Schokkend: politiek-correcte horror op Britse universiteiten

Screenshot_23

(Door: Bert Brussen)

 ‘You don’t get education, you get re-education, Soviet style’

Bindende leestip voor iedereen die zich (terecht) zorgen maakt om voortsluipende politieke-correctheid. Tevens leestip voor iedereen die halsstarrig blijft volhouden dat de politieke-correctheid ‘echt niet weer in opkomst is’, zoals sommige Volkskrant-medewerksters zichzelf en hun publiek wijsmaken.

In de Britse The Spectator verhaalt een, kennelijk enigszins conservatieve, debater over zijn ervaringen met ‘free speech‘ op Britse universiteiten, waaronder enkele van de welbekende prestigieuze. Diefree speech is er niet meer. Waren universiteiten ooit het terrein voor openmindend kennis nemen van elkaar middels discussie, debat en uiten van meningen, nu zijn de universiteiten onder druk van ‘minderheidsgroeperingen’ en policor lobbygroepjes veranderd in ‘safe zones‘ waar helemaal niemand ook maar een haar zal worden gekrenkt. Dus ook niet door middel van een andere mening of, oh horror, zoiets abject als de verkeerde muziek.

Bij wie dacht dat alleen de Taliban muziek verbiedt zullen de nekharen na lezing van dit artikel ten berge rijzen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, political correctness, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Schokkend: politiek-correcte horror op Britse universiteiten

  1. Tom Hendrix. zegt:

    Dat hebben WIJ te danken aan de ” RODE KERK”, de ” GROENE ZWATELAARS”, en de politiek- correcte elite, die sinds 1968 stelselmatig bezig zijn geweest, om ONZE ZEDEN EN CULTUUR kapot te maken. En dat alles met de ” Frankfurter Schule”, in hun achterlijke rood draaiende brein!

    Like

  2. delamontagne zegt:

    See the 21st century irony: A veiled US airport officer, who belong to the religion of terrorism, search a christian nun for a bomb or a weapon before boarding a flight.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s