Mensenrechtenorganisaties zeggen: Moslims folteren kinderen

Screenshot_26

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Er bestaat geen beestachtige barbarij die niet door de IS-moslims, dat zijn de “zoons en dochters” van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière, wordt gepleegd. Stel je eens voor hoe onmenselijk beestachtig deze jonge moslims, veel van hen met Europese paspoorten in de hand, die jarenlang bij ons in de buurt in de geïslamiseerde getto´s van Keulen, Berlijn of Stuttgart woonden, diep van binnen zijn als ze zelfs zover gaan kinderen te folteren:

Mensenrechtenorganisaties beschuldigen IS ervan de gevangen genomen Koerdische kinderen te folteren.

Het gaat om kinderen die deze islamitische beestmensen hebben buitgemaakt in Kobani – ongeveer 150.

Vier van de kinderen had men vrijgelaten. Ze vertelden de mensenrechtengroepering uit New York dat de extremisten hen in de Noord-Syrische stad Manbij gevangen hadden gehouden. Ze omschreven hoe vaak ze door moslims mishandeld werden, ze werden met stroomkabels geslagen.

De kinderen zeiden dat de gevangenen die een familielid bij de Koerdische milities hadden het ergst werden mishandeld, omdat deze sinds september zware gevechten leverden met IS-moslims om Kobani.

Fox News

Precies dat moet men ook de families van deze beesten aandoen. Dat zouden ze begrijpen. Oog om oog, of nog beter volgens het Pershing-model: 10 om 1. De Koerden zullen het zeker doen zodra ze een IS-moslim in handen krijgen.

Maar alsjeblieft niet alle Koerdenmoslims naar Europa brengen. Europa is al bewoond. De koerden horen in Irak en het oosten van Turkije. Men moet de Koerdische gebieden van de Turken afpakken en daar, samen met Noord-Irak, een vrije Koerdische staat oprichten. Daar moet men dan al die reizende moslims ophangen, die daar onbevoegd onderweg zijn – vooral de “zoons en dochters” met Europese paspoorten.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Koerden, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op Mensenrechtenorganisaties zeggen: Moslims folteren kinderen

 1. Maria zegt:

  is this a joke???? komen ze dat nu pas openbaren??? enne wat doen ze eraan??? geen bal nul komma zero nada niets, effe vermelden en dat was het !

  Like

  • Maria zegt:

   herinner me hoe die linkse nederlandse journalist op terzake hier kwam klagen hoe de Koerden IS uitmoorden gewoon de kogel en dan waren ze maar klacht gaan indienen bij human rights TEGEN de Koerden vanwege oorlogmisdaden tegen IS ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,,,,
   enig idee hoe ik walg van enige human rights VN de verenigde nazi’s en aanhang

   Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  De BOOSBAARDEN/MOSLIMS zijn het laagste van het laagste wat er bestaat. Het zijn “duivels”, in mensengestalte! De ISLAM dient totaal uitgeroeid te worden!

  Like

 3. jantjeuitnl zegt:

  Ze leiden ze op tot Janitsaren. Dat deden ze in die omgeving vroeger ook al.

  Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  Kinderen martelen. Een variatie op een thema. Zou IS nog meer verrassingen in petto hebben?
  Sadisme van de Satanskinderen die zich IS noemen.
  Het is begrijpelijk dat IS-strijders op geen enkel pardon zullen kunnen rekenen. Maar ja, het zijn toch allemaal kandidaat Martelaren, hoopvol uitkijkend naar de 72 maagden en de rijkelijk vloeiende wijn die ze bij leven moeten ontberen.
  Zoals al meermalen gezegd: Alles wat met de islam te maken heeft kan aangemerkt worden als een criminele organisatie.
  ISLAM – weg ermee.

  Like

 5. windwens zegt:

  Alles wat er maar aan wreedheden in een de soort mens schuil kan gaan zit samen geraapt in IS een stelletje facistische sadisten die ontsproten zijn uit een sprookjesboek. Je kan het zo gruwelijk niet verzinnen of ze houden zich er mee bezig. Dit is wederom een passage maar niet het eind station zeker weten dat het nog gruwelijker kan. Dan is het erg dat deze monsters gelijk geëxecuteerd worden door de Koerden, deze mensen zijn echt te missen. Als ze daar niet tegen de muur gezet worden dan komen ze hier met die verknipte koppen en gaan hier hun slag slaan en elke Nederlander is potentieel doelwit van deze dierlijke idioten. Mr Opstelten moet toch maar eens werk gaan maken van die paspoorthouders en deze het land uit flikkeren, zodra ze hun Nederlandse paspoort kwijt zijn horen ze hier ook niet meer lekker naar het land waar Allah groot is en kan me niet schelen waar dat land dan ligt.

  Like

 6. truus zegt:

  Helaas denk ik ook dat al zou ISIS opgeruimd zijn dan neemt de “zachte ‘”tak Islam het stokje wel over hoor. Want hun doel is hetzelfde. Roei eerst de Shabbatskinderen uit en dan de zondagskind deren en op naar Jeruzalem. Alleen ieder zal zich deerlijk aan deze steen verwonden.

  Like

 7. truus zegt:

  Beetje typefouten excuus. Ik bedoel zondag skinderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s