Wenen: Het aantal moslims verdubbelt tot het jaar 2046

Screenshot_115

(Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse hoofdstad Wenen wordt “kleurrijker”. Vorige week berichtte “Unzensuriert.at” er al over dat al één op de twee inwoners van hoofdstad zijn wortels in het buitenland heeft. En nu de volgende jobstijding. Zoals nu bekend werd, zal in het jaar 2046 nog maar een derde deel van de in Wenen wonende bevolking katholiek zijn. Het aandeel moslims daarentegen zal met ongeveer 21% bijna verdubbelen.

In vergelijking met nu zou dat een stijging zijn van rond de 10% en dat zou de verdubbeling van de islamitische bevolking in Wenen betekenen. Bij deze cijfers gaat het slechts om een prognose, die in het zogenaamde “Wirel-Project” (samengesteld uit de woorden “Wien” en Religion”) van de “Oostenrijkse Academie van Wetenschappen” werd uitgewerkt. Op basis van de beschikbare cijfers werd er een berekening gemaakt tot het jaar 2046. Als we er nu van uitgaan dat er wellicht het een of andere jaar Wenen nog geregeerd zal worden door de roden en de groenen, zal de prognose vast en zeker nog aangepast moeten worden. Omdat men in het actuele “Wirel-Project” er nu al van is uitgegaan dat de prognose niet per se zal standhouden, heeft men drie scenario´s ontwikkeld.

Ook meer dan 21% moslims in Wenen is mogelijk

Het eerste scenario, het zogenaamde hoofdscenario, oriënteerde zich op de huidige situatie. Bij dit scenario gaat men er vanuit dat in het jaar 2046 het aandeel katholieken nog maar bij 33% ligt en dat van de moslims met 21% bij ongeveer een vijfde deel. Het tweede scenario gaat er vanuit dat de politiek het thema migratie in het vervolg strikter behandelt, dat er in het vervolg dus alleen nog maar migratie uit EU-landen zal zijn. Een scenario, dat niet per se met de realiteit overeen zal komen. Interessant wordt het al bij het derde scenario. Dit is er op gebaseerd dat immigratie minder “streng” gehandhaafd wordt. Daar kunnen we van uitgaan als de toekomst van Wenen in handen blijft van de linkse stadsregering. In dit scenario zouden de katholieken een aandeel van 31% in de bevolking vormen, moslims en niet-religieuzen zouden allebei 24% vormen. Of deze 24% daadwerkelijk het topje van de ijsberg vormen of dat er een nóg groter aandeel moslims in Wenen mogelijk is, blijft in het midden.

Interpellatievragen van de FPÖ moeten de werkelijke cijfers boven tafel brengen

Hoe zich het scenario zal ontwikkelen, kunnen we binnenkort zelf narekenen. De onderwijswoordvoerder van de FPÖ, Walter Rosenkranz, heeft maanden geleden interpellatievragen ingediend. Concreet wil hij weten hoeveel scholieren en op dit moment voor welk godsdienstonderwijs zijn aangemeld – en wel per district. Mocht de verantwoordelijke minister de cijfers leveren, die in principe aanwezig zouden moeten zijn, kan daaruit gedestilleerd worden welke toekomst er voor Oostenrijk dreigt. Uiterlijk 24 november dient de minister de vragen beantwoord te hebben.

Screenshot_117

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Wenen: Het aantal moslims verdubbelt tot het jaar 2046

 1. Jantje Beton zegt:

  Dat staat in de statuten van de EU, daarom barst het in nederland ook zo.denk hier maar aan en het wort nog erger.
  Tientallen asielzoekers op de vuist in Overloon

  Like

  • Sjaak zegt:

   Asielopvang tikkende tijdbom

   DEN HAAG –
   Asielzoekerscentra schieten als paddenstoelen uit de grond. Niet alleen verschijnt er iedere week wel een bericht over een nieuw te openen opvanglocatie, steeds vaker duiken er verhalen op over toenemende spanningen en incidenten.

   Like

 2. Joost Visser zegt:

  Het rapport spreekt over immigratie. Is hier ook de broedgraad van de moslims megenomen? Zo niet, dan is in 2046 een meerderheid moslim.

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Voor die tijd staat Wenen al lang in brand.

  Met dank aan de socialisten.

  Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  Aantal zal verdubbelen?
  Dat mag niet waar zijn.
  Aan ons om dat aantal tot NUL te reduceren.

  Like

 5. Future Child zegt:

  Wenen zal in moslim handen vallen in 2083, 400 jaar nadat de geallieerden in 1683 de ottomaanse moslims hebben verslagen. Verspilde bloedoffers die voor niets zullen zijn geweest, omdat de elite haar eigen bevolking haatte, buitenlands eten lekkerder vond.

  Ik kan wel janken, maar ik ben te kwaad.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Future Child: 23.43. uur, op 20/11. Dat gevoel van U kan ik goed begrijpen. En over 32 jaar, hebben ze voor Wenen echt geen HELD als Jan Sobieski, de Poolse koning, die te hulp snelde in 1683, zodat de TURKEN/OSMANEN voor de poorten van Wenen, vernietigend verslagen werden. Maar ja, onze geweldige EUSSR, volgens socialisten, groenen, liberalen en christen-democraten, hebben WIJ toch echt de IMMIGRANTEN nodig. Zum kotzen!

   Like

 6. Jaantje zegt:

  Zonder slag of stoot is Wenen deze keer gevallen.

  Like

 7. U.G. Kempenaer zegt:

  Snel uitzaaiende kankercellen. Europa is doodziek. De socialisten hebben ons afweersysteem kapot gemaakt. De niet geïnfecteerden moeten snel in actie komen en het linkse en islamitische kwaad vernietigen. Het verkracht onze vrouwen en het berooft onze ouderen. Actie, actie, actie.

  Like

 8. Igor zegt:

  Niet alleen Wenen, wat dacht je van Rotterdam dus de gehele Rijnmond regio, Amsterdam, Utrecht, Den Haag.
  Rotterdam alleen is al 50% allochtoon nu, dus gezien het gebroed wat nu door moslima’s geworpen wordt is de hele Randstad over 10 jaar in meerderheid allochtoon.
  En dan begint het gelazer pas echt goed.

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Precies. Ik ben geen zwartkijker, maar in 010 worden iedere week 100 nieuwe aanwinsten tot Nederlander verheven en daarvan zijn er 90 haatlim. En wat geboorten betreft is de verhouding al jaren zoek. 1 op 3 van de baby’s is nu nog autochtoon, in werkelijkheid zijn de cijfers waarschijnlijk nog veel erger. Bezoek een basisschool en je hebt genoeg gezien, beter dan CBS-cijfers en PvdA-statistieken. Illegalen blijven. Ik denk dat de haatbevolking in 10 jaar verdubbelt.

   Like

 9. vanhetgoor zegt:

  In de 19e eeuw zei men in Londen: “als het verkeer blijft groeien dan zitten we in het jaar 2000 met een berg paardenmest tot het beeld van Travalger is bedolven!” Maar in het begin van de 20e eeuw kwam de auto.

  Welnu, wat ik wil zeggen is het volgende. Op dit moment mag de schijn bestaan dat het aantal moslims groeit, maar het aantal ongewassen onderbroeken groeit ook, en dat is ook geen probleem. Dat lost vanzelf weer op, emmertje water en stukje zeep. Moslims zijn eenvoudiger op te lossen dan bloed en eiwit-vlekken in ondergoed. Namelijk een moslim is een persoon die misleid is door mede-slachtoffers of door beroepsmoslims. Zodra men aan een moslim uitlegt dat hij er tussen is genomen, dat hem alleen leugens zijn verteld omdat een ander daar geld aan verdient, welnu, dan zal hij geen moslim meer kunnen zijn. In 2046 is er geen enkele moslim meer op de wereld. Het aantal mensen dat nu nog investeert in de beleggingsadviezen van Bernie Madoff is zeer klein, vrijwel niemand! Het aantal mensen dat zich door een frenoloog laat behandelen tegen hun wiskundeknobbel is te verwaarlozen. in 2046 is er niemand meer die moslim is.

  Het enige probleem bij het oplossen van het moslim-vraagstuk is dat elke moslim niet alleen slachtoffer is, maar ook dader! Elke moslim is dus ook een misdadiger die zijn eigen ongeluk bevorderd door de islam aan te hangen, geld af te dragen aan de beroepsmosliims maar óók in zelfde mate daar van profiteert. Dåt maakt het vernietigen van de islam moeilijk, omdat de moslimse man thuis zijn eigen slavin heeft zitten die niet meer bij hem blijft als zij iets beters kan krijgen. Zodra moslimse mannen hun best moeten doen om een vrouw te krijgen en te houden dan wordt het moeilijk, zo-niet onmogelijk om aan de vrouw te komen! Iedereen weet dat de romantiek en de liefdeskunsten van de moslim vergelijkbaar zijn met die van een natte vaatdoek! Elke misdadiger heeft er profijt van het zo lang mogelijk laten voortbestaan van de islam. Dit moet gewoon een keer stoppen, liever vandaag dan morgen. En 2046 is wel erg ver, men schat de geestelijke vermogens van de slachtoffers van de islam wel erg laag in!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   vanhetgoor 21 november 2014 om 10:38

   “Zodra men aan een moslim uitlegt dat hij er tussen is genomen, dat hem alleen leugens zijn verteld omdat een ander daar geld aan verdient, welnu, dan zal hij geen moslim meer kunnen zijn.”

   Denkt u dat er iets aan een moslim valt uit te leggen?

   Like

 10. Jean zegt:

  Wij waren verliefd op Wenen maar de liefde is over, nooit meer zullen wij naar Wenen gaan, nu wenen we over Wenen.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Hier kan je met recht spreken over een jobstijding. Dit wordt de ondergang van de vrijheid, cultuur, innovatie en we worden teruggeworpen naar duistere tijden !!

  Like

 12. En daar gaat het hier ook naar toe!Deze regering moet en zal weg!|De grenzen moeten dicht en alle criminelen met 2 paspoorten moeten uitgezet worden,evenals alle illegalen!En dat zijn er nog veel meer dan men u wil doen geloven!

  Like

 13. Harry zegt:

  Ik heb vroeger in Maleisie gewerkt . Onder andere dicht bij het eiland Penang .
  De eerste keer dat ik daar was werd er een stemming gehouden voor de landelijke verkiezingen , toen haalden de moslims 44% van de stemmen .
  Toen werd er al behoorlijk tegen die lui gesputterd , hun verweer was steeds : ach , laat ons toch , we doen toch niks , we hebben dat geloof nou eenmaal , het kan geen kwaad , etc , etc .
  Zo’n vier jaar later ( als ik me niet vergis ) , was ik er weer en toen werd er wéér gestemd .
  Toen haalden de moslims 50.5 % , EN METEEN GREPEN ZE DE POLITIEKE MACHT !
  De sharia werd ingevoerd , niks geen gejammer of gejeremieer , keihard optreden .
  Als je met een meisje hand in hand liep en je werd betrapt door zo’n godsdienstwaanzinnige dan werd de politie er bij gesleept en was je verplicht er mee te trouwen . Anders ging je de gevangenis in !
  Je had daar toen het ” close proximity ” begrip , als je niet getrouwd was moest je twee en een halve meter van een vreemde vrouw blijven .
  Het leven werd een hel , overal zag je die verraders , achter de bomen , struiken , muurtjes .
  Gelukkig droegen ze van die debiele moslim kledij , zodat we ze makkelijk konden spotten .

  DAT SOORT BESTAAN WENS JE TOCH NIEMAND TOE ?
  Wat is er toch godverdomme met de wereld aan de hand dat we niet volgas daar tegenin gaan ?
  Mijn afkeer tegen de landverraders die dat tuig de hand boven het hoofd houden wordt met de dag groter .

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Harry: 17.55. uur. En dan te beseffen Harry, dat ALLE PARTIJEN buiten de PVV en de SGP hebben GESTEMD VOOR ISLAMISERING van Nederland! De verrader motie Halsema, mede ondertekent door; Cohen, Roemer en Pechthold.

   Like

   • En volgens mij zijn al die Pechtold-stemmers dat vergeten;geeft gelijk hun IQ aan!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Als je ze ermee confronteert, zal het antwoord wel zijn, dat dat helemáál niet bedoeld was als stemmen vóór islamisering; ze wilden alleen de moslims alle vrijheid gunnen die wij ook hebben, zo heet het dan.
    Benadruk voor de zoveelste maal, dat dat met de islam op hetzelfde neerkomt en ze willen er NIET aan.
    Leg ze de ervaringen van Harry voor en de reactie is: “Oh, maar dat was dáár……”
    Het is echt om wanhópig te worden! Je kunt ze toch moeilijk tot inkeer latten komen, als het al te laat is, de stomme, linkse klootzakken!

    Like

   • Driek zegt:

    Tom Hendrix. zegt: De verrader motie Halsema, mede ondertekent door; Cohen, Roemer en Pechthold.

    En dat zal ik die meneer Job Cohen nooit vergeven. Hij heeft z’n eigen vrienden verraden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s