Vanmorgen viel me de bek open. Nee, ik houd niet van schuttingwoorden en grove taal, maar zou bij u niet hetzelfde gebeuren?

Screenshot_13

(Door: Martha N.)

Ja, dat geloof je zelf toch niet! “De recherche moet extra Marokkanen en Turken in dienst nemen om meer informatie te kunnen krijgen over de zware criminelen onder Marokkanen en Turken. PvdA-Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch pleit daar voor. Volgens Marcouch is er bij politie en recherche geen sprake van onderbezetting, maar lopen onderzoeken vast door een gebrek aan goede informatie. Marokkanen of Turken kunnen (let wel op het woord kunnen) infiltreren in de bewuste criminele ´milieus´ om mogelijk goedwillenden over te halen informatie te verschaffen.”

Deze man, zelf een Marokkaan, zal zijn eigen mensen niet afvallen. Dus… wat denken we dat een Marokkaanse man of vrouw bij de recherche zal doen? Zijn/haar eigen mensen afvallen, misdaden doorgeven? Sorry, maar ben ik nu gek of hoe zit dat?

Na al de ophef  rond de PvdA, een absolute partij voor de allochtonen, durft men dit zelfs nog voor te stellen. De PvdA is geen partij meer voor “arbeiders” om dit woord, dat zeker niet minachtend bedoeld is, te gebruiken. Vroeger kwam deze partij op voor eigen mensen, WERKENDE Nederlandse mensen… Ach dat hoef ik de ouderen onder ons niet te vertellen. NU… het is een partij die in feite crimineel is voor eigen volk, alles wordt onze mensen afgepakt, voor stemmetjes, zodat ze kunnen blijven bestaan! De ware betekenis van de “PvdA” is geschiedenis aan het worden.

Ons land wordt verbouwd tot één groot buitenlanders kamp, waar de buitenlanders in de watten gelegd worden en mensen die hun hele leven gezwoegd hebben tot op het bot worden uitgekleed. Het minste, allerminste aan hulp is nog teveel voor hen.

De PvdA moet zich schamen, maar….. ook de andere partijen. Op dit moment worden er in de achterkamertjes weer leugens bedacht om de burgers opnieuw een rad voor de ogen te draaien! Spindocters moeten weer `VERHALEN` verzinnen, zoals: het gaat goed met Nederland. Je leest het weer in de behulpzame dagbladen, die graag meewerken, en je ziet het op tv.

ALLE partijen, welke U ook kiest, zijn tegen ons en onze originele bevolking. Minder, minder, minder komt niet in hun woordenboek voor. Hoewel? Nu ik dit zo zeg… Ja minder aan AOW, minder aan ziekenzorg, minder aan hulp… voor de autochtone bevolking minder, minder minder, alleen niet “minder” aan nog meer toestroom, niet minder maar meer geld te geven aan de EU.

Er is één man, één partij die dit alles een halt toe wil roepen en dit zal doen! Hij riskeert zijn leven voor ONS land en ons, de ooit fiere Nederlanders! En fier mogen wij, deze kleine groep, zijn op onze inzet! Al zijn we roependen in de woestijn.

Gelezen: www.ad.nl/ad/nl

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Criminaliteit, Geert Wilders, Hypocrisie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Vanmorgen viel me de bek open. Nee, ik houd niet van schuttingwoorden en grove taal, maar zou bij u niet hetzelfde gebeuren?

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Martha N. dat heeft U uitstekend verwoord. Ik sta er volledig achter!

  Like

 2. Een marokkaan zonder strafblad, met een HBO opleiding, dan kan je lang zoeken.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Daarom moeten we massaal op Geert Wilders (PVV) gaan stemmen.
  De laatste kans op Nederland te redden.

  Like

 4. L'esprit de Lois zegt:

  Het spreekwoord, bij de duivel te biecht gaan, is dat hier van toepassing..?

  Like

 5. Cathja zegt:

  Helemaal met u eens, Martha N.!
  Dit mag echt niet gebeuren! Ik vertrouw die bruine ogen van Marcouch niet! Uiteraard komt dit onwenselijke plan weer uit de PvdA-koker. Ik hoop dat dit de laatste stuiptrekkingen van deze partij zijn, en dat er enkele heldere figuren in de Tweede Kamer zitten die dit sluipende gevaar aan zien komen.
  Het wordt steeds gekker in ons land!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  (let wel op het woord kunnen) infiltreren in de bewuste criminele ´milieus´
  om mogelijk goedwillenden over te halen informatie te verschaffen !
  ————————————————————————————————
  Goeiende, gloeiende ! Is geert niet duidelijk genoeg geweest ?
  ERUIT TRAPPEN DEZE HELE MARROKANENHAP MET FAMILIE !
  OOK NOG OP KOSTEN VAN NEDERLAND EEN MARROKAANSE
  TROYANER INSTALEREN ?
  BIJ BEWEZEN DELIKTEN PAS INTREKKEN EN EEN ENKELE REIS
  RICHTING ZANDBAK INKLUSIVE DE ACHTERBAKSE FAMILIE !

  Like

 7. Doornroosje zegt:

  Marcouch pakt wat hij pakken kan, daar is hij een Marokkaan voor, maar of de politie daar intrapt ???

  Like

 8. Driek zegt:

  Je moet toch wel over een grenzeloze brutaliteit beschikken om met zo’n voorstel aan te komen. Die Nederlanders halen het paard van Troje niet binnen, neen – dat is allang binnen. Straks, wanneer door die verraderlijke imams in de moskeeën het sein gegeven wordt, zitten overal de sluwe informanten van een meedogenloze vijand. Regeringsfunctionarissen, burgemeesters, wethouders, politieambtenaren, overal is dat tuig van Mohammed geïnfiltreerd. Wat ons te wachten staat zijn de wetten van de sharia. Het is mij nog steeds een volkomen raadsel hoe wij lieden als Marcouch in zo’n functie tolereren. Die man deugt niet.

  Like

 9. Frans Brassens zegt:

  Geen énkel iemand met twee paspoorten zou in functies als deze, noch in het leger, noch als burgemeester of wethouder (en nog zo het een en ander aan functies) geplaatst moeten mogen worden.
  Er zullen in zulke gevallen áltijd twéé loyaliteiten bestaan en dat is uiterst gevaarlijk, in alle opzichten. Want in onvermijdelijke ‘voorkomende gevallen’ (die we allemaal kunnen bedenken) zal er altijd één loyaliteit verraden (moeten) worden. De vraag is dan ‘welke’?
  Zo’n vraag moet niet kunnen worden gesteld.

  Waar twee loyaliteiten in het geding zijn zal ook altijd achterdocht aanwezig zijn. Dat moet niet kunnen.
  Er horen ECHTE Nederlanders in die functies. En dat zijn niet de ‘papieren Nederlanders’ met twee paspoorten. Zelfs als die uitgesloten worden kan het overigens nóg mislopen als we te maken hebben met onbetrouwbare figuren die op eigen gewin uit zijn -of hoe en wat dan ook. Iets wat al meer dan eens gespeeld heeft en ook op dit moment nog speelt. Dat geeft al genoeg narigheid.
  Marcouch en ‘zijn’ PvdA begeven zich op uiterst glad ijs.

  Like

 10. Peter Selie zegt:

  Die dwaas Marcouch heeft al veel dwaze – en doorzichtige – voorstellen gedaan. B.v. in Amsterdam West een speciaal toegankelijk gebied voor islanieten, waar het voor blanken taboe is, die hoeven het alleen maar te financieren.
  Meer Marokkanen en Turken bij de politie? Hebben ze niets geleerd bij de politie hoe het ging met positief gediscrimineerde islamieten. Zo was er bij de BVD o.a. een die de Hofstadgroep van informatie voorzag. En nu stelt de onnozelaar voor om meer Turken en Marokkanen aan te stellen bij politie zodat ze de criminelen tijdig kunnen verwittigen als er plannen zijn om acties uit te voeren.
  Daar stinken ze natuurlijk weer in bij deze corrupte en criminele Kaste
  Peter Selie

  Like

 11. Cathja,als uw hoop op de tweede kamer gericht is,moet ik u teleur stellen:die stemmen bijna altijd tegen ons!

  Like

 12. Bern Luijendijk zegt:

  WAT IS DIT TOCH EEN KUT-LAND met al die
  godverdegodverdegodverdomse LINKSE KLOOTZAKKEN ………

  ZUM KOTZEN

  Like

 13. Jean zegt:

  Martha, het vuile crimineel tuig eruit trappen is veel efficiënter en goedkoper.
  Bye the way, wat doet die maroc daar in die 2de kamer? Wijs hem de EXIT richting marocco.

  Like

 14. Jade zegt:

  Eens met het artikel en de reacties hierboven.
  Mensen met een dubbele agenda horen niet
  op posten te zitten bij de overheid, de politie
  of ons leger.

  Like

 15. R.Kroonenberg zegt:

  we worden door Barbaren overvallen
  en ’t Leugen-links laat stiekem kurken knallen !!!
  .
  het complete rijm: http://www.Jasterke.Wordpress.com

  Like

 16. Antivenin zegt:

  Marcouch grijpt elk probleem met islamieten aan om meer islamieten overal waar het maar mogelijk is te laten infiltreren en/of meer geld los te peuteren voor ze. Typische Moslim Broederschap-tactiek.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Dan is het spreekwoord met dieven vang je dieven dus toch waar !!

  Like

 18. johannes zegt:

  27879845^&*)$R/.?>lo0(*$3fe)(_+?”GD?><*&^%B$+_)(&%#@%%$$#@?LI&*%8P^^%N%$@!
  en daar na in een pan met kokend vet pleuren tot maart of zo.
  vergeef me de taal foutjes.

  Like

 19. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  HOE DOM DENKEN ZE BIJ DE PVDA-NITWITS DAT HET VOLK IS?

  Like

 20. Joshua zegt:

  Welke marokkaan heeft nog nooit gelogen, niet een denk ik.
  Maar onze goedgelovige allochtonen hielen likkers denken dat wij dom zijn, wij worden allen monddood gemaakt .

  Like

 21. Republikein zegt:

  Goed verwoord, deze ingehouden woede.
  Maar bedenk dat er ook pluspuntjes zijn. De economie gaat niet slecht, en nog meer vreugd.
  Zo is de blauwe enveloppe aan vervanging toe, weliswaar alleen aan de buitenkant,we nemen hem met een tikje valse hoop in ontvangst! Het zou toch niet……..

  Like

 22. Planet Asian zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s