Nieuwe vorm van paspoortfraude door Oost-Europeanen ontdekt

Screenshot_52

Oost-Europeanen hebben een nieuwe manier gevonden om te frauderen met hun paspoort, waardoor ze in Nederland een onbeperkt aantal aan toeslagen en uitkeren kunnen opstrijken.

RTL Nieuws heeft een geheim rapport van de politie in handen waaruit blijkt dat deze nieuwe vorm van paspoortfraude is ontdekt. Het gaat om mensen die al in Nederland staan ingeschreven, maar in het land van herkomst hun naam laten wijzigen. In minstens dertien Oost-Europese landen is dat voor burgers op een eenvoudige en legale manier te doen. Dat kost ongeveer tien tot vijftien euro en kan zo vaak mogelijk.

Eenmaal terug in Nederland laten ze zich opnieuw inschrijven bij een gemeente. Op deze manier kunnen ze vaker bijstand of huurtoeslag ontvangen en bouwen ze meerdere keren AOW op. Ook is het dan mogelijk om meerdere creditcards aan te vragen en leningen af te sluiten.

Lees verder>>>
(h/t Stegeman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Balkan, Criminaliteit, Justitie, Krankzinnigheid, Naïviteit, Nederland, Oost-Europa, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Nieuwe vorm van paspoortfraude door Oost-Europeanen ontdekt

 1. windwens zegt:

  Dit is echt te gek voor woorden je kunt er zoveel nemen als je wilt en dan ook nog eens gewoon zelf een indentiteit geven die je leuk lijkt. Dus nog meer geld naar de Roemenen, en dit gegeven moet je notabene te horen krijgen van een onderzoek journalist de roverheid staat er weer bij en kijk er naar. Rutte als je mee lees als je nu ga kan je nog lekker op staatskosten thuis blijven !!! het is maar een idee

  Like

 2. Fred zegt:

  Neen maar! Wat een VERRASSING!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Wat een geweldige vooruitgang de EUSSR, vinden jullie dat ook niet? VVD,PvdA,CDA,D66 modus uit! Het blijft maar bezig, we zijn compleet naar “de haaien”, aan het gaan. Met geen dank, aan de politieke elite, die vanaf 1992 keihard bezig zijn geweest, ons een COMMUNISTISCH GEDROCHT “door de strot”, te duwen. En WIJ maar betalen….zum kotzen!

  Like

 4. rs zegt:

  Niet te geloven !!!!!!!!!!!!!!!!

  al meer dan 50.000 namen circuleren hier al in Nederland!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 5. rs zegt:

  Renate Marin, hoofd burgerzaken in Roemenië, zegt tegen RTL Nieuws dat praktisch iedereen in Roemenië in aanmerking komt om zijn naam te wijzigen. Een naamswijziging kost ongeveer tien tot vijftien euro en in principe kun je zo vaak je naam wijzigen als je wilt……………………..

  Like

 6. dutchess43 zegt:

  gloeiende… gloeiende…..
  Wat zijn het toch een stelletje schoften, geen wonder dat Engeland af wil van vrij arbeidsverkeer van Oost-Europeanen.
  Daarom moet stasi Merkel rap teruggefloten worden met haar dreiging naar Engeland toe. Wij hebben hier geen oostblokkers nodig, voor helemaal niks.
  Wat is het toch een zootje die hele EU met hun utopische dromen.

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Ten tijde van dit typewerk hoor ik dit op TV (RTL4) en eigenlijk zit ik me gewoon rot te lachen. Misschien omdat ik zojuist (overigens uit ellende) het derde biertje maar eens achter m’n kiezen mik, maar hier zou ik natuurlijk om moeten janken. Maar…, geeft niks hoor doen we volgend jaar nog zo’n belastingtrucje en we zijn er weer.

  Gewoon grenzen dicht; mensen dit kan toch niet langer? Word je niet door de overheid berooft, berooft alles wat hier gewoon vrij toegang heeft je wel en dit dan weer met dank aan diezelfde overheid i.sm. de Ellende Unie!

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Meteen grenzen dicht en al die gore uitvreters er uit gooien, maar dat zal wel niet niet gebeuren, mag niet van merkel en trawanten. Engeland discrimineerd arrmoedzaaiers uit het oosten en moet uit de EU. Nu wij nog, discrimineren maar die armoedzaaiers en uitvreters, meteen uit de EU en die Plasterk met zijn hele klote partij eruit pleuren !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Grenzen dicht nadat alle ongewensten eruit geflikkerd zijn. Bovendien zorgen dat ze nergens geen rechten meer aan kunnen ontlenen. Hooguit voor de periode dat ze daadwerkelijk arbeid verricht hebben. En dat laatste zal hooguit op een enkeling van toepassing zijn.

  Like

 10. Jan zegt:

  Land uitflikkeren, uitkeringen en pensioenen inhouden en kaalplukken als boete (eventueel doodstraf)

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Ik weet het, het is in en intriest dat het land bestuurd door houten Klaassen. Dit is wederom een grote veel geld kostende misser in rij.
  Toch zijn de meesten TK-leden afgevaardigden van een politieke partij en dat schijnt nodig te zijn vinden de gevestigde partijen die er inmiddels een hele grote puinhoop van hebben gemaakt.
  En maar liegen om een plekje op het pluche te krijgen.

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Hebben die politici nu die hier veantwoordelijk voor zijn nu niet in de gaten dat ze Nederland zo lek als een mandje hebben gemaakt
  Wie controleerd dit nu een goed
  .

  Like

 13. Louis Burgemeestre zegt:

  Dat kan ons alleen gebeuren als wij niet terugkeren naar de Wetten van God, maar in de Code Napoleon blijven die zo als wij weten corupt is.

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste,
   ik wil u er wel op wijzen dat juist politici van het CDA de smerigste graaiers vormen in de zorg en de kleine christelijke partijen er alles aan doen om Rutte te steunen. De christelijken zijn evenzeer in de ban van de hebzucht en beslist niet beter en betrouwbaarder.
   Voor mij de hoogste tijd om de scheiding tussen kerk en staat in te gaan voeren.
   O ja, moslims leven ook volgens de wetten van god. Zowel de goede als de slechte.

   Like

 14. bigljohn zegt:

  Dit systeem, van papieren wisselen, is al zo oud als de weg naar Kralingen. De man die met mijn dochter samenwoonde, heette eerst X en beweerde als oorlogsvluchteling uit Siera Leone te komen. Toen justitie lucht van hem kreeg, omdat hij gelogen had, verliet hij Rotterdam en Nederland, en kwam enkele weken later terug uit Tanzania. Compleet met een nieuw paspoort en een andere naam, zodat hij nu Y heet. Bovendien trouwden mijn dochter en X of Y, of wellicht zeker Z, zodat ze hem Belgie (Antwerpen) niet meer konden uitzetten waar ze nu weer wonen. Wegens privacy redenen, heb ik de namen niet genoemd, maar aangeduid als X, Y, en Z. Door ook andere onverkwikkelijke zaken, waar die X, of Y, of Z de motor achter is, wil ik geen contact meer met mijn dochter, mijn enige kind. Zij staart zich blind op hem. Een echte aanwinst die gelukszoekers, bah, bah !

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Ik kan ze geen ongelijk geven.
  Onze overheid en vooral linkse politiek heeft er een zooitje van gemaakt.
  Af en toe zijn er wel eens wat meer rechtse mensen die er iets aan willen doen maar die worden dan meteen verguisd.
  Er komt dan een moment dat men dan ook denkt, laat maar lopen tot het helemaal kapot gaat, en daar zijn we hard naar op weg.

  Like

 16. Jade zegt:

  Ik ben het geheel eens met de bovenstaande reacties.
  Vol weemoed denk ik terug aan de tijd met dichte grenzen,
  de dienstplicht, en een fatsoenlijk leger.
  En een Nederland zonder al die Ali Baba`s op straat…

  Like

 17. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Hier zijn mogelijk miljarden onterecht uitgekeerd en Nederlanders kunnen hun zorg niet meer betalen! WIJ WILLEN ONS GELD TERUG!

  Like

 18. Carmen zegt:

  Ik Ga ook mijn naam wijzigen. Hoef ik ook die huurtoeslag niet meer terug te betalen omdat mijn zoons hadden gewerkt voor hun studie toen de studiefinanciering ter discussie stond. God wat ben ik blij dat ik 53 ben. En neem een postbus, heb ik ook geen adres. Godver de godver kutregering!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Carmen: 02.16. uur. Ik begrijp uw boosheid helemaal, Carmen. Ook ik heb het gehad met de hele politieke verraderszooi in Nederland en de hele EUSSR.

   Like

 19. rs zegt:

  Het gekke is, de Telegraaf rept hier niet OVER!!!!!!!!!!!!
  Je zou toch denken dat juist de Telegraaf dit als HOT ITEM zou plaatsen, maar niks van dit alles.
  Zelfs de NOS gisteravond om 22.00 uur NIKS!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 20. Leo zegt:

  Het zoveelste bewijs dat we opgezadeld zijn met INCOMPETENTE KWEZELS in Den Haag.

  Like

 21. sam zegt:

  zal in België ook wel plaats hebben, maar ondertussen kunnen wij ons blauw betalen. Optreden is onmogelijk daar de groenen en spA daar tegen zijn. Ik heb altijd al gezegd dat zogenaamde “vluchtelingen” alleen in een gesloten centra mogen en kunnen opgevangen worden.
  Dit is de enige wijze om dat soort fraude te vermijden. Diegene die frauderen sluit die op in een gevangenis naar “hun normen”. (= meer slaag dan vreten)

  Like

 22. Jade zegt:

  Zou ik ook alles gratis krijgen als ik m`n paspoort verbrand, en met
  een roeibootje bij Hoek van Holland zogenaamd het land in kom?
  Het nieuws wordt hier met de dag bizarder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s