PvdA wil kinderbijslag op Antillen

Screenshot_105

VVD: ‘Sinterklaas is weer in het land?’

Gezinnen met lage inkomens in Caribisch Nederland moeten kinderbijslag krijgen, zodat kinderen daar niet de dupe worden van armoede. Het kabinet moet werk maken van het versterken van de kinderrechten op Bonaire, Saba en Sint Eustatius.

Die oproep doet PvdA-Kamerlid Roelof van Laar donderdag naar aanleiding van een Kinderrechtentop in Leiden, georganiseerd door onder meer Unicef.

Van Laar wijst erop dat de drie eilanden Nederlandse gemeenten zijn, maar de sociale voorzieningen zijn er een stuk minder dan in de rest van Nederland. Zo bestaat er geen kinderbijslag.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Krankzinnigheid, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op PvdA wil kinderbijslag op Antillen

  1. Martha N zegt:

    Ja, nu de moslims overstappen, zoeken ze nieuw stemvee

    Like

  2. We betalen al meer dan genoeg aan de hier verblijvende Antilianen,die als dank daar voor,ook nog rotzooi trappen!Verkoop die eilanden maar heel snel;scheelt weer een hap op de staatsschuld!Als je schulden hebt,ga je toch niet nog meer schulden maken?Tenminste niet als je je verstand gebruikt!Dan doe je toch alles om uit de schuld te komen,niet om deze nog maar eens te vergroten!Stomme ezels,bij de PvdA!

    Like

  3. Tistochwat zegt:

    “Gezinnen met lage inkomens in Caribisch Nederland moeten kinderbijslag krijgen, zodat kinderen daar niet de dupe worden van armoede.”

    Ik vind het veel belangrijker dat de kinderen van autochtonen in Nederland geen last krijgen van armoede; er zijn al te veel kinderen die bijv. nooit een dagje naar een pretpark kunnen.

    ““Sinterklaas is weer in het land!” spot VVD-Kamerlid Anne Mulder in een reactie.””

    Look who’s talking!

    Like

  4. Tom Hendrix. zegt:

    Ach, de VVD is aan het huichelen! Ze spelen zelf voor Sinterklaas, in het kabinet met de PvdA. Een cadeau van 642 miljoen Euro, voor de communisten in Brussel, dat is geen probleem voor de pseudo liberalen van de VVD.

    Like

  5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    EN WIJ ALWEER DOKKEN? Laten ze Potverdorie eerst de gezinnen in Nederland helpen, die massaal naar de voedselbank moeten omdat ze hun kinderen geen droog brood meer kunnen meegeven naar school! Nederland wordt geregeerd door een stelletje Geestesgestoorden!

    Like

  6. Gemelos zegt:

    Martha N, je haalt me de woorden uit de mond !!!!! Wat zijn ze toch listig !

    Like

  7. Allemaal van de VVD, PvdA en D66 opkrassen, met jullie diploma’ s van InHolland.
    Ze kunnen niet voor Nedereland opkomen en verkwanselen onze rechten!
    Tevens lopen ze met oogkleppen op, want ze zien de armoede in ons eigen land niet alleen elders.
    Wie in een anders tuintje wiet, ziet zijn eigen onkruid niet!

    Like

  8. Republikein zegt:

    Verrot met je rooie kop, ben misselijk, elke keer rood rood rood, banen banen banen!
    Welke banen dan sukkels?!!?
    Afschuwelijke berichten, o.a……
    http://www.destentor.nl/regio/apeldoorn/uwv-zet-werknemer-met-kanker-onder-druk-1.4627609

    Like

  9. D.DAY zegt:

    Gezien de mentaliteit die daar heerst zal de kinderbijslag een stimulans zijn om nog meer kinderen te fokken, die in vaderloze gezinnen opgroeien.

    Like

  10. hans zegt:

    O, ze gaan zo bloeden voor deze keuzes.
    Het is toch bijna belachelijk banaal dat als je door je eigen volk als verraders wordt gezien je gewoon door blijft DRAMMEN!!

    Like

  11. Jan zegt:

    Prof Pinto – De incestueuze praktijken van de PvdA

    De Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (RMO) houdt op te bestaan. Samen met de Raad voor de Volksgezondheid & Zorg (RVZ) gaat de RMO op in de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving. Deze RV&S treedt per 1 januari aanstaande aan. De RMO werd voorgezeten door een lid van de PvdA. Sadik Harchaoui*, die in de media (o.m. de Volkskrant en Binnenlands Bestuur) als graaier werd omschreven, en die als directeur van multiculti-bureau Forum in Utrecht is ontslagen. …Wat voor burgerkinderen kun je verwachten met deze incestueuze praktijken? In biologische toestand worden dat debielen.
    Verder op:
    http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/12/prof_pinto_zij_zijn_de_80_procent.html

    Omstreden directeur beschuldigd van ongepast gedrag
    Na ophef over zijn salaris en declaraties blijkt de omstreden directeur van multicultureel instituut FORUM, Sadik Harchaoui, ook te worden beschuldigd van ongepast gedrag ten opzichte van vrouwelijke collega’s.
    Medewerkers hebben bij de Arbeidsinspectie recent een officiële melding gedaan van ‘meerdere gevallen’ van ongepast gedrag van Harchaoui, schrijft de Volkskrant woensdag.

    http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2011/5/Omstreden-directeur-beschuldigd-van-ongepast-gedrag-ELSEVIER298196W/

    Like

Plaats een reactie