Obama: “Russische agressie een gevaar voor de wereld.”

Screenshot_52

Vladimir Poetin arriveert op de G20-top in het Australische Brisbane

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Op de G20-top in het Australische Brisbane begint het grote “Poetin-bashing”. De Amerikaanse president Obama zei dat de “Russische agressie” in de Oekraïne een “gevaar voor de wereld” zou vormen. De EU dreigt met scherpere sancties. De Russische president krijgt ondertussen ondersteuning van de andere BRICS-landen.

De EU dreigt Rusland met het oog op het nog steeds smeulende Oekraïne-conflict met nieuwe strafmaatregelen. De Europese staats- en regeringschefs ontmoeten morgen de Amerikaanse president Barack Obama om de verdere handelwijze wat betreft sancties te bespreken. Dat zei de voorzitter van de Europese Raad, Herman Van Rompuy. Hij riep de Russische leiding rondom Vladimir Poetin ertoe op een einde te maken aan de wapenleveranties en versterking uit Rusland voor de separatisten in de Oost-Oekraïne. Dat de volksmilities echter in de eerste plaats wapens gebruiken uit de vele wapendepots van het Oekraïense leger op hun territorium, die bij voorkeur wapens van Russische makelij gebruiken, schijnt de westerse aanklagers ontgaan te zijn.

VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon zei dat dit in het hart van Europa een crisis zou zijn zoals ten tijde van de Koude Oorlog, die de wereldvrede en de economie zou bedreigen. Ook de Amerikaanse president Barack Obama benadrukte dat de “Russische agressie” in het land een “bedreiging voor de wereldvrede” zou zijn. Dit zou bijvoorbeeld te zien zijn geweest bij het vreselijke neerschieten van het Maleisische passagiersvliegtuig MH17 in juli in de Oost-Oekraïne. De separatistische volksmilities en de Oekraïense regering beschuldigen elkaar ervan voor het neerhalen van het vliegtuig verantwoordelijk te zijn, waarbij alle 298 mensen aan boord om het leven kwamen. Nog steeds zijn er geen duidelijke bewijzen wie schuldig is aan het tragische ongeluk, desondanks verwijt de westerse wereld Rusland en de volksmilities de aanstichters van het neerhalen te zijn. Als je jezelf afvraagt wie er baat bij het neerhalen van het vliegtuig heeft, dan wordt duidelijk dat dit de beschuldigden niet zijn.

Rusland ontkende de Amerikaanse kritieken wees de beschuldigingen van de hand de schuldige te zijn van de jongste militaire escalatie in de Oekraïne en de rebellen met wapens te ondersteunen. “Daar hebben wij niets mee te maken”, zei de buitenlandadviseur van Poetin. Vladimir Poetin zou tijdens een ontmoeting met de groep drempellanden, BRICS, overigens ondersteuning hebben gekregen. De BRICS-partners zouden hebben verklaard dat de westerse sancties illegaal zijn, de VN-regels schenden en schade toebrengen aan het economische herstel in de wereld, voegde hij er aan toe. Ook zei hij dat de Russische zijde in deze kring het thema Oekraïne zelf niet ter tafel gebracht zou hebben.

Gezien de nog steeds geuite verwijten en beschuldigingen tegenover Rusland moet echter worden vastgesteld dat de algemeen geldende juridische regel, volgens welke iemand net zo lang onschuldig is tot diens schuld werd bewezen, voor Rusland en de volksmilities niet geldt. De westerse beulen uit de politiek en de media eisen van de aangeklaagden bewijzen voor hun onschuld in plaats van zelf met bewijzen te komen voor hun schuld. Tegelijkertijd durft Obama, de president van de grootste terroristische handelende natie ter wereld, Rusland een “bedreiging voor de wereld” te noemen. Dat de VS en diens NAVO-bondgenoten tegen het volkerenrecht in complete landen verwoesten en naar believen “regime-changes” doorvoeren, telt blijkbaar niet.

Update: Poetin wil eerder weg bij G20 na felle kritiek om Oekraïne

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Oekraïne, Rotzakken, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

59 reacties op Obama: “Russische agressie een gevaar voor de wereld.”

  1. Aegolius cs zegt:

    Poetin eerder weg bij G20

    President Poetin vertrekt voortijdig bij de G20-top in Australië. Hij doet dat omdat andere leiders hem in Brisbane hebben bekritiseerd om zijn opstelling in de kwestie-Oekraïne.
    Hij had voor morgen nog een afspraak staan, maar die zegt hij af en dan gaat hij terug naar Moskou, zeggen leden uit de Russische delegatie in Australië.

    President Obama noemde op de G20-top de houding van Rusland in het Oekraïne-conflict “een gevaar voor de wereld”. De Canadese premier Harper zei tijdens het handen schudden tegen Poetin dat hij weg moet uit Oekraïne…….

    http://nos.nl/artikel/721753-poetin-eerder-weg-bij-g20.html

    Vreemd fenomeen: schoolpesten en shooting. Waar je ook komt op enig school als VN of G20 neemt het pesten iedermaal een aanvang tot……. het niet langer locaal school-shooting blijkt te zijn, maar wij internationaal op het wereldschoolplein de klos zullen zijn.

    Like

  2. aquarius4422 zegt:

    De grootste bedreiging voor de wereldvrede is Obama en de ongekozen technocraten van de EU.
    Zij hebben de problemen in Oekraïne veroorzaakt door een fascistische junta aan de macht te helpen.

    Like

  3. Aegolius cs zegt:

    Poetins adviseur uit oorlogstaal

    http://nos.nl/artikel/720418-poetins-adviseur-uit-oorlogstaal.html

    Zo iemand klets maar wat uit zijn nek, nietwaar?! En dat in het vrije Rusland?

    Like

  4. Jantje Beton zegt:

    Poetin zou eigenlijk gesteend moeten worden door jan met de pet uit heel europa, weet wat voor export daar naar toe gaat uit europa, waar bemoeit die Obama zich mee kijk naar je eigen verleden naar de landen die je inviel waar niks zat. TJA het zwarte goud.

    Like

  5. Benesha zegt:

    Waarom is een piepklein deel in het Oosten van Oekraiëne voor de schurkenregering van Obommer en zijn Europese kornuiten zo belangrijk dat ze er een atoomoorlog willen voor riskeren? Op hun pikt getrapt omdat er een deel van een feitelijk geannexeerde staat hun middenvinger opsteekt naar deze dictators? Zou het misschien andere gebieden in het Westerse Rijk op ideeën kunnen brengen?

    Like

    • louis-portugal zegt:

      Benesha die atoomoorlog komt er niet omdat Putin veeeeeeel te ontwikkeld is voor zoiets.

      Like

      • Fred zegt:

        Anderzijds, wanneer Iran die atoombom verkrijgt door het laksisme van president Bollocks Insane Ebola, zou die atoomorlog er wel eens kunnen komen.

        Like

    • Willie zegt:

      Benesha , waarom ??? Omdat de westerse wereld heel Rusland wil omsingelen met nuclear WARHEADS ,gericht op Moskou , DAAROM hebben zij de omliggende landen nodig , en als schoothondjes trappen die daar in

      Like

  6. bobzelf zegt:

    Dus de volkomen “”betrouwbare “” islambombama ,??????????????
    de man ,de leider van een volkomen failliet land ,
    de man die de geldpersen naar Alaska heeft laten overbrengen ,
    om ze niet zo warm re laten worden dat ze ontploffen.
    De man van een land, die de laatste 200 jaar, 220 oorrlogen is begonnen
    De leider die in de navolgende landen zulk goed werk heeft laten verichten,
    dat overal ter wereld standbeelden voor deze kanjer .zijn opgericht
    voor de welvaart , de geweldige rustbrengene structuur en !!!!

    NATUURLIJK NIET TE VERGETEN , DE VOLLEDIGE DEMOCRATIE HEEFT GEBRACHT ,

    DE STEM VAN HET VOLK !!!

    De volgende landen ,danken deze kanjer, deze pleuris islam figuur !! o.a.

    Vietnam , Korea , Afghanistan Yoegoslavie ,Irak , Egypte, Lybie , en laatst nog Ukrain

    Deze mafkees , de man van de onweerlegbare bewijzen van 17 juli, maar ze nu nergens meer kan vinden, want helaas was er op het moment supremen, NET GEEN !!!
    SATELIET boven de crash plaats , jammer, toevallig niet !!

    ook is het antwoord geven aan Putin over het verdwijnen van de vluchtgegevens , zelfs na 121 dagen nog steeds erg moeilijk ,
    tevens wordt na 121 dagen nog steeds gewacht op het antwoord wat de 2 ukraine gevechtsvliegtuigen daar deden , tijdens de Crash onder en achter de MH=17 .

    Deze Islam mafkees, beschuldigt dus de momenteel grootste leider in deze werlek, zonder ook maar 1 centje dan wel splinter aan bewijs ,

    Dus Islamobama, die jaarlijks aan iedere rebellenleider, van af de Mujuhadien , de taliban
    de rebellen in Syrie , het maakt hem geen fuck uit , 68.000 miljoen aan wapens aan dit gajus doorlevert ,zonder met 1 oog te knipperen .

    Deze paardenlul , heeft geen idee, dat er 55 +/- wapenfabrieken staan , in Oost+Ukraine
    dus dan zal Putin ze wel geleverd hebben !!

    Dus zonder ook maar 1 grammetje bewijs, is er vanaf 22 minuten na de Crash , over heel de wereld geroepen ,
    PUTIN DID IT, PUTIN DID IT !!

    Dus als er iemand aan mij vraagt , WAAROM NEEMT U HET OP VOOR EEN KGB AGENT ?

    en dat is U allen nu nog niet duidelijk !!!

    Dan zou ik zeggen , welterusten, loop lekker achter USA/EU aan , rechtdoor het moeras in ,
    terug naar 1930 , Uw kinderen nooit geen vast werk, als ze ooit al werk zullen krijgen ,
    en dan later op de stoep van uw krot , dan wel bouwval zachtjes zeggen tegen uw kinderen ,
    WAAROM HEBBEN WE IN JEZUSNAAM DIT LATEN GEBEUREN !!

    U wordt geregeerd , door ongekozen, Bilderberg figuren , een Maoist baroso die net opgepleurd is, helemaal afgevuld van uw centjes .
    Er loopt een dikke klootzak, kratjes bier te halen na al zijn leugens over Ukraine
    voor 27.000 euro per maand .

    En U bent schijnbaar aan het wachten tot dit vanzelf overgaat ??

    Mijn kalshnikov hangt hier aan de kapstok hoor,

    dikke kus en huggie

    bob

    Like

    • louis-portugal zegt:

      Bob je gaat er weer even rigoreus tegenaan maar ik ben het helemaal met jou eens.

      Like

    • sam zegt:

      Voor één keer ben ik 100% met je eens. Even terzijde, ik wil ook wel een Kalasnikov aan mij kapstok hebben hangen. Zal één van deze dagen ook eens naar Oekraïne dienen te gaan. Maar ik zal wachten dat de zomer terug begint. Hetgeen Putin trouwens ook doet, de Russische beer is net aan wakker worden, de winter komt eraan. Even de gaskraan ietsjes dichter draaien en wat gaat DAN onze nieuwe fuhrer Angela Merkel gaan zeggen. Nog meer boycot maatregelen waarschijnlijk, van dommigheid gesproken.
      Ik begrijp alleen niet waarom Putin nog naar een G20 top wil, Van Rompuy wat die daar uitspookte gaat erbij mij niet in. De EU is geen G20 “land”.

      Like

      • bobzelf zegt:

        beste Sam,
        Je hoeft het niet met mij eens te zijn ,
        maar zeg dan wat jij vindt , of hoe het anders moet of kan ,

        Discussies met andere mensen ,daar steek je altijd wat van op ,
        en niemand hoeft die discussie te winnen .

        Het is n.l. geen wedstrijd !!

        het is gewoon proberen anderen jou insteek te laten zien ,

        Want , met jou, VOOR 1 KEER BEN IK HET MET JE EENS ,???????

        DAAR KAN IK NIKS MEE !!

        gr. bob

        Like

    • Sylvia zegt:

      Heb op dit moment ook meer vertrouwende op de relaxte Russische reacties, dan het oorloghitsende EU en vriendjes. Sancties die onze economie slopen. Stomme Telegraaf die eventuele satelietbeelden direct als nep afdoen. Liever de Russen dan IS en aanverwanten.

      Like

    • Igor zegt:

      Beste Bob,
      Zoals altijd, geef jij de situatie daar goed weer. Jij zegt hetzelfde als mijn kennissen-vrienden en familiekring in West!! (Kovel e.o.), Noord!!(Chernigov e.o.) Midden!! (Kiev e.o.) Oekraïne. Hoe Oost erover denkt, weten wij wel.
      En Bob, het zijn niet alleen die wapenfabrieken in Oost, maar ook alle wapen depots van het Oekraïense leger met, surprise!!, alleen Russische wapens.
      Laten ze toch eens met bewijzen komen, dat Rusland wapens stuurt naar die seperatisten.
      Die choco boer fantaseert er maar op los, doel?? De nodige miljarden binnen te harken voor hemzelf en zijn fascistische regering.
      En hij bevind zich in hetzelfde leugenachtige vaarwater als de grootste leugenaar die de wereld ooit heeft voortgebracht, de moslim Obama en daarnaast de vele on- en gekozenen van de EU, Frau Antje Merkel voorop.
      Do Svidanja Bob en sterkte

      Tvoi Igor

      Like

  7. Obama is zelf een van de grootste gevaren voor de wereld;gelukkig zien ze dat in Amerika nu ook in!

    Like

  8. koddebeier zegt:

    Nee het grootste gevaar komt uit de hoek van de moslim Obama die de sukkels van de Europese Unie opstookt tegen Poetin. Tevens doen de oorlogszuchtige generaaltjes van de NAVO ook nog een duit in het zakje door iedere keer te gillen dat de Russen Oekraïne binnentrekken.
    Waarschijnlijk wordt het door al het gezeik een koude winter………zonder gas !!!

    Like

  9. Tom Hendrix. zegt:

    Ga voor een groot deel mee met de vorige reacties. Ik wil rustig reageren, maar dat wordt voor mij steeds lastiger. Hoe durft deze FRAUDEUR, RENEGAAT, MOSLIMLIKKER, VERRADER het LEF te hebben, om Putin zwart te maken. Deze RODE MUZELMAN, deze gore klootzak, wenst een oorlog te beginnen, gewoon vanwege het feit dat de USA, volkomen failliet zijn. En de vieze verraderskliek- te weten de EUSSR, met FERKEL MERKEL voorop, likken de aars van deze BANDIET. Kots EUSSR en USA!

    Like

  10. louis-portugal zegt:

    Sorry dat ik er geen zin in heb om een lang verhaal te schrijven, maar ik wil toch kwijt dat ik me immens erger aan dat Putin bashen.
    Volgens mij is het nog altijd Kiew die aanviellen tegen hun onwelgevallige donbassers.
    Bij DDS lijkt het wel of ze dat op de redactie afgesproken hebben.
    Getverdemme dacht ik buiten Bert, hier dus, nog een andere sites te hebben om mijn mening te geven zit ik daar ook al tegen een stel Putinbashers te schrijven.
    O.K. er zijn gelukkig nog een paar positieve sites.
    Dacht ik dat ik het zo onderdehand gehad had, komt die domme TRUT van gaypride HENNIS ook vertellen over haar irritaities over het gedrag van Putin.
    Obama had al bij een australische universiteit al verteld dat Putin een gevaar voor de wereld is, zoals hij destijds, zo blijkt achteraf, deed over Mubarak in Egypte.
    Waar moet dat toch naartoe????????????????????????????????????

    Like

  11. louis-portugal zegt:

    Sorry, toen ik mijn reactie schreef stond er nog geen enkele.
    Geen verwijt Bert.
    Ik zat me al de hele tijd af te vragen wanneer Putin zou vertrekken gezien de hetze tegen hem.

    Like

    • Sylvia zegt:

      Is het jullie ook niet opgevallen dat telkens al er onderzoek wordt aangekondigd voor de wrakstukken van het vliegtuig, de oorlog weer oplaait? Voor de zoveelste keer. Regering in Kiev heeft echt wel wat te verbergen…

      Like

  12. Henk.V zegt:

    Het lijkt mij toe dat het juist het Westen (Obama’s Verenigde Staten en de EU) is die aan oorlog ophitsing doet.

    De EU koestert de imperialistisch droom om een groot rijk te realiseren dat tot aan de Russische grens reikt.Daarom heeft ”Brussel” – in het kader van die grootheidswaanzin- zich ongevraagd met de binnenlandse problemen van de Oekraïne bemoeid! Vertegenwoordigers van de EU doken plotseling in Kiev op en spraken daar -staande voor een grote menigte- opruiende taal, zonder dat men zich realiseerde met welke krachten men zich in dat land zich verbond!
    Nog steeds is het niet ondubbelzinnig duidelijk wie de opdracht heeft gegeven het verkeersvliegtuig boven de Oekraïne neer te halen, maar het leek strategisch zinnig de schuld alvast bij de Russische staat te leggen, omdat in dat geval de EU het morele recht zou krijgen zich te verbinden met nationalistische krachten de de voormalige sovjet deelrepubliek.Een toekomstige lidstaat heeft recht op hulp.. ja,ja.Zo gaat dat.

    Bij dit heilloze pokerspel sloot de verkrachter van de Joods- christelijke en humanistische Amerikaanse identiteit, Obama, zich graag aan.. Zijn steeds duidelijker wordende islamiserende agenda roept zowel in de Verenigde Staten als bij Amerika’s toegewijde bondgenoot, Israël, steeds meer afkeer op, want de man die de zwartste bladzijde uit de Amerikaanse politiek schrijft, had graag de Joden in Israël opgeofferd voor een ”allesomvattende vrede” in het Midden Oosten door Palestina legaal te verklaren, het land dat Israël wil vernietigen en de Joden decimeren!
    Door steun te bieden aan de navolgers van de Holocaust bescherm je de Joden het beste, moet Obama en zijn adviseurskliek hebben gedacht.

    Dit besef dringt langzaam tot de Amerikaanse bevolking door.Daarom strafte men in de tussen verkiezingen Obama’s partij af.
    Dus is Obama’s laatste redmiddel een groot, afleidend conflict met Rusland.Een waar geschenk uit de hel.

    Putin is geen vriendelijke padvinder, maar als het Westen verstandig is verklaart het zich solidair met een land dat onder de nazi aanvallen gruwelijk heeft geleden: Rusland.
    De Russen hebben vrede nodig,en is zeker NIET op oorlog uit en wij evenmin!
    Zeker nu ons leger ,onder de supervisie van een niet bepaald competente bewindsvrouw, zich van zeer belangrijke wapensystemen heeft ontdaan.
    Militair bezien heeft ons land er na de Tweede Wereldoorlog er zelden zo zwak voorgestaan.

    Like

    • bobzelf zegt:

      als ik u zo lees ,
      krijg ik een heerlijk gevoel !!!
      we staan dus niet alleen !!!!
      dus dank voor uw geweldige reactie !!!

      hug bob

      Like

      • Henk.V zegt:

        Dank je, Bob, ik geloof ook niet dat het merendeel van de Nederlanders anti- Rusland zijn.Waarom zou men ook? Daar is geen aanleiding toe immers.En hoe lang bestaan er al niet belangrijke handelsbetrekkingen met dat immense land? Rusland behoort beslist tot de groep van bevriende naties.

        Het gestook komt vanuit de hoeken die ik al noemde , de EU en de Obama kliek.en daarbij houden de spanning veroorzakende partijen hun eigen agenda aan.

        Het absurde is dat de EU zich graag bovenal graag mag presenteren als een gemeenschap die de vrede in Europa bevorderd heeft.

        Ja, dat zien we.Er is geen organisatie die de wensen van de eigen bevolkingen zo volkomen aan de laars lapt en ons overlaadt met controles en ons berooft van onze welvaart, eigen identiteit, door gedwongen import van massa’s niet-westerse lieden en die ons gestaag berooft van van de meest essentiële vrijheden..
        Onder zo’n dictatoriale organisatie wil ik persoonlijk niet leven.

        Het is hier al eerder opgemerkt: van die EU moeten wij ons beslist zien los te maken, opdat we naderhand met allerlei vrije landen kunnen gaan samenwerken. En zeker behoort een goede band met de Russen hoog op de agenda te staan.

        Like

    • bobzelf zegt:

      Heerlijk toch , als je als beste wereldleider van dit moment
      dus de machtigste persoon ter wereld bent ,

      gewoon effe je middelvinger op gaan steken tijdens de G=20

      EN JE VLOOT EFFE LANGS LAAT VAREN !! WHAHAHAHAHA

      LOVE THIS MAN, GENIALE SCHAKER !! DAN WEL POKER SPELER !!

      tegen die Austalische kangaroo lul !!!

      de man die na 22 minuten riep , op 22.000 km afstand ,

      PUTIN DID IT , PUTIN DID IT !!!

      JE ZOU HAAST DENKEN , DAT ZE AL WISTEN DAT DAT VLIEGTUIG NEERGESCHOTEN ZOU WORDEN !!!!

      NOU , als je effe , googled ; operatie NORTHWOODS CUBA !!!!! doe nou effe !!!!!!
      DAN ZIET U MET UW EIGEN OGEN, DAT DE USA DUS
      AL EEUWEN GEWOON EEN DRAAIBOEK KLAAR HEBBEN LIGGEN , OM VLIEGTUIGEN NEER TE SCHIETEN ,

      DUS ALL TOGETHER NOG 1 X , PUTIN DID IT

      EN TOEN WAS ER KOFFIE

      LATEERRRRRRRRRRRRRRRRRRR

      BOB

      Like

  13. Theodoor zegt:

    Obama, er slechts 1 natie die op het wereldtoneel altijd zijn agressie toont. Obama daar draait u aan het stuur en niet Putin.

    Like

  14. joopklepzeiker zegt:

    Worden we straks bevrijd van het communisme door de russen en/of de chinezen, sambal bij ?

    Like

    • bobzelf zegt:

      Ja, pokeren op en heel hoog niveau !!!
      Ik vind dit wel leuk !!!
      Als EU/KIEV /USA wat roept en schrijft, , IS HET VOORPAGINA NIEUWS EN WORDT ALLES VOOR ZOETE KOEK AANGENOMEN !!
      ALS OME PUTIN WAT GEGEVENS LOSLAAT, EN LACHT OM ALLE EU/USA/KIEV LEUGENS ,WORDT ALLES IN TWIJFEL GETROKKEN , !!!!

      kijk ik dacht vroeger ook dat de Amerikanen onze redders waren , en dan krijg je zelf werkende hersens, en ga je kijken, en zoeken, en googlen en wat zie je dan ???

      Dan zie je dat de Russen al een flink jaartje zich de pleuris vochten , en bij elkaar zo’n 20 a 22 miljoen dode soldaten hadden , en de Amerikanen toen nog thuis uit hun neus zaten te vreten !!!

      Maar ja, toen bombardeerden de Japanners, met de vliegtuigen van mijn ouwe werkgever Mitsubishi , Pearl harbour, en toen gingen ze ook meedoen ,

      Dat ondertussen, de Russen ondanks miljoenen levens die verloren gingin , de duitsers als konijnen terug joegen naar HUN HEIMAT , NA DE BATTLE OF STALINGRAD EN KURSK , dat is Bob nooit verteld !!!

      En ook is Bob nooit verteld, dat de Amerikanen , D=day planden , omdat anders

      OME STALIN , GEWOON IN ROTTERDAM. BRUSSEL EN PARIJS HAD GESTAAN .

      DUS OOK NU EEN REDEN OM WAKKER TE WORDEN, STELLETJE MAFKEZEN

      WHAHAHAHAHAHA

      GR. BOB

      Like

  15. Peter Selie zegt:

    Niet Putin, maar Obama is duidelijk uit op oorlog, maar wel op andermans territorium!

    Like

  16. zrast zegt:

    En de EU zint op nieuwe sancties tegen Rusland. Gevaarlijke tijden, het “westen” zoekt de confrontatie met Putin, omdat ie niet meedoet met de new world order.Go Putin!!!

    Like

  17. Qvic zegt:

    Arrogante types zoals de leiders van de USA en de EU denken nog steeds dat zij altijd gelijk hebben en gelijk krijgen. De vele landen die ze in puin hebben geschoten met hun overmacht en met het gemak dat zij deze landen onder hun controle plaatsten, zijn ze steeds verder naast hun schoenen gaan lopen. Nu ze Oekraïne ook bij hun verzameling wilde toevoegen, stuiten ze nu tegen een weerstand aan, dat waren ze niet gewent. Uitgerekend dat kleine stukje Oekraïne waar nu net zoveel gas, kolen en ijzererts in de grond zit. Dit gebied was ooit een levensader van het land, dat willen ze niet missen. Daarbij zijn er al vele contracten voor dit gebied al afgesloten met de EU en de USA. Maar dat dit gebied zich over zelfbestuur heeft uitgeroepen en dat deze door Rusland erkent is. Heeft het westen een probleem en dat wordt niet met dank afgenomen door het westen. Ze kunnen als kleine kinderen niet tegen hun verlies en proberen nu met allerlei pesterijen toch hun gelijk te krijgen. Ik geef Putin groot gelijk dat hij eerder terug gaat, het heeft totaal geen enkel nut om met die verwaande leiders om de tafel gaan zitten. Die enkel hun eigen zienswijze er door willen drukken en niet meer redelijk en verstandig kunnen overleggen.

    Like

  18. Jean zegt:

    Op dit moment zit Europa en Amerika opgescheept met 2 gevaarlijke waanzinnige oorlogsstokers en dat is die natte dweil in Brussel en die zwarte moslim in dat witte huis.
    Niet Poetin is het gevaar maar wel die 2 laffe verraders van zeer laag allooi.

    Like

  19. Fred. zegt:

    Qvic en jean; helemaal eens wat jullie zeggen.
    Ook voor de anderen heel veel respect.
    We kunnen helaas alleen maar machteloos mopperen en ons ongenoegen hier kenbaar maken.
    En dat zal niets aan de situatie veranderen. Helaas.
    Gelukkig heeft Poetin ze nog wel allemaal op een rijtje.
    Anders zaten we allang in een kernoorlog die op Europees grondgebied word uitgevochten en waarbij Amerika zoveel mogelijk buiten schot blijft.
    Denken ze.
    Het zou ze nog wel eens kunnen tegenvallen als het zover is.
    Las dat er nog een Fred reageert maar natuurlijk ben ìk de enige echte.
    Groetjes.

    Like

  20. jantjeuitnl zegt:

    De VS gaat niet ver komen als ze Rusland aanvallen, als ik dit lees:
    http://www.voltairenet.org/article185860.html

    Like

    • Jantje Beton zegt:

      ‘Russische doorbraak MH17 is nep’

      MOSKOU –
      Rusland denkt het bewijs te hebben voor wat er is gebeurd met de rampvlucht MH17. Het vliegtuig zou zijn geraakt door een raket van een Oekraïense straaljager en niet door een boek-raketsysteem, verkondigde de Russische staatszender Channel One vrijdag. Maar niet lang daarna werd de authenticiteit van de beelden op internet al in twijfel getrokken.
      Op satellietbeelden is volgens Rusland te zien dat het gevechtsvliegtuig de MH17 achtervolgde en een raket afvuurde op de cockpit. De beelden zouden van een Britse of Amerikaanse spionagesatelliet zijn. Die werden precies uitgezonden op het moment dat de G20-top in Australië begon. De Oekraïnecrisis overschaduwde zaterdag de eerste dag van de top.
      Vlak na de uitzending opstond ophef op internet. Verschillende mensen beweerden dat de beelden nep waren, omdat bijvoorbeeld de belettering op het vliegtuig niet overeenkwam met die van een Maleisisch vliegtuig.

      Dit staat in de Telegraaf.

      Like

      • bobzelf zegt:

        Kijk , of dit de waarheid is ?? , tot nu toe , zijn de foto’s er !!
        recht voor ons neus ,

        EN WEER, ik herhaal en weer ,
        wordt er geroepen fake foto’s , want ????? ( HET IS DAARNA DOODSTIL )
        en dan blijft het stil , doodstil, bewijs dan dan de foto’s niet goed zijn, onecht
        gephotoshopt ,dan wel in elkaar gestoken .

        Nee roepen , Fake, en zonder enig onderzoek dit in de kranten gooien ,

        Nou Ukraine heeft met 2 gevechtsvliegtuigen die MH-17 neergeschoten , en zolang ze het tegendeel niet bewijzen , blijft dat zo

        OF HAdDEN ZE GEDACHT , EFFE ALS HET SNEEUWT , DIE KOGELGATEN DICHT TE PLAMUREN ???
        EN DIE TESTFILM VAN PUTIN WAARIN ZE MET MIG’S OP EEN OUD VLIEGTUIG SCHIETEN .VANUIT DE LUCHT, EN WAAR WE ALLEN “”PRECIES DEZELFDE GATEN KUNNEN WAARNEMEN, IS DUS OOK EEN SPROOKJE ??

        Dus vertel het maar aan Ome Bob ,

        laaateerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

        bob

        Like

  21. Theodoor zegt:

    Conclusie;
    De EU brengt niets anders dan ellende, weg met dat zooitje bureelratten.

    Like

  22. Jaantje zegt:

    Word tijd om ons te ontdoen van de wurgverdragen met de VS.
    Zal gevaarlijk zijn want wie niet met hun is word tot vijand verklaart.
    Zie Servië…

    Like

  23. Jaantje zegt:

    Als Obama weg is komt er een andere heel Amerika is in handen van de wapenleveranciers/fabrieken/chemie en de banken niet te vergeten(alles in 1kartel)en die positioneren de president.

    Like

Plaats een reactie