven.
   Kinderbijslag vliegt naar boven.
   Dan gaat ook nog door Den Haag,
   de belasting erg omlaag.
   Ikke nu weten waar geld hier zit.
   Vragen gauw om nieuw gebit.
   En ook nog als ik wil,
   ikke krijgen nieuwe bril.
   Breng een extra voor jou mee;
   wordt toch betaald door WW.
   Oma ook kom naar Nederlanden.
   Krijgen vast ook nieuwe tanden.
   Zij brengen veel oudjes mee.
   Krijgen hier allemaal AOW.
   Hierin Holland jij staan paf:
   krijgen geld van wieg tot graf.
   Ikke mooi huis, ben tevree,
   met gas, licht en doortrekplee.
   Kosten ons maar een paar knaken,
   rest betaald sociale zaken.
   Hou eenzaamheid nog effe uit,
   kom naar huis met rijke buit.
   Ikke dan weer bij jou thuis,
   bouwen groot huis.
   Wij samen met buren,
   huis aan hollandse toeristen verhuren.
   Regering blijft hier voor ons knokken.
   Buitenlanders worden voorgetrokken.
   Ikke nog een jaar hier pot verteren.
   Dan allemaal hier krijg kolere.
   jij groeten aan familie geven
   en zeggen Ali geschreven.
   Uit Holland, mooiste land der werelt.
   Waar met niks doen, ik krijg veel geld.
   Holland haast failliet,
   maar voor Ali geeft dat niet.
   Hollanders betalen meest;
   als ikke thuiskom geven groot feest.

   Ali

   Like

 12. jantjeuitnl zegt:

  Ook binnen het UWV zijn de meningen verdeeld.
  Het probleem is dat er gewoon te weinig mensen stemmen op de juiste partijen en dat er veel te weinig mensen op de stoep staan op het Binnenhof.
  De Koerden en de Turken trommelen zo 6000 man op, maar de autochtone NLer denkt dat een ander het wel voor hem doet.

  Like

 13. windwens zegt:

  Menig keer aan de luitjes van het UWV gevraagd wanneer ben je echt ziek als je, meteen je doodskist mee breng op je rug? Ik wens deze lui alles toe wat erop de kliniek borden voorkomt want bij elke bieding hebben zij het zelf nog erger dus hopen dat het zo erg wordt, dat zij er zelf snel aan dood gaan. Zou te erg zijn dat ze moeten lijden. Als je aasgieren zoek in het land en mensen die over lijken gaan dan moet je bij het UWV zijn op alle fronten zuigen ze mensen uit zolang het maar niet de knuffel moslims is. Die zie je daar namelijk nooit.

  Like

 14. Avidia zegt:

  Cathja zegt:
  25 oktober 2014 om 11:28
  Cathja, ik weet er alles van, ik had een woninginrichting winkel, de gemeente kwam dan in de winkel en zei dat er een groep “buitenlanders” zouden komen om hun huis in te richten, de rekening moest naar de gemeente, ze krijgen alles voor niets, de huizen van jullie kinderen, inrichting, geld om te leven, werkelijk alles, en wat hebben ze er voor gedaan??? Een zielig gezicht trekken.
  Razend werd ik er over.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, @ Avidia, ik heb hier en daar dezelfde soort verhalen gehoord. Schandalig is het! Is het gek dat veel autochtone landgenoten geërgerd raken? Is het gek dat wij ons steeds openlijker afzetten tegen deze indringers? En dan bedoel ik niet die mensen die aantoonbaar zijn gevlucht voor oorlogsgeweld, maar ik bedoel de uitbuiters, handophouders, en werkonwilligen, die te horen hebben gekregen dat ze in ons land zo’n beetje alles voor elkaar kunnen krijgen. Waar wij jaar na jaar te horen krijgen dat ons pensioen niet geïndexeerd kan worden, we hogere premies zorgverzekering moeten betalen, het verplicht eigen risico opnieuw verhoogd zal worden in 2015, en nog tál van andere zaken opgelegd krijgen, spelen die opvreters mooi weer van onze centen. Ja, van ONZE centen, want via belastingafdracht betalen wij aan het levensonderhoud mee van dat gespuis!

   Als je geen hoge bloeddruk hebt, dan krijg je het wel…!

   Like

  • Monalisa zegt:

   Avidia en Cathja maken jullie je niet druk, denk om de bloeddruk maar dit speelde al 40 jaar geleden al, neem de Ambonezen ik spreek van de jaren 60/70

   ze kregen alles toen zij naar Nederland kwamen een huis jij moest toen al een paar jaar ingeschreven staan (toen die tijd vanaf 16 jaar) maar heden op de dag van vandaag is daar nog niks in verandert, ze krijgen nog steeds alles, en na een jaar staan hun spullen bij het grof vuil en krijgen weer nieuw spullen Tja die Hollanders ze willen toch niets ander ze blijven op die kunduz kliek stemen.

   Like

   • Cathja zegt:

    De Molukkers (Ambonezen) waren ex-KNIL militairen. Molukkers waren destijds beroepssoldaten in ons Indië. Plotseling werd hun de militaire status afgenomen, en daardoor kwamen ze in Nederland terecht. In het begin hadden ze geen werk, dus inkomsten, en werden verzorgd door het Rijk.
    Omdat de politieke verhoudingen tussen Nederland en Indonesië niet goed lagen, konden de Molukkers niet terug naar Ambon. Ze wilden dus wél terug! Dat is een significant verschil met de opvreters die hier alleen maar een luizenleventje denken te kunnen leven!
    En ja, dat lukt ze heel aardig! Tot grote ergernis van een groeiend deel van onze bevolking, die langzaam aan wakker wordt en de onrechtvaardigheid van het overheidsbeleid gaat inzien.
    Overigens hebben we van de Molukkers in ons land nauwelijks of geen last. Als ik moslims zou mogen inruilen voor Molukkers, dan graag! Molukkers zijn vaak christenen, en behalve die treinkaping enkele decennia geleden -wat afschuwelijk was!- horen we weinig vervelende dingen over deze mensen. Ze zijn zéker niet dominant aanwezig in onze samenleving.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Cathja dat ben ik met u eens maar u weet ook en dat weet ik ook dat er nog generatie van nu nog Verzorgt worden door een middel wat geld heet,Overigens hebben we van de Molukkers in ons land nauwelijks of geen last.dit ben ik niet met u eens denk aan de relen in den haag waar je tegen protesteert, maar je kan niet meer terug!. er zijn ook velen die niet werkten maar dat heb je met Hollanders en moslims ook.

    Like

   • Monalisa, hier ben jij dan toch weer ZEER SLECHT geïnformeerd! Zowel de Ambonezen als de Indische mensen kregen NIETS gratis, integendeel ze kregen een voorschot, die ze tot de LAATSTE CENT moesten terugbetalen, het werd automatisch van hun loon afgehaald! Bovendien hadden de Molukkers in de oorlog voor Nederland gevochten , ze zaten bij de KNIL. Die hebben jarenlang geen soldij gekregen, dat werd hun beloofd als ze naar Nederland zouden komen. 3 x raden! Ze hebben hiervan NOOIT 1 rooie cent gezien!
    En zowel de Indische mensen als de Molukkers zijn direct vanaf hun aankomst aan het werk gegaan. Ook ZIJ hebben dus bijgedragen aan dit sociale stelsel!

    Like

 15. leefbarbaar zegt:

  UWV is eigendom van de PvdA. En van enige gelijke behandeling van Nederlanders is al jaren geen sprake meer. Er werken ook veel allochtonen (soms PvdA raadsleden) die in zandbaks krom Nederlands aan de autochtoon uitleggen waar ze zich allemaal aan moeten houden.
  En ja, veel allochtonen hebben een medische gekverklaring en hoeven nooit meer te werken. Zo’n verklaring kun je kopen, als allochtoon.
  Mij viel ook al op dat wanneer een smerige veelverdiener van de PvdA een cursus verkeersbegeleider geeft, je alleen Surinamers en Antillianen ziet. De grootste groep werklozen, de Haatlim, is vrijgesteld.

  Like

 16. Sylvia Groot zegt:

  @uwver zegt:
  oktober 24, 2014 om 11:10 pm
  ” …ik heb 20 jaar lang bij de UWV gewerkt, en ik heb nog vrijwel NOOIT een gelukszoeker horen klagen over de hoogte van zijn uitkering. Integendeel, die mensen zijn vol verbazing en dankbaarheid voor elk dubbeltje dat zij ontvangen!

  …geklaag omdat we ze niet kunnen verstaan zonder hun kunstgebit in, geklaag omdat zij ONS niet kunnen verstaan zonder gehoor-apparaat, kortom, we zijn vrijwel 24 uur per dag bezig met al die klagende geranium-zitters! En vroeger gingen ze op hun 75e tenminste nog gewoon dood, maar tegenwoordig worden ze allemaal minimaal 90 en moeten we dus 15 jaar langer dat geklaag aanhoren!
  Inmiddels is er in Nederland sprake van een tsunami van bejaarden, die ons werkenden allemaal op kosten van de staat bezig houden met hun gezeur! Als dáár nou eerst eens wat aan gedaan wordt!!! ”

  Beste uwv-ambtenaar, uw laatste zin is zeer interessant.
  Wat zou u als oplossing voorstellen voor onze ouderen die het lef hebben om langer te durven leven dan 75 jaar ?
  Gaskamers weer invoeren wellicht ? AOW stoppen en laten doorhongeren?
  In uw brein zitten heus nog creatievere hitleriaanse oplossingen verstopt.

  Dat sociale parasieten ofwel gelukszoekers (voor het grootste deel mohammedanen) geld krijgen zonder in dit land ooit een vinger te hebben uitgestoken, is voor u geen enkel probleem.
  U ervaart dat niet als schadelijk voor onze maatschappij, zolang ze maar vol verbazing blijven en dankbaar zijn, waarmee u uw ambtenarenbaantje ontspannen en glimlachend kunt blijven uitvoeren. U maakt zich liever niet druk om de tsunami van parasitaire nieuwkomers die de maatschappij inmiddels miljarden heeft gekost en nog zal gaan kosten, de eerste rechten hebben op sociale huurwoningen en onze buurten onveilig maken.

  Wel maakt zich druk om de tsunami van mensen, die altijd hebben gewerkt, daarbij alle sociale lasten hebben afgedragen maar ouder worden dan 75 jaar. Dat pas ervaart u als schadelijk voor onze maatschappij. Immers het geld dat die oudjes nog ontvangen kan uiteraard beter worden besteed aan uw nieuwkomende verbaasde dankbare parasieten.
  Gelukkig voor u worden die oudjes massaal de verzorgingshuizen uitgemieterd of niet meer toegelaten. Want nu kunnen tehuizen in elk geval omgebouwd worden tot asielzoekerscentra, waar uw sympathieke doelgroep vervolgens warmpjes wordt onthaald, en uiteindelijk vol verbazing en dankbaar bij u terecht komen.
  Ik zie u al stralen….

  U werkt bij het uwv en het zou mij niet verbazen als u daar als mohammedaan bent binnengekomen om de handen van uw medegelovige handlangers, die nooit een bijdrage aan onze maatschappij hebben geleverd, in liefde gratis goed te vullen.
  Tegelijkertijd kunt u uw ambtenarenbaantje misbruiken door de oorspronkelijke nederlanders die hun arbeidende sporen hebben verdiend en hun financiele recht komen halen, af te zeiken als minderwaardig want ongelovig of andersgelovig.
  Het zou mij ook niet verbazen als u zo’n gehersenspoelde groen-linkse knuffelaar bent die de ‘weg-met-ons’ mentaliteit niet is ontgroeid; zo’n typische volksverrader die dansend met de mohammedanen in Amsterdam meeriep : “wij zijn allen moslims”.

  Alles wat u hier schreef, wijst daarop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s