BEWIJSMATERIAAL WILDERS (deel 2: Asielzoekers)

Screenshot_15

(Door: Realpredictor)

ASIELZOEKERS

Enige tijd geleden maakte burgemeester Wallage van Groningen bekend dat er een rapport van de politie uit Groningen bestond, waaruit bleek dat asielzoekers crimineler zijn dan gewone Groningers. Uit het rapport kwam naar voren dat asielzoekers 6,1 keer zoveel criminele feiten plegen als de overige Groningers.

Uiteraard was de commotie enorm. Met name uit de sociaal wetenschappelijke hoek werd alles uit de kast gehaald om het rapport onderuit te halen. Het zou niet wetenschappelijk zijn, niet representatief genoeg, methodologisch niet correct, etc. We mogen nog van geluk spreken dat de PvdA-er Wallage met dit rapport naar buiten kwam en niet bijvoorbeeld de VVD’er Kamp. De beschuldigingen van vreemdelingenhaat en dergelijke zouden in dat geval niet van de lucht geweest zijn. Nu kwam het bericht uit ‘onverdachte’ hoek en kon men dus niet meer overgaan op het zwart maken van de boodschapper.

Lees hier deel 1 van “Bewijsmateriaal Wilders”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Criminaliteit, Geert Wilders, Marokkanen. Bookmark de permalink .

9 reacties op BEWIJSMATERIAAL WILDERS (deel 2: Asielzoekers)

 1. Jan zegt:

  In Staphorst zijn woensdagmiddag twee Roemenen (36 en 22 jaar) ingerekend voor diefstal van babyvoeding uit een supermarkt aan de Ebbinge Wubbenlaan.
  Ze hadden meer dan twintig pakken gestolen. Die werden in hun auto terugevonden. De twee bleken zich in het hele land met deze praktijk bezig te houden. De twee zijn opgesloten. Hun onverzekerde en niet APK gekeurde auto is in beslag genomen. Ook wordt de echtheid van hun identiteitspapieren onderzocht.
  http://www.destentor.nl/regio/staphorst/duo-in-staphorst-opgepakt-voor-diefstal-babyvoeding-1.4668152

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Lagere straf voor dubbele moord Baflo

  BAFLO –
  Asalam S., die in 2011 zijn vriendin en een politieman doodde in
  het Groningse Baflo, heeft in hoger beroep zes jaar cel en tbs
  met dwangverpleging gekregen.
  rechtbank gaf de 29-jarige man eerder 28 jaar.
  S., een uitgeprocedeerde asielzoeker, sloeg eerst zijn 29-jarige
  vriendin Renske Hekman dood met een brandblusser.
  Toen de politie hem wilde arresteren in de buurt van het station,
  wist hij het dienstwapen van een agent te bemachtigen.
  De 48-jarige politieman Dick Haveman werd dodelijk getroffen,
  zijn 22-jarige collega raakte gewond. S. schoot ook op twee
  dorpsbewoners, waarbij een 72-jarige omwonende werd geraakt
  door een kogel.
  ————————————————————————————-
  MEER MEER MEER !

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Asylformulier in Duitsland !

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Inderdaad, Realpredictor, de delen 1 en 2 van het rapport dat je aanhaalt bevestigen volledig het gelijk van Wilders.
  Ik mag aannemen dat hij het zelf al bezit, omdat het de aanklacht tegen hem op basis van zijn opmerking over minder of minder Marokkanen volledig belachelijk maakt.
  Dat wisten wij natuurlijk wel, maar het is erg tekenend dat er aan zeer subversieve krachten in de maatschappij ruimte wordt gegund door liberaal-links om Wilders politiek vleugellam te maken.
  Dat men groepen mensen zo ver kon krijgen dat die zo massaal en ”opgejut spontaan” lawines van aanklachten tegen de PVV man gingen indienen, is zeer tekenend voor het moreel lage peil van politiek correct!
  Geen middel is te smerig om de waarheid te verdonkeremanen, of te vervormen: mensen opjutten tot gespeelde woede en verontwaardiging jegens Wilders, en tot flinterdunne gevoelens van solidariteit met een zogenaamd achtergestelde bevolkingsgroep!
  Ja hoor, we zijn allemaal Marokkanen, allemaal verdrukte Palestijnen en allemaal ook leden van Hamas of van Isis misschien ?? En misschien ook nog een heel klein beetje samen Israël, of vervolgde christenen?
  Dit bezopen onvolwassen gesjoemel met ”grote emoties” van een gemanipuleerd, geestelijk zeer onvolwassen volk! Ziek word ik van al dat selectieve gehuichel !

  Alle instroom die in de diverse West Europese landen heeft plaatsgevonden heeft NOOIT plaatsgevonden om de redenen die men er officieel voor gaf:

  De binnenkomers waren in eerste instantie nodig om leemtes op de arbeidsmarkt in te vullen, want ‘’de Nederlanders waren te lamlendig om vuil werk te doen’’.
  Heel kort daarom ontstond het besef dat de gastarbeiders de steun van hun gezin nodig hadden. Dat leidde tot gezinshereniging.

  Daarna konden we het niet meer zonder instroom redden, want ons land vergrijsde te snel en demografisch zouden wij een omkeerde piramide gaan zien [kleine groep jongeren aan de basis en een kolossale vergrijsde top, alsof niet ELKE grijze top door sterfte op natuurlijke wijze zal verdwijnen!!]

  Vervolgens was de redenering dat massaal binnenhalen van Afrikanen een win – win situatie zou opleveren voor ons land! Dit sprookje werd verkondigd door de grote bedrijven, waarbij Ruud Lubbers was gevraagd op te treden als vertolker van dat ideaal. De CDA- man had kennis van de problemen in Afrika opgedaan in zijn functie als Hoge Commissaris voor Vluchtelingen Zaken van de VN (2000-2004). Sinds het bekleden van die functie stond hem een ruimhartig asielbeleid voor ogen en sprak hij kritisch over de uitvoering van de Nederlandse Vreemdelingenwet die hij te selectief vond als het om toelating van mensen ging.

  Lubbers en zijn medestanders poneerden de opvattingen dat VELE miljoenen Afrikanen [ooit viel het streefgetal vijftig miljoen!] leer- en werk ervaring konden opdoen in het rijke Westen en met hun kennis konden teruggaan naar hun land van herkomst om daar volgens westers model aan de opbouw ervan konden meewerken. Een prachtige vorm van ontwikkelingshulp, dachten de mensen met de witte boorden.
  Uiteindelijk zouden ”wij” daar zelf van kunnen profiteren. [Onder andere omdat er grotere afzetgebieden voor onze markt zouden ontstaan].

  Ik hoor het CDA hier nooit meer over! Net als D’66 past men ook in die partij behoedzaam de strategie van selectief spreken en zwijgen toe.
  Gelukkig kwam bovenstaand plan niet van de grond, maar we hebben natuurlijk wel ENORME kansen laten lopen,want de toekomst had er zo mooi kunnen uit zien. Kijk maar naar Zweden waar de wederzijdse ”verrijking” voor een prachtige nieuwe maatschappij zorgt.

  En nu spelen de bovenstaande officiële redenen voor een forse instroom geen grote rol meer: Al jaren is het nieuwe etiket de o zo NOODZAKELIJKE opvang van de vluchtelingen! Maar wat er in WERKELIJKHEID heeft plaatsgevonden, ONDANKS de reden die men daarvoor gaf, is de grote instroom van niet-westerse, hoofdzakelijk islamitische personen. Christenen en niet-moslims in acuut levensgevaar worden namelijk niet genereus op grote schaal binnengehaald!

  En de conclusie blijft dan dat er absoluut de wil bestaat bij de beleidsbepalende instanties in de EU en ons land om met de instroom ONVERKORT door te gaan. Dit duidt op de wil tot VERMENGING van de bestaande bevolking met niet-westerse, elementen die zich NIET met de bestaande samenleving wensen te assimileren.

  Dus wordt hier een poging ondernomen tot een BLIJVENDE VERANDERING VAN DE BEVOLKINGEN die door de instroom onder druk worden gezet.

  Ik blijf bij wat ik zeg!!

  Politiek correct werkt BEWUST mee aan een vorm van sluipende etnische schoonmaak van het Westen, omdat er een bevolking zal ontstaan waarin de oorspronkelijke bewoners uiteindelijk een minderheid gaan vormen, zoals de indianen in Amerika, de Bosjesmannen en Hottentotten in Zuid Afrika, de Aboriginals in Australië…

  Wie als oorspronkelijke Nederlander daarin berust, is zijn vrijheid niet meer waard.

  De gevolgen van de bovenstaande ontwikkeling zijn wij gesymboliseerd in het “Marokkanenprobleem” dat een onwillige, politiek-correcte overheid niet zal oplossen, omdat er feitelijk iets gebeurt wat men niet zo erg vindt; het past in de grote zegening die politiek-correct op ons wil loslaten.

  Maar zou het niet de hoogste tijd worden dat een ontwaakte NEDERLANDSE LEEUW korte metten gaat maken met de vernielers van ONZE samenleving?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Henk V: 17.37. uur. Mee eens Henk! De NIEUW LINKSE HORDEN, de RODE SMEERLAPPEN en MARXISTEN hebben met behulp van de verraders van andere partijen, in Nederland van: VVD,CDA,D66,GL,SP hun smerige werk kunnen uitvoeren. Overal zitten de RODEN! Heel de EUSSR, is een misdadig marxistisch GEDROCHT!

   Like

  • Henk.V zegt:

   minder of minder Marokkanen moet natuurlijk meer of minder Marokkanen zijn!

   Like

 5. Maria zegt:

  het is onbegrijpelijk dat men die criminele asiel/allochtonen niet uit de EU gooit, enige wat ik die socialisten en goedemenschen toewens is dat ze zelf in alle gaten verkracht, overvallen gemolesteerd worden aan 250 per uur!!!
  Als eigen volk dat meemaakt moet dit ook maar eens voor die zwakbegaafde goedemenschen en sociopaat socialist worden toegewenst kwestie van fairheid!
  Dan kunnen wij tegen hen ook zeggen dat ze overdrijven en racist zijn als ze klacht gaan indienen, we kunnen hun eigen verklaringen over dat liefhebbend volkje de islam en asielzoeker dan als toemaatje hun strot in rammen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s