80% inwoners Rijs (FRL) tegen komst asielzoekers

Screenshot_25

(Door: Pritt Stift)

Begin deze week al op uw aller GeenStijl, nu ook opgepikt door de Azijnbode en RTL Nieuws. Het doodstille durpje Rijs van 187 inwoners in het glooiende Friese Gaasterland krijgt 500 Somalische qatkauwers, Syrische oorlogstraumaten en overige subsharaanse gelukszoekers in de maag gesplitst. No brainer dat die inwoners van Rijs daartegen in opstand komen. Maar het lijkt tevergeefs. De Staat, COA en Gemeente drukken gewoon hun zin door. Protesteren heeft geen zin. 187 boze Friezen op het Malieveld, daar lachen ze in Den Haag om. 80% van de inwoners is tegen, 10% is voor, 10% is weet niet/geen mening. Doe de wiskunde. Maar democratie in Nederland is niets meer dan bek houden en die blauwe envelop openen.

Lees verder>>>
(h/t Tom Hendrix)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, betutteling, cultuurrelativisme, democratie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, Somalië, Syrië, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op 80% inwoners Rijs (FRL) tegen komst asielzoekers

 1. Jade zegt:

  De nieuwe truc van Den Haag, overspoel een dorp
  met asielzoekers, dan zijn de autochtonen in één klap
  in de minderheid, en moeten zij zich aanpassen aan de
  meerderheid. Dat wordt dan dus de hele dag op de reet
  zitten en qat kauwen.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Getverderrie!
  Ben je naar het noorden verhuisd om minder last van lawaaierige ‘geïmporteerden’ te hebben, rukken ze ook al op hierheen! Ik word er doodziek en depressief van.
  Bah, zouden er ook ‘ebola-reservoirs’ tussen zitten? Je bent je leven in diverse opzichten niet zeker met die lui uit Afrika.
  Het wordt toch écht tijd dat er ook een paar duizend geplaatst worden in de paleizen van de ‘koninklijken’!

  Like

 3. Monalisa zegt:

  ER wonen al genoeg gelukzoekers daar me zoon klaagt steen en been.

  Like

 4. Henk.V zegt:

  De belangrijkste scharnier , die nodig is om de deuren voor de progressiviteit open te houden is de onevenredig luide stem van een kleine minderheid die zich akkoord verklaart met de ”vooruitgang”!
  In het sinds jaar en dag zeer politiek correcte blad ”de Volkskrant” laat men het instemmende geluid horen van een lid van, wat ik noem,de VIJFDE KOLONNE, zij die de belangen van het eigen volk begripvol terzijde schuiven, de volks verlakkers in optima forma.:.

  Je vraagt je af welke steen de opiniemakers hebben opgelicht in hun zoektocht naar bijval voor het politiek correcte destructieve plan tot een volksverhuizing richting Rijs.
  En goddank! Daar komt iets zwarts aangetrippeld.Een prachtige moderne scarabee, die het zich liefst in mest kapselt.Daar kruipt hij te voorschijn en hij deelt zijn vooruitstrevende invallen graag mee aan een van de meest intellectuele kranten van ons land.
  Het gaat om een rasecht – geïmporteerde inwoner van het dorpje dat definitief haar vreedzame en landelijke karakter zal verliezen.

  Hoort toe, Peter Smolders spreekt ! Deze tevreden , geïmporteerde inwoner zegt

  ”Het is vast verleidelijk me nu te betichten van ‘tolerantie tot de achtertuin’. Maar dat is me toch te simpel. Roepen dat Nederland vol zou zijn is even makkelijk en wat mij betreft absoluut onjuist.”

  Allereerst het fenomeen ”Vijfde Colonne” Dit bestaat ECHT!Het doet zich overal voor waar beslissingen van hogerhand moeten worden besproken.

  In mijn actieve loopbaan ben ik het helaas- tot mijn niet gering ergernis- al te vaak tegengekomen. Of het nu ging over vergroting van klassen, het inleveren van loon, het op zich nemen van taken die het werk waarvoor men was aangenomen, onnoemelijk verzwaarden,of over het plan om de schoolvakanties in te korten, het maakte geen donder uit!.
  Er waren godbetert (!), steeds begripvolle ”progressievelingen die omwille van de ”belangen van het kind” met ALLES instemden en de overheid honoreerde doorgaans deze ”backstabbers” en drukte de voorgenomen plannen door.
  Dat zien wij nu ook weer in Rijs.

  De geïmporteerde man stelt vast dat een klein land met zeventien miljoen niet te vol is. Hij legt niet uit waarom.Zijn opinie staat gelijk aan een rechtsgeldige reden.
  De verklaring zou kunnen zijn dat zijn belevingswereld er als een grote ballon uitziet die je steeds verder kunt doen uitzetten door er lucht in te blazen.
  Wij weten immers dat politiek correct graag met hete lucht werkt en dat het Friese dorpje met minstens één politiek correcte denker is gezegend, blijkt wel uit wat de man zegt.
  Ooit werden er Nederlanders aangespoord om te gaan emigreren, want het land werd echt te VOL. Ook het kindertal moest LAAG worden gehouden.Drie kinderen per gezin was toen à sociaal.
  Nederland had toen iets meer dan tien miljoen inwoners.
  En nu weet de import dorpeling dat er nog veel MEER mensen bij kunnen, in allerlei kleuren en maten en met allerlei geloofsopvattingen EN doorgaans met veel kinderen.
  Zij zullen richting dorpen en steden trekken en zich zeer vermenigvuldigen.

  Ik raad de scarabee in Rijs aan weer onder zijn steen te kruipen en zich heel erg stil te houden. In zijn privé woninkje van mest zit hij warm en veilig, ver uit het zicht van de dorpelingen die hem zouden willen pletten…

  .
  .

  Like

  • Ik weet wel zeker dat de inwoners van dat dorp zijn bloed wel kunnen drinken!En terecht!

   Like

   • Monalisa zegt:


    Het COA wil de komende vijf jaar maximaal 500 asielzoekers huisvesten op de lokatie Mooi Gaasterland in het dorp Rijs. Het COA heeft hier de gemeente De Fryske Marren maandag over geïnformeerd. Het COA verwacht zeer binnenkort een overeenkomst te sluiten met de eigenaar van Mooi Gaasterland. De eerste asielzoekers komen eind dit jaar of anders begin 2015 naar Rijs.

    Voor de vestiging van een asielzoekerscentrum is geen wijziging van het bestemmingsplan nodig. Het COA komt wel met een bouwaanvraag voor een aantal aanpassingen.

    http://www.omropfryslan.nl/nijs/500-asielzoekers-naar-rijs

    Like

 5. Cathja zegt:

  Ik kan me goed voorstellen dat de inwoners van Rijs deze toestroom met afgrijzen tegemoet zien! Je zult er maar wonen (sommige families misschien al generaties lang!), je kent elkaar en bent tevreden met je woonplek.

  En dan dít..!

  Deuren kun je maar beter afgesloten houden, ook overdag, en wat moet je als ‘Rijsenaar’ met van die bruine ‘heren’ en ‘dames’ die in colonnes door het dorp flaneren, nieuwsgierig bij je binnen proberen te kijken, en misschien wel onuitgenodigd je erf betreden? Je verstaat ze niet, je kent hun cultuur en gewoontes niet, dus het zullen altijd vreemden blijven. Bleven ze voor een half jaartje, dan is dat nog te overzien. Maar de kans is groot dat het 3 tot 5 jaar zal gaan duren eer ze weer vertrekken, áls ze ooit zullen vertrekken.
  Heel sneu voor de bewoners van dit dorp! Je bent straks een minderheid geworden in je eigen gemeente!

  Like

 6. Maria zegt:

  had al meer vernomen dat die Friesen anti den Haag en regering waren…
  zou het kunnen zou het lukken dat eindelijk via de Friesen de revolutie start tegen dat verziekte kabinet van karl marx rutte anti eigen volk de Nederlander??? Want Friesen zijn een pakje anders dan wat ze in den Haag gewoon zijn, wat flikken die daar nu? op een bevolking van 187 man 500 asielzoekers zetten?????? en hen dan nog openlijk uitlachen vanuit den Haag????
  Ik hoop het zo voor de Nederlander
  xxx

  Like

  • Maria zegt:

   en waarom sturen ze die vluchtelingen niet naar qatar, saudi arabie, en rest van ginder op eigen continenten qua islam, waarom moeten die in WESTERSE LANDEN gehuisvest worden op kosten van de autochtoon???, je ziet toch het patroon dat ze volledig de islam importeren tegen de zin van eigen volk!!!!!!! ongezien in geschiedenis en beschavingen van landen….

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Maria: 22.05. uur, op 8/11. Ze gaan niet naar die HAATBAARDLANDEN, omdat onze verraderpolitici, met die landen, vuile zaak hebben gemaakt, om deze MOSSELS massaal naar Europa te sturen, OM ONS TE OVERHEERSEN EN DE BAAS TE WORDEN. Zo simpel is dat! Dat is de werkelijke reden.

    Like

   • Maria zegt:

    ja is zo Tom Hendrix!!!
    plan bilderberggroep en worden rijkelijk betaald ervoor door qatar en saudi arabie…
    heb spijt dat ik de kunst van hacken niet beheers… om die bankrekeningen van politiekers te openbaren en die geldstromen!!!!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Maria de friezen lopen wel hoog met de oprichters van die bilderberggroep.

    Like

   • Maria zegt:

    @monalisa nu niet meer!!! want ze worden zelf bedondert door karl marx rutte nu en bewijst het verraad van de bilderberggroep naar de Friesen toe vergeven zij NIET… en ik weet dat de Friesen een gans ander volk zijn dan de mondale nederlander… dus wacht maar af je zal zien hoe de Friesen gaan opkomen tegen dit verraad!!!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Maria ik wacht met spanning volgend jaar af wat zij doen met de verkiezing voor de staten dan zal ik hier over plaatsen maar ik denk dat zij weer voor die PVDA enSGP en die CDA kiezen

    Like

 7. Coa’s zijn dikbetaalde criminele organisaties en dienen met spoed opgedoekt te worden!Zoals dat dorp onleefbaar wordt gemaakt,want dat is een ding dat zeker is,zo wordt het hele land naar de knoppen geholpen;het recht van de sterkste zal al heel gauw gaan gelden!

  Like

 8. Allemaal goed gekleed en moddervet!Vluchtelingen?Me hoela!

  Like

  • Maria zegt:

   goed opgemerkt 😦

   Like

  • Republikein zegt:

   Het zijn wel beschaafde mensen, zijn ook welbespraakt en zien de dingen in een juist perspectief.
   De toekomst van Nederland ziet er zonnig uit.

   Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad @ Yvonne,

   magere sprieten heb ik nog niet gezien! Zó slecht hebben ze het echt niet gehad in hun thuisland. Ze zijn alleen te bedonderd om te werken! Het zijn zéker weten geen vluchtelingen, en voor deze parasieten hoort in Nederland geen plaats te zijn!
   Ik hoop dat de plaatselijke bevolking hen negeert, en dat ze zich daar niet welkom voelen!

   Like

 9. windwens zegt:

  Ik heb nog eens laatst heel goed naar de film gekeken over de Moslim Broederschap en daar toch wel goed mijn licht bij opgestoken. De terechte vraag van Maria waarom ze niet naar Saoedie Arabie gaan is om dat niet in het plan zit, het plan is om met grote drommen mensen het Westen over te nemen door fok programma’s en mensenhandel Qatar is de financier en dat zal Saoedie ook wel zijn en de rest van die rijke olie staten en Egypte is het brein. De moslims die hier heen komen zijn ook allemaal moslims die daar gewoon hadden kunnen blijven geen Soenniet die een haar op het hoofd gekrenkt wordt door IS alleen de Sjiieten hebben wat te vrezen en die zijn het niet die hier naar toe zijn gekomen zelfde als Somaliers wat moeten die hier er is daar niets meer aan de hand geen oorlog en als het oorlog is zijn ze zelf de aanstichters want ook dat zijn weer moslims die de beest uithangen. Enig landen in Afrika waar het echt onrustig is zijn Nigeria en Mali en het eerste land is zo groot dat ze elkaar makkelijk kunnen ontlopen en in Mali zit de VN. Ik heb toch meer de indruk dat dit allemaal opzet is om ons lekker op te zadelen met tuig waar we ons de komende jaren weer lekker mee bezig kunnen gaan houden. De boel moet hier op slot en dan moet er hervormingen komen over het interne staatsbestel en de grondwet die weer eens goed met de netenkam moet worden onderworpen aan een onderzoek. Want het enige wat we hier hebben is dat allerlei bevolkingsgroepen elkaar onderdrukken en de allemaal ons we zijn er klaar mee volgens mij.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  En niet te vergeten, dat madam Juliana, zowel in de jaren ’50 van de vorige eeuw, en ook nog in 1979 moest zeggen: Nederland is vol, ten dele overvol…. Wat zijn de politici toch hypocrieten, buiten de PVV.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Nederland is al jaren een linkse gutmensch dictatuur, het maakt niet uit of er VVD ers, D66 ers, CDA ers, PvdA ers of ander linkse splinterpartijen regeren, de Bilderbergers maken de dienst uit.
  U en ik zijn er alleen maar om deze rotzooi te financieren !!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Zo langzaam maar zeker wordt Nederland een land waar je als autochtone Nederlander niet meer wilt wonen.

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  Massa-immigratie= Etnische ZELFMOORD, ten opzichte van de geboren Nederlanders. Maar er wordt dik geld verdient in de ZIELIGHEIDSINDUSTRIE, dat dan weer wel. NIET BEDANKT, VVD,CDA,PvdA en D66, om ONS zo in de UITVERKOOP te doen! Walgelijke politieke bende!

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Er staan paleizen genoeg leeg en denk eens aan al die lege kantoorpanden langs de weg. Weg uit de dorpen.

  U stemt toch ook weer op een van de groten oude partijen? Die hebben het goed met JOU voor.
  Dus stem VVD, CDA, PvdA alsmede de partij van Pechtold.
  IK ZEG DOEN voor een vrijwillige overgave aan de vreemdeling.

  Er staan nog miljoenen moslims en Afrikanen in de rij.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Nu afwachten of de friezen nog mazaal op de PVDA en sgp stemmen in mei 2015

   Like

   • Maria zegt:

    denk het niet!!! met wat hen nu geflikt is…. wacht maar tot die 500 man daar aan het stelen verkrachten en rest slaan!!! dat dorpje wacht totale afbraak!!! en die Friesen klikken aaneen als lijm!!!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Maria zij hebben al veel van die coa, plaats ze bij Drakenstein of op Soestdijk ruimte zat daar

    Like

 15. peterk2014 zegt:

  In midden Nederland, is nog veel plaats voor onze nieuwe landgenoten. Met name op de veluwe en niet te vergeten in het gooi, rondom het paleis Soetdijk is nog veel ruimte.
  Bovendien word de omgeving aldaar heel goed beveiligd. Zo goed, dat iedere ligtgetinte onmiddelijk verwijderd word.
  Dus de perfekte plaats voor ons nieuwe gebroed.
  Arm Nederland

  Like

 16. koloth zegt:

  Dit is op een normale democratiese manier echt niet meer te stoppen hoor.
  Het lijkt er zelfs op dat het tempo van belachelijke besluiten nog snel even opgevoerd wordt voor dat de bom barst.
  Tja ik zie echt geen andere oplossing meer dan de botte bijl.

  Like

 17. Gemelos zegt:

  Ik vraag me af waarom die KLOTE (sorry) Video hier geplaatst is. Ik hoef niet te weten waarom dat wijf die kap draagt. Ze hoort hier niet en het moet VERBODEN worden, stelletje IODIOTEN !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s