Vrouwelijke zelfmoordterroristen doden minstens 30 mensen in Nigeria

Screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

In Nigeria hebben twee jonge vrouwelijke zelfmoordterroristen van de islamitische terreurbeweging Boko Haram minstens 30 mensen vermoord. De vesten met explosieven waren onder hun volledige versluiering verstopt. De twee zouden nog teenagers geweest zijn.

Maiduguri – Twee vrouwelijke zelfmoordterroristen hebben zichzelf dinsdag op een drukbezochte markt in de Nigeriaanse stad Maiduguri opgeblazen en daarbij minstens 30 mensen mee de dood in gesleurd. De twee zouden nog teenagers geweest zijn en hun vesten met explosieven onder hun volledige versluiering hebben verborgen, zei de woordvoerder van de plaatselijke burgerwacht, Abba Aji Kalli.

Eerst blies de ene van de beide teenagers zichzelf op. Toen zich veel mensen op de plaats van de ontploffing hadden verzameld, stapte de tweede naar voren en blies zichzelf eveneens op. “Ik ben ter plaatse en zie zo 11 lijken voor me liggen”, zei Kalli. Andere zouden al naar ziekenhuizen zijn overgebracht.

Soldaten en politieagenten grendelden de markt af. Deze was ook bij de laatste aanslag in Maiduguri op 2 juli ook al het doelwit van terroristen geweest. Daarbij kwamen destijds door een autobom 56 mensen om het leven.

Maiduguri, de hoofdstad van de deelstaat Borno in het noordoosten van Nigeria, wordt beschouwd als de geboorteplaats van de radicaalislamitische terreurbeweging Boko Haram.

Screenshot_21

Bron:
www.handelsblatt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Boko Haram, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vrouwelijke zelfmoordterroristen doden minstens 30 mensen in Nigeria

 1. delamontagne zegt:

  Heeft weer niets met is=lam te maken::

  Like

 2. windwens zegt:

  Raar land Nigeria corrupt tot op het bot en al zo gewend aan aanslagen dat ze het daar gewoon voor lief nemen. De afmeting van het land zorgt ervoor dat mensen zich er veilig wanen maar dat Boko flink optrek gaat gewoon aan ze voorbij. In sommige delen van het land komt dit bericht niet eens aan weet men niet eens wat er gaande is in het land. Eigenlijk lijkt het op hier alleen hier zijn mensen zo gemanipuleerd door de jaren heen dat het hele jihadisme wel los loop en dat kalifaat ver van mijn bed show is. Hier oog kleppen daar de afmeting het probleem even zo lief zie je hoe makkelijk het is om een land onder de duim te krijgen of het nu klein of groot is.

  Like

 3. Driek zegt:

  Dat kan dan fijn worden, al die vrouwen hier met hoofddoeken en lange gewaden. Het is tijd om die belachelijke kledij te verbieden. Want je komt ze nu met bosjes tegelijk tegen. Beter is natuurlijk om die hele islam te verbieden, en alle volgelingen van de profeet Mohammed het land uit te flikkeren. Maar nee, ze blijven dat schorem maar naar de mond praten. Die mohammedanen lachen ons gewoon uit. Die domme Hollanders denken ze. We zijn een klootjesvolk.

  Like

  • Harry zegt:

   Wat die laatste twee zinnen betreft , hebben ze nog gelijk ook , Driek .
   Althans voor een fors deel van onze bevolking .
   Wat een nitwits !
   Had vanmorgen nog een klant uit Brabant , die ging vandaag eens lekker Rotterdam verkennen samen met z’n vrouw !
   Toen ik begon over het probleem met de moslims zei ie : ” ach , er zitten daar meer dan honderd verschillende nationaliteiten bij elkaar , dat is ook wel weer spannend ” .
   Als ze onderling slaags zouden raken , ja , opperde ik .
   ” Hoe dat zo ” ???

   Ik ben er verder maar niet op in gegaan , reddeloos !
   Ingenieur , maar ze snappen kennelijk niks van het dagelijks leven .

   Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  +

  met hetzelfde sop overgoten

  Like

 5. Sjun Demartelaere zegt:

  Kijk eens aan, er is al iets van emancipatie te ontwaren. Of raken de zichzelf opofferende krijgertjes op?

  Like

 6. Th.M. van Baarle zegt:

  Wat ons te wachten staat is een ARMAGEDDON.
  Zowel ISIS als BOKO HARAM en andere terroristische groeperingen kunnen gemakkelijk aan de explosieven komen om dit soort zelfmoordaanslagen uit te voeren.
  Door de al 1400 jaar durende indoctrinatie van de moslims kan het ze niets schelen of ze dood gaan bij een dergelijke aanslag. Sterker nog, het wordt als iets prachtigs afgeschilderd door de islamitische geestelijkheid. De volgelingen van de criminele pedofiel Mohammed verlangen naar de dood en zijn er op uit zoveel mogelijk slachtoffers te maken.
  Moslims in Nederland nemen hier geen afstand van dus zijn we hardhorend en stekeblind als we denken dat dit in Nederland niet gaat gebeuren.
  Elke dag dat we langer wachten om de moslims er uit te gooien is een verloren dag en gaat ten koste van onze kinderen en kleinkinderen.
  ISLAM – Weg ermee !!!
  Goed dat de PVV dit in de Tweede Kamer nu zonder mitsen en maren heeft uitgesproken. We zijn gewaarschuwd. Het is aan ons of we in VERZET komen.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Als die twee meiden nog tieners waren zegt deze zelfmoordaanslag niet alleen, hoe gepassioneerd ze de islam en de jihad toegewijd waren, maar tevens hoe ze uiteindelijk in het leven stonden: Niet, namelijk.
  Voorgoed onderworpen, voorgoed aan het oog onttrokken door de sluiers, voorgoed tot tweederangs werktuig gemaakt. Wat blijft er dan nog over?
  Als zelfmoordterrorist bereik je nog een zekere status, al ben je daar zelf niet meer bij. EN je verzekert je van een plaats in het Paradijs.
  Weliswaar wachten je daar geen 72 Maagden, zoals mannen, maar beroerder dan je huidige, aardse leven kan het in ieder geval niet zijn. En….Oh, ja: “Je krijgt er fruit……” Hou toch op!
  Al geven zulke meiden het zelf van z’n levensdagen niet toe, je kunt er wat onder verwedden, dat de uiteindelijke reden om ‘Martelaar voor allah’ te worden, de volstrekte uitzichtloosheid van hun bestaan is!
  En dat ze daarbij zoveel ongelovigen meeslepen in hun aanslag is dan mooi meegenomen. Het is trouwens ook een staaltje ‘krabbenmandmentaliteit,’ dus echt iets voor vrouwen!

  Like

 8. muszi zegt:

  ja ik zie hier meer dan genoeg islam gekken soortgenoten ( top tot teen in zwart) die zeker weten hetzelfde in staat zijn. En deze groep per dag toeneemt. Trouwens sommige geen woord Nederlands sprekt Angstig!

  Like

 9. muszi zegt:

  fout : spreekt

  Like

 10. Maar hier kan dat niet gebeuren,hoor!Volgens onze regering dan!Als ik de baas was,werd alle verhullende kleding verboden,voor mannen en vrouwen!Per vandaag!

  Like

 11. pieter zegt:

  na de strapatsen van ISIS zal het niet moeilijk zijn om 2 setjes a 72 jeugdige maagdmennekes te regelen voor die meisjes in het paradijs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s