Dit jaar geen Sinterklaasintocht in Stockholm

Screenshot_67

Dit jaar zal Sinterklaas in tegenstelling tot eerdere jaren Stockholm niet aandoen…

STOCKHOLM –  Nederlandse kinderen in de Zweedse hoofdstad Stockholm moeten het dit jaar doen zonder feestelijke intocht van Sinterklaas en Zwarte Piet. Het onthaal op Skeppsbron, midden in het centrum van de stad, stond op de rol voor 30 november maar is nu geschrapt. De Hollandse club geeft daarmee naar eigen zeggen gehoor aan de oproep te stoppen met Zwarte Piet.

„We respecteren de gevoelens en opvattingen van verschillende groepen in de Zweedse samenleving en zullen Piet niet langer als een zwart gekleurd hulpje neerzetten”, staat er verder op de site van de club.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op Dit jaar geen Sinterklaasintocht in Stockholm

 1. Tistochwat zegt:

  “We respecteren de gevoelens en opvattingen van verschillende groepen in de Zweedse samenleving”

  En waar is jullie zelfrespect m.b.t. jullie eigen folklore gebleven?
  Ik ben overigens benieuwd of de winkeliers minder Sinterklaas-omzet hebben gedraaid nu het Sinterklaasfeest officieel de nek omgedraaid schijnt te zijn.
  Zelf heb ik nog geen pepernoot gekocht; voor mij hoeft het allemaal niet meer.
  De lol is er af door het gedram van die klaagnegers.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Tistochwat: 17.11. uur. Inderdaad Tistochwat, zijn het niet de perverse volgers van de ISLAM die ONS het leven vergallen, dan komen de ZEIKNEGERS ONS de dag wel verpesten! Ik ben er klaar mee, voor mij mogen de moslims en de zeiknegers opsodemieteren en wel subiet! Ziek ben ik van dat volk, kotsziek!

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   “We respecteren de gevoelens en opvattingen van verschillende groepen in de Zweedse samenleving”……………………..

   En wie respecteert onze gevoelens en opvattingen!!!

   Like

  • sylvia groot zegt:

   Op het nieuws was te horen dat de ondernemers dit jaar meer winst verwachten met Sinterklaas.
   Maar er is geen sfeer in de etalages te vinden, geen sinterklaasliedjes te horen, en er lopen geen grappige zwarte pieten meer die pepernoten uitdelen aan winkelende klanten. Niets dat koopgedrag stimuleert.
   Dus ik geloof niets van die verwachting.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Sylvia groot: 01.32. uur. Dat is mij ook opgevallen, Sylvia.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ sylvia groot 25 november 2014 om 01:32″Op het nieuws was te horen dat de ondernemers dit jaar meer winst verwachten met Sinterklaas.”

    Tuurlijk, de volksmenners zijn weer bezig…
    Ons hele leven wordt kleurloos gemaakt door die ellendige (islamitische) allochtone indringers!
    Nou, ik hoop dat de laffe dames en heren ondernemers grote financiële verliezen lijden; misschien dat ze dan volgend jaar hun etalages en winkels wél weer sfeervol durven maken!

    Like

 2. aquarius4422 zegt:

  En maar blijven buigen voor racisten en onverdraagzaamheid.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ aquarius4422 24 november 2014 om 17:47

   En dan roepen moslims en de klaag- en dobbernegers nóg dat WIJ onverdraagzaam en racistisch zijn! Moeten we nog dieper buigen dan diep?

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Kijk, kijk: Onwillekeurige beïnvloeding door de omgeving, waarin je permanent vertoeft!
  Nou heb ik er toch al nooit over gedàcht om naar Zweden te emigreren -totaal niet aantrekkelijk voor mij, dat Hoge noorden- maar dít is de absolute limit!
  Een beetje beïnvloed worden door hún wegmetonsisme; nee, mijn portie aan Fikkie!

  Like

 4. Joost Visser zegt:

  Er komt een dag dat er een wet in Zweden komt dat alleen nog zwartgelakte volvo´s van de lopende band komen, zodat de verrijkers zich niet iedere dag geconfronteerd worden met witte discrimenerende auto´s die ze niet kunnen betalen.

  Like

 5. anna zegt:

  Actie: Ik koop bijna alle zwarte pieten op in de plaatselijke winkel. Vier Sinterklaas in een zwarte pietenpak. Deel de teveel aan zwarte pieten uit aan buurtkinderen. Ik laat het mij niet afpakken.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  We respecteren de gevoelens en opvattingen van verschillende groepen in de Zweedse samenleving.

  Behalve van de zwaar onderdrukte grote autochtone meerderheid, die zich moet voorbereiden en neerleggen bij het aanstaande kalifaat. Die Zweden mogen wel hun zegje doen, als ze hun mond maar dicht houden van de overheid !

  Like

 7. Jelle R zegt:

  Wat had je anders verwacht van de Zweden?

  Like

 8. Avidia zegt:

  anna zegt:
  24 november 2014 om 20:46

  Ben het met je eens, ik doe er alles aan om ons feest te laten bestaan. Smerige vieze intolerante mede medemensen, (zo noemen ze hen) het zijn geen medemensen, het zijn profiteurs met veel te veel praatjes.
  Negeren, najouwen, opdonderen ALLEMAAL, ik ben het zo zat dat wij altijd maar moeten inleveren, wat denken jullie van financieel, je kunt een flink deel van je financiën inleveren aan die lui. Wat brengen zij in???? Praatjes, bevelen, ze zitten achterrover en bedenken wat ze nu weer zullen inbrengen om ons te kwetsen, zij zijn niet gekwetst, wij worden gekwetst. tot diep in ons ziel. Ik wil geen geld afdragen aan die nutteloze, maar je hebt niets in te brengen, dat is al erg genoeg. Er wordt voor hen opgekomen, wie komt er voor ons op???

  Like

 9. A Turkish Bisschop + Black Africans employees…. in the name of a Jewish God…. = pure Multicultural Brainwashing…. very far from our Nordeuropean Traditions… that we respect in our FBook Page : CHURCH of GOTLAND and in http://www.NordhansaMarine.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s