IS-leider ernstig gewond

Screenshot_27

Abu Bakr al-Baghdadi

(Door: V. van den Broek)

Mogelijk is een aantal leiders van Islamitische Staat (IS) slachtoffer geworden van luchtaanvallen. Het huis waar ze vermoedelijk vergaderden werd vandaag gebombardeerd.

Onder de aanwezigen in het huis in al-Qaim zou onder meer IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi zijn geweest, zo meldt de Arabische tv-zender Al Hadath volgens de NOS. Volgens persbureau Reuters zou hij met andere leiders van IS aan de vergadertafel hebben gezeten.

Volgens ooggetuigen kwamen tientallen mensen om het leven en moesten meerdere leden van IS naar ziekenhuizen worden gebracht. Een lokale IS-leider zou om het leven zijn gekomen. Over het lot van al-Baghdadi bestaat grote onduidelijkheid.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS. Bookmark de permalink .

23 reacties op IS-leider ernstig gewond

 1. Er kunnen er niet genoeg het loodje leggen!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Yvonne van Cleef ik sluit me bij u aan

   Like

  • filiz zegt:

   zalig ik hoop dat hij sterft !!! en dat er niks van die honden achter blijf !!! ik hoop dat ik ooit nog kan zien dat ze worden verkracht door honden en op de supermarkten worden verkocht voor 1 ajuin !! hahhah !!! deze leven is vuil door die onnozelaars !!! verkracht julie moeders jullie zusters vuile satanisten !!!!! 💩💩💩💩💩Stuk strond !!!

   Like

 2. @geertwilderspvv THAT’LL BE THE DAY!!! WOULD LOVE IT IF IT’S TRUE IS-leider ernstig gewond http://wp.me/p1O7aM-juJ via @wordpressdotcom

  Like

 3. Kraftavilqa zegt:

  Die al bagdaddy zou ik met plezier z’n gore haatbaard van z’n arrogante rotsmoel branden. Wat is hij lelijk, stuitend gewoon helemaal als je je realiseert dat die lelijkheid ook van binnen zit.

  Like

 4. Maria zegt:

  laat Putin de leiding overnemen hier en 1 week later is er geen IS krapuul en consorten gewond??? of meer over op aarde, totaal uitgeveegd van de planeet dan!!!
  Laffe muslim lover omusla!!!! what a joke pruts bombardementen op IS, Irak in de tijd met de grond gelijk gebombardeerd abnormaal en ongezien!!! man wat veracht ik die vs en zijn zootje politiekers erin.

  In de tijd Agent Orange sproeien als regen op Vietnamezen ongezien, 2 atoom bommen op Japan gedropt, maar op al qaida, al nusra, muslimbrotherhood, hamas en opperkillers-koppensnellers IS pruts bombardementjes ????
  Damn you america I curse the hell out of you and your nation build on blood of 60 million Indians…. what comes around will go around!!!! Navajo Apache curse witchcraft!!!!

  http://en.wikipedia.org/wiki/Witch_%28Navajo%29

  god bless america???? no no no damn you america for bringing the world in to a living hell!!!

  Like

 5. windwens zegt:

  Het is te hopen dat er vele de dood gevonden hebben, en er achter zijn dat er niets is na de dood wat een domper.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Meer! Meer! Meer! Er kunnen niet genoeg BOOSBAARDEN “kogels koppen”.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Afwachten. Als mocht blijken dat ‘zwaar gewond’ hetzelfde betekent als bij die Abu Hamza, die ze tenslotte GB uitgepleurd hebben, heb je er nog niet veel aan; dan gaat-ie desnoods met één oog minder en een haak in plaats van een hand verder met datgene, waar-ie mee bezig is!
  Morsdood moeten ze zijn. Vernietigd. Met minder vallen die lui nu eenmaal niet te stoppen.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Dit heerschap zou dus, naast Poetin, de machtigste man op aarde zijn? Nou, ik hoop dat daar nu weinig of niets meer van over is! Met duivels moet je afrekenen. Ik hoop dat we nooit meer iets van hem horen. Het is te hopen dat hij in dat gebombardeerde huis aanwezig was, en niet in dat konvooi mee reed.
  De kans is groot dat áls deze ‘leider’ gedood zou zijn, IS daar voorlopig geen mededelingen over doet (om de vijand niet in de kaart te spelen).
  Ik houd de berichten ‘met belangstelling’ in de gaten.

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  IS-leider ernstig gewond, jammer dat hij nog niet op de schoot van de pedofiel Allah zit, dan maar de hoop koesteren dat zijn halve smoel door een bom fragment versplinterd is.

  Like

 10. koloth zegt:

  Het wordt zo verwarrend hé.
  De V.S. steunen IS, maar ze bombarderen ze ook.
  Wie weet er het fijne van ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Niemand. Dat komt ervan als je een verkapte moslim het Witte Huis binnen haalt.

   Like

  • Maria zegt:

   @Koloth
   trust me, de Russen weten het fijne ervan tot in detail, zij hebben dit reeds meegemaakt toen VS Al Qaida oprichten met de moehadjendin in afghanistan en de Russen in een hinderlaag lokten daar in afghanistan!! kijk zelf!!!

   How Zbigniew Brzezinski created Al-Qaeda and Taliban. ism met de CIA

   Like

 11. vanhetgoor zegt:

  Ik hoop dat hij snel herstelt! (lachend gezichtje)

  Ik hoop ècht dat hij herstelt en dat hij dan wéér geraakt wordt, en opnieuw herstelt en wonderwel weer geraakt wordt, etc. etc. etc. Ik hoop dat hij wedergeboren wordt en dan weer sneuvelt. Ik hoop dat hij re-incarneert en dan weer wordt afgeslacht. En als hij dood en begraven is en als hij ligt te rotten in de hel dan zal ik geld betalen voor een seance om hem terug te halen.

  Als hij uiteindelijk zijn allerlaatste rustplaats heeft gevonden die de diepste krochten van de Hades dan sturen we een grote groep jihad strijders naar de hel, maar dan met traag-ontstekend dynamiet. Op die manier wordt hij dan de hel uit-gebombardeed, en als de hel dan plat ligt en als dan weer alle jihad-stijders in de hel zitten dan moet die hel opnieuw worden gebombardeerd, en opnieuw en opnieuw en opnieuw! (elke overeenkomst met de belevenissen van Itchy and Scratchy is louter toevallig)

  zie http://www.google.nl/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3Da76cFdO1btk&sa=U&ei=3VRfVN6_LsOBPcDqgcAO&ved=0CBUQtwIwAA&sig2=zHAKhEbn7hIQbR-fce4BaA&usg=AFQjCNHy39YW0sEkxfQXGyVy7qtZT3JTMw

  Like

 12. Jean zegt:

  Ik hoop dat die vuile pedofiel reeds bij zijn 72 maagden is, ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
  Hopelijk nog velen met hem want hoe minder vuiligheid op deze aardbodem hoe beter voor deze wereld.

  Like

 13. Hijfoezer zegt:

  Aboe Bakker al-Baguette, vanaf nu beter bekend als stokbrood met filet americain.
  😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s