Hoe veilig is Nederland? Wie garandeert ónze veiligheid?

Screenshot_66

Agenten op het Binnenhof. De beveiliging in de Tweede Kamer is dinsdag aangescherpt. Het gaat om een voorzorgsmaatregel.

(Door: Martha N.)

Veiligheid Tweede Kamer aangescherpt. Zijn de ministers bang en waarvoor? Honderd agenten extra per week moeten de Kamer beschermen tegen aanslagen door mensen die zij zelf in ons land hebben toegelaten. Agenten die zij onttrekken aan de gemeenschap, want uiteraard gaat dit opnieuw ten koste van de burgers! Immers, kunnen wij die honderd agenten, die het dagelijkse leven van ons, de Nederlandse burgers, zouden moeten beschermen, wel missen? Er is al een groot tekort. Nee, er is niets aan de hand zeggen onze ministers. Is dat zo? In ieder geval zijn ze bang voor hun eigen hachje, de burger zoekt het maar uit. Wanneer er straks een aanslag op burgers gepleegd wordt, staan de ministers goed beveilig in een zwart pak holle woorden van medelijden te betuigen aan de nabestaanden.

Een extra bescherming van honderd man politie voor Kamerleden, wie hoorde hier vroeger over? Nederland was redelijk veilig, totdat er allerlei gezellige kleurige culturen binnen werden gehaald en de EU de toevloed van z.g. vluchtelingen en wat een burger in eigen land mag en niet mag, ging regelen. Hierbij geholpen door ’s lands eigen enthousiaste ministers, die beter zouden moeten weten. Onze regeerders hebben voor hun functies nooit een opleiding gehad, zoals het zou moeten zijn, maar er is één ding waar ze wel verstand van hebben: ze zijn niet vies van een vet betaalde baan. Brussel lonkt en als ik maar braaf doe wat Brussel eist, dan zal ik ooit een dikke baan binnenhalen. Wat kan hen eigen mensen schelen en het land waar straks alleen een zwarte regenboog is te vinden?

Met deze wortel voor de neus en het misbruiken van macht (macht over een hele bevolking hebben geeft ze een kick) bij het doordrukken van wat ZIJ willen, tegen de wil van de bevolking in, is ons Nederland verworden tot één grote poel van allerlei buitenlanders die hier de wet uitmaken! Daarbij zijn de sociale voorzieningen, die zeer behoorlijk waren, totaal afgebroken. Juist: “De Nederlandse burger zoekt het maar uit!”

Extra bescherming voor de “Kamer”. Oh nee, er niets aan de hand, maar waarom dan deze extra beveiliging? Te lezen in het AD van deze morgen, 12 november. Agenten uit Friesland en andere delen van het land beveiligen de Tweede Kamer. De Haagse politie-eenheid heeft zelf te weinig mankracht om te voldoen aan de verscherpte veiligheidsmaatregelen aan het Binnenhof. Politiewoordvoerder Monique Matze bevestigt dat Den Haag agenten tekort komt sinds de beveiliging van de Eerste en Tweede Kamer is opgevoerd. ‘Daarom wordt de capaciteit aangevuld uit andere delen van het land.’

Volgens een bron bij de politie gaat het om zo’n honderd agenten per week (extra), die van buiten de Haagse regio komen om het parlement te bewaken. Sinds vorige maand wordt het Binnenhof extra streng beveiligd. Alle bezoekers moeten door een scanner lopen en de ingangen worden bewaakt door agenten. Voor deze extra maatregelen is geen directe dreiging, zo liet de Kamer eerder weten.

Tja mensen, de Kamerleden worden zodanig bedreigd door gezellige nieuwkomers, onze “Regenboog” mensen en landen die tegen ons zijn vanwege het niet aanbidden van de Profeet, dat zij extra bewaking nodig hebben. We kunnen dan ook rustig aannemen dat niet alleen de “Kamer bedreigd wordt”, maar dat er voor ons, de Nederlandse burgers ook bedreiging is in de vorm van aanslagen. Brussel ligt hier echt niet wakker van, wij moeten en zullen doorgaan met allerlei vreemdelingen binnen te halen. Straks moeten de burgers, die in een wat groter huis wonen, z.g. “vluchtelingen” verplicht opnemen. Hier is al over gesproken. En het gaat maar door! Het doodstille dorpje Rijs met 187 inwoners in het glooiende Friese Gaasterland krijgt 500 Somalische qatkauwers, Syrische oorlogstraumaten en overige subsaharaanse gelukszoekers in de maag gesplitst. Uiteraard wordt hiertegen geprotesteerd, want wat je daar binnenkrijgt? Somaliërs staan bekend om piraterij en meedogenloosheid, Syriërs met een oorlogstrauma? Wie zegt niet, dat deze mensen anderen een trauma hebben bezorgd, gemoord hebben? Al deze mannen hebben bijna allemaal hun vrouwen en kinderen achtergelaten! Maar geen nood, eenmaal hier mogen ze straks overkomen!

Bedankt PvdA. Bedankt Kamerleden, Bedankt Europa en “Bedankt schaapachtige bevolking van Nederland” die nog steeds op dezelfde gevestigde partijen stemt!

Protesteren heeft geen zin. Onze regering, als handlanger van Brussel, trekt zich hier niets van aan. Zichzelf beschermen ze goed. Honderd EXTRA agenten per week.

Al die kleurige zielige vluchtelingen die hier binnenkomen, laat ik het voorzichtig zeggen, kunnen morgen onze vijand zijn (als ze het al niet zijn, want je weet niet wie je binnenhaalt). Wat de moslims met je nek doen is nu toch wel bekend, dacht ik.

Gaat Nederland opnieuw voor deze regering kiezen? Misschien wordt Pechtold nog onze minister-president. Ik begrijp niet dat zijn partij zo hoog geklommen is in de peilingen. Dat belooft opnieuw niets goeds.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Desinformatie, Elite, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Hoe veilig is Nederland? Wie garandeert ónze veiligheid?

 1. Natuuuuurlijk:zij vinden zichzelf belangrijker en kostbaarder dan het volk dat zij uitknijpen!Wij worden niet beveiligd!Ja,soms,voor de schijn.Maar doorgaans niet!En zij zijn de enigen,met het koninklijk rapalje,dat op tijd vlucht,en daar ook de gelegenheid voor krijgt,met een dikke bankrekening!Wij?Wij hebben het nakijken en moeten maar zien hoe we ons redden!

  Like

  • Martha N zegt:

   Het schijnt niet door te dringen HOE de Islam is. Schoolkinderen van Nederlandse afkomst zouden verplicht les moeten krijgen in het leren van: WAT de Koran leert. En niet een gematigde versie ervan, maar de presiese en juiste bedoeling!

   Like

 2. Sjaak zegt:

  Een ding is wat nog wel licht aan het einde van de tunnel laat zien !
  HET INTERNET !
  DAT WAAR DE HELE LINKSE LANDVERRADERS
  EEN BLOEDHEKEL AAN HEBBEN OMDAT
  DE BURGER VAN 2014 NIET MEER DE BURGER VAN 1990 IS !
  ALLES WAT JULLIE RATTEN ONS AANDOEN EN WAT NOG
  KOMT IS MET LIFESTREAM EN PROTOKOLLEN VASTGELEGD
  OM JULLIE BIJ DAG X HET TOT EN MET DE LAATSTE MUNT
  TERUG TE LATEN BETALEN !
  DEZE DAG KOMT SNELLER ALS JULLIE DENKEN !
  EU-MAYDAY !

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Het loopt ze gewoon dun door de broek vanwege de gebeurtenissen in Canada.

  Like

 4. Jantje Beton zegt:

  Marta misschien is het tijd om dit te aanschaffen.

  De politie uit friesland moet het binnenhof beschermen, wie beschermt de friezen dan!!

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  De politie uit andere denle van hegt land zullen niet in de ´hotelpolitiecel´ slapen. Kosten?

  Niet zichtbare kosten: de minder beschermde bevolking in delen van het land waar de reeds onderbezette politie nog onbezetterd zijn.

  Vandaag of morgen wordt meer politie ingezet om CvK, GS, GD en gemeentehuizen te beschermen. Ambtenaren en politici beschermd en de burger een onbewakend doel.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Laten ze maar stalen hekken plaatsen bij alle ingangen naar het Binnenhof. Dan houden wij onze agenten op straat. Onze eigen burgers zijn niets minder dan onze politici, en verdienen exact dezelfde bescherming!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   12 november 2014 om 16:16
   ……….en verdienen exact dezelfde bescherming!…………………………

   Wij – de burgers – verdienen betere bescherming want wij betalen ervoor.
   Politici betalen hun bescherming van het geld dat ze van de burger gestolen hebben.

   Ik vind het een schande dat politici en co alles mogen inzetten, tot wapens toe , om zichzelf te beschermen tegen de gevaarlijke gekken die zij hier hebben binnengelaten en dat de burger zich niet mag beschermen tegen diezelfde gevaarlijke gekken waartegen de de politici zich beschermen.

   Like

 7. Martha N zegt:

  Foei Jantje Beton, een Nederlander die zich wil verdedigen… DAT mag niet hoor.

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Hoe veilig is Nederland? Wie garandeert ónze veiligheid? Garantie op veiligheid duurt tot om de hoek, de nationale politie kampt met verschillende problemen zoals een chronisch geldgebrek, enorme, hele dure IT problemen en een hoog ziekte verzuim. Deze problemen gaan ten koste van de veiligheid, dus dat wil niet zeggen wanneer deze problemen opgelost zouden worden dat men van veiligheid verzekert is, niets is minder waar. Men moet gewoon afwachten wanneer de eerste ongeregeldheden zich aandienen door het moslimtuig en het staat te gebeuren er is geen ontkomen aan. ook met de Europarlementsverkiezingen heeft men al woorden van kritiek gehoord nee dacht het niet.

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Martha N. ik kan het alleen volledig met U eens zijn. De huichelaars van politici, van “links- tot rechts”, zorgen GOED voor ZICHZELF. En WIJ geboren Nederlanders, WIJ kunnen barsten van dat vuile verraderszooitje in Den Haag. Buiten de PVV dan!

  Like

 10. JCC zegt:

  Hoe krijg je zo’n apparaat het makkelijkst in huis? Van de wet in NL mag je je eigenlijk nauwelijks beschermen. Via de VS kan het lukken maar kloothommels douane kunnen makkelijk onderscheppen – tja dan maar criminelen inschakelen evt voor een Desert Eagle.

  Like

  • Tempelier zegt:

   JCC , de Unie wil toch graag die open grenzen, nou wat let je een ritje naar het Oosten. Via de VS kun je vergeten, Big Brother is watching you . Ook via de krochten van het internet kunt u vergeten.

   Like

   • JCC zegt:

    Goed idee – ga over niet al te lange tijd even naar Hongarije, land van een van mijn voorvaderen. Het land is nog redelijk vrij van de Halve Maan en wil dat graag zo houden. Heb al een zwaard in huis, Spaanse makelij.

    Like

   • Jantje Beton zegt:

    Als ik het goed heeft dan had bobzelf nog wat in de aanbieding,hij is er stil hier

    Like

 11. Kraftavilqa zegt:

  “Wie garandeert ónze veiligheid?” Een particuliere beveiliger voor wie het kan betalen.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Wij kunnen barsten ! De overheid heeft schijt aan onze veiligheid !!

  Like

 13. wouteenhoorn zegt:

  Ik begrijp eigenlijk niet waarom ze bang ziin. Als er mensen in gevaar zijn het de leden van de PVV en wat uitzonderingen end daar zullen ze zich waarschijnlijk niet druk over maken. De rest wordt aanbeden door die idioten. Maar ja je moet doen alsof natuurlijk.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ze zijn daar op het Binnenhof nogal bang?!
  Leg eens uit, dames en heren, waarvóór jullie zo bang zijn?

  Heeft het misschien iets te maken met de islamieten die JULLIE massaal hebben geïmporteerd en die WIJ moeten onderhouden?
  Jullie weten ook niet meer hoe jullie dat tuig uit dit land moeten krijgen hè?
  Het IS me toch wat als je Brussel te vriend wilt houden met het oog op een toekomstig luizenbaantje?
  Daar verraden jullie de hardwerkende belastingbetalers natuurlijk heel graag voor!

  Like

 15. alidas1 zegt:

  Niks extra beveiligen ze hebben het zelf in de hand gewerkt en nog .
  Moeten ze het zelf ook maar ondervinden de burgers ondervinden het dagelijks
  Die krijgen ook geen beveiliging zie je maar weer aan die juwelier die zijn zaak moet sluiten wegens overvallen.
  Maar vluchten kunnen jullie ook niet meer want jullie worden in de gaten gehouden.

  Like

 16. Pingback: Wie garandeert ónze veiligheid? 100 extra agenten ingevlogen om Rutte te beschermen | JDreport.com

 17. cees zegt:

  het word tijd dat wilders eens vier jaar aan de macht komt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s