Wethouder 020: “Amsterdam helemaal niet vredig.”

Screenshot_48(Door: Van Rossem)

@LavieJanRoos ik voel meer spanning dan voor de moord op Theo van Gogh – Eric van der Burg (@ericvanderburg) November 3, 2014.

Schisma! Volgens burgemeester Van der Laan (PvdA) is Amsterdam sinds de gruwelijke slachting van Theo van Gogh door een geitenneuker “vrediger” geworden. Maarrr! Wethouder Eric van der Burg (VVD) signaleert juist “meer spanning”. Kijken wij even richting de jury, dan hebben die hun lijstje snel paraat. De Top 600-aanpak van Van der Laan bleek te laag ingeschat en is vervangen door een Top 1000 van high risk tuig. Sinds dit jaar worden joodse instellingen en toeristenattracties zoals het anne Frankhuis en de Portugese synagoge aan het Waterlooplein permanent beveiligd met van die koffiekeetjes van de politie voor de deur. Joden, maar ook homo´s, worden regelmatig aangevallen op straat.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Amsterdam, Appeasement, Dhimmitude, homofobie, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wethouder 020: “Amsterdam helemaal niet vredig.”

 1. Amsterdam,eens de gezelligste,warme stad van Nederland;nu zou ik er nog niet dood willen gaan!Dankzij de Pvda!!!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  …………….Joden, maar ook homo´s, worden regelmatig aangevallen op straat.
  !!!!!!!!!!!
  Wordt het geen tijd dat zij zoals in Fr, iets dergelijks oprichten:

  Like

 3. Fred zegt:

  Ik mag hopen dat ooit de échte cijfers wat deze smeerlapperij ons, op alle gebied, kost, openbaar gemaakt zullen worden.

  Like

 4. windwens zegt:

  The Joker, want hij lijkt er eenvoudig weg op. Hoop met de sussende woorden de bevolking weer zand in de ogen te strooien,tot dat de grachtengordel er tabak van krijg en weer massaal gaat uit verhuizen terug naar het gooi, dan gaat hij een beetje twijfelen of er wat aan de hand is en dit ook maar een in het openbaar moet gaan toe geven. Dan is A’dam meteen nog slechter af dan R’dam en de geldzakken zoeken ten alle tijden de leukste plekjes voor zichzelf uit. Lang zal dit proces niet duren of op zich laten wachten.

  Like

 5. Jan zegt:

  Kristallnachtherdenking 9 november 2014
  Sprekers: antisemiet Fatima Elatik en droplul Arjan Plaisier.

  Arjan Plaisier: Israël is een bezettingsmacht
  http://www.henriveldhuis.nl/LocalFiles/Israel_Palestijnen/Kairos_document/Kairos_document.html

  Like

  • windwens zegt:

   Nou ze hebben ze wel uitgekozen fijne sprekers, de grootste farizeeër die men kon vinden neem ik aan. Elatik is net een zeven koppige slang er komt altijd wat uit waarvan ze denkt dat dit het is wat men wil horen. Dus een volkomen complete sociopaat als er griezel geroepen wordt mag ze zeker om kijken.

   Like

 6. Louis Burgemeestre zegt:

  Niet vergeten dat ook van der Laan een goddeloze Marxist is net als Job Cohen en alle andere burgemeesters van Amsterdam. Eerst verkopen ze ons aan Napoleon en nu aan de islam.

  Like

 7. Jade zegt:

  Ik denk dat van der Laan met “vrediger” bedoelt dat
  er nog veel meer islam is neergestreken in Amsterdam.
  Ik vond het trouwens in de jaren 90 al een grote rot stad.

  Like

 8. Jan zegt:

  Foto’s herdenking Theo van Gogh

  Like

  • delamontagne zegt:

   Dat die Femke Hallalsema ook niet “even” is langsgekomen. Zover lopen was het voor haar ook niet geweest. Het viaduct onderdoor en je bent er.
   Maar voor haar ook:”Uit ,t oog / uit ,t hart”

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Mijn beste Delamontagne, dat geldt zelfs voor zijn naaste vrienden:
    Ene Mw. Römer-Schuurman bijvoorbeeld schitterde hier door afwezigheid.
    Natuurlijk wèl interviewtjes in de media en op tv geven -En daarbij en passant sneren uitdelen naar vroegere vriendinnen van van Gogh- maar hier als één van de onzen met ons verschijnen, ho maar!
    Vermoedelijk kijkt ze op ons neer, want dat blijkt Martien”s “favoriete leerlinge,” A.Nanninga, dus ook te doen. Op google vond ik een Jalta-artikel van haar over deze herdenking; nou dat loog er niet om!
    De termen” aparte ego ‘s” (of zoiets) en “maatschappelijk teleurgestelden” passeerden de revue.
    Je vraagt je af, of Martien zich dat realiseert. De teneur was in ieder geval, dat de aanwezigen hier niet serieus genomen hoefden te worden.
    Grachtengordel-kapsones, zeg ik U!

    Like

 9. Bas Koning zegt:

  De politie weigert structureel aangiftes op te nemen van bijvoorbeeld geweld/schelden/bedreigen van homos en joden door moslims. Een paar jaar later kijkt de burgemeester dan naar de cijfers en ‘constateert’ dan dat er weer minder aangiftes zijn, ergo ‘het veiliger is geworden’. Onze politiek leeft in een schijnwereld. Het is niet veiliger voor homos en joden als hun aangiftes van geweld niet worden opgenomen: INTEGENDEEL: ze zitten klem: aangevallen door de islam, en een overheid die dan de andere kant opkijkt, maar WEL in aktie komt, zodra men zichzelf poogt te verdedigen. Het deksel stevig op de snelkookpot, het vuurtje eronder steeds hoger zetten, en dan erop gaan zitten en zeggen dat er niets aan de hand is? https://www.google.nl/#q=politie+weigert+aangifte+op+te+nemen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s