VIDEO: Wat is meer bedreigend? De Israëlische vlag of die van Islamitische Staat (IS)?

(Door: Brabosh)

Filmmaker Ami Horowitz bezocht enkel dagen geleden de Universiteit van California in Berkeley om eens na te gaan bij de studenten aan welke vlag zij bij het zien ervan zich het meeste zouden ergeren: de vlag van ISIS of de vlag van Israël? Kortom: wat vinden de Amerikaanse studenten meer bedreigend: de vlag van Islamitische Staat of Israël? Om dat uit te vinden nam Ami Horowitz zijn camera ter hand en toog naar de bewuste universiteit.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Wat is meer bedreigend? De Israëlische vlag of die van Islamitische Staat (IS)?

 1. Cathja zegt:

  Helaas lokt de Israëlische vlag negatieve commentaren uit. Maar dat gebeurt eigenlijk in de hele wereld. Mensen reageren soms alsof ze door een wesp zijn gestoken als ‘Israël’ in beeld is!
  Wat zou het plezierig zijn als alle tegenstanders zich eens in de geschiedenis van dit kleine en democratische land zouden verdiepen…..!

  Like

 2. Joost Visser zegt:

  Ontmoet wel eens amerikanen. Gehersenspoeld tot op het bod door MSM met eenzijdige informatie. USA, het grote voorbeeld van de EC, MSM als spreekbuis van de elite.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Joost Visser: 14.38. uur. En dat komt meneer Visser, omdat de hele MSM en “schrijvende pers”, in handen is van socialisten, progressieven, en groenen.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het is in de VS hetzelfde als in Europa: Het is niet eens zozeer, dat men zo verschrikkelijk pro-islam is; men verdómt het eerder om het tot zich door te laten dringen wat islam feitelijk ínhoudt. Juist daardoor kan men blijven volhouden dat IS ‘niets met de islam te maken heeft -en trouwens een ver-van-mijn-bed-show is. Juist daardoor kan men aan het denkbeeld blijven vasthouden van de Palestijnen als ontheemd-volk-zonder-land -door de schuld van Israël. Dat de Palestijnen méér dan dat zijn, dat het móslims zijn, die, eerder dan eigen land, de totale vernietiging van het Jodendom willen, dàt weigert de westerse goegemeente on der ogen te zien: Men ziet slechts, dàt de Palestijnen -door Israël iets wordt ontzegd, niet om welke reden dat gebeurt.
  Dàt, tezamen met het veel te geforceerde “Pro Israël en de Joden moeten zijn” in de jaren na WOII -blijf ik zeggen- vormen de voornaamste oorzaak voor de huidige opstelling van de nieuwe generaties: Anti-Israël en pro-Palestina. En in elk geval NIET anti-moslim.
  Waartoe moslims werkelijk in sttaatt zijn dringt pas door als men het aan den lijve ondervindt. En tot nog toe hebben veel te weinig westerlingen dat metterdaad ondervonden.
  Anders zouden ze wel alerter reageren op iemand die met een IS vlag staat te zwaaien in het park. En wat de israëlische vlag betreft: Die roept vooral associaties op met die ‘ontheemde’ Palestijnen, niet eens met het Joodse volk op zichzelf -schat ik.

  Like

 4. Jan zegt:

  Net Pavlovhondjes. Het absurdst was wel die student die tegen de ISIS-vlagzwaaier zei dat je op het universiteitsterrein niet mag roken en vervolgens doorliep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s